PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Buhar yapan Stopları değiştiren Fırat Oto'ya Teşekkürler.

USTA
29/12/2012, 14:02
Yaklaşık 1 senedir beklediğimiz iyileştirilmiş malzeme dedikleri yeni stoplarımız nihayet geldi ve bugün Topkapı Fırat Otoda araca takıldı.
Gelen stopların soketleri üzerindekilerden farklı olduğu için stop-duy-ampuller ve soket kablolarıyla birlikte takım halinde değiştirildi.
İlgi ve alakasından dolayı müşteri danışmanı Uğur Göçmen kardeşime teşekkür ederim...

https://img.webme.com/pic/r/renaultfan/evo.stop.jpg

https://img.webme.com/pic/r/renaultfan/evo.stop1.jpg

https://img.webme.com/pic/r/renaultfan/evo1.jpg

lektonstar17
29/12/2012, 14:47
Hayırlı olsun abi.Nihayet mutlu sona ulaştın.En kısa zamanda bende halledicem.Bu işlem artık tüm servislerde yapılır heralde dimi. Bu arada siperişten sonra ne kadar bekledin ?

rockforever
29/12/2012, 15:23
Hayırlı olsun usta

USTA
29/12/2012, 15:29
Hayırlı olsun abi.Nihayet mutlu sona ulaştın.En kısa zamanda bende halledicem.Bu işlem artık tüm servislerde yapılır heralde dimi. Bu arada siperişten sonra ne kadar bekledin ?
Eyvallah kardeşim,biri yaptıysa diğerleride yapar mutlaka,1 senedir bu malzemenin gelmesini bekliyorduk,bu zamana kadar iyileştirilmiş malzeme dedikleri hep aynı stoplar olduğundan servisteki arkadaş değiştirmedi bugüne kadar bekletti haklı olarak...

Hayırlı olsun usta

Eyvallah kardeşim...

Ziyaretci040
29/12/2012, 15:33
Abi hayırlı olsun. Umarım bu sefer kurtulmuşsunuzdur evo sahipleri olarak. :)

muratpolat12
29/12/2012, 15:51
aradaki bağlantıyı bilemem belkide ben yanlış düşünüyorum ama fırat oto yapması gerekeni yapmış.Ekstra bişey yapmamış.Burda herkes gittiği serviste değişen parçasını yazıp teşekkür ederse forumda okuyacak konu kalmaz diye düşünmekteyim..
Umarım yeni stoplar sorun çıkarmaz

fotobelit
29/12/2012, 16:13
Malesef bende Murat arkadaşımıza katılıyorum..Kendi saçma sapan üretim hatalarını giderince sevinir olduk..Servisler Okadar yokuşa sürüyorlarki,yapmak zorunda oldukları işleri bile yapınca teşekkür eder olduk..Servislerin teşekkür etmesi gerek aslında..''Sizi mağdur ettik ve okadar beklettik özür dileriz..Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz''Diye..Olması gereken bu..

USTA
29/12/2012, 16:14
Abi hayırlı olsun. Umarım bu sefer kurtulmuşsunuzdur evo sahipleri olarak. :)
Umarım kardeşim,teşekkür ederim...

aradaki bağlantıyı bilemem belkide ben yanlış düşünüyorum ama fırat oto yapması gerekeni yapmış.Ekstra bişey yapmamış.Burda herkes gittiği serviste değişen parçasını yazıp teşekkür ederse forumda okuyacak konu kalmaz diye düşünmekteyim..
Umarım yeni stoplar sorun çıkarmaz
Servis Fiat yetkili ve özel servisler hakkında herşey. İstanbul Fiat Servisleri, Ankara Fiat Servisleri, İzmir Fiat Servisleri. Servis fiyatları, bakım ücretleri, en çok memnun kalınan servisler.

Teşekkür ederim,konuyu açtığım yerin açıklamasını okursanız memnun olurum,Fırat Oto ile bir bağlantım yok,şirketin hissedarı değilim,sorunumuzu çözdüler bizde memnuniyetimizi dile getirdik,şamata için açılmış bir konu değil aksine diğer Evo kullanıcılarına referans olacak bir konu diye düşünüyorum...

muratpolat12
29/12/2012, 16:20
Umarım kardeşim,teşekkür ederim...

Servis Fiat yetkili ve özel servisler hakkında herşey. İstanbul Fiat Servisleri, Ankara Fiat Servisleri, İzmir Fiat Servisleri. Servis fiyatları, bakım ücretleri, en çok memnun kalınan servisler.

Teşekkür ederim,konuyu açtığım yerin açıklamasını okursanız memnun olurum,Fırat Oto ile bir bağlantım yok,şirketin hissedarı değilim,sorunumuzu çözdüler bizde memnuniyetimizi dile getirdik,şamata için açılmış bir konu değil aksine diğer Evo kullanıcılarına referans olacak bir konu diye düşünüyorum...

Aradaki bağlantıyı bilemem.Çokta önemli değil.Benim demek istediğim şu; bir sıkıntınız olur 3-5 servis dolaşırsınız sorun çözülmez sonunda bir servise girersiniz ve sorun biter.İşte bu referansa girer ve herkese tavsiye edersiniz.Türkiye'de şuan eski farları değiştirmeyen servis var mı ?(başıma gelmediği için soruyorum)En ücra köşedeki servisede gitseniz sorunu anlatınca yeni farlarla değiştirmek zorunda değil mi? Nerde kaldı diğer servislerden farkı ? Konunun şamatayla ne ilgisi var ayrıca çözemedim.

bu arada aklıma gelmişken sitede parayla reklam veren servisler var.Bunlara acayip haksızlık oluyor.Ben kötü niyetli biri olsam alırım 10 tane farklı account veririm kendi servisimin adını şunu değiştirdiler teşekkürler şöyle davrandılar teşekkürler diye.Bence forum yönetiminin bu bölümü tekrar gözden geçirmesi lazım

maceraci95
29/12/2012, 16:24
Servisler önce duyları değiştirmeye çalışıyor. Problem devam ederse stopları öyle değiştiriyorlar. Benim önce duylar değişti sorun giderilemeyince stoplar değişti. Gelen stoplarda şansıma siyah zeminli çıktı.

lektonstar17
29/12/2012, 16:56
Servisler önce duyları değiştirmeye çalışıyor. Problem devam ederse stopları öyle değiştiriyorlar. Benim önce duylar değişti sorun giderilemeyince stoplar değişti. Gelen stoplarda şansıma siyah zeminli çıktı.

Siyah zeminliler abarth stopları mı yoksa? Resim eklerseniz süper olur.

lektonstar17
29/12/2012, 16:59
Bu sorunla alakalı bende servise gittim ve dylar değişti ama bir işe yaramadı.Söylendiği gibi servisler direk stop değişimi yapmıyor.Önce başka yollar arıyor.Yakın zamanda tekrar gidicem bakalım ne dicekler.

USTA
29/12/2012, 17:00
Aradaki bağlantıyı bilemem.Çokta önemli değil.Benim demek istediğim şu; bir sıkıntınız olur 3-5 servis dolaşırsınız sorun çözülmez sonunda bir servise girersiniz ve sorun biter.İşte bu referansa girer ve herkese tavsiye edersiniz.Türkiye'de şuan eski farları değiştirmeyen servis var mı ?(başıma gelmediği için soruyorum)En ücra köşedeki servisede gitseniz sorunu anlatınca yeni farlarla değiştirmek zorunda değil mi? Nerde kaldı diğer servislerden farkı ? Konunun şamatayla ne ilgisi var ayrıca çözemedim.

bu arada aklıma gelmişken sitede parayla reklam veren servisler var.Bunlara acayip haksızlık oluyor.Ben kötü niyetli biri olsam alırım 10 tane farklı account veririm kendi servisimin adını şunu değiştirdiler teşekkürler şöyle davrandılar teşekkürler diye.Bence forum yönetiminin bu bölümü tekrar gözden geçirmesi lazım

Mesaj sayısı ve açtığım konulardan fake üye olduğum kanısına mı vardın ?
Konu senin bile ilgini çekmiş ki ihtiyacın olmadığı halde girip okumuşsun,açılan konuyu beğenmediysen yazmazsın olur biter,polemik çıkartmak için açılmamış bir konuda ortamı germenin manası yok...
Not:Bu paylaşımlar yasaksa Erdi Yılmaz bölümü komple kaldırsın o vakit... :)

dogus618
29/12/2012, 17:51
Hayırlı olsun oncelıkle abım bende bu durumdan cekmıstım cok fırat oto bıenden cok cektı bı gun arabyı bıraktım açılan yerler kapanmamış içinde sigara içilmş ondan sonra tüm güvenimi yitirdi fırat oto ama danısmalardan serkan yorgancı ve uğur göçmen cok ilgili saolasun umarım buhu sorunu yaşamassın abım bu havalarda trafıkte dur kalk hemen bellı. Eder benım stoplara tukursen buhu yapıodu walla :)

maceraci95
29/12/2012, 18:39
Siyah zeminliler abarth stopları mı yoksa? Resim eklerseniz süper olur.

Resim eklemeyi tam yapamıyorum ama abarth stop olabilir. Yeni puntoların üst versiyonlarında da kullanılıyor. Sinyal lambası ve stop lambasının ayna çevresindeki zemin parlak siyah renkte. Eski stoplarımda kırmızı idi. Bu arada bu stopların kablo soketleri evonunkilerden farklı. Duyların açıklıklarıda kapatıldığı için içerisine su almıyor.

1ocak2011
29/12/2012, 22:55
Ben de İçi karartılmış Abarth Stop taktırdım, Diğerlerinide elimden çıkarttım. 8 aydır sorun yok.

lektonstar17
29/12/2012, 23:05
Merak ettim şu farları.Bi resim ekleyin de görelim arkadaşlar.

1ocak2011
29/12/2012, 23:09
https://forum.grandepuntotr.com/attachments/modifiye/23123d1352444511-kislik-evo-mod-img_3281-1-.jpg