Orijinalini görmek için tıklayınız : Racechip Powerbox Chip - Satılık
Satmış olduğum aracımdan kalan Racechip Powerbox Chip'i satışa sunuyorum.
1 yıl civarı kullanıldı, cihaz sorunsuz çalışıyor, bağlantı kontrol ışık kiti de mevcut gri renkli soket (chip doğru takılınca yeşil yanar sonra kontak açarsınız). montajı 5 dakika bile sürmez.
Ben 1.3 dizel 75 hp aracımda kullandım. 90-94 beygir ve 240-255 tork civarı rahatlıkla verim alırsınız ve yakıtı %7-8 civarı düşürürsünüz. Yokuş olsa da çıksam diye bakacaksınız :)
Sıfırı 179 EURO, 400-420 TL arası satılıyor.
200 TL son fiyat. (240 TL'den düştüm.) İzmir içi elden teslim olur.
Mjet ve CDTİ bütün motorlarda kullanılır diye biliyorum ama detay için üretici firma yetkilisi ile görüşürseniz iyi olur...
ilan:
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-racechip-powerbox-satilik-1.3-mjet-75-hp-grande-punto-109766173/detay/
foto:
https://b1212.hizliresim.com/14/w/hcqx2.jpg
https://b1212.hizliresim.com/14/w/hcr1k.jpg
ugurokan01
28/12/2012, 13:50
RaceChip İzmir Yetkili Satıcısı Cihan OTO Redline Tuning - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 109630544 (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-racechip-izmir-yetkili-saticisi-cihan-oto-redline-tuning-109630544/detay)
ürün tam olarak bu oluyor galiba doğrumu tahmin ettim?
RaceChip İzmir Yetkili Satıcısı Cihan OTO Redline Tuning - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 109630544 (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-racechip-izmir-yetkili-saticisi-cihan-oto-redline-tuning-109630544/detay)
ürün tam olarak bu oluyor galiba doğrumu tahmin ettim?
Aynen, ürün bu teşekkürler :)
Ben cihazı Platin Servis'ten almıştım (Bornova Adliye karşısı Alfa Romeo ve Racechip bayisi).
Şöyle bir uygulama var mesela M.jet aracınızı sattınız DCİ motorlu bir araç aldınız diyelim eski cihazı getirip veriyorsunuz 250 TL'ye sayıyorlar, yenisini 250 TL indirimli alıyorsunuz.
ugurokan01
28/12/2012, 14:44
1.3 m.jet grande punton var cihazınızla ilgileniyorum fakat biraz araştırma yaptım bazı sitelerde cihazın araçta arıza ışığı yaktığınız ve sessözleri yanıltarak çalıştığından zamanla bazı sensörlerde arızaya yol açtığını söylüyorlar.siz ürünü bir yıl kullandınız herhangi bir problemle karşılaştınız mı,?
serkandemir
28/12/2012, 14:59
resmen süper fiyat bence bana uysa almak isterdim ama 105 beygir benim mjet :(
düşünenler kaçırmasın derim
1.3 m.jet grande punton var cihazınızla ilgileniyorum fakat biraz araştırma yaptım bazı sitelerde cihazın araçta arıza ışığı yaktığınız ve sessözleri yanıltarak çalıştığından zamanla bazı sensörlerde arızaya yol açtığını söylüyorlar.siz ürünü bir yıl kullandınız herhangi bir problemle karşılaştınız mı,?
Cihaz kesinlikle bir kere bile arıza ışığı yakmadı hiçbir sensöre veya parçaya bir zarar vermedi içinde 2 ayar vidası var "3-1"de ve "4-1"de çok ideal bir yakıt/performans dengesi yakaladım çok memnundum ama Otomatik araç aldım Dizel otomatikler malum pahalı olduğu için Benzinli alabildim yoksa yeni aracıma da takardım kesin ve ürün gerçekten güzel o yüzden aracın üstünde vermedim kıymet bilene gitsin araya kaynamasın istedim.
Ben yetkili satıcısı değilim sadece memnun bir kullanıcıyım. Her şey derler Chip Tuning yaptır Box iyi değil de derler ama iyi yanları bence daha çok tabiki araştırıp içinize sinerse alın derim başka sorunuz olursa yardımcı olurum.
erdemzere
28/12/2012, 17:46
Arkadaşlar daha önceden ben bunu arabamda 90.000 km. kullandım ve kesinlikle hiç bir sorun olmuyor. Şimdiki arabamada taktım yaklaşık 2 ay olacak ve süperrr hem performansta hem de yakıtta bence kaçırmayın derim...
Double Din navigasyon multimedya alacağım için acil satılık 200 TL yaptım...
dogus618
02/01/2013, 15:58
Linea 1.3 euro5 motora takılabılıyomu
benim araçta var doğukan, takılabiliyor yani..
dogus618
02/01/2013, 16:11
benim araçta var doğukan, takılabiliyor yani..
Euro5 mı abı senınkıde bazı seylerde ufak tefek deısıklıklerı warmıs ama bılmıslık taslamımm yınede ;)
Double Din navigasyon multimedya alacağım için acil satılık 200 TL yaptım...
Linea 1.3 euro5 motora takılabılıyomu
İzmir yetkili servisi Platin'e sordum direkt takılır dediler onların yalancısıyım.
İstersen sen de racechip yetkili servislerinden birini arayıp sorabilirsin...
Euro5 mı abı senınkıde bazı seylerde ufak tefek deısıklıklerı warmıs ama bılmıslık taslamımm yınede ;)
Euro5 kardeşim. Takılıyor ama Euro4 e göre emisyon biraz daha hassas o yüzden biraz daha kısmak gerekiyor bazı ayarları. Ama kısılan ayarın performansa negatif etkisi yok olsa ben kullanmam zaten :)
Sahibinden ilanında taksitli seçeneği varsa almak istiyorum.
bravoya olacağını bilesem saniye beklemem...
serkandemir
02/01/2013, 23:36
bravoya olacağını bilesem saniye beklemem...
bravoya oluyor bende arkadaştan aldım ve uygulamasını yaptım mesajlarımdan bakabilirsiniz sonuçlara
ondada 1.3 multijet vardı kabloları bile değiştirmemize gerek kalmadı bilginiz olsun
fiyatıda gerçekten iyi pro modeli için
Bravoya oluyorsa ben talip olabilirim görüşelim.
Htc Sensation/
siyahinci83
03/01/2013, 22:44
ben aldım
Satıcıya ulaşamadık alıcaktık bizde ancak satılmış galiba burda haberi verilseydi iyi olabilirdi kanımca.
ben aldım
Hayırlı olsun, kullanmaya başladıktan sonra tecrübelerinizi, artılarını, eksilerini paylaşabilirseniz bizde bu tür ürünleri daha iyi tanımış oluruz.
Satıcıya ulaşamadık alıcaktık bizde ancak satılmış galiba burda haberi verilseydi iyi olabilirdi kanımca.
Doğru söylüyorsun işim gereği giremedim yılsonu işlemleri yüzünden geç oldu biraz kusura bakma...
Doğru söylüyorsun işim gereği giremedim yılsonu işlemleri yüzünden geç oldu biraz kusura bakma...
Sağlık olsun bende niyetliydim almaya açıkcası kaçırdım diye üzüldüm neyse alana da satanada hayırlı olur umarım.