Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto easy 1.4 fıre 77 hp otomatik s&s @ cam tavan
LAMBA123
28/12/2012, 03:18
Bugün PUNTO EASY 1.4 FIRE 77 HP OTOMATİK S&S @ CAM TAVAN beyaz renk araç aldım,alırkende altın akas diyerekten bi paket satın aldım bu paketin içerisinde,
boya koruma-iç döşeme koruma-alt izalasyon-cam filmi toplamda 500 lira ödedim,fakat cam filmi hakkında hiç bir fikrim yok,araçlara en çok kaç numara cam filmi gidiyor bütün camlara aynı numaramı yaptırmalıyım
yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
Hatayye81
28/12/2012, 18:18
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler ön cam dahil komple bir numara yapabilirsin. Ben çok memnunum gece ışığı gündüz güneşi'de kesiyor.
hayırlı olsun. bende önümüzdeki hafta mjt lounge puntomu teslim alıcam inşallah
onur1986
28/12/2012, 18:46
Ön cama tavsiye etmiyorum 3 ay kullandım resmen gözlerim bozuldu dün öndeki 1 numara filmi çıkarttırdım geri kalan 5 camda 2 numara film var hoş duruyo ve baya da işe yarıyo tavsiye ederim.
cam tavansa 2 numaradan aşağı yaptırma bence. bendede cam tavan beyaz evo var, 1 yaptırmıştım pek bi etkisi olmadı 2 numara taktırdım memnunum
aykut_1914
29/12/2012, 01:26
ön cam harici komple 2 numara bence.
ayrıca sunroof a da yaptırmanızı tavsiye ederim,başınız yanmasın sonra :)
LAMBA123
29/12/2012, 01:36
teşekkür ederim arkadaşlar,
aracımı alırken anlastıgım rakamda sunroof dahil değildi,şuan için sunroofu yaptırmıycam inş.yaza doğru :)
2012punto54
30/12/2012, 01:26
Hayırlı olsun arkadaşım kazasız sürüşler dilerim.
Skydome için ben hiç film ihtiyacı duymadım şu ana kadar. Skydome zaten karartılmış cam değil mi? Ayrıca perdesi var.
Benim aracımda sadece arkalarda film var o da en incesi ben bilmem 2 veya 3 , ön camlara da polislerle uğraşmayım diye yaptırmak istemedim ayrıca da daha da güzel bu şekilde çünkü yeni çıkan spor paketli puntolarda da veya diğer markalarda da arka camlar filmli yani renkli cam ön camlar normal sade bilginize tercih sizin