Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto hakkında fikir ve tavsiye lütfen
arkadaşlar linkteki araba model ve fiyat olarak nasıl sizce Fiat Punto 1.4 Emotion 16V Model 19.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 107620005 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-italyan-yapimi-6-ileri-vites-107620005/detay)
bi taraflarında boya olan arabaları tramer sorgusu ve servisde expertiz yaptırmadan almayın ben tramer sorgusu yaptırdım alırken ama servise expertiz yaptırmamıştım araç pert çıktı
Ziyaretci036
27/12/2012, 19:50
üstad bu ilandaki resim t-jet adam dört cam otomatik yazmış.
fotobelit
27/12/2012, 19:51
Öncelikle mutlaka ustaya veya servise gösterilmeli..Selçuk kardeşiminde dediği gibi tramer sorgusu yapılmalı(Şase no dan..Plaka değiştirip soruguda çıkmaması sağlanıyor)..Eğerki yazdıkları dışında bir şey yoksa,fiyat uygun..Ben şahsen Km.sinin orjinal olduguna inanmıyorum..2006 model,62 binde,bel altı boyalı..Bana inandırıcı gelmedi..
Mutlaka tramer sorgusu ve ekspertiz lazım...
Plaka çok tanıdık geliyor 06 bt
Sent my iPad using
hakan3548
27/12/2012, 20:08
Arkadaşlara aynen katılıyorum servise göstermeden sakın alma yoksa canın çok sıkılır.
Ertuğ'un t-jet sport fire emotion olmuş... :)
arka camlar nasıl otomatik oluyor bu arabada :)) araç 3 kapı
ustaya göstermek çözüm değil arkadaşlar ben focus aldım tramerde pert kaydı gözükmüyor 3-4 gün önce servise gittiğimde aracın geçen sene pert olduğunu öğrendim sigorta aracı pert e ayırıp araç sahibine parasını ödemiş ama tramerde gözükmüyor sanayideki ustaya gösterirsen aracın geçmişini tam anlamıyla öğrenemezsin mutlaka servise expertiz yapılmalı hele böyle bel altı boyalı yazan araçlar kesinlikle gösterilmeli servise
can-asan
27/12/2012, 22:04
başkasının arabasını koymuşsa(yanlış anlamadıysam öyle) kendi arabasına güvenmiyor demektir, ben olsam direk elerdim ama sizin bileceğiniz iş tabi ki...
aykut_1914
27/12/2012, 22:28
tek resim var, arka camlardan bahsetmiş araç 3 kapı. Foto daki araç değil. Kaldı ki emotion u o fiyata vericeklerini sanmıyorum, uzak durulması gereken bir ilan