Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba :)
Bende uzun araştırmalardan sonra Peugeot 206 1.6 16V 105Hp otomatik aracımı takas yoluyla Punto 5K Lounge 1.3 Multijet 95Hp Dualogic Kar Beyazı ile değiştirip aranıza katılmış bulunmaktayım. Fakat aracımı 3-4 ocak gibi teslim alacağım. Bende elimden geldiğince forumu aktif olarak takip etme çabasındayım. Herkese iyi günler.... Bu arada yeni araç alan arkadaşlar aracı teslim almadan önce ne gibi ilaveler yaptırdılar yada ne tavsiye ederler acaba diye merak ettim. (ben cam çıtası, bagaj altı çıtası, karter koruma ve solargard cam filmi ile teslim alacağım)
Şimdiden hayırlı olsun o zaman.
Sent my iPad using
hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun
StrawBeeRy
25/12/2012, 12:17
hoşgeldiniz hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
Bende uzun araştırmalardan sonra Peugeot 206 1.6 16V 105Hp otomatik aracımı takas yoluyla Punto 5K Lounge 1.3 Multijet 95Hp Dualogic Kar Beyazı ile değiştirip aranıza katılmış bulunmaktayım. Fakat aracımı 3-4 ocak gibi teslim alacağım. Bende elimden geldiğince forumu aktif olarak takip etme çabasındayım. Herkese iyi günler.... Bu arada yeni araç alan arkadaşlar aracı teslim almadan önce ne gibi ilaveler yaptırdılar yada ne tavsiye ederler acaba diye merak ettim. (ben cam çıtası, bagaj altı çıtası, karter koruma ve solargard cam filmi ile teslim alacağım)
Aracınızdan memnun kalacaksınız iyi bir tercih yapmışsınız, aramıza hoşgeldiniz.
hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah...
hoşgeldiniz aracınız hayırlı uğurlu olsun..
Hoşbulduk. Herkese teşekkür ederim...
Aramıza hoşgeldiniz aracınız da hayırlı olsun kazasız belasız...
hayırlı olsun! hoşgeldiniz
Ziyaretci040
25/12/2012, 17:43
Hayırlı olsun kazasız belasız inş.