Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirde hangi servise gidilir?
Aracımdaki bazı problemleri göstermek için servise gitmem gerekiyor. Ama garanti de olduğu için yetkili servise gitmek istiyorum. Hangi servisi tavsiye edersiniz? Yoğunluk, ilgi alakala, güven, hizmet, işçilik .... vs açısından?
Birmot, Enriko veya poyraz? Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
nightblue_35
23/12/2012, 01:53
Merkez yetkili servisi iyidir.Bornova ağaçlı yolda.Tabi ıda tavsiye ederim :)
ben hep poyraza gidiyorum yetkili servis olarak. tavsiye ederim, orada Turgay abi var, ona AE604 ün selamını gönderirsen her işin kısa zamanda görülür :)
Merkez servise gidin (Birmot değil) Kurtuluş ve/veya Akın beye forumdan geldiğinizi söyleyin, ayrıca benim selamımıda söyleyebilirsiniz. Yardımcı olacaklarına eminim.
Chevaliers
23/12/2012, 11:46
Enriko ya gitmeyin aman. Bencede Merkez servis iyidir
aykut_1914
23/12/2012, 13:47
ben hep poyraza gidiyorum yetkili servis olarak. tavsiye ederim, orada Turgay abi var, ona AE604 ün selamını gönderirsen her işin kısa zamanda görülür :)
+1 :)
DAY 02 den de götür selamını krallar gibi karşılanırsın davullar zurnalar :D
poyraz mesafe olarak daha yakın oraya gidecem galiba :) kimdir necidir bu Turgay abi? nerde bulabiliriz :D
Aracımdaki bazı problemleri göstermek için servise gitmem gerekiyor. Ama garanti de olduğu için yetkili servise gitmek istiyorum. Hangi servisi tavsiye edersiniz? Yoğunluk, ilgi alakala, güven, hizmet, işçilik .... vs açısından?
Birmot, Enriko veya poyraz? Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Karabağlarda "Yıldızcanlar" var.. işçilik ve ilgi alaka gayet güzel... ben memnun kalmıştım..
Arkadaşlar dün poyraz otodaydım. Aracımla alakalı bazı problemler vardı:
*vites geçişleri sıkıntılı;
*arka kapılar zor açılıyor;
*cruise control res tuşu sıkıntılı
*çakmak aydınlatması yanmıyor
*emniyet kemeri sönsörü arızalı
servise saat 10 civarı gittim ve gitmeden öncede randevu almak için arayıp 10 da geleceğimi belirttim. Turgay abiyi buldum sagolsun çok ilgilendi ve gerçekten çok samimi davrandı :D Gitmişken marşpiyel ve spoilerı da taktırayım dedim.
Ama;
*vites geçişlerinizde bir problem yok dediler
*kapı ayarlarını yapmışlar
*cruise control da sıkıntı yok (ben yanlış kullanıyormuşum :) )
*çakmak ledi yokmuş yenisini takmışlar
*sensörde problem yokmuş.
Bütün bunlar yarım saatte yapıldı fakat sabah 10 dan akşam 5 e kadar bekledim. Akşam beşe kadar aracın yanına bi Allah ın kulu uğramadı. Randevu sistemi berbat. Herkese sabah erken gel demişler. :D
veee asıl bomba marşpiyel ve spoiler takmak için işçiliğe 250 tl dediler :D kalsın dedim bugün spoileri kendim yapıştırdım;
*siyah silikon 5 tl
* slikon tabancası 4.5 tl
*kağıt bant 5 tl
toplam 15 tl ye maal oldu. Adamlardaki karı siz düşünün :D
aykut_1914
27/12/2012, 19:22
taneri arasaydın keşke gaziemirde takılırdınız :D
hadi geçmiş olsun,çakmak led ine takıldım ben nasıl olmaz ya?
Ben Bornova Merkez servisten memnunum, muhtemelen siz de memnun kalırsınız ...
hakan3548
27/12/2012, 20:23
Arkadaşlar dün poyraz otodaydım. Aracımla alakalı bazı problemler vardı:
*vites geçişleri sıkıntılı;
*arka kapılar zor açılıyor;
*cruise control res tuşu sıkıntılı
*çakmak aydınlatması yanmıyor
*emniyet kemeri sönsörü arızalı
servise saat 10 civarı gittim ve gitmeden öncede randevu almak için arayıp 10 da geleceğimi belirttim. Turgay abiyi buldum sagolsun çok ilgilendi ve gerçekten çok samimi davrandı :D Gitmişken marşpiyel ve spoilerı da taktırayım dedim.
Ama;
*vites geçişlerinizde bir problem yok dediler
*kapı ayarlarını yapmışlar
*cruise control da sıkıntı yok (ben yanlış kullanıyormuşum :) )
*çakmak ledi yokmuş yenisini takmışlar
*sensörde problem yokmuş.
Bütün bunlar yarım saatte yapıldı fakat sabah 10 dan akşam 5 e kadar bekledim. Akşam beşe kadar aracın yanına bi Allah ın kulu uğramadı. Randevu sistemi berbat. Herkese sabah erken gel demişler. :D
veee asıl bomba marşpiyel ve spoiler takmak için işçiliğe 250 tl dediler :D kalsın dedim bugün spoileri kendim yapıştırdım;
*siyah silikon 5 tl
* slikon tabancası 4.5 tl
*kağıt bant 5 tl
toplam 15 tl ye maal oldu. Adamlardaki karı siz düşünün :D
Hay Allah ben de arabayı yeni aldım birmottan ama Buca da oturduğum için poyraza giderim bana daha yakın diyordum.Ne yapacağız acaba???
aykut_1914
27/12/2012, 22:34
Hay Allah ben de arabayı yeni aldım birmottan ama Buca da oturduğum için poyraza giderim bana daha yakın diyordum.Ne yapacağız acaba???
burak bey poyraz servis gayet başarılı bir servistir,en azından güler yüzlü ve alakalılar
tonymontana
28/12/2012, 01:40
Müşteri memnuniyeti anketlerinde Enriko Aliberti 1.sırada Fiat Servisleri arasında Türkiye çapında.
Müşteri memnuniyeti anketlerinde Enriko Aliberti 1.sırada Fiat Servisleri arasında Türkiye çapında.
enteresan..herkes ağlıyor ama nasıl oluyorda 1. oluyor acaba..
aykut_1914
28/12/2012, 02:04
kendi adamları dolduruyodur :)
bu büyük bi yalan abi :)
poyraz oto başarılı bi servis gerçekten ilgileniyorlar ama dediğim gibi işim hemen bitsin istiyorsanız sabah 8 de kapıda olmanız gerekiyor :D
taneri arasaydın keşke gaziemirde takılırdınız :D
hadi geçmiş olsun,çakmak led ine takıldım ben nasıl olmaz ya?
:D olabilirdi aslında :)
valla turgay abi en son listeyi çıkardı listede çakmak ledi takıldı yazmışlar özelliklede belirtti değişmemiş dedi takılmış dedi yokmuş önceden dedi bende şaşırdım. ama şimdiye kadar vitesle el freni arasında bi ışık olmadığı için, akşamları çakmak ledi yanınca gözümü alıyor garibime gidiyor...
yavaştan buna da alışırız :D
ben hep birmota gittim, birmottan memnunmuyum hayır ama satış, servis danışmanı ve servis ustalarıyla gidegele çok samimi olduk ve herşey de nazım geçiyor, sürekli aracımın yanında durabiliyorum çay kahve tv, canım sıkılıyor aksesuarda fıyat araştıması :) servis müdürü hariç diğer personellerinden memnunum aslında, eğer gidersen servis danışmanı şakir'e yada servis ustası hüseyin abiye slmı mı söyleyebilirsin trenci engin de tanırlar :D
bugün merkez servisteydim çokk memnun kaldım. Akın bey kurtuluş bey ve hemsile hanım sağolsunlar çok ilgilendiler.
Ama şansızlık servisten çıktım eve geldim bi de baktım sol farım yanmıyor :D
Arkadaşlar ben de aracımı Birmot'tan aldım, kısmetse Pazartesi teslim alacağım. Aracın rutin bakımlarını Birmot'ta yaptırma zorunluluğum yoktur diye tahmin ediyorum? Garanti kapsamı içinde böyle bir şart var mıdır? Yoksa istediğim yetkili servise gidebilir miyim?
İstediğiniz yetkili servise gidebilirsiniz :) izmirdeyseniz kesinlikle merkez servisi tavsiye derim.
Bu arada hayırlı olsun aracınız kazasız belasız kullanmanız dileğiyle :)
Teşekkürler :) Genelde merkez servis tavsiye edilmiş de, ben de oraya gidebilir miyim diye sormak istedim.