Orijinalini görmek için tıklayınız : 2006 90 beygir 6 ileri dinamic puntomu verdim sıfır filorino emition
pparazzi
22/12/2012, 11:37
2006 90 beygir 6 ileri dinamic puntomu verdim sıfır filorino emition aldım 19 a verdim.31.75 e aldım bilginize
Hayırlı olsun fiyat iyi ama elden biraz daha fazlaya satabilirdiniz bence aracınızı...
pparazzi
22/12/2012, 11:48
hayırlı olsun fiyat iyi bence...
ii ama benim araba biraz düşüğe gitti darbe boya yok kople servis bakımlı
Hayırlı olsun fiyat iyi ama elden biraz daha fazlaya satabilirdiniz bence aracınızı...düzeltmiştim...
:)
pparazzi
22/12/2012, 11:51
düzeltmiştim...
:)
pardon galiba tam ben yazarken oldu teşekkür ederim
yengecbaris
22/12/2012, 12:48
Hayırlı olsun
34ozkankurtuldu34
22/12/2012, 14:21
Bende 18500 verdim arabamı 35200 cıtroen berlingo aldım mantıklı olanını yapmışsınız güle güle kullanın kazasız belasız işşallah.
Ziyaretçi048
22/12/2012, 14:51
bize sat desek o fiyata vermezsiniz valla :(
Ziyaretci040
22/12/2012, 14:52
Aynı şeyi bende yapmak istiyorum aslında. Ne kadar doğruluk payı var bilemem , bizim arabalarında muayenesi 1 seneye düşecek diye bir şey var ortada. Eğer öyle olursa VW Caddy düşünüyorum yeni kasa. Olmazsada sedan bi araca geçmem lazım.
hayırlı olsun fiatın sitesinde binek araclar ve ticari araçlar bölümünde fiorino var fiyatları farklı
farkları nedir acaba bilen varmı
EvoKoray
22/12/2012, 18:40
yeni aracınız hayırlı olsun , bu arada hem başlığa hem mesaja FiLorino yazmışsınız arada L yok araç Fiorino Emotion:)
Hayırlı olsun fakat tercihini farklı yönde yapmışsın. Geçen bayram da fiorino emotion ile şarampole devrildim ve şuan yaşadığıma şükrediyorum. Kısacası 'kağıt' gibi araba. birazdan bununla ilgili konu açıcam resimleri incelersiniz.
pparazzi
22/12/2012, 19:04
Bende 18500 verdim arabamı 35200 cıtroen berlingo aldım mantıklı olanını yapmışsınız güle güle kullanın kazasız belasız işşallah.
teşekkür ederim sizde işallah
pparazzi
22/12/2012, 19:06
Hayırlı olsun fakat tercihini farklı yönde yapmışsın. Geçen bayram da fiorino emotion ile şarampole devrildim ve şuan yaşadığıma şükrediyorum. Kısacası 'kağıt' gibi araba. birazdan bununla ilgili konu açıcam resimleri incelersiniz.
geçmiş olsun henüz siparişi verdim bide kapora teslim almadım değişim yapabilirim yani eğer çok şikayet varsa
pparazzi
22/12/2012, 19:08
yeni aracınız hayırlı olsun , bu arada hem başlığa hem mesaja FiLorino yazmışsınız arada L yok araç Fiorino Emotion:)
ya işte teşekkür ederim:thumbup1:
pparazzi
22/12/2012, 19:09
Aynı şeyi bende yapmak istiyorum aslında. Ne kadar doğruluk payı var bilemem , bizim arabalarında muayenesi 1 seneye düşecek diye bir şey var ortada. Eğer öyle olursa VW Caddy düşünüyorum yeni kasa. Olmazsada sedan bi araca geçmem lazım.
aslında bende bagaj durumundan ve işim için linea düşünüyordum ama onunda fiyatı uçmuş en mantıklı bu geldi onun için allah hayırlısını versin
pparazzi
22/12/2012, 19:11
hayırlı olsun fiatın sitesinde binek araclar ve ticari araçlar bölümünde fiorino var fiyatları farklı
farkları nedir acaba bilen varmı
biri kamyonet olarak geçiyor diğeri binek farkı o
EvoKoray
22/12/2012, 19:11
öncelikle geçmiş olsun Fiorino yu ne amaçlı kullanıyordunuz şarampole yuvarlanmadan önce , o araba zaten hız yapmak için tasarlanmamış ve normal şartlarda araba durup dururken devrilmez illaki bi kusurunuz olmuştur ya hızdan ya lastiklerden , 1.5 sene babam Fiorino Combimix kullandı sürekli uzun yola gidiyordu 90-130 arası kullanır ne kayma ne devrilme şuana kadar hiç öyle bir sıkıntısı olmadı
pparazzi
22/12/2012, 19:13
bize sat desek o fiyata vermezsiniz valla :(
daha teslim etmedim araba 3 ocakta gelecek isteyene aynı fiyata gelin alın vala gerçekten siz alın daha ii onlar alıp 21-22 ye satacaklar düşünen varsa o opsiyonum var buyursun gelsin tertemiz bir araba
babam da filorino diyor. alıştık sonunda tırmalamıyor kulağı.. :)
biri kamyonet olarak geçiyor diğeri binek farkı o
yani binek olanı 2 senede bir mi muayene ettiriyoruz normal otomobil gibi
Ziyaretci036
24/12/2012, 12:28
yani binek olanı 2 senede bir mi muayene ettiriyoruz normal otomobil gibi
ruhsatta binek olarak kayıtlıysa 2 sene birdir muayenesi.