Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Orjinal yay'a pres

FeyyazYavuz
21/12/2012, 23:11
arkadaşlar fk marka spor yayımın sertliğinden artık rahatsız olmaya başladım şimdi başka bir spor yay almayıp orjinal yayları presletsem normal bir spor yaydan daha konforlu olur mu? kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim

presslettirdim ve sonunda böyle oldu işte fotolar

https://e1301.hizliresim.com/15/j/j0kvf.jpg

https://c1301.hizliresim.com/15/j/j0kx7.jpg

https://c1301.hizliresim.com/15/j/j0kxt.jpg

https://c1301.hizliresim.com/15/j/j0ky6.jpg

izoci
21/12/2012, 23:36
Soğuk press yaptırırsan iyi olur kanka.

acRep
21/12/2012, 23:39
Eduardo nickli arkadaş bol boll presletiyodu sana bu konuda o yardımcı olacaktır :)

FeyyazYavuz
21/12/2012, 23:39
Soğuk press yaptırırsan iyi olur kanka.

evet kanka şu anki fk larada 3 cm daha soguk pres yaptırmıştım ama arabada konfor kalmadı sanki hiç yay yokmuş gibi acaba orjinallerde böyle olir mu merak ediyorum

Ziyaretci037
21/12/2012, 23:41
Beyler asıl merak edilen nokta şu ;

Mesela 5lik Eibach'la mı daha iyi konfor elde edilir yoksa orjinal yaya soğuk presle mi ?

FeyyazYavuz
21/12/2012, 23:46
Beyler asıl merak edilen nokta şu ;

Mesela 5lik Eibach'la mı daha iyi konfor elde edilir yoksa orjinal yaya soğuk presle mi ?

evet olay tam olarak bu arkadaşlar

acRep
21/12/2012, 23:48
Orjinal yayla bencee.. Amaa orjinal yay spor yaya göre daha esnek olduğundan 5 kişi binince yada bagaja yük koyduktan sonra tümsek ve çukurlardaki sürtme ihtimali fazlasıyla artıyor.Tabi işini bilen biriyse bunlarıda yayın arasına uygun takoz koyarak önleyebiliyo diye biliyorum..

acRep
21/12/2012, 23:49
Spor yayda markayı eibach yada Hr'den yana kullansaydınız pekde şikayetçi olmayacağınızı düşünüyorum..

FeyyazYavuz
21/12/2012, 23:51
Orjinal yayla bencee.. Amaa orjinal yay spor yaya göre daha esnek olduğundan 5 kişi binince yada bagaja yük koyduktan sonra tümsek ve çukurlardaki sürtme ihtimali fazlasıyla artıyor.Tabi işini bilen biriyse bunlarıda yayın arasına uygun takoz koyarak önleyebiliyo diye biliyorum..

sürtme yapmaz galiba lastikleri 205 e düşürdüm içerde kalıyor lastik. artık spor yay kullanmak istemiyorum çok rahatsız etmeye başladı bu yUzden böyle bişey düşünüyorum

Mr.Freeze
21/12/2012, 23:52
Sen arabayı değiştir Feyyaz :)

acRep
21/12/2012, 23:59

Kunt abi noktayı koymuş :)

acRep
22/12/2012, 00:00
sürtme yapmaz galiba lastikleri 205 e düşürdüm içerde kalıyor lastik. artık spor yay kullanmak istemiyorum çok rahatsız etmeye başladı bu yUzden böyle bişey düşünüyorum

En iyisi kullanan birinin yorumları ama bence 205 değil 185 taban olsa bile fazla bastıktan sonra sürtme yapar..

Mr.Freeze
22/12/2012, 00:02
Kunt abi noktayı koymuş :)

Onur um görüşemedik. Müsait bir zaman toplanalım

izoci
22/12/2012, 00:02
Orj. yaya yaptırırsan daha konforlu olur reyiz.Basıkarac.com da yaptır press'i :)

acRep
22/12/2012, 00:04
Orj. yaya yaptırırsan daha konforlu olur reyiz.Basıkarac.com da yaptır press'i :)

Yetişti imdata ouzcum :robot000:

FeyyazYavuz
22/12/2012, 00:04

abi aslında en güzel çözüm yolu bu da okulu bunla bitirmem lazim az yaksın okul uzak :)

FeyyazYavuz
22/12/2012, 00:06

kanka kaça yapıyolar yer nerde

acRep
22/12/2012, 00:06
kanka kaça yapıyolar yer nerde

İkitelli organize sanayi bölgesi Dolapdere sanayi sitesinde kardeşim..

FeyyazYavuz
22/12/2012, 00:09
İkitelli organize sanayi bölgesi Dolapdere sanayi sitesinde kardeşim..

çok uzakmış ben kartalda oturuyorum burda da yapan bi yer var spor yayların tanesini 50 liraya yaptirmıştım orda fiyat nedir

aykutisci
22/12/2012, 00:22
2 bakla kestir iyidir ben kestirdim 10 numara :)

acRep
22/12/2012, 00:25

Bu tür uygulamalara itibar etmeyiniz. :D :D

izoci
22/12/2012, 00:29
Basık Araç Spor Orjinal Yay Pressleme Coilover İmalatı - Türkiye' nin hizmet ilan sitesi sahibinden.com' da - 105437121 (https://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-vasita-hizmetleri-arac-dizayn-ve-ozel-donanim-imalati-basik-arac-spor-orjinal-yay-pressleme-coilover-imalati-105437121/detay/)

FeyyazYavuz
22/12/2012, 00:30

kanka bakla kesmeyede sıkıntılı iş diyolar ya

aykutisci
22/12/2012, 00:34
kanka bakla kesmeyede sıkıntılı iş diyolar ya

yay tabaına oturmaması gibi bi sıkıntı oluyor sadece onuda tel ile bağlayınca sıkıntı olmuyor aslında antik kuntin gibi bir iş gibi görünüyor ama ben 5 cm eibach da kullandım yay da ısttım yayda kestirdim kestirmenin iyi yanı sekme yapmyor spor yaydanda pek farkı olmuyor ama muayene sıkıntı söylim

Ziyaretci037
22/12/2012, 00:37
İllede orjinal yaya bi muhabbet yapılıcaksa en temizi soğuk pres.

FeyyazYavuz
22/12/2012, 00:44
yay tabaına oturmaması gibi bi sıkıntı oluyor sadece onuda tel ile bağlayınca sıkıntı olmuyor aslında antik kuntin gibi bir iş gibi görünüyor ama ben 5 cm eibach da kullandım yay da ısttım yayda kestirdim kestirmenin iyi yanı sekme yapmyor spor yaydanda pek farkı olmuyor ama muayene sıkıntı söylim
kanka en temizi pres ya telle melle uğraşmayalım

İllede orjinal yaya bi muhabbet yapılıcaksa en temizi soğuk pres.

kanka en mantıklısı orjinal yay a pres yapmak galiba öyle yapıcam. artık spor yay karşıtı bir insanIm :)

effect1903
22/12/2012, 01:21
Bende yakın bir zamanda 3,5 yay düşünüyordum bu sğuk presi duyunca mantıklı geldi, spor yaya göre daha sağlıklı bir uygulama sanırım. Herhangi bir zararı yok değilmi bu uygulamanın?

FeyyazYavuz
22/12/2012, 02:59
Bende yakın bir zamanda 3,5 yay düşünüyordum bu sğuk presi duyunca mantıklı geldi, spor yaya göre daha sağlıklı bir uygulama sanırım. Herhangi bir zararı yok değilmi bu uygulamanın?

zararlı olup olmadığını bilmiyorum ama spor yaydan daha konforlu olduğu söyleniyor çoğu forumlarda

Hatayye81
22/12/2012, 03:02
50 milim eibach yaylarım var ve oldukça memnunum.

fhmnl
22/12/2012, 04:09
zararlı olup olmadığını bilmiyorum ama spor yaydan daha konforlu olduğu söyleniyor çoğu forumlarda

illaki konforlu Olur ama 4 5 kişi yoldaki dalgalanmalarda surtme yapabilir.

fhmnl
22/12/2012, 04:11
50 milim eibach yaylarım var ve oldukça memnunum.

4 kişi surtme yapmıyor mu araç?

Ziyaretci037
22/12/2012, 10:49
4 kişi surtme yapmıyor mu araç?

Bende 215 tabanli 17" lastik ve 5 cm Eibach var,5 kisi ve full cakili bagajla uzun yolda bile bi kere dahi olsun surtmedim..

araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..

DG0006
22/12/2012, 11:06
Ben arabama önlere amartisor + pres yaptırdım arkalarda sadece pres gayet rahat bi şekilde kullanıyorum pres yaptırınca yaylar esnedigi zaman biraz ses yapıyodu yaylara hortum geçirince bu sorun ortadan kalktı, yalnız orj.yaya pres yaptırdıktan sonra arkaya 4 kişi alınca esneyince ufak bi sürtme oluyodu ama zamanla kendine yer yaptıktan sonra kesildi

LorDracula
22/12/2012, 12:53
feyyaz kunt abiye katlıyorum ya arabayı değiştir yada yere yaklaşmayı bırak bence konfor istiyorsan yerde bulamassın :)

Eduardo
22/12/2012, 13:07
Ben soguk presle onu 8cm bastim zaten puntonun orjinal yaylari bana sert geliyodu bastim sorun olmadi su ana kadar gunesli yenibosna tarafina ugrarsan aracimi veririm bi test surusu yaparsin :)

LorDracula
22/12/2012, 13:09
feyyaz karsının yolunu bilirmi bilmem kartal tuzlada(orhanlı) sürekli geziyor :)

Mr.Freeze
22/12/2012, 13:21
feyyaz kunt abiye katlıyorum ya arabayı değiştir yada yere yaklaşmayı bırak bence konfor istiyorsan yerde bulamassın :)

Ben konforu yerde bulamayınca ne yaptım. Arabayı değiştirdim. Yükseklerde takılıyorum :)

Semih Kurtulmus
22/12/2012, 15:43
Spor yayda markayı eibach yada Hr'den yana kullansaydınız pekde şikayetçi olmayacağınızı düşünüyorum..

ben ikisini de kullandım özellikle hr den çok şikayetçiydim şuan 8 cm civarında bastım aracı ben coille hr den daha konforlu eibach konusunda zaten hiç takma daha iyi düşürme diye bi kavram yok ancak kalas gibi oluyor bence hepsi gereksiz.. bunu hepsini kullandıktan sonra anladım :D

coil almayacaksan orjinal yayları preslet gitsin en azından basık olur ama virajlara spor yaydaki gibi giremezsin o da dert olacağını sanmıyorum :)

Semih Kurtulmus
22/12/2012, 15:57
ayrıca yaptırırsan sonraki yorumlarını paylaşırsan sevinirim

acRep
22/12/2012, 17:39
ben ikisini de kullandım özellikle hr den çok şikayetçiydim şuan 8 cm civarında bastım aracı ben coille hr den daha konforlu eibach konusunda zaten hiç takma daha iyi düşürme diye bi kavram yok ancak kalas gibi oluyor bence hepsi gereksiz.. bunu hepsini kullandıktan sonra anladım :D

coil almayacaksan orjinal yayları preslet gitsin en azından basık olur ama virajlara spor yaydaki gibi giremezsin o da dert olacağını sanmıyorum :)

Hepsini denemiş biri olarak tecrübelisin anlaşılan semih :) Bu arada viraja girerken ne gibi biz dezavantajın var ? Savuruyormu , yanmı veriyor ?? :glare000:

FeyyazYavuz
22/12/2012, 18:19
abi yerden yükselince olmuyor leylek gibide gezilmiyor :)

Ben soguk presle onu 8cm bastim zaten puntonun orjinal yaylari bana sert geliyodu bastim sorun olmadi su ana kadar gunesli yenibosna tarafina ugrarsan aracimi veririm bi test surusu yaparsin :)
şu an benimkide 8 cm basık ama spor yaylarla olduğu için arabada sanki yay yok gibi oldu spor yayı bu kadar presletmek çok mantıksızmış onu anladım

Ben konforu yerde bulamayınca ne yaptım. Arabayı değiştirdim. Yükseklerde takılıyorum :)
abi biz daha öğrenciyiz sürünmemiz lazım :)

virajlarda çok savurur dimi spor yay sert olduğu için savurmuyor. virajlarada aslında hep sert girerim preslettikten sonra artık yavaş girmeye alışacağız napalım herşey konfor için :)

Semih Kurtulmus
22/12/2012, 19:01
Hepsini denemiş biri olarak tecrübelisin anlaşılan semih :) Bu arada viraja girerken ne gibi biz dezavantajın var ? Savuruyormu , yanmı veriyor ?? :glare000:

Yalnız sadece preslenmiş orjinal yayı kullanmadım :)
Yaylardan yana hep sıkıntı oldu en son coile geçtim rahata kavuştum sadece bi hışırtı var onu da yağlarsam sorun kalmayacak :) ama bir türlü vakit ayıramadım.

stock haldeyken çok kaydım araçla preslense ne derece tepkisi değişir onun hakkında birşey diyemem denemeden bilinmez :) ama çok aşırı berbat olacağını sanmıyorum açıkçası onu da deneseymişim olurmuş :)

virajlarda çok savurur dimi spor yay sert olduğu için savurmuyor. virajlarada aslında hep sert girerim preslettikten sonra artık yavaş girmeye alışacağız napalım herşey konfor için :)

Aynen öyle ama normaline göre biraz daha iyi olabilir ama şöyle birşey var preslendikten sonra sertliği ne olur onu bilsek yani spor yaya göre değerlerini kıyaslayabilsek o zaman bi yorum yaparız ama bu şekilde bilemeyiz :)

Ya aslında şöyle birşey var basıklık istiyorsan konforu unutacaksın :D Sonuçta araç hafif + indiriyoruz zıp zıp oynuyor :D
umarım spor yaya göre çok güzel olur denendiğine değer :)

FeyyazYavuz
23/12/2012, 02:00
Yalnız sadece preslenmiş orjinal yayı kullanmadım :)
Yaylardan yana hep sıkıntı oldu en son coile geçtim rahata kavuştum sadece bi hışırtı var onu da yağlarsam sorun kalmayacak :) ama bir türlü vakit ayıramadım.

stock haldeyken çok kaydım araçla preslense ne derece tepkisi değişir onun hakkında birşey diyemem denemeden bilinmez :) ama çok aşırı berbat olacağını sanmıyorum açıkçası onu da deneseymişim olurmuş :)

Aynen öyle ama normaline göre biraz daha iyi olabilir ama şöyle birşey var preslendikten sonra sertliği ne olur onu bilsek yani spor yaya göre değerlerini kıyaslayabilsek o zaman bi yorum yaparız ama bu şekilde bilemeyiz :)

Ya aslında şöyle birşey var basıklık istiyorsan konforu unutacaksın :D Sonuçta araç hafif + indiriyoruz zıp zıp oynuyor :D
umarım spor yaya göre çok güzel olur denendiğine değer :)
bakalım önümüzdeki hafta yaptırıcam sonuçları burda paylaşırım. arkayı 4 önü 5 cm basicam çünkü ikisi eşit olduğunda ön taraf havada kalıyor puntolarda

Semih Kurtulmus
23/12/2012, 02:02
bakalım önümüzdeki hafta yaptırıcam sonuçları burda paylaşırım. arkayı 4 önü 5 cm basicam çünkü ikisi eşit olduğunda ön taraf havada kalıyor puntolarda

Hadi hayırlısı umarım güzel sonuç olur merakla bekliyorum

izoci
23/12/2012, 02:06
Onur reyiz Semih'in dediği spor yaya göre orj. yayı pressletmek yol tutuşunu o kadar artırmaz :D

ametist
23/12/2012, 14:41
yayları presletmek sağlıklı değil.. hele ki amortisörleri değiştirmeden yapmak daha da sağlıksız.. bahsettiğim sağlık meselesi konforla ilgili değil, aracın mekanik aksamıyla ilgili... kule gergisi takmaz, viraj demirini kalınlaştırmaz ve benzeri ek önlemleri almazsanız aracın kulelerinde ve diğer aksamında aşırı yük ve titreşimden dolayı oluşacak çatlama ve kırılmalara sebep vereceksiniz, bunu gözle göremediğiniz için size her şey normalmiş gibi gelecek ve sattığınızda alan kişinin de sürüş güvenliğini tehlikeye atmış olacaksınız. böyle yazınca "hava civa" geliyor, biliyorum... detaylarını merak eden bir makine mühendisine danışsın, bakalım neler anlatacak...

FeyyazYavuz
24/12/2012, 22:52
yayları presletmek sağlıklı değil.. hele ki amortisörleri değiştirmeden yapmak daha da sağlıksız.. bahsettiğim sağlık meselesi konforla ilgili değil, aracın mekanik aksamıyla ilgili... kule gergisi takmaz, viraj demirini kalınlaştırmaz ve benzeri ek önlemleri almazsanız aracın kulelerinde ve diğer aksamında aşırı yük ve titreşimden dolayı oluşacak çatlama ve kırılmalara sebep vereceksiniz, bunu gözle göremediğiniz için size her şey normalmiş gibi gelecek ve sattığınızda alan kişinin de sürüş güvenliğini tehlikeye atmış olacaksınız. böyle yazınca "hava civa" geliyor, biliyorum... detaylarını merak eden bir makine mühendisine danışsın, bakalım neler anlatacak...

preslenmiş orjinal yayların kulelere normal bir spor yaydan daha fazla zarar vereceğini düşünmüyorum sonuçta sert malzeme daha çok zarar verir.

motor delisi
24/12/2012, 23:19
kanka paraya kıy sağlam bir yay al bence fk yı salla :) Fk larıda bana sat çıkma yay elınde kalmasın :P :D

FeyyazYavuz
24/12/2012, 23:37
kanka paraya kıy sağlam bir yay al bence fk yı salla :) Fk larıda bana sat çıkma yay elınde kalmasın :P :D

o yayları sana verirsem arabandan soğursun :D

StrawBeeRy
25/12/2012, 01:24
feyyaz kanka basıkaracın kadosan san. yeri var istersen serhat abinin telini vereyim ara tam adres al

Semih Kurtulmus
25/12/2012, 02:45
Onur reyiz Semih'in dediği spor yaya göre orj. yayı pressletmek yol tutuşunu o kadar artırmaz :D

Ne demişim ben :D ?
stock hale göre yararı olur herhalde dur bakalım ben çok merak ettim nasıl olacak

FeyyazYavuz
29/12/2012, 23:18
feyyaz kanka basıkaracın kadosan san. yeri var istersen serhat abinin telini vereyim ara tam adres al

kanka saolasın orası çok uzak burda tanıdık yer var murat amortisör sporlarıda orda presletmiştim

StrawBeeRy
30/12/2012, 00:18
kadosan sanayidemi sana uzak evin 2 sokak yakininda olucak degil ya :D

2 ile GT-I9300 cihazımdan gönderildi

FeyyazYavuz
31/12/2012, 01:30
kadosan sanayidemi sana uzak evin 2 sokak yakininda olucak degil ya :D

kanka murat amortisör iki sokak arkada cidden :)

StrawBeeRy
31/12/2012, 10:41
o zaman orada yaptirmak en iyisi.bosuna yol yapmaya gerek yok :)

FeyyazYavuz
01/01/2013, 23:38
arkadaslar yayları preslettim konforda hiçbir kayıp olmadı. Bundan sonra da spor yayla işim olmaz gercekten hem basık olup hemde konforlu olmak çok eğlenceli :)
ne sekme kaldı arabada ne de esneyememeden dolayı sağdan soldan gelen gıcık sesler. Virajlardaki performans tabi hayal kırıklığı yaratıyor ama hiç umrumda değil :)

Mr.Freeze
02/01/2013, 00:44
arkadaslar yayları preslettim konforda hiçbir kayıp olmadı. Bundan sonra da spor yayla işim olmaz gercekten hem basık olup hemde konforlu olmak çok eğlenceli :)
ne sekme kaldı arabada ne de esneyememeden dolayı sağdan soldan gelen gıcık sesler. Virajlardaki performans tabi hayal kırıklığı yaratıyor ama hiç umrumda değil :)

Güle güle kullan

Ziyaretci037
02/01/2013, 01:02

Vaay harbi mi lan merak ettim şimdi:)

Hadi güle güle kullan..

FeyyazYavuz
02/01/2013, 01:10
Güle güle kullan
teşekkür ederim kunt abi

Vaay harbi mi lan merak ettim şimdi:)

Hadi güle güle kullan..

sağol kanka yarin sinavin varsa görürsün hep aynı yere çekiyorum :)

Semih Kurtulmus
02/01/2013, 02:44
Coiloverları söktürüp yayları presletiyorum :P
İstanbul'a geldiğimde aracı denemek isterim :) Hayırlı olsun çok sevindim hüsran olmamasına ...

Semih Kurtulmus
02/01/2013, 02:45
Bu arada fotoları bekliyorum buraya da açtığın başlığı linklersen bir ara bakabilirim.

motor delisi
07/01/2013, 15:37
vayy merak ettim nasıl oldu şu pres olayı :)

Semih Kurtulmus
10/01/2013, 22:06
fotolar nerede =)

Ziyaretçi049
14/01/2013, 12:25
Fotolar yokmu foto bekliyoruz :)

tayfux
14/01/2013, 12:41
bir ara Ankarada modifiye tutkunları bu işlemi baya yapardı ama pek sağlıklı olduğunu duymamıştım inşallah seninkinde sıkıntı çıkmaz hocam..

FeyyazYavuz
16/01/2013, 20:10
evet arkadaşlar fotoları koymayı unuttum, buyrun sıcak sıcak :) Geçen söylediğim gibi konfor kaybı sıfır hayat buymuş :)

punt0
16/01/2013, 20:12
hayırllı olsun.. güle güle kullan..
yol tutusu nasıl peki ?

FeyyazYavuz
16/01/2013, 20:15
hayırllı olsun.. güle güle kullan..
yol tutusu nasıl peki ?

teşekkür ederim yol tutuşu hayal kırıklığı :)

punt0
16/01/2013, 20:19
hadi ya :(
spor yay gibi olmuyor yani :(
ama görünüm olarak süper olmus allah kaza bela vermesin..

FeyyazYavuz
16/01/2013, 20:23
hadi ya :(
spor yay gibi olmuyor yani :(

tabi araba esnediği için yol tutuşu yok spor yayda esneme pek yok haliyle savurmuyor tabi

streetnoise
16/01/2013, 20:27
Yol tutuş olmaması sıkıntı gibi biraz , ama görüntü maşallah gayet güzel :D

FeyyazYavuz
16/01/2013, 20:39
Yol tutuş olmaması sıkıntı gibi biraz , ama görüntü maşallah gayet güzel :D

konforu yol tutuşuna tercih ederim bu saatten sonra :)

streetnoise
16/01/2013, 20:43
konforu yol tutuşuna tercih ederim bu saatten sonra :)
Abi hiç sekme vb durumlar yokmu bu haliyle :uhm00000:

macman
16/01/2013, 20:54
Görüntü çok güzel olmuş iyi günlerde kullan jantlada çok hoş ebat ve markası nedir bunların

FeyyazYavuz
16/01/2013, 21:58
Abi hiç sekme vb durumlar yokmu bu haliyle :uhm00000:
yok kardeşim sekme falan kalmadı yaylar çok yumuşak

Görüntü çok güzel olmuş iyi günlerde kullan jantlada çok hoş ebat ve markası nedir bunların

jantlar fiatın jantı bi ara grande puntolarla getirdiler pek fazla yok piyasada ben simdiye kadar iki puntoda gördüm

StrawBeeRy
16/01/2013, 22:33
feyyazım hayırlı olsun yalnız kaçar cm bastırdın arkayla ön orantısız olmuş gibi geldi

bu arada fotolarını ilk mesajına taşıdım..

Ziyaretçi049
16/01/2013, 22:50
Güzel duruyor ama ön tarafı çok az daha bassalar daha iyi olurmuş sanki,
Bende 17"Jant lastik atınca bakacağım eğer istediğim gibi düşmemiş olursa araç bende orjinalleri presletmeyi düşünüyorum :)

StrawBeeRy
16/01/2013, 22:56
Bende 17"Jant lastik atınca bakacağım eğer istediğim gibi düşmemiş olursa araç bende orjinalleri presletmeyi düşünüyorum :)

antalyada press yapan yer varmı abi?

Ziyaretçi049
16/01/2013, 22:57
Sanmıyorum İstanbul'a gönderirim diye düşünmüştüm :)

FeyyazYavuz
16/01/2013, 23:03
feyyazım hayırlı olsun yalnız kaçar cm bastırdın arkayla ön orantısız olmuş gibi geldi
bu arada fotolarını ilk mesajına taşıdım..

kanka önü 2.50 cm arka 2 cm. önü fazla basmadık yaylar yumuşak olduğu icin iki kisi binince lastik nerdeyse camurluktan iceri kaçıcak :)

presletmeyi tavsiye ederim konfor istiyorsanız

StrawBeeRy
16/01/2013, 23:16
sıkıntı yok düzelttim mesajları :)

keşke önü 3 yapsaydınız daha şık dururdu böyle arkada yük varmış gibi duruyor :)

FeyyazYavuz
16/01/2013, 23:51
sıkıntı yok düzelttim mesajları :)

keşke önü 3 yapsaydınız daha şık dururdu böyle arkada yük varmış gibi duruyor :)

karıştı mesajlar :)
oyle yapicaktik ama fazla duserse dönusu olmaz diye boyle yaptik. olmazsa arkaya takoz koyup kaldiririm önü daha basmak istemiyorum heryere vuruyo altını

segin
17/01/2013, 00:26
kardeşim hayırlı olsun çok tatlı duruyor, orjinal preessiz yayla bu pressli yayın arasında fark varmı? yol tutuşu ve konfor yönünden soruyorum?

FeyyazYavuz
17/01/2013, 00:53
kardeşim hayırlı olsun çok tatlı duruyor, orjinal preessiz yayla bu pressli yayın arasında fark varmı? yol tutuşu ve konfor yönünden soruyorum?

konfor çok az bişey farketmiştir tabi ama spor yay dan orjinale gectigim icin sanki orjinalmis gibi geliyor. yol tutusu orjinale gore az da olsa iyidir heralde

Ziyaretci037
17/01/2013, 00:57
On numara olmuş olm lan ne zamandır görüşemiyoruzda Cumartesi bi bakarız artık tadına :)

FeyyazYavuz
17/01/2013, 00:59
On numara olmuş olm lan ne zamandır görüşemiyoruzda Cumartesi bi bakarız artık tadına :)

tamam kanka bugun cilayida vurdum yagmur tutmuyo şu an :D

Ziyaretci037
17/01/2013, 01:18
tamam kanka bugun cilayida vurdum yagmur tutmuyo şu an :D

Bende dün yıkatmıştım Memo'nun yanına uğradım olm böyle yıkatıp yıkatıp geliyonuz gene Punto aldırıcaksınız bana diyodu :D

Cumartesi gece Suadiye S yapıyoruzz :D

Ziyaretçi049
17/01/2013, 01:22
Ücreti ne kadar bu presletmenin?

FeyyazYavuz
17/01/2013, 14:34
Bende dün yıkatmıştım Memo'nun yanına uğradım olm böyle yıkatıp yıkatıp geliyonuz gene Punto aldırıcaksınız bana diyodu :D

Cumartesi gece Suadiye S yapıyoruzz :D
soyledi bana bora yikatmis gelmis aldiricaksiniz tekrar bana diyo
gidelim kanka motor delisi gelirse alayına giderim :)

Ücreti ne kadar bu presletmenin?

hocam dördüne 180 lira verdim

Furious1990
17/01/2013, 14:50
Pressletmek son derece sakat bir iş. İster soğuk press ister sıcak press olsun Sakattır. ha Yayını kesmisin ha pressletmisin. Riskli bir iş.

Spor yay almak en idealidir.

FeyyazYavuz
17/01/2013, 17:07
Pressletmek son derece sakat bir iş. İster soğuk press ister sıcak press olsun Sakattır. ha Yayını kesmisin ha pressletmisin. Riskli bir iş.

Spor yay almak en idealidir.

ne zararı olabilirki? bilgilendirirseniz seviniriz

kbc
17/01/2013, 17:23
Biraz alakasız bir soru olacak ama cam filmleri 4 numara mı? (bn de cam filmi yaptırmayı düşünüyourm da sizinki oldukça güzel görünüyor bu sebepte merak ettim)

FeyyazYavuz
17/01/2013, 17:32
Biraz alakasız bir soru olacak ama cam filmleri 4 numara mı? (bn de cam filmi yaptırmayı düşünüyourm da sizinki oldukça güzel görünüyor bu sebepte merak ettim)

yok 2 numara. 4 numara yaptırmak mermiye kafa atmak gibi bişey olur heralde :)

EvoKoray
17/01/2013, 17:36
güzel olmuş :) virajlarda yatma olayı nasıl spor yaylara göre , ön 1 cm daha istiyor sanki ama şartlar izin vermiyor galiba :)

volume23
17/01/2013, 17:36
yok 2 numara. 4 numara yaptırmak mermiye kafa atmak gibi bişey olur heralde :)

Aynen benim 3numara nerde ekip görsem yolumu değiştiriyorum bakalım ne zaman yakalayacaklar.

FeyyazYavuz
17/01/2013, 17:44
güzel olmuş :) virajlarda yatma olayı nasıl spor yaylara göre , ön 1 cm daha istiyor sanki ama şartlar izin vermiyor galiba :)
önü daha fazla basarsak yere vurur yük binince, çünkü bir kişi bile otursa çok çöküyo. virajlarda yatıyo valla artık temkinli giriyorum

Aynen benim 3numara nerde ekip görsem yolumu değiştiriyorum bakalım ne zaman yakalayacaklar.

aman dikkat et ben bundan önce yemiştim o da iki numaraydı söktürdüler cezayı ödeyip tekrar yaptırdım filmsiz olmuyo çıplak gibi oluyo insan :)

tosunadem
22/04/2014, 22:09
bu jantın modeli ne kardeşim ??