Orijinalini görmek için tıklayınız : Çok Centilmen ve Sabırlı Bir Beyefendi Oldum
Ziyaretçi034
20/12/2012, 17:03
Neden mi?
tabii ki punto'ların arka kapısını bilmeyenler açamadığından arka koltuğa her oturacaklara kapısını açtığım için çok centilmen bir beyefendi oldum.
ama bu arabayı sıfır almadın mı? kaza mı yaptın? v.s. sorularınada sakin sakin cevap verebildiğim için sabır sahibi bir insan oldum.
bu arabaların hep kötü taraflarını yazacak değilim ya, birazda kişiliğime kattığı artıları paylaşmak istedim :)
onur1986
20/12/2012, 17:09
Cidden ya aynı sorunla ben de karşılaşıyorum sürekli.millete anlatmak ayrı bir dert ufak bi titremede gıcırdaması ayrı dert.böyle bi sorunu binlerce afaç üretip görememek veya görüp çözüm bulamamak ayrı bi komedi bence..
Ziyaretçi033
20/12/2012, 17:14
Gıcırtısı kapı menteşelerinin plastik olmasından olsa gerek.... :(
onur1986
20/12/2012, 17:19
Peki yok mudur bunun bi çaresi Mustafa bey..konu daha önce konuşulduysa özür dilerim fakat cidden sinir bi durum yani.araba ustam, hacışakir sabun ile hafifçe kapıda ki plastikleri sil, fazla kullanılmadığından böyle dedi ama denemeyi cesaret edemedim şahsen...
yavuzkep
20/12/2012, 17:22
gıcırtı seslerının duymamk ıcın muzık sesını acarak gıdıyorum bu kezde camlar ınıcek gıbı tıtrıyo :D
Aynen kendimi özel şoför gübi hissediyorum bazen. Sürekli kapılar kilitli mi diye sorulması da cabası
Sent my iPad using
Misafir047
20/12/2012, 17:28
41 kere maşallah :D
onur1986
Peki arkadaşlar sizin de genelde yağışlı havalarda ya da araba yıkandığında daha fazla mı oluyo?yoksa bana mı öyle denk geldi acaba hep...
Ziyaretçi034
tam aksine linea kapılarıda yağ gibi açılıyor, yerli üretim diye burun kıvırmıştım, ne varsa türk mühendislerinde var :)
Bir punto al hayatın değişsin :) diyosunuz..
Ziyaretçi034
20/12/2012, 17:46
Bir punto al hayatın değişsin :) diyosunuz..
monotonluk yaşayanlar için evet, insanın hayatına renk geliyor :D
tam aksine linea kapılarıda yağ gibi açılıyor, yerli üretim diye burun kıvırmıştım, ne varsa türk mühendislerinde var :)
+1283
Zaten Tofaş en kaliteli üretim yapan fabrika seçilmişti.
Sent my iPad using
monotonluk yaşayanlar için evet, insanın hayatına renk geliyor :D
Bu monotonluk nasıl oluyo bi ben beceremiyom herhalde :) Her anımız ekşınn abii :gun_band:
aliastam
20/12/2012, 17:50
Arka kapı zor açılma sorunu bendede vardı serviste halledildi.Ama zamanla tekrar ediyor...
Ziyaretçi034
20/12/2012, 17:57
Arka kapı zor açılma sorunu bendede vardı serviste halledildi.Ama zamanla tekrar ediyor...
hangi servis? en son medos'a sorduğum da adını bilmediğim (hatırlamadığım) biri puntonun kapılarının böyle, düzelmez gibi gayrı-ciddi bir cevap vermişti.
gurcan45
20/12/2012, 18:01
valla benımde aracımın arka kapıları sert acılıyordu kılıtler degıstı garantiden allaha sukur saolsunlar sımdı cok guzel :)
yavuzkep
20/12/2012, 19:25
Peki arkadaşlar sizin de genelde yağışlı havalarda ya da araba yıkandığında daha fazla mı oluyo?yoksa bana mı öyle denk geldi acaba hep...
genelde yazın sıcak havada oluyo arka kapıların zor acılması ama kapı kolunun ortasından degılde sonundan tutulup acıldıgında gayet normal acılıo sankı ortası bos gıbı :S
Gp de vardı bu sorun evo da da olması ilginç...
Niye böyle kullanıyorsunuz ki; ben de aynı dertten muzdariptim, yetkili servise gittim. Arka kapı gergilerini, Linea gergileri ile değiştirdiler garantiden. Sorundan temelli kurtuldum.
1ocak2011
20/12/2012, 19:49
İtalyanlar öküz gibi olduğundan açıyorlar sanırım. Zavallı 90'lık Dedem ve Babaannem hiç kapıları açamıyorlar...
Niye böyle kullanıyorsunuz ki; ben de aynı dertten muzdariptim, yetkili servise gittim. Arka kapı gergilerini, Linea gergileri ile değiştirdiler garantiden. Sorundan temelli kurtuldum.
Gergi değişimi genelde ses kesilmesi için yapılıyor.
Sent my iPad using