Orijinalini görmek için tıklayınız : Soket farkı
efe mert
20/12/2012, 16:52
arkadaşlar orjinali mor soketli olan farın yerine beyaz soketli bir far monte edilebilir mi?sağlıklı olur mu? 2007 model ile 2009 model punto farları arasında soket farkı dışında fark var mı?
arkadaşlar orjinali mor soketli olan farın yerine beyaz soketli bir far monte edilebilir mi?sağlıklı olur mu? 2007 model ile 2009 model punto farları arasında soket farkı dışında fark var mı?
Yapılır ama uğraştırır bence uğraşmayın. Aynı farlar zaten.
Sent my iPad using
Punto_Can
20/12/2012, 17:35
soket dışında farlarda bir fark yok...
yapılabilir ama yinede çıkma mor soket bulmanız lazım, ben abarth farları taktırırken beyaz olan soketleri sökülüp yerine çıkan orjinal farlarımdaki mor soketler takılmıştı.
biraz el becerisi ve elektrik işçiliği gerekiyor.
muratpolat12
20/12/2012, 17:54
kabloları tek tek birbirine bağlayarak yapabilirsiniz ama boş yere uğraşırsınız.Farlar bedavaya gelmediyse gerek yok çıkması zaten 100tl civarına var
efe mert
20/12/2012, 22:35
Almayı düşündüğüm far da çıkma zaten . En iyisi direkt mor soketli bulmak öyleyse. ama zor bulunuyormuş
efe mert
22/12/2012, 01:25
soket dışında farlarda bir fark yok...
yapılabilir ama yinede çıkma mor soket bulmanız lazım, ben abarth farları taktırırken beyaz olan soketleri sökülüp yerine çıkan orjinal farlarımdaki mor soketler takılmıştı.
biraz el becerisi ve elektrik işçiliği gerekiyor.
benim mor soketli farın soketini çıkartsam oluyor yani. doğru mu anladım. teşekkür ederim...