Orijinalini görmek için tıklayınız : El deliye biz akıllıya =))
Hey allahım ya :D
BİLDİĞİN TUVALET KAĞIDI TAMAMEN ORJİNALLER - Diğer Objeler ve Çeşitli Koleksiyon Objeleri sahibinden.com'da - 108654463 (https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-koleksiyon-objeler-bildigin-tuvalet-kagidi-tamamen-orjinaller-108654463/detay)
Alan olursa işte o zaman tescilli deli olur sanırım :)
ErhanKarann
20/12/2012, 12:43
Hey allahım ya :D
BİLDİĞİN TUVALET KAĞIDI TAMAMEN ORJİNALLER - Diğer Objeler ve Çeşitli Koleksiyon Objeleri sahibinden.com'da - 108654463 (https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-koleksiyon-objeler-bildigin-tuvalet-kagidi-tamamen-orjinaller-108654463/detay)
Adamın maksatı eglenmek kardeş ya :) valla eglence için iyi fikir hahha bizi güldürdü kim bilir kendisi ne kadar güldü veya okuyan bu ilanı kim bilir kaç kisi gülmekten karnı agrımıştır :)
Ziyaretci031
20/12/2012, 12:46
Aslında ucuz bir fiyat alınabilir bence hem plastik bardakda veriyor yanında :):):)
Aslında hor görmemek lazım.Kafayı yemiş bu adam.
Ziyaretci040
20/12/2012, 12:49
Hayır anlamadığım plastik bardak nesi :D Eskiden vapurlarda vardı bitmedi yanında çok güzel saçlarınız için mükemmel tarak , bitmedi yanında siboplu bi tokai çakmak bitmedi vs. şeklinde uzatıyor :D İyi geyik
Aslında ucuz bir fiyat alınabilir bence hem plastik bardakda veriyor yanında :):):)
Aslında hor görmemek lazım.Kafayı yemiş bu adam.
Kargo olmasa :D
Hayır anlamadığım plastik bardak nesi :D
Tuvalet kağıdını kullanmaya zemin hazırlar :pepsi000:
Ziyaretci031
20/12/2012, 12:54
Kargo olmasa :D
Kargoyu bedavaya getiririz nede olsa bi elimiz terminallerde.
Ben talibim ben talibim kimse davranmasın ihtiyacım var bu ürüne.Yazarken bile yerlere yatıyorum aslında arayıp pazarlık yapsammıki?
ErhanKarann
20/12/2012, 12:59
Kargoyu bedavaya getiririz nede olsa bi elimiz terminallerde.
Ben talibim ben talibim kimse davranmasın ihtiyacım var bu ürüne.Yazarken bile yerlere yatıyorum aslında arayıp pazarlık yapsammıki?
Kardes o fazla gelir bölüşelim ne dersin ;) şaka bi yana iyi espiri sabah sabah ..
Ziyaretci031
20/12/2012, 13:02
Kardes o fazla gelir bölüşelim ne dersin ;) şaka bi yana iyi espiri sabah sabah ..
Kusura bakma kardeşim anca yeter bana hem çiçek desenli hem koleksiyon parçası ama bardakları paylaşırız.:):):):) Tamam geyiğe sardık sabah sabah .
muratpolat12
20/12/2012, 13:05
bence sahibinden.com yönetimi bilerek böyle ilanlar açtırıyor.Bizlerde bedava reklamlarını yapıyoruz
ben talibim ben talibim kimse davranmasın ihtiyacım var bu ürüne.
:-) :-) :-) :-)
aslında ucuz bile bardak o kadar eder :D ben aldım msj attım :D
muratpolat12
20/12/2012, 13:29
alışı kaça acaba sormak lazım :))
Ziyaretci031
20/12/2012, 18:12
aslında ucuz bile bardak o kadar eder :D ben aldım msj attım :D
Satmış Ürünü Hatta Ankara'dan Mehmet diyo abi senmi aldın yoksa :D:-):-):-):-):-)
Abi tuvalet kağıdından bana bir kaç tane kargo yollarmısın :-)
Kullanılmış olabilirmi acaba ??
Aga bende dusundum gidip yarim litrelik su sisesine akdeniz ege karadeniz ve marmara denizinden su doldurcam saticam :)