PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hgs etiket mi yada kart mı alınmalı

kadir1982
20/12/2012, 00:45
merhaba arkadaşlar hgs alıcam fakat kartmı yoksa etiketmi almalıyım hangisi daha iyi sizce...

tayfux
20/12/2012, 00:57
ben bankaların çıkarmasını bekliyordum bugün mail geldi iş bankasından zaten kredi kartım da oradan gideceğim oradan alacağım 20 liranın altına düştüğü zaman otomatik olarak 20 lira daha yükleniyor bence daha mantıklı hiç uğraşmıyorsun..

muratpolat12
20/12/2012, 01:02
ben hgs aldım şimdi bakiye 0landı.Gidip ptt şubesine illaki 30 tl mi doldurmam gerekiyor.Örneğin şu saat napıcam bilen varmı..?Negüzel shell kgs kullanıyordum karşıya geçeceğim zaman 5tl atıyordum derdi bitiyordu.
Şu saat kaçak geçiş yapıp 1 hafta içerisinde ödemek en makulu sanırım

kadir1982
20/12/2012, 01:04
garanti bankası çıkarttı bende kredi kartına bağlıcam garanti internet bankacılığında hgs etiketmi diye iki secenek var arada kaldım

lektonstar17
20/12/2012, 01:14
Yahu onla bunla ne uğraşıyosunuz ben vakıfbanktan ogs aldım.Her geçişinde hesabımdan kesiliyor.Yok para yüklemekmiş, yok hesabımda para kalmamışmış hiç uğraşmıyorum. Geçtiğin anda geçiş ücreti hesabından kesiliyor ve hesap hareketlerinde görebiliyorsun. İlaveten ogs de % 20 indirimli.

OzzY
20/12/2012, 01:19
garanti bankası çıkarttı bende kredi kartına bağlıcam garanti internet bankacılığında hgs etiketmi diye iki secenek var arada kaldım
bu mesajı görür görmez girdim garantiye ancak bulamadım :( tam olarak nerede?

Yahu onla bunla ne uğraşıyosunuz ben vakıfbanktan ogs aldım.Her geçişinde hesabımdan kesiliyor.Yok para yüklemekmiş, yok hesabımda para kalmamışmış hiç uğraşmıyorum. Geçtiğin anda geçiş ücreti hesabından kesiliyor ve hesap hareketlerinde görebiliyorsun. İlaveten ogs de % 20 indirimli.
OGS cihaz ücreti ne kadar pek? tamam haklısınız OGS daha iyi ancak garanti 60tl alıyor ogs için. Vakıfbankta ne kadar?

muratpolat12
20/12/2012, 01:23
ogs ile hgs aynı fiyat.OGS için birde ekstradan para ödemek gerekiyor.Açıkçası yılda toplasan 5 kere karşıya geçmeyen biri olan fuzuli görüyorum.İnşallah shell yine anlaşma yaparda istediğimiz gibi doldururuz

34ozkankurtuldu34
20/12/2012, 01:25
Arkadaşlar shell kgs de olan ücretleri HGS ye devrediyorlarmış bende yarın gidip HGS alacagım en iyi manuel bankalar durup dururken yardımcı olmazlar illa biyerlerden çıkartırlar eskiler derdiki herşeyin manueli iyidir bencede öyle yani.

muratpolat12
20/12/2012, 01:33
Arkadaşlar shell kgs de olan ücretleri HGS ye devrediyorlarmış bende yarın gidip HGS alacagım en iyi manuel bankalar durup dururken yardımcı olmazlar illa biyerlerden çıkartırlar eskiler derdiki herşeyin manueli iyidir bencede öyle yani.

bencede en iyisi manuel daha önce bu yükleme işinden dolayı işbankası kartımı iptal etmek zorunda kaldım.Her bakiye azaldığında para çekiyordu ayda 2 kere geçsem 40tl para ödemek zorunda kalıyordum.
En güzeli shell kgs idi heryerde ve istediğin kadar doluyordu.HGS içinde inşallah aynısı olur..

kadir1982
20/12/2012, 01:44

OGS cihaz ücreti ne kadar pek? tamam haklısınız OGS daha iyi ancak garanti 60tl alıyor ogs için. Vakıfbankta ne kadar?

intrernet bankaçılığına girin arama kısmına hgs yazın ve sonrasında alta arama sonuçlarında ÜRÜN HİZMET BİLGİSİ başlığının altında başvuru linki çıkıyor oradan ulasa bilirsiniz

SteinGP
20/12/2012, 01:48

Ozan Bonus Premium Card ın varsa OGS cihazına para almıyorlar.

kadir1982
20/12/2012, 01:49
kgs de dıt kart kullanıyordum çokta memnundum ne güzel dıt layıp geçiyordum nerden çıktı bu yaaww....

OzzY
20/12/2012, 02:00
Ozan Bonus Premium Card ın varsa OGS cihazına para almıyorlar.

nasıl yapıyoruz onu?

SteinGP
20/12/2012, 02:05
nasıl yapıyoruz onu?

Bonus Premium Card alacaksın abi :) eğer varsa telefon bankacılığından halledebilirsin.

lektonstar17
20/12/2012, 02:09
Ben vakıftan 30 küsüre almıştım OGS yi.Enazından bir kere veriyosun sonra arkana bakmıyosun.O HGS yada KGS de 30 tl olmadan kullanamıyosun.Senede bi kere kullansa bile o para yüklenecek. Yazık valla , hiç öyle derdim yok.

kadir1982
20/12/2012, 02:47
aslında bir yandanda ogs almakta mantıklı hgs içinde 30 tl verilecek

lektonstar17
20/12/2012, 03:03
aslında bir yandanda ogs almakta mantıklı hgs içinde 30 tl verilecek

YANİİİİ. OGS de bir kere cihaz parası veriyosun daha da arkana bakmıyosun.İster hergün kullan ,ister senede bir.Acaba kaç geçiş hakkım kaldı derdi yok , aha gişede kaldım dur arkadaki arabadan alayım derdi yok.

lektonstar17
20/12/2012, 03:09
Yeşil pasaport gibi mubarek , durmak yok ,sınır yok, hesap tutmak yok.

OzzY
20/12/2012, 04:27
Bonus Premium Card alacaksın abi :) eğer varsa telefon bankacılığından halledebilirsin.

Annemde var. Arasın bakalım yarın.

Hgs için garantide 30tl ilk yükleme var. 15in altına düşünce 15 tl yüklüyor. Ogsde 10tlydi.

zoomes
20/12/2012, 12:45
OGS de de pil derdi var pil bitince birde onunla uğraşıyorsun.

OzzY
20/12/2012, 12:58

7-8 sene gidiyor o pil.

tyilgin
20/12/2012, 13:03
PTT den hgs almak için verilen formdaki maddeleri okudunuzmu hiç ? Büyük sorumluluk yükleyen ciddi bir anlaşma metnini andırıyor. Ama klasik bir taşın altına elimi ben sokamam sen tüm bedeninle gireceksin mantalitesiyle. Hiç bir sorumluluk almak istemeyen devlet politikası...

Okumayanlar için örnek olarak madde 25 in son paragrafını paylaşmak istedim :
Sözleşme yürürlükte olduğu sürece PTT'nin sözleşmeden doğan yükümlülüklerini bilgi işlem veya iletişim sistemlerinde veya makine ve teçhizatta ortaya çıkacak arızalar, grev, iş bırakma veya benzeri toplumsal olaylar nedeniyle yerine getirememesi hallerinden dolayı PTT'ye herhangi bir sorumluluk yüklenmeyecektir. Ancak benzeri durumlar kullanıcının sorumluluğunu etkilemeyecektir.

Gişede bulunan HGS modül aracınızdaki etiket ile haberleşemezse bu benim sorunum değil, Ama kıyamette kopsa ben bahane kabul etmem diyor resmen..

Alternatif seçenek olmadığından dolayı bize zorla imza attırdıkları bir form olduğunun farkındamısınız ?

lektonstar17
20/12/2012, 14:27

Bu zamana kadar ogs nin piliyle uğraşan varmıdır acaba.Bizim iş yerindeki araçlar günde enaz 4 defa bir gişeden geçiyor ve daha cihazın pilini bitirebilen görmedim.Üstelik cihazlar ilk çıkan cihazlar.

muratpolat12
20/12/2012, 14:36
ptt den ne beklenirki.Geçenlerde hgs almaya bizim burdaki şubesine gittim.İnanmayacaksınız ama ptt'de sadece 1 kişi çalışıyor.1 saate yakın sıra bekledim sıra bana geldi.Beyfendi demezmi hgs bu saatlerde çok yavaş oluyo veremiyorum sabahtan gel.Kan beynime sıçradı ama bişey demeden çıktım.Gittim başka bir şubesinden hallettim.

musty
20/12/2012, 15:00
işbankası 12 ay boyunca ayda en az 400 lira harcama sözüne ücretsiz OGS veriyor ama bence aceleniz yoksa almayın şimdi.
malum herşey gibi yollarımız da satıldı. alanlar kendi sistemleri kullanır mı bilinmez net bir açıklama gelmeden.

OzzY
20/12/2012, 15:36
Annemde var. Arasın bakalım yarın.

Hgs için garantide 30tl ilk yükleme var. 15in altına düşünce 15 tl yüklüyor. Ogsde 10tlydi.

Arattım annemi yok öyle bişey, 60TL cihaz ücreti var demişler. HGS başvurusu yaptım bende garantiden. 30TL ilk yükleme ücreti aldı. 15TLnin altına düşünce otomatik olarak 15TL yüklicek kredi kartımdan. Etiket ücretsiz, ölü para 15tl yani.