Orijinalini görmek için tıklayınız : Tatil İçin Öneri
Arkadaşlar malum erken rezervasyonlar başladı, yaz tatili için önerebileceğiniz belde ve oteller varmı...
sen benim memleketime gel bende senin :)
yazın yozgattayım kardeşim beklerim gel.
Biz Ets Turizm'in otelleri olan Voyage'larda kalmıştık 2 kez. Birisi Voyage Sorgun, diğeri de Voyage Torba idi. İkisinden de çok memnun kalmıştık. Özellikle Sorgun çok büyük, çok ferah bir tatil köyü. Restoranları, denizi, havuzu, personeli, temizliği her şeyi çok güzeldi. Denk getirebilirseniz Voyage Sorgun derim. Tabii orda yüzlerce otel var, hepsi belli bir seviyenin üstündedir. Yorumlara bakarak karar vermek en güzeli.
muratpolat12
19/12/2012, 18:18
Voyageler cok iyi otellerdir tavsiye ederim biraz tuzlu
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
erenaydogan
19/12/2012, 18:31
Mrb.arkdaslar oncelıkle bı konuda danısmak ıstıyorum bu yayları ben kestırdım ve engebelı yolda kut kut dıye vuruyo bu normlamı yoksa sız oyle bıseyler karsılastınızmı bılgılendırırsenız sevınırım... Arkdaslar
En iyi ihtimal vurması umarım bi virajda aracı bırakmazsınız. Yay kesilir mi hiç.
Sent my iPad using
Mrb.arkdaslar oncelıkle bı konuda danısmak ıstıyorum bu yayları ben kestırdım ve engebelı yolda kut kut dıye vuruyo bu normlamı yoksa sız oyle bıseyler karsılastınızmı bılgılendırırsenız sevınırım... Arkdaslar
virajsız düz yolda gitmeye çalışın :)
aalperdemir
19/12/2012, 21:03
Delphin botanik. Alanya ya gelmeden okurcalarda. Hizmet rahatsiz eder o derece ilgililer. Dusunursen detaylari veririm. Birde paloma renessaince kemerde. Hizmet mukemmel ama sahiline bisey diyemem.aile ile gideceksen antalyanin doğusunda bir otel tercih edersen (belek, alanya beldeleri, side) bekar takilacaksan antalyanin batisi.
Sent my iPhone using
alvadonna, aydınbey kings palca turan prince world,residence ikiside iyidiri. ama iyi bir kaaydırak arıyorsan world öneririm
aykutisci
20/12/2012, 02:31
marmarissssss :)
lektonstar17
20/12/2012, 02:42
marmarissssss :)
Katılıyorum.Son iki yazımı Marmariste geçirdim ve çok memnun kaldım. İztuzuna da gittim hava kararana kadar sudan çıkmadım.Tek kötü yanı yolu çok yoruyor.Koca dağın üzerinden aşıyorsun.
Ziyaretci031
20/12/2012, 10:54
Balıkesir Ayvalık Sarımsaklı plajları.