PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayatın iki yüzü...

dagored
03/08/2007, 16:31
https://img171.imageshack.us/img171/4728/adszvq3.png

Gkhan
03/08/2007, 16:41
Gerçektende iki yüzü :S:S

Er-NnN
03/08/2007, 16:57
offf yaa bu resimleri görünce bi acaip oluyorum...

femoli
03/08/2007, 17:06
müthiş bir kare be nasıl yakalamışlar

İbrahimKC
03/08/2007, 17:10
Ben anlamadım şimdi 2. yüz nerede ve bu adam ne yapıyor. Dilencilik mi yapıyor yoksa kaza falan geçirmiş yardım mı istiyor.

Bana dilenci gibi geldi. Ben direk olarak adamın tibine bakarım böyle durumlarda, gayet sağlıklı eli ayağı yerinde birisi, kucağındaki kendi çocugu olduğunu düşünürsek onu kullanarak dilencilik yapması bir babanın evladına bunu nasıl yapabileceği,onu kendi iradesi dışında nasıl kullandığı konusunda, hayatın 2. yüzünü gösteriyor olabilir.

Böyle tiplere kesinlikle yüz vermem ben. ÇocuĞu kucaĞında taşıyıp dilencilik yapacağına halde kasa taşıyıp hammallık yapsın para kazansın.

Biraz sert oldu galiba ama, eli ayağı tutan birilerini dilenirken görünce sinir katsayım artıyor. Birde onlara para verip teşvik edenler var tabi..

Er-NnN
03/08/2007, 17:30
Biraz sert oldu galiba ama, eli ayağı tutan birilerini dilenirken görünce sinir katsayım artıyor. Birde onlara para verip teşvik edenler var tabi..

bence sert deil aynı görüşteyim bu konuda ama aynı karedeki iki olaya bakınca insan bi garip oluyo...

Misafir2
03/08/2007, 17:51
paylkaşım için tşk.
hayatın dığer yüzü..........

femoli
03/08/2007, 19:05
ibocan ikinci yüzü otobüsün arkasındaki reklamdaki foto :D:D:D:D:D anladın :D:D:D:D

biri karısını almış kucağına mutlu mesut havalarda biri de bebesini almış kucağına :D

ACTOROFTHEROAD
04/08/2007, 12:01
Ben anlamadım şimdi 2. yüz nerede ve bu adam ne yapıyor. Dilencilik mi yapıyor yoksa kaza falan geçirmiş yardım mı istiyor.

Bana dilenci gibi geldi. Ben direk olarak adamın tibine bakarım böyle durumlarda, gayet sağlıklı eli ayağı yerinde birisi, kucağındaki kendi çocugu olduğunu düşünürsek onu kullanarak dilencilik yapması bir babanın evladına bunu nasıl yapabileceği,onu kendi iradesi dışında nasıl kullandığı konusunda, hayatın 2. yüzünü gösteriyor olabilir.

Böyle tiplere kesinlikle yüz vermem ben. ÇocuĞu kucaĞında taşıyıp dilencilik yapacağına halde kasa taşıyıp hammallık yapsın para kazansın.

kesiNLIKLe katıLIorum... afedersınız ama bunLAr sadce insanLarı enayi yerine koyuo

misafir3
04/08/2007, 13:03
resımı kım cektıyse guzel yakalamıss ders verıcı olarakda goruyorum ben ne oldum dememelı ne olucam demelı atasozunu nedense hatırlatdı bana.. ıbret almak lazım ...

ABNEW
04/08/2007, 17:14
İlginç bir kare:)