Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo ya aux
2011 blue and me sistemli aracımın blur an me sisteminde bir arıza mevcut, gerekli bölümde konu açılmıştı, neyse bu arıza ile uğraşırken aracın teyp i söküldü ve aux girişinin kablosunun boşta olduğunu gördük bu kabloyu aux bölümüne yerleştirdik ve teyp te daha önce olmayan aux menüsü çıktı daha sonra daha önce sadece usb takabildiğim usb protunu söktüm yerine my life ta bulunan usb ve aux girişli port u taktım ve sonuç mükemmel şimdi herşeyi auxla bağlayıp dinliyorum ses kaliteside süper :D bu şekilde evo su olan varsa yapabilirler :D
lektonstar17
16/12/2012, 16:45
Usb ve aux girişli port u sonradan mı aldınız.O noktayı tam olarak anlayamadım ?
Usb ve aux girişli port u sonradan mı aldınız.O noktayı tam olarak anlayamadım ?
evet benimli eski modeldi sadece usb girişi vardı sonradan aux girişli olanları çıkardılar my life olan modellerde ve yeni puntolarda olanlardan, onları taktım yuvası girişi herşeyi aynı, eğer teyp te media ya bastığınızda aux çıkmıyorsa bilinki teybin arkasında ince bir kablo var o çıkık demektir onu takıyordunuz ve usb girişini değiştiriryorsunuz oluyor başka işleme gerek kalmıyor ....
lektonstar17
16/12/2012, 22:56
Çok ilginç ya. benimkinde aux yazmıyor , acaba aynı sorun mu var? Kendimiz sökebilsek şu teybi bakıcam arkasını. Peki usb portu kaça taktırdınız ?
yengecbaris
17/12/2012, 01:12
Ben bu konuyu açacaktım. Aux girişini nasıl kullanacağız diye siz benden önce davrandınız :D Aux kablosunu dışarıdan satın alıp flash disk taktığımız yerdeki girişe mi takıp dinliyorsunuz?
2 adet fotoğraf yükledim geri renkte olan eski usb girişim onu çıkarıp siyah microsoft yazanı taktım yuvası falan aynı direk oturuyor, fiyata gelince açıkçası bilmiyorum benim biraz al ver oldu bendekini verdim bunu aldım karışık yani :D aslında eski usb nin duruşu daha güzel ama önemli olan işlevi yapıcak bişey yok :D şimdi sırada kapı altı ışıklar var önümüzdeki hafta onları takıcaklar :D
bu arada parça fiyatı konusunda tuncay abi belki yardımcı olablir :)
lektonstar17
17/12/2012, 03:19
Kaça takıyolar çok merak ettim şimdi.Peki aracında blue & me olmayanlarada uyuyor mu bu parça?
lektonstar17
17/12/2012, 03:21
Yani uyuyor mu derken enazından teyp ile uyum sağlar mı? Usb den müzik dosyalarını görür mü ?
lektonstar17
17/12/2012, 03:31
Kapı altı ışıkta nedir yahuuu ?
Kapı altı ışıkta nedir yahuuu ?
blue me olmayan araç için bir bilgim yok yanlış bilgilendirmiyeyim sizi, kapı altı ışıklar kapıyı açınca kapı altında ışıklar yanıcak yuvaları var ama kendileri yok yakında olucak :D
lektonstar17
17/12/2012, 22:10
Hımm bi araştırmak lazım. Peki bu kapı altı ışık için servis ne kadar ücret istedi ?
ışıkların çifti 13 tl işçilik hediye :D
lektonstar17
17/12/2012, 23:25
Vay arkadaş millet neler yaptırıyo. Ben de istiyorum :( .Serviste mi oluyo bu iş ? Yaptırırken mutlaka resim çekin ve forumda paylaşın, faydalı olur.
1ocak2011
18/12/2012, 00:39
ışıkların çifti 13 tl işçilik hediye :D
Ankara yolculuğumu var yoksa...
Ankara yolculuğumu var yoksa...
yok be abi keşke olsa :D izmirde halletmeye çalışıcaz, bakalım becerebilirsek izmire bir katkımız olur belki :D
yok be abi keşke olsa :D izmirde halletmeye çalışıcaz, bakalım becerebilirsek izmire bir katkımız olur belki :D
takipteyim:) kendiniz mi uğraşacaksınız merak ettim
takipteyim:) kendiniz mi uğraşacaksınız merak ettim
yok kardeşim elim hiç yatkın değil böyle şeylere :D tanıdık bir usta yapıcak bakalım oda tecrübeyi bende edinecek işlem bittikten sonra size de tavsiye edicem :D
yengecbaris
21/12/2012, 03:24
Bugün aux kablosu aldım ama ses çok kalitesiz kaldı ve ses kimi zaman kısıldı kimi zamanda tamamen kesiliyor. Sanırım kabloda sıkıntı var. ama 1-2 sefer cd kalitesindeki sesi aldım ufacık bir kıpırdamada hemen ses kesiliyor cızırtı başlıyor..
lektonstar17
21/12/2012, 03:37
Bugün aux kablosu aldım ama ses çok kalitesiz kaldı ve ses kimi zaman kısıldı kimi zamanda tamamen kesiliyor. Sanırım kabloda sıkıntı var. ama 1-2 sefer cd kalitesindeki sesi aldım ufacık bir kıpırdamada hemen ses kesiliyor cızırtı başlıyor..
Nası bişey aldınız.Adı sanı markası var mı?Fiyat nedir?
yengecbaris
21/12/2012, 14:59
Elektirkçiden aldım. Markası falan yok iki ucu erkek giriş şeklinde bugün inşallah soracağım adama abi bu sıkıntıyı neden yapıyor diye.
bendeki çok iyi hatta ses arttı :D
yengecbaris
25/12/2012, 23:03
Denedim ama ses hala aynı şekilde değişik kabloylada denedim ama ses net değil kaliteli değil cızırtılı. Aux girişinde bir sıkıntı olabilir mi acaba?
aykut_1914
25/12/2012, 23:34
engiinn abiii ışıkları naptın? :D
lektonstar17
25/12/2012, 23:56
Arkadaşlar blue and me lerde bulunan usb aux girişi servislerde kaça takarlar acaba.Şundan soruyorum , resimdeki ürün 130 Tl civarı.Eğer orjinal usb bağlantı servislerde 100-120 Tl civarı ise orjinal bağlantı tercihim olacak.Tabi işe yararmı onu da bilmiyorum.Evom dynamik model ama blue and me yok.Orjinal bağlantıyı yaparsak teyp görür mü, usb den mp3 dinleyebilir miyim?
shellcininabisi
26/12/2012, 01:29
Arkadaşlar blue and me lerde bulunan usb aux girişi servislerde kaça takarlar acaba.Şundan soruyorum , resimdeki ürün 130 Tl civarı.Eğer orjinal usb bağlantı servislerde 100-120 Tl civarı ise orjinal bağlantı tercihim olacak.Tabi işe yararmı onu da bilmiyorum.Evom dynamik model ama blue and me yok.Orjinal bağlantıyı yaparsak teyp görür mü, usb den mp3 dinleyebilir miyim?
sanmıyorum öyle 120 - 130 tl olacağını orjinalin. ama resimdeki cihazı ben kullanıyorum hatta forumda bir konum da var videolu vs. gayette memnunum
Denedim ama ses hala aynı şekilde değişik kabloylada denedim ama ses net değil kaliteli değil cızırtılı. Aux girişinde bir sıkıntı olabilir mi acaba?büyük ihtimal kablo giriş yada cıkışlarında bir problem var. benım aldığım ses sağlıklı cızırtı yok..
engiinn abiii ışıkları naptın? :D
görsellerde konu açıldı kardeşim :D
şimdi sırama evo sport ön tampon bıyığı var :) eskı bıyıkta satılık kısmına ayrılır :)
PUNTO2008
31/12/2012, 22:00
Abiler, dostlar merhaba. Ya benim teyip te aux menüsü var da, aux girşi nerede onu bulamadım, aracım daha yeni aldım 3 hafta oldu, tanımaya çalışıyorum. 2008 1.4 Fire ACTİVE. Teyp üzerinde bulamadım:)
lektonstar17
31/12/2012, 22:34
Öncelikle aracın hayırlı olsun Özer. Aux girişi teybin arka kısmında , teybi sökmen gerekir. Ama tam olarak hangi giriş bilmiyorum.Forumda araştırırsan bulabilirsin.
PUNTO2008
01/01/2013, 05:29
Sağol lekton kardeşim eyvallah. Anlamadığım garip şey, ilk mesajda evosunda, teybi söküp arkasında aux kabloyu taktığında menü çıktığını yazmış, e bende aux yazısı çıkıyor ekranda, ama soketi yok, bugüne kadar hiç duymadım, aux yazan bir teyp, radyo, mp3 vb gibi cihazlarda mutlaka 3.5 luk jack girişi vardır, bunda yok ve arkasında çok enteresan ve o teybi ben sökemem sanırım:)
dogus618
01/01/2013, 05:31
Sağol lekton kardeşim eyvallah. Anlamadığım garip şey, ilk mesajda evosunda, teybi söküp arkasında aux kabloyu taktığında menü çıktığını yazmış, e bende aux yazısı çıkıyor ekranda, ama soketi yok, bugüne kadar hiç duymadım, aux yazan bir teyp, radyo, mp3 vb gibi cihazlarda mutlaka 3.5 luk jack girişi vardır, bunda yok ve arkasında çok enteresan ve o teybi ben sökemem sanırım:)
Kardes eger bu linktekı urunu kullanmak ıstıyorsan aux yaxısı cıksın cıkmasın calısır yanı bu urun teybın arkasında cd changer bolumune takılıyor ve sız medıa tusuna bı kez bastıgınızda cd calmaya baslıyor bırkezndaha bastıgınızda ıse usb card aux devreye gırıyor ve cokmkullanıslı bı urun tavsıye ederım kesınlıkle
PUNTO2008
01/01/2013, 05:35
Kardes eger bu linktekı urunu kullanmak ıstıyorsan aux yaxısı cıksın cıkmasın calısır yanı bu urun teybın arkasında cd changer bolumune takılıyor ve sız medıa tusuna bı kez bastıgınızda cd calmaya baslıyor bırkezndaha bastıgınızda ıse usb card aux devreye gırıyor ve cokmkullanıslı bı urun tavsıye ederım kesınlıkle
E peki nasıl ve nereden temin edebiliriz bu zımbırtıyı uygun 1 şekilde ve bildiğiniz neresi var anadolu yakasında iyi usta? Ya o zaman bunlarda aux yok, auxa uyumlu diyelim.:)
dogus618
01/01/2013, 05:40
Ben sıze lınk verıcem burayı arayın sorun ınternetten alınabılıyor ama ben gıttım dırek yerlerınden aldım guvenılır bı yer sız aracınızın modelını soledıgınızde ona gore olan soketlı urunu gonderecektır bırazdan sıze lınkını verecegım internet uzerınden aksanız bıle dukkn saglam yerınden gıdıp aldım gordum ;)
dogus618
01/01/2013, 05:42
https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-audio-system-fiat-punto-2003-sonrasi-usb-sd-aux-aparati-94413493/detay
lektonstar17
01/01/2013, 09:46
E peki nasıl ve nereden temin edebiliriz bu zımbırtıyı uygun 1 şekilde ve bildiğiniz neresi var anadolu yakasında iyi usta? Ya o zaman bunlarda aux yok, auxa uyumlu diyelim.:)
Yerleri Bahçelievler Soğanlı da.Gidip ordan alabilirsin.İnternet adresleri:
Audio System FİAT PUNTO - 2003 SONRASI - Usb Sd Aux Aparatı Fiat AUDİO SYSTEM (https://www.trtuningshop.com/U2667,787,audio-system-fiat-punto-2003-sonrasi-usb-sd-aux-aparati-fiat-audio-system.htm)
1ocak2011
01/01/2013, 12:55
şimdi sırama evo sport ön tampon bıyığı var :) eskı bıyıkta satılık kısmına ayrılır :)
Evo Sport bıyığı benim araçta var, İnan aracı çok değiştiriyor. Ayrıca Karartılmış Far, Sport Bıyık, Pop Kit Tampon ve Punto ve Evo Sport jantları aynı renkte olduğundan mükemmel bir uyum sağlıyor.
Evo Sport bıyığı benim araçta var, İnan aracı çok değiştiriyor. Ayrıca Karartılmış Far, Sport Bıyık, Pop Kit Tampon ve Punto ve Evo Sport jantları aynı renkte olduğundan mükemmel bir uyum sağlıyor.
abi sport bıyığı takıcam ama sport jant uzun zaman bana hayal :D dediğin gibi evo yu baştan yaratıyosun bu menüyle, zaten aracına hastayım nazar değmesin :)