Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto hakkında görüş ve fikirlerinizi bekliyorum
Öncelikle herkeze selamlar arkadaşlar ben ben eşime fiat punto otomatik almayı düşünüyorum yakıt farketmez punto hakkındaki düşüncelerinizi ve önerebileceğiniz görüşlerinizi rica ediyorum herkeze hayırlı pazarlar yardımcı olursanız memnun olurum teşkkür ederim şimdiden
volkan3535
17/12/2012, 02:15
selam arkadaşım 3 ay öncesine kadar bende baya araştırdım eski aracım 2006 fiestaydı puntoda karar kıldık araç şuan 4.000 km de genel olarak memnunum rüzgar sesi dışında müziyin sesini açınca o sorunda kalmıyor :) alternatifler arasında yeni fiesta vardı kullanan bir arkadaşım memnun olmadığını araçta frenlerde ve virajlarda sıkıntı yaşadığını söyledi ve aracı sürmemi istedi sürünce vaz geçtim, corsaya baktım en dolu modelini sordum cosmo sunu gösterdiler arka camlar otomatik değil 2 hava yastığı vardı. punto almamın en büyük sebebi esp olması beni puntoya çeken tek şey bu eğer illa otomatik olmayacaksa Megane HB Business 1.5 dCi 90 bg düşünüle bilir
Punto candır. Bir önceki aracımda Puntoydu. Fiyat donanım tüketim ikinci el piyasasıyla ideal bir araçtır. Yol tutuşu iyi ve iç mekanı sınıfına göre geniştir. Başınızı ağrıtacak kronik şeyler yoktur ancak Fiatın malum ufak tefek eksiklikleri yok değil. Kendi adıma 2009 dan bugüne iki arac kuruş masraf çıkartmadı.
türkiyede ne yazık ki 30bin ile 37bin tl arasında sıfır otomatik seçeneğin oldukça kısıtlı...malum markalar malum modeller hyundai i20 - fiat punto - ford fiesta aklıma gelmeyen birkaç model daha...bunlar içinde yanyana koyduğun zaman ve bir skala çıkardığın zaman onda olan diğerinde yok diğerinde olan onda yok...puntonun en baz modeli bile diğerlerinin en üst paketine göre dolu..ağzına kadar doldurmuşlar aracı...2. elde forumda okumuşsundur sıkıntı yaşanıyor puntoda...i20 lerde de 2. el fiyatları çok düşüyor hemen...ford her zaman forddur dersen fiestanın içi daracık vs vs....git gez dolaş derim...ama önce internetten forum sayfalarına bak...en azından ön fikir olur...ama aracın koltuğuna otur o zaman karar ver...bana kalırsa hepsi aynı :)
2012punto54
20/12/2012, 23:23
Arkadaşım 2012 punto dualogic sahibiyim sıfır aldım.1.4 benzinli.Bende eşiminde kullanabilmesi amacıyla bu aracı aldım.Ama daha ona sıra gelmedi :D
Kusursuz ve bir bayan için çok uygun bir araç.Kesinlikle tavsiye ederim.
umarım doğru kararı verirsin.