Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir - Ufak tefek göçükleri olanlar..

serkandikici
15/12/2012, 00:24
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.. Aracımın önceki sahibinde çamurluğunda ve marşpiyelinde sürtmeye bağlı göçük oluşmuş.. Aracı aldığımdan beri aklımdaydı ne yapsam diye biraz internet araştırması ile İzmir Bornova 2.sanayide Boran kaportanın baya methini duydum.. bugün sabah uğradım Hamdi Usta'nın yanına çay eşliğinde yaklaşık 2,5 saatlik bi uğraş sonucunda çamurluktaki 3parmak civarında boya atmamış göçüğü en ince ayrıntısına kadar tamamen , marşpiyelde sürtmeye bağlı boyası da atmış olan kısmı ise %80den daha fazla oranda görünmez hale getirdi. Tampon altı, çamurluk köşesinde ufak bi kısım ve marşpiyeldeki boya isteyen kısımlarada araç renginde boya yaptırarak rötüş uyguladık şu anda neredeyse tamamen düzeldi yalnızca çok yakından baktığınızda marşpiyel belli oluyor bir de rötüş yapılan boya yerleri ancak uzaktan hiç bir şey belli olmuyor.. Kişisel tavsiyem autoking'e vs gitmeden önce bu tarz işinin ehli ustaların yanına bi uğramanız. Malum servisi, autoking vs.. gibi yerler birazda işin kolayına kaçmak için hemen düzeltip boya yapalım diyo o da aracın değerini düşürüyo ki zaten iki parmak göçük için komple parça da boyatılmaz.. Reklam gibi olmasın diye numara vs vermiyorum ama internete yazarsanız bilgilerine ulaşabilirsiniz..

serkandikici
15/12/2012, 00:25
Bu arada fırsatım olursa resimleri çekip ekleyeceğim..

shellcininabisi
16/12/2012, 02:12
bilgilendirme için teşekkürler hocam benimde ön sağ ve sol kapıda malum kişiler yüzünden boyası kalkmamış kapı göçükleri var.. sinirimi çok bozmakta ve yapabilecek tavsiye edilen bir yer arıyorum izmirde . acaba fiyatlar hakkında da bilgi verebilir misin? işçilik vs teşekkürler

serkandikici
16/12/2012, 18:29
bilgilendirme için teşekkürler hocam benimde ön sağ ve sol kapıda malum kişiler yüzünden boyası kalkmamış kapı göçükleri var.. sinirimi çok bozmakta ve yapabilecek tavsiye edilen bir yer arıyorum izmirde . acaba fiyatlar hakkında da bilgi verebilir misin? işçilik vs teşekkürler

Emrah bey işçilik olarak dört dörtlük yani şiddetle tavsiye edebilirim ama fiyat olarak bu kadar saat çalışmanın emeğini alıyor diyelim :) Şaka bi yana adam zanaat gibi işledi valla gözümle gördüm ama fiyat bana biraz yüksek geldi çamurlukta 3parmak kalınlığında göçüğüm vardı marşpiyelde 3-4parmak civarı sürtme kaynaklı göçük ve bagajda nokta şeklinde göçük bütün bunları hallettik bi de araç renginde boya yaptırıp sağ sol tampon altını, çamurluğum tamponla birleştiği noktadaki boya atmasını, bagajı vs rötuşladık hepsine 200tl istedi bi miktar pazarlık yaptık fiyat vermeyeyim ki kimseyi zor durumda bırakmayayım:) ancak gerçekten çok tecrübeli ve sıcakkanlı insanlar fiyat konusunda bi orta nokta bulacağınıza eminim.. Benim yukarıda bahsettiğim işlemler baya uzun sürdü gerçekten uğraştı usta..

shellcininabisi
17/12/2012, 00:49
çok teşekkürler hocam en yakın zamanda gideceğim

serkandikici
17/12/2012, 23:05
Ne demek işiniz kolaylıkla hallolur umarım..