PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 3. Grande Puntomu aldım :))

ritimsiz
10/12/2012, 22:22
Merhaba Beyler
2007 yılında sıfır aldığım 1.4fireactive GP den sonra beni başka araç kesmez oldu:) sonrasında onu satıp 1.3 gp aldım onuda satmam gerekti. sonra 207 ye bindim; 'bööle arabamı olur bee' deip (aslında paray sıkışmıştımda neyse:) şimdi tekrardan Grande punto aldım. 1.3 mtj dnmy. öncelikle ilk defa dinamik puntoya biniyorum ve soracağım ilk soru dijital klima sıcakta bile yakıttan yiyormu? çünkü bu son puntonun yakışı biraz yüksek geldi bana. 6.8 civarı ortalama var. daha önceki puntolarımda 4.9 larda idi.
şimdi bazı problemlerim var sizden fikir isteyeceğim;
öncelikle döşemeleri sökmeden nasıl temizlebilirim. cidden baya bir kirli:(
direksiyonun deri kaplaması sökülmüş ve çok kötü görünüyor. orjinal kaplama yapan yerler varmı?
birde gene kronik sorun teyip tuş takımı:((
Anahtar logosu yok satılıyormu?
Araç konsolunu kaplatmak istiyorum sizce sağlıklı olurmu?
Birde CD/MP3 çalar çok takılıyor. hatta şarkı dinletmiyor neredeyse:(
Bunları adana da nerelerde yaptırabilirim?
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

pusat
10/12/2012, 22:26
Kardeş hayırlı olsun aracın.Allah kaza bela vermesin.

07VE296
10/12/2012, 23:35
allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin

krm1983
10/12/2012, 23:35
Kazasız belasız kullanın.

Sent my iPad using

kayya
11/12/2012, 10:52
Adana'lı olmadığımdan doğrudan yer gösteremeyeceğim ancak teyp tuşları ve deri kaplamayla ilgili konular forumda mevcut. Size ayrıntılı fikirler verebilir.
Konsolu neyle kaplattığınız önemli. Parlak bir şey olursa güneşten yansıma yapıp görüşünüzü engelleyebilir. Mat kaplamalar gayet güzel durur. Ama mermer görünümlü kaplama falan yaptırmayın :) Kırtasiye ve teknoloji marketlerde CD/DVD oynatıcılar için temizleme diski satılıyordu, onlardan alıp deneyebilirsiniz. İçindeki lens miydi, optik mercek miydi, birşey zamanla kirleniyor ve zor okuyordu bu tür cihazlarda...

Kazasız, belasız, emniyet kemeri takılı ve kurallara uyarak güvenli sürüşler dilerim.

coll34
11/12/2012, 11:54
hayırlı olsun

Engin_T
11/12/2012, 11:59
Hayırlı olsun aracınız kazasız belasız :)

tyilgin
11/12/2012, 12:05
Hayırlı olsun.

ABK
11/12/2012, 12:38
Aracınız hayırlı olsun,

Bende klimadan yana biraz şikayetçiyim diyebilirim, yakıt tüketimini ciddi artırdı.

Direksiyon kaplama işi için 100-150 TL'lik bir tutarı gözden çıkarmak gerekiyor, yada kendim kılıf alır dikerim derseniz 20 TL'ye kadar çok güzel kılıflar var siyah deri görünümlü onlardan dikebilirsiniz.

Kılıf Dikimi Örnek 1 (https://i562.photobucket.com/albums/ss67/mygokhan/photo2-3.jpg)

Kılıf Dikimi Örnek 2 (https://s16.postimage.org/l2mtco7j9/Foto_raf0068.jpg)

Sarmalı Direksiyon Kılıfı diye aratırsan bulabilirsin.

krm1983
11/12/2012, 12:54
Kışın elektrik aksamı daha fazla çalıştığı için az da olsa tüketim miktarının artması normal.

Sent my iPad using

M@GIC
12/12/2012, 12:48
hayırlı olsun kazasız sürüşler.

rbcn
12/12/2012, 13:01
hayırlı olsun kazasız belasız inş

Ziyaretci046
12/12/2012, 18:10
benimde 3.puntom şu an 2 tane dynamic 1 tane active puntom oldu en çok sevdiğim 2006 tek kapı dynamicdi 2008 active aldıgımda ısınamadım 10 gün sonra hemen sattım..2008 dynamic aldım

bundan sonra 2009 fun dynamic ya da punto evo alırım bi daha almam

ritimsiz
19/12/2012, 19:37
walla o paralara alınabilecek tek araba. ben sıfır alacak olsam bi düşünürüm. çünkü 2006 dan bu yana pek bişe değişmedi ve 37 bin tl diorlar dizel dinamiklere. ki az söylemiş olabilirim. bu arabalara o paralar verilmez bence. ama bu arabayı seviyorum ya ben:)) acaip kanım ısınıyor. navigasyon falanda taktım. bir iki rütuş daha yapınca offf kiii off! tadından yenmez. benim ustam bile ne punto aşkıymış arkadaş deip duruyor :D birde puntolar beni satarken üzmüyor hiç. o yüzden ben puntodan vazgeçmem. ama 30000 üzeri araba alacaksam da puntoya binmem. :)

Ziyaretci046
19/12/2012, 20:55
aynen öyle kazaszı belasız binn ben tek kapıyı bile kolay sattımm hemde 4 kapı parasınaa :D

fotobelit
20/12/2012, 14:58
Merhaba Beyler
2007 yılında sıfır aldığım 1.4fireactive GP den sonra beni başka araç kesmez oldu:) sonrasında onu satıp 1.3 gp aldım onuda satmam gerekti. sonra 207 ye bindim; 'bööle arabamı olur bee' deip (aslında paray sıkışmıştımda neyse:) şimdi tekrardan Grande punto aldım. 1.3 mtj dnmy. öncelikle ilk defa dinamik puntoya biniyorum ve soracağım ilk soru dijital klima sıcakta bile yakıttan yiyormu? çünkü bu son puntonun yakışı biraz yüksek geldi bana. 6.8 civarı ortalama var. daha önceki puntolarımda 4.9 larda idi.
şimdi bazı problemlerim var sizden fikir isteyeceğim;
öncelikle döşemeleri sökmeden nasıl temizlebilirim. cidden baya bir kirli:(
direksiyonun deri kaplaması sökülmüş ve çok kötü görünüyor. orjinal kaplama yapan yerler varmı?
birde gene kronik sorun teyip tuş takımı:((
Anahtar logosu yok satılıyormu?
Araç konsolunu kaplatmak istiyorum sizce sağlıklı olurmu?
Birde CD/MP3 çalar çok takılıyor. hatta şarkı dinletmiyor neredeyse:(
Bunları adana da nerelerde yaptırabilirim?
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
Öncelikle hayırlı olsun..Merak ettiğim,aracı ucuzamı aldınız..Baya bir yıpranmış izlenimi verdi bana,yazdıklarınızdan ötürü..Daha uygun bir araç alınabilirdi sanırım,eğerki normal bir ücrete aldıysanız..

rockforever
20/12/2012, 15:22
hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim söylediklerinin hepsi yapılabilir ama düzgün yapılmazsa palyaçoya döner ..