PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat tan aradilar... (Eksik donanimlar hakkinda)

aalperdemir
10/12/2012, 17:31
Arkadaslar selam. Daha oncede yazmistim forumda ben bu bagaj aydinlatmasi, el tutacaklari, kaput alti kecesi icin direk fiat italyaya yazmistim. Hatta forumdaki bazi arkadaslarin soyledigine gore bu aksesuarlar Türkiyede monte edilmek uzere aracin icinde geldigine dair biseyler soyleyenler vardi. Ancak fiat Turkiye bunlarin montajini yapmayip parayla satmaya calisiyolar demislerdi. Butun bunlari fiat italyaya anlatmistim. Az once aradilar. Aracinizda belirttiginiz sikaylerin giderilmesi icin arkadaslarimiz en kisa surede sizinle baglantiya gececekler durum inceleniyor dedi. Sizce bundan bisey cikarmi yoksa cikmismi? Direk bizimle irtibata gecebilirsiniz bundan sonra dedi bide fiat Turkiyedeki arkadaş :)

Sent my iPhone using

1ocak2011
10/12/2012, 17:34
Call Center'daki bilinçsiz bir kişi sizi arayan. Sorsan tutamak nedir diye bilgisi bile yoktur. Sonra sizi Cey... isimli bir Call Center yöneticisi arayacak ve TR'deki araçlarımızda bu özellik yoktur deyip kestirip atacak.

Bilgilerinize...

Honor COOPER
10/12/2012, 18:29
pek umudum yok ama işallah çözülür sizin adınıza.

Ziyaretci040
10/12/2012, 18:40
Nehir veya Nesrin gibi bi ismi var ise ümidi kesiniz :)

Ama umarım isteklerinizi gerçekleştirirler.

Ziyaretçi051
10/12/2012, 18:44
Call Center'daki bilinçsiz bir kişi sizi arayan. Sorsan tutamak nedir diye bilgisi bile yoktur. Sonra sizi Cey... isimli bir Call Center yöneticisi arayacak ve TR'deki araçlarımızda bu özellik yoktur deyip kestirip atacak.

Bilgilerinize...

tuncay senin arabaya neyi koymamışlar bir şikayette sen patlat:banlandi:

1ocak2011
10/12/2012, 18:51
tuncay senin arabaya neyi koymamışlar bir şikayette sen patlat:banlandi:

Bu seferki Şikayette Bölge Müdürü. Aksesuar Bölge Müdür felan kesmez. Üst yönetimle işim.

dincsoy16
10/12/2012, 19:31
Birde su yol bilgisayarlarini turkce yapsalar ne guzel olurdu

Sent my GT-I9100 using

Ziyaretçi034
10/12/2012, 19:39
Bu seferki Şikayette Bölge Müdürü. Aksesuar Bölge Müdür felan kesmez. Üst yönetimle işim.

abi aba müslüm keçeci gibi konuşsan, belki ulaşabilirsin :)

bilmeyen yoktur gerçi ama link vereyim: https://www.youtube.com/watch?v=hPbt-bn7gXM

aalperdemir
10/12/2012, 20:34
Birde su yol bilgisayarlarini turkce yapsalar ne guzel olurdu

Sent my GT-I9100 using

o zaten Türkçe yapılamıyomuydu?

aalperdemir
10/12/2012, 20:37
Durun siz. ben bu şekilde daha öncede söylediğim gibi renaultu ne sömürdüm valla yurt dışı bağlantılarla :)

GUNES
10/12/2012, 21:15
aynı durumlar için ben de bir hayli uğraştım...sonuç KOCAMAN bir SIFIR...arkadaşların dediği gibi kem küm yapacaklar müşteri hizmetlerindeki bir bayan ...sonra ee napcaz dicem...bu eksiklerin giderilmesinin imkanı yok aracınız italyadan böyle geliyor diyecekler...hatta ben bir daha fiat marka araç alırsam ne olayım dedim siz bilirsiniz dediler:) vazgeçin derim...

byspayn
10/12/2012, 23:34
"Bir daha FIAT almayacağım" dediniğinizde "Siz bilirsiniz" diyorlar. Gerçekten pes!

GUNES
10/12/2012, 23:45
o da bişey mi hocam...aracı alırken birmot adana satış müdürüyle biraz sorun yaşadık ...o bana karşı yolda hyundai - renault - opel var dedi..dilerseniz oradan başka markalara bakın demişti :) ben daha ne diyeyim ....

aalperdemir
10/12/2012, 23:58
Valla arabayi hangi ayda aldiniz bilmiyorumda kasim aralik aylarinda manav tezgahina donuyo. Al diye yalvariyolar. Bu aylardan birinde alsaydiniz o markalara bakin demezlerdi :) sifir araba baktigim ne kadar marka varsa hepsi aradi bu ay firsat mirsat diye. Hatta birisine aldim artik dedim olsun degistirmek isterseniz showroomlarimizda bekliyoruz dedi ( benim araba 5-10 günlükken)

Sent my iPhone using

GUNES
11/12/2012, 00:07
olay geçen ocak ayı sonlarında yaşandı...15 - 20 günlük çabalar sonucunda şubat 2'de trafiğe çıktı aracım...dediğiniz gibi manav tezgahı gibi...araç alacak kişi satıcıdan daha çok bilgili valla(her markada böyle)....ama ford - fiat - renault rahat sattığı için peşin satan tüccar gibiler...diğer markalarda daha bi özen var müşteriye....

aalperdemir
11/12/2012, 00:19
Hocam aralik sonu gibi gidebilseydin showroomdan almadan cikarsan sopayla dalarlardi :) şaka bi yana ocak ayi onlar icin tok bir ay. Kâr edebilecekleri aylar yilin ilk 4-5 ayı. Daha sonra kardan zarar usulu calisiyolar.

Sent my iPhone using

ilyas87
11/12/2012, 14:58
benim araçta var o dediklerinizden...

pop versiyonda mı yok sadece?..

sinanuzun
11/12/2012, 16:13
Daha önce bende yazmıştım sonra döneceklerini söylediler döndülerde ama sadece dönmekle yetindiler yapacak birşey yokmuş. Tutacaklar için fiyat aldım işçilik dahil 250 TL bagaj lambasını sormadım bile.

biancoangelo
11/12/2012, 18:55
Daha önce bende yazmıştım sonra döneceklerini söylediler döndülerde ama sadece dönmekle yetindiler yapacak birşey yokmuş. Tutacaklar için fiyat aldım işçilik dahil 250 TL bagaj lambasını sormadım bile.

bagaj lambası 150 tl arkadaşım servise yaptırdı...

GUNES
11/12/2012, 23:21
Hocam aralik sonu gibi gidebilseydin showroomdan almadan cikarsan sopayla dalarlardi :) şaka bi yana ocak ayi onlar icin tok bir ay. Kâr edebilecekleri aylar yilin ilk 4-5 ayı. Daha sonra kardan zarar usulu calisiyolar.

Sent my iPhone using

hangi ay alacağımızı şaşırdık valla...ama hangi marka alacağımı biliyorum artık :)

aalperdemir
12/12/2012, 00:42
benim araçta var o dediklerinizden...

pop versiyonda mı yok sadece?..

Evet pop ta yok.

Sent my iPhone using

mike51
12/12/2012, 01:33
benim aracım actıve donanımlı pop un eski karşılığı bende de var gp activelerde yok mu acaba

mfgunes
12/12/2012, 02:01
Arkadaslar benim araçta yolcu tarafında tavanda tutma yeri yok normalmidir yapılırmı kaça yapılır

ecosi26
12/12/2012, 10:15
Kötü yönde beklentilerimiz her zaman en üst noktadadır. Ama markası dünya çapında olan bir şirket kolay kolay böyle tufaya düşmez diye düşünüyorum. bana görede keşke o eksik dediğiniz parçalar aksesuar olarakda gelsede kullanılsa, ben daha karter muhafazası alamadım gerçi uzun zamandırda sormadım ama geldi mi diye...

M@GIC
12/12/2012, 12:57
o da bişey mi hocam...aracı alırken birmot adana satış müdürüyle biraz sorun yaşadık ...o bana karşı yolda hyundai - renault - opel var dedi..dilerseniz oradan başka markalara bakın demişti :) ben daha ne diyeyim ....

on numara söylem :)

ilyas87
12/12/2012, 15:21
Ben ablamadım şimdi bende tutacaklar var, bagaj lambası da var. Sizde niye yok ki?

bunlar standart değil mi? Benim araçta easy donanım sonuçta..

Ziyaretçi034
12/12/2012, 17:08
Ben ablamadım şimdi bende tutacaklar var, bagaj lambası da var. Sizde niye yok ki?

bunlar standart değil mi? Benim araçta easy donanım sonuçta..

bahsedilen punto evo çıktıktan sonra bir nevi "classic" muamelesi gören grande puntolarda bulunduğu dile getirilen eksikliktir.

punto evo çıktıktan sonra grande punto tek donanım seviyesine düşmüştü (active) artı olarak 1000 tl verilince full kit denilen (yanılmıyorsam alaşım jant, sis farı, boyalı kapı kolları, deri direksiyon ve vites topuzu) paket alınabiliyordu.

classic düzeyine düşen her araçta hemen hemen karşılaştığımız donanım / özellik kırpması. alan arkadaşlar haklı avuç dolusu para verdik diyor, fiat'a sorsak onlarında kendilerine göre mantıklı açıklamaları vardır.

en iyisi hiç bulaşmamak bu muhabbete, arada biz de kaynamayalım :D

ilyas87
12/12/2012, 19:39
aynen girmeyelim biz araya:)