Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2008 Grande Pundo 1.3Mjet Active 137Bin KM.



interlaced
09/12/2012, 22:53
çok sevdiğim , son derece atak ve tutumlu, kolay kullanımlı ayrıca yakışıklı aracımı punto evo almak için satıyorum.
Her gün işe gitmek için bir araça ihtiyacınız var ve kilometre/yakıt maliyeti hesabı yapıyorsanız aracım tam size göredir. Ortalama şehir içinde 4.4/4.6lt yakmaktadır. 45lt depo ile 930km gidiyor. Güncel dizel litre fiyatı üzerinden maliyetinizi hesaplayabilirsiniz. Bildiğim kadarı ile türkiye'nin en az yakan dizel araçlarından biri.
Ayrıca ilk aracınız olarak düşünüyorsanız cıty mode olarak adlandırılan elektrikli direksiyonu ile serçe parmağınızla bile manevra yapabilirsiniz. Hiç yormaz. Park etmek çocuk oyuncağı. Bayan sürücüler için de bu anlamda çok ideal. Buna karşın turbo motoru ile son derece ataktır. Düz yolda çok rekabetçi değildir ama kalkışta siz gaza vurursunuz koltuk da sırtınıza. Kırmızı ışıkta kalkarken anlarsınız farkı :)
bakım ve vergı malıyetı ıle de avantaj sağlar. Diğer muadil araçların dönemlik ödediğini siz 1 yılda ödersiniz (240tl'dir dönemlik vergisi). Bakımları da son derece ekonomiktir yetkili servisinde. Ucuzunu bulmak için sanayide dükkan dükkan dolaşmazsınız.
Abs, çift airbag, klima, cıty mode elektrikli direksiyon, direksiyondan kumandalı 4 hoperlörlü mp3lü cd çalar paket standartları. Pakete ilaveorjinal park sensörü, boya ve motor koruma.
137bin km'de. 60bin'e kadar birmot zincirlikuyu, 60bin sonrası birmot beylikdüzü bakımlı. Trafikte dokunma, sürtme, park vurukları ve anahtar çiziklerinden muhtelif 4-5 parça boya var, değişini ön tampon. Tamamı servis kayıtlı ve sigorta kapsamında.
Uzatılmış garantisi olmasına rağmen kullanmak nasip olmadı çünkü 135bin'e kadar en ufak bir arıza yapmadı. 125bin km'de aşınan diskler, debriyaj seti ve kayışlar değişti.
Aracımı çok seviyorum, ona iyi baktım. Istanbul trafiği için normal kilometre/hasar düzeyinde. Hasar onarımları ve periyodik bakımları yetkili serviste (birmot) ve kasko kapmamında yapıldı hep. Sürprizi yok. Bir başka araç düşünmüyorum. Bu yakıt fiyatlarında ben punto evo 2012'ye geçerken, 2008 punto'mu size veriyorum.

Satış fiyatı 21000tl'dir.

barisunye
10/12/2012, 00:24
hayırlı satışlar....bakımlı bir araca benzıyor...km sorunu almayan uygun fıyatlı araç bakanlar için ideal olabılır
ancak '''Ortalama şehir içinde 4.4/4.6lt yakmaktadır.''''bu çok iddalı geldi...bu uzun yolda düşülebılecek bi değer...

krm1983
10/12/2012, 00:28
Hayırlı satışlar


Sent my iPad using

Birkan61
10/12/2012, 00:28
E-5'de trafiğin açık olduğu zamanlar şehir içi değil uzun yol gibi değerlendirilmelidir.

Beylikdüzü - Bahçelievler arası gece saat 01.00 sularında 4.3 ortalamayla geldim.

Bakıldığında şehir içi ama uzun yol gibi :)

Hayırlı satışlar, aracınızı hatırlıyorum daha öncede ilanını görmüştüm yanılmıyorsam..

Ziyaretçi033
10/12/2012, 00:53
Ben o değeri uzun yolda yakalayamıyorum. şehir içinde bu değer benim için bir hayal :)

Hayırlı satışlar.

interlaced
10/12/2012, 01:47
Merhaba,
Şehir dışında daha iyisini yaptım ama şehirlerarasında fazla yol yapmadığım için referans vermedim. Üstelik forumda benden iyi yakıt sarfiyatına ulaşmış bir çok kullanıcı var. Uğraşınca ve isteyince oluyor. Zamlar da sağolsun, bizi güdülüyor daha iyi sarfiyat için :)
İyi dilekler için teşekkür ederim. İnşallah Punto'yu seven, araçtan anlayan birine kısmet olur..
Saygılarımla..

interlaced
17/12/2012, 22:43
Aracım satıldı. Artık 2011 Mjet 75hp Dynamic +Assist Pack kullanıcısıyım. Yeni aracın bilgilerini yarın güncelleyeceğim. Selamlar..