Orijinalini görmek için tıklayınız : Daylight kullanan yardım..!!
yolgezer90
05/12/2012, 00:10
arkadaşlar daylight takmayı düşünüyorum ancak kulağma bazı şeler geldi. Mesela ledler bi süre sonra eskisi gibi canlı yanmıyormış, Arıza ışığı yakıyormuş gibi... Kullanıpta bu sorunlarla karşılaşan war mı?
Ziyaretçi048
05/12/2012, 00:32
varsın eskisi gibi yanmasın şekli için bile alırım ben onu :) olmadı Power Led takar hepsine keyfime bakarım
yolgezer90
05/12/2012, 00:37
varsın eskisi gibi yanmasın şekli için bile alırım ben onu :) olmadı Power Led takar hepsine keyfime bakarım
şekli yeterde 650 tl de işe yaramayan görüntüye verilcek para deil :)
yaklaşık 3 senedir sonar day satıyorum ışıkların azalmasını ilk defa duydum belki patlama olabilir ama az yanmayı duymadım.. ledler sonarda osramdır.
Ziyaretçi049
05/12/2012, 16:24
Önceki aracımda 1 sene kadar kullandım 2.el almıştım, şimdiki aracımda da 2.el aldım kullanıyorum sorun olmadı hiç bir zaman
yaklaşık 3 senedir sonar day satıyorum ışıkların azalmasını ilk defa duydum belki patlama olabilir ama az yanmayı duymadım.. ledler sonarda osramdır.
Mehmet Sonar Dayline alirsak. Bu ledler güngüz farı olarak kullanılabiliyor mu ?
Yani parkları yakınca sönecek cinsten. Veya o ledler park mı yoksa gündüz farı mı sadece ?
Ziyaretçi049
05/12/2012, 18:25
Parkları yakinca ledlerde yanıyor abi
MT11i cihazımdan 2 ile gönderildi
parklar yanınca ledlerde yanar fakat istersen gündüz farı olarak kullanabilirsin farları yakınca söner o basit bir işlem..
yolgezer90
05/12/2012, 19:09
patlama olursa ledin değişme imkanı war mı?
Bende 1yıla yakın zamandır kullanıyorum sıkıntı yok orj sonar marka
yolgezer90
06/12/2012, 01:43
Bende 1yıla yakın zamandır kullanıyorum sıkıntı yok orj sonar marka
ikna olmak için bu kadar yanıt yeter heralde hepinize teşkkr ederim..