Orijinalini görmek için tıklayınız : Arka sileceğim çalındı, şaşkınım..
Merhaba arkadaşlar,
Bu sabahki yağmurda sileceği çalıştırınca farkettim ki zaten çöpe atacapım silme özelliğini kaybetmiş arka sileceğimi çalmışlar. Olayın olduğu yer (Bahçelevler Mah.) gayet nezih bir yer, 10 liralık mal için insanın kendini nasıl bu kadar küçülttüğünü görünce şaşırdım. Yapan arkadaş hayrını görmesin..
İşin diğer boyutu da serviste yok gelecekmiş. Yol üstü 2 yere sordum biri doblonunkini al dene dedi öteki hiç satmadık dedi.
Nereden temin edilir bir yardımcı olursanız sevinirim.
Aksaraya yolunuz düşerse Can Oto Fiat sanırım 15 liraydı fiyatı..
Bu arada geçmiş olsun forumda bi kaç arkadaşımızın daha başına gelmişti arka silecek hırsızlığıı.. :)
geçmiş olsun hocam bahçelievlerin mahalle aralarında her an herşey olabilir :D
seastar1905
04/12/2012, 21:44
geçmiş olsun.benimde arka silecegi kırmışlardı netten almıştım 30 tl araştırırsan dahada uygun fiyata bulabilirsin...
geçmiş olsun...tüm servislerde şu mevsimde olması gerek...
Sökmektense almak daha kolay.
Sent my iPad using
Levent sanayi yetkili servisin bir arka sokaginda ki parcacida var.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Gokdeniz34
05/12/2012, 00:48
Benimde sileceği ucurmuslardi bir buluşmada sagolsun Ozkan abi bagajında fazla varmış taktik
Sent my iPhone using
saolsunlar benim de sileceği kırmışlardı bulmak bi dert bide o somunu acana kadar bi dert oksitlenmişti anca demir testeresiyle kese kese çıkarabildik.
Birkan61
05/12/2012, 04:08
Bahçelievlerde oturan biri olarak bir anımı paylaşayım :D
Bizim evimiz değil de, başka bir arkadaşın evindeyiz. Benim evi biliyorsun emre :) Daha bi ara sokakta kalıyor arkadaşın evi.
Ailecekte tanışıyoruz yıllardır komşuyuz. Arkadaşın babasıda yeni araba aldı ve tam evin karşısına park etmiş aracı. Balkona çıktık bi sigara içmeye.. Bir de ne görelim :D semt çocukları sarmış aracın başını.. ( Araçta double teyp varmış.. )
Arkadaş demez mi çocuklara hoop lan o bizim araba :D çocuklarda demez mi abi kusura bakma plakayı aldık sıkıntı olmaz :D
Arkadaş diyor yeni araba aldık mı ya da misafir geldimi çocuklara plakayı veriyorum bişe olmasın diye :D
Geçmiş olsun bu arada :)
Gaziosmanpaşa'da vardı elemanlara plaka veme işi sakata gelmemek için de Bahçelievleri daha güvenli bi semt bilirdim ben birkan :)
Birkan61
05/12/2012, 04:31
Gaziosmanpaşa'da vardı elemanlara plaka veme işi sakata gelmemek için de Bahçelievleri daha güvenli bi semt bilirdim ben birkan :)
Eskisine nazaran gayet iyi ama hala soğanlı, siyavuşpaşa taraflarında görülmekte böyle işler :)
Gerçi yerin önemi yok, insanlığa kalmış bi durum diyelim..
Bahçeşehirde kuzenimin camını patlattılar laptop için :)
Eskisine nazaran gayet iyi ama hala soğanlı, siyavuşpaşa taraflarında görülmekte böyle işler :)
Gerçi yerin önemi yok, insanlığa kalmış bi durum diyelim..
Bahçeşehirde kuzenimin camını patlattılar laptop için :)
Haklısın yerin önemi yok Yeşilköyde de benim kuzenin hem evine girdiler hem aracını içinde asılı olan gömlekler için patlattılarda :) Plaka verme işi biraz daha sıkıntısıyla nâm salmış semtlerde oluyor :D
fotobelit
05/12/2012, 13:15
Geçmiş olsun..
AYTEK AYDIN
05/12/2012, 16:59
Bende çok aramıştım.Orjinaline çok para dediler. sonra fark ettim ki opel corsa ile aynı. opelin 25 tl ye yan sanayi aldım. Bu arada fiorinonun silecekleride uyuyor. Ama üst kısımda az bir yeri temizleyemiyor. Hani ucuz olduğu için söylemek istedim.10 tl
Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar.
Nette bakindim ama bulamadim, Aksaray Can oto veya Leventteki yeri biraz daha detayli anlatir misiniz? Leventteki yer sanirim Birmot civarinda oluyor?
Fiorinoyuda sorayim az bir yer eksik kalsin artik :)
geçmiş olsun.ne akla hizmet bu gibi şeyler yeltenirler. bu tip şeyleri yapan insanlar bilmediği sey; hırsızlık yüz kızatıcı suçtur ve siciline işlenir. Sicil affı gelmedikçe her zaman karşına çıkar.
Semih Kurtulmus
07/12/2012, 05:29
harbiden yuh ya bu kadar olmaz
vay arkadaş diyorum başkada bişi demiyorum yaaa:********(
dincsoy16
07/12/2012, 10:33
harama el uzatmak aliskanlik haline gelmis artik, yapana yaziklar olsun...
Sent my GT-I9100 using
Tekrar teşekkür ederim arkadaşlar, halen bulabilmiş değilim :)
Birkan61
09/12/2012, 15:18
Bu ilana baktın mı Emre?
GRANDE PUNTO ARKA SİLECEK KOLU SÜPÜRGESİ KAPAĞI TAKIM - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 86760936 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-grande-punto-arka-silecek-kolu-supurgesi-kapagi-takim-86760936/detay)
Birkan ilk tercihim dükkandan veya iadede sıkıntı çıkarmayacak bir internet sitesi. O yüzden sahibinden ve gittigidiyora bakmadım. Bulamazsam bakacağım, teşekkür ederim. Daha önce ön silecek almıştım, uymadı aldığım sitede muhatap bile bulamadım. Lastiklerini söküp eskilerine taktim falan dertti.
Benimkinin sadece süpürgeyi yürütmüşler, camında Fiat logosu gördüğüm yerde durup soruyorum ama bulamadım şimdilik :)
Bir de bu sileceği koluyla mı değiştirmek lazım yoksa süpürge tek başına değişiyor mu?
Honor COOPER
09/12/2012, 21:07
Geçmiş olsun onu çalacak kadar düşen birde yüce Allahım vursunda aklı başına gelsin.
Karektersiz.
ben bauhaus tan almıştım geçen yıl cüzi bi fiyata
Selamlar arkadaşlar,
Geçen hafta parçacılardan iş çıkmayınca linkteki ürünü sipariş ettim.
GRANDE PUNTO ARKA S?LECEK SÜPÜRGES? GittiGidiyor'da 69691176 (https://urun.gittigidiyor.com/garaj/grande-punto-arka-silecek-supurgesi-69691176)
Satıcı arkadaş gerçek bir esnaf, ürün bana MNG kargonun ürünü kaybetmesinden dolayı ulaşamasa da satıcıyı tavsiye ederim. 10 liralık mal için benim hiçbir talebim olmamasına rağmen defalarca kargo şubesine gidip ürün takibi yaptı ve sonunda acı gerçeğe ulaştı :) Yeni ürün bugün kargolanmış yarın elimde olur, izlenimleri eklerim.
erdemaktas
18/12/2012, 15:17
ben de bahçelievler kocasinan mah.sinde oturuyorum bizim bu taraflarda bu olaylara sık rastlanıyor fakat bahçelievler merkezinde bu olaylar pek rastlanmıyor mesela yayla taraflarında. bahçelievler çok büyük bir ilçe bir yeri bir yerini tutmuyor :thumbdown: