Orijinalini görmek için tıklayınız : 2 teyp arasında kaldım sizce hangisi yardımlarınızı bekliyorum
merhaba arkadaşlar , cd yapmaktan bıktığım için ve değişiklik olması için aracıma teyp almayı düşünüyorum. tesisat yok. orjinal kabinler var belki daha sonra 2 oval kabin bi anfi falan alırım.
Pioneer MVH-1400UB Oto Teyp (iPod/iPhone Kontrol) | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor (https://www.bimeks.com.tr/urun/122625/pioneer-mvh-1400ub-oto-teyp-ipod-iphone-kontrol-.aspx#specs)
Sony DSXA30 Oto Teyp - Electro World (https://www.electroworld.com.tr/p/sony-dsxa30-oto-teyp/?gclid=CLCfjrW8gLQCFUpd3godYyoANw)
verdiğim linkler iki ürününde en uygun fiyatlı olan siteler. arasında özellik pek fark yok sadece sony de kumanda var ve subwoofer evet yazıyor diğer özellikleri aynı. sizce hangisi sizden gelecek önerilere göre bugün yarın vereceğim sipariş
ahmet4646
04/12/2012, 14:22
bence sony daha güzel duruyor özelliklerde aynı sayılır.
fiyatta bayağı uygunmuş hb da 179 tl
kokoemre25
04/12/2012, 14:30
Sesde alpıne nin üzerine tanımam bütçen iyiyse alpine tavsiye ederim ama pioneer da güzel .
optimuspax
04/12/2012, 17:58
ben pioneer diyorum. müzik daha pro. oluyor pioneerlar
Sparco34
04/12/2012, 18:02
pioneer
Sesde alpıne nin üzerine tanımam bütçen iyiyse alpine tavsiye ederim ama pioneer da güzel .
aynen sesde alpininin üzerine bende tanımam bose harman kardon sony kicker jbl falan fos kalıyo yanında :) eğer varsa alpine alın ama teyp olarak alpini tek başına bulmanız biraz zor her yer satmıyor çünkü bu ikisi arasında sony daha çok güzel gibi durdu ancak bu teyp puntoiçin değil dimi?
Ziyaretçi034
04/12/2012, 18:29
arkadaş iki teyp arasında kalmış, o konuya yoğunlaşalımderim :)
şimdi bende bang & olufsen'in üzerine tanımam dersem tam curcuna olur :D
bence; sony görüntü olarak daha şık duruyor
aynen sesde alpininin üzerine bende tanımam bose harman kardon sony kicker jbl falan fos kalıyo yanında :) eğer varsa alpine alın ama teyp olarak alpini tek başına bulmanız biraz zor her yer satmıyor çünkü bu ikisi arasında sony daha çok güzel gibi durdu ancak bu teyp puntoiçin değil dimi?
yoo punto için tabikide başka arabamız yok malesef :) aslında bende alpine , kenwood falan isterdim ama çok fazla para vermek istemiyorum (tesisat falan düşünmüyorum çok fazla). belki diyeceksin ki orjinal görüntüsü bozulacak. açıkçası umrumda değil. 1. cd doldurmaktan bıktım. arabanın heryeri cd doldu. aux kablosuda bir fikir aslında ama. araca denemek için dandik bir kawaii taktık ondan bile orjinalden çok daha iyi ses aldım. bunun için en fazla vereceğim 100 - 150 arası onun için bu iki teyp arasında kaldım. fikirleriniz için ayrıca teşekkür ederim.
yoo punto için tabikide başka arabamız yok malesef :) aslında bende alpine , kenwood falan isterdim ama çok fazla para vermek istemiyorum (tesisat falan düşünmüyorum çok fazla). belki diyeceksin ki orjinal görüntüsü bozulacak. açıkçası umrumda değil. 1. cd doldurmaktan bıktım. arabanın heryeri cd doldu. aux kablosuda bir fikir aslında ama. araca denemek için dandik bir kawaii taktık ondan bile orjinalden çok daha iyi ses aldım. bunun için en fazla vereceğim 100 - 150 arası onun için bu iki teyp arasında kaldım. fikirleriniz için ayrıca teşekkür ederim.
görüntü kötü durur anlamında söyledim :) ama bu iki teyp arasında sony alın derim markasından ötürü..
Önceki aracımda Pioneer ın 1400UB modelini kısa süre kullanmıştım güzel bi teyp bence cdleri hızlı okur,takılma atlama yapmaz ben memnun kalmıştım...
Tayfun-E30
04/12/2012, 19:40
ucuz teypte en iyisi pioneerdır.
Sony biraz daha şık duruyor..
herkese fikirlerinden dolayı teşekkür ederim. 5 kişi sony 5 kişi pioneer al demiş. aslında benimde aklıma sony daha fazla yatıyor. videoları izlediğimde de sony daha kullanışlı ve daha şık duruyor araçta. sadece sony hakkında fazla bilgim yok. tavsiye eden olurmu diyeydi. sanırım sony bugün alacağım
dogus618
05/12/2012, 11:18
ben kendi görüşücemce pıooner ı alırım aama onu bulamassanız sony alın derim pıooner görüntü acısından daha kaliteli geldi gözüme
eğer pro. istiyosan alpine, sunduğun iki seçenek arasında düşünüyor isen pıoneer
bence sony hem daha şık hem özellik olarak hemde daha ucuz. pioneerdan aşağı kalır yanı yok bence ses olarak
AYTEK AYDIN
05/12/2012, 16:52
Bence pioneer.
gerçekten ses dinlemek istiyorsan doğu bankta alpine satan yer var bence alt modelleri bile sony i katlar atar.şimdiden hayırlı olsun