PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto kimse almıyormu?

delkan
03/12/2012, 16:49
arkadaşlar yaklaşık 1 aydır aracımı satmaya çalışıyorum ev alacağım için alan yok, bunasıl bir iştir aracı hızlıca satabileceğim bir yer yada yöntem biliyormusunuz internet dışında.

iyte
03/12/2012, 17:16
nekadar istiyorsunuz aracınıza?

delkan
03/12/2012, 17:17
26.000tl 2011 punto evo otomatik benzin 15.000km

iyte
03/12/2012, 17:20
internette herhangi bir ilanınız varmı? aracı bi görmek açısından?

delkan
03/12/2012, 17:21
Satış alanı değil ama istediğiniz için iletiyorum,

Fiat Punto EVO 1.4 Fire Active 2011 Model 26.150 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 101625528 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-punto-evo-1.4-14.500km-dualogic-otomatik-acil-satilik-101625528/detay/)

Ziyaretçi049
03/12/2012, 17:26
Fiyat normal aslında ama benzinli olduğu için satılması biraz zor

delkan
03/12/2012, 17:33
yaw arkadaş ülkede sanki dizel araba dışında araba almayın die millet ağızbirliği yapmış..
nedir bu dizel merakı anlamadımki, ihtimayım olmasa ben bu arabayı zaten satmamda neyse ilgiliz içi teşekkürler..

dicaser
03/12/2012, 17:37
yaw arkadaş ülkede sanki dizel araba dışında araba almayın die millet ağızbirliği yapmış..
nedir bu dizel merakı anlamadımki, ihtimayım olmasa ben bu arabayı zaten satmamda neyse ilgiliz içi teşekkürler..

kardeş öncelikle illet oluyorum sana ve senin gibilere (kişisel anlama) , yahu arkadaş neden plakayı kapatıyosun yahu ? almam tabikide kardeşim senin arabana daha bakmadan geçerim neden ? çünkü plakasını kapatmışsın , garanti bi şeyi vardır ondan kapatmıştır der senin arabana daha bakmadan senin arabanı elerim...

şimdi anlamışsındır herhalde neden satılmadığını..
(kalbini kırmak için yazmadım bunları ancak doğrular bunlar)

celenlee
03/12/2012, 17:47
Son ana kalip aklindaki fiyatin 2000TL dusugune galericiye verecegine,
simdiden aklindaki fiyati 1000TL dus ve satisini yap, malum konut kredileri de bu kadar dusmusken firsati kacirma.

100000TL kredi cektiginde faizdeki 0.01 oynama zaten 1000TL yapiyor :)

iyte
03/12/2012, 17:47
kardeş öncelikle illet oluyorum sana ve senin gibilere (kişisel anlama) , yahu arkadaş neden plakayı kapatıyosun yahu ? almam tabikide kardeşim senin arabana daha bakmadan geçerim neden ? çünkü plakasını kapatmışsın , garanti bi şeyi vardır ondan kapatmıştır der senin arabana daha bakmadan senin arabanı elerim...

haklılık payın yok değil :) biz forumda bile plakamızı kapatmıyoruz :lamo0000:

Satış alanı değil ama istediğiniz için iletiyorum,

Fiat Punto EVO 1.4 Fire Active 2011 Model 26.150 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 101625528 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-punto-evo-1.4-14.500km-dualogic-otomatik-acil-satilik-101625528/detay/)

bir evo daha almayı düşünüyoruz nişanlıma ama dynamic version arıyoruz. Umarım kısa zamanda satılır aracınız fiyat normal bence

delkan
03/12/2012, 17:51

aslında bi bakıma haklısınız ama ciddi olupta arayana zaten plakamı veriyorum ben. silmemin özel bir nedeni yok ..

delkan
03/12/2012, 17:55
Son ana kalip aklindaki fiyatin 2000TL dusugune galericiye verecegine,
simdiden aklindaki fiyati 1000TL dus ve satisini yap, malum konut kredileri de bu kadar dusmusken firsati kacirma.

100000TL kredi cektiginde faizdeki 0.01 oynama zaten 1000TL yapiyor :)

oyle yapmayı planlıyorum bakalım, ama şunu gördümki bu araç punto değilde corsa olsa, 15 günde satılırdı, türkiyede insanlar araç değil marka satın alıyor satarkende marka aracı satıyor, bundan 2 sene önce babamın 2000 model focusu 2 günde satmıştım (yine plakalar kapalı)

dicaser
03/12/2012, 17:58
aslında bi bakıma haklısınız ama ciddi olupta arayana zaten plakamı veriyorum ben. silmemin özel bir nedeni yok ..
tamamda güzel kardeşim her insan aynı değil , kimisi görür kafadan siler anında , kimisi görür bakar hemen silmez kafasından şans tanır mala yada insana.. ben senin aracını beğendim fiyatta normal geldi ama plakaya bi baktım kapalı hop gitti bendeki tüm güzellik anlayışı eledim senin aracını , e ben eledim o eledi şu eledi , sonunda ne oldu aracın satılmadı , oldumu ? olmadı !! sen benim tavsiyemi dinle plakanı aç merak etmeyin plakanızı yemezler (tek sizin için konuşmuyorum) , tam tersine plakanız gözükürse hiç bir sıkıntı yaşamazsınız adam size dönüp a bak sen şöyle demiştin ancak aracın böyle imiş diyemez cevabı şappatak yapıştırırsınız "ben zaten bilmenizi istemeyeceğim bi durum olsaidi plakam açık olmazdı" :)
aracınız güzel umarım satılır ama lütfen önce plakanızı açınız ve 1 hafta bekleyiniz emin olun arayan soran çıkacaktır..

görkem koçsan
03/12/2012, 18:01
fiyat çok güzel bence ben 2008 t jet dynamıc'i 25000'e sattım.

hakguner
03/12/2012, 18:07

Can bey,

Plaka kapama konusunda bende diğer arkadaşla hemfikirim. Kapalı plakalı araçları " Gizlediği birşey vardır " diyerek direk geçiyorum.
Şahsi fikrim, birde plakaları açın, öyle bir deneyin.

Umarım tez zamanda istediğiniz gibi satılır aracınız.

gunay1987
03/12/2012, 18:40
bn tek kapi 115bindeki dizel dynamic aracimi ilana aksam 10da verip oglen 12de sattim arkadas istanbuldan gelip aldi hemde darbeli resminide ilana koymustum ama fazla ucuk fiyat yazmadim..Neyi var yok yazdim yarim gunde satildi gecen hafta

GRANDEILHAN
03/12/2012, 18:55
benim de satılık aracım var 943 bakmış 26 favorisine ekleyen var arayan şu an için yok arabam 21,000 klmrede 20,000 bakımıda yapılmış durumda cam tavan ev kitli start stoplu dizel euro 5 motor kusursuz 34,000 istiyom sıfırı 43,500 sizce fiyat fazlamı istiyorum

kadirridak
03/12/2012, 19:13
benim de satılık aracım var 943 bakmış 26 favorisine ekleyen var arayan şu an için yok arabam 21,000 klmrede 20,000 bakımıda yapılmış durumda cam tavan ev kitli start stoplu dizel euro 5 motor kusursuz 34,000 istiyom sıfırı 43,500 sizce fiyat fazlamı istiyorum

fiyatin cok degil arkadas. Bizim millette bi anormallik var. Mala-donanima degil markaya para vermeye bayilorlar... Arkadas bos-benzinli Polo'yu gecen sene 31000'e aldi simdi ayni fiyata satarim diyor. Gelde delirme:ranting2::realmad::wallbash::wallbash:

kadirridak
03/12/2012, 19:18

Bence yanlis dusunuyorsunuz. Eger siz fotoya bakip arac ve yapilan aciklama akliniza yattiysa vede ciddi aliciysaniz gider araci servise gosterirsiniz.Yazilanlar haricinde birsey cikarsa servisede satici odemesini yapar. Bence vay plaka kapali deyip almaktan vazgecenler ciddi degiller nitekim ben aracimi plakas kapali ilana koydum catir catir millet ariyordu...

celenlee
03/12/2012, 19:28
Bence yanlis dusunuyorsunuz. Eger siz fotoya bakip arac ve yapilan aciklama akliniza yattiysa vede ciddi aliciysaniz gider araci servise gosterirsiniz.Yazilanlar haricinde birsey cikarsa servisede satici odemesini yapar. Bence vay plaka kapali deyip almaktan vazgecenler ciddi degiller nitekim ben aracimi plakas kapali ilana koydum catir catir millet ariyordu...

Sen de birkaç kapalı plaka araca talip olsan ve altından bi dünya pislik çıktıksa, sen de kapalı plakalara karşı soğuk olurdun ne yazık ki. Başına bir kaç olay gelse bu şekilde sen de bizim düşüncelerimizi net anlarsın.

**Adam 10 numara anlatıyor aracı, küçük bir kazası var 1 boyası var diyor.
Gİdip bakıyosun, sonra plakasını alıp soruyosun. 22000TL hasar kayıdı çıkıyor? Servise soryosun sonra, tavan traversine kadar değişmiş!!
3 araçta başıma geldi bu şekilde geçen sene :s

turbulans
03/12/2012, 19:30
boya,değişen durumunu yazmanızda faydalı olur

Misafir046
03/12/2012, 19:34
Arkadalar piyasa su sıralar sıkıntılı.

O marka olayına vs su sıralar katılmıyorum cunku.İnsanların alım gucleri Sıfıra yoneliyor.Banka faizlerinin yuksek olması nedeni ile ikinci elde pesin para ile satıslar cok dusuk durumda.Genelde takas tercih ediliyor.

İkinci elde banka kredisi almak bencede mantıksız cunku fiatın kendi kredi sistemi hem daha avantajlı hemde faiz oranları banka gibi adamın belini bukmuyor.

Sorun arabalarda değil sadece piyasa berbat durumda.

dicaser
03/12/2012, 19:46

benim için milletin çatır çatır araması gerekli değil :) çatır çatır araçtaki her türlü bilgiyi daha benle irtibata geçmeden bilmesi önemli dostum.. Neden ? çünkü aracı satan kişi neden muammaya düşsünki? sen aracını satıyormusun ? satıyorsun ! ilana herşeyini yazmışmısın ?yazmışsın ! plakasını açık olandanmı alırsın açık olmayandanmı? ben açık olanınkini alırım :) kapalı olanda kafamda şu düşünce belirir "bunda bişi vardır" ,bakın illaki vardır demiyorum belki plakasıaçık olandan bin kat daha temizdir ama plakasını kapattığı zaman ben işkillenirim..

Battal
03/12/2012, 19:55
Bu plaka açık kapalı mevzusuna bende pek anlam veremiyorum.

Kimisi diyor, kötü niyetli kişiler senin plakanı takıp ogs'den kaçak geçiyor, kimisi diyor sahte plaka takıp suç işliyorlar sizin üstünüze kalıyor vs.

Bana bunlar pek mantıklı gelmiyor. Plaka arabanın üstünde var sürekli, trafikte açık, hiç mi kimse görmüyorda satarken gizliyorsun.

Ayrıca pertten toplanmış arabaları öyle güzel süslüyorlarki, acaip akla yatabiliyor. :)

16BBZ66
03/12/2012, 19:57
ben 1 aydır dizel arabayı satmaya çalışıyorum bir kişiye sattım aslında kapora aldım adam arabayı gösterdi falan anlaştık sattım dedim adamın kredisi çıkmadı kaldı öyle ve sahibindene ilan verdim 1 kişi bile aramadı işin ilginç tarafı sahibindende en ucuz yazanda benim geçen sene yine dizel satmıştım telefonum susmamıştı bence punto bitmiş artık bir dahada tövbe punto falan almam 3. punto arabam bu, ilki benzinliydi onuda satmak için 8 ay uğraşmıştım ve bu arabaların hiç birinde kaza boya yoktu şu anki arabamdada hata yok ama satılmıyor.

kadirridak
03/12/2012, 20:14
Sen de birkaç kapalı plaka araca talip olsan ve altından bi dünya pislik çıktıksa, sen de kapalı plakalara karşı soğuk olurdun ne yazık ki. Başına bir kaç olay gelse bu şekilde sen de bizim düşüncelerimizi net anlarsın.

**Adam 10 numara anlatıyor aracı, küçük bir kazası var 1 boyası var diyor.
Gİdip bakıyosun, sonra plakasını alıp soruyosun. 22000TL hasar kayıdı çıkıyor? Servise soryosun sonra, tavan traversine kadar değişmiş!!
3 araçta başıma geldi bu şekilde geçen sene :s

Tam olarak dedigin sey basima geldi hemde acik plakada arabada on taraf komple degismis ayrica cikma kaput kullanmislar bende expertiz parasini vermeden servisten ciktim para galericinin cebinden cikti. Adam attigi yalanla kaldi. Ayrica bu dedigin olayin daha fazlasi acik plakadada olabiliyor. Adam disarida ustada islem yaptirip tramer veya plakaya isletmedende isini halledebiliyor. Son olarak ben bu sorgulama isinede pek guvenmiyorum. bana gore en guvenilir yol servisdir...

GRANDEILHAN
03/12/2012, 20:16
bence yıl sonu olduğu için araba pazarı biraz yavaş kanımca acele etmemek gerek..

krm1983
03/12/2012, 20:17
Bu 0 araçlardaki cazip faizlerle 15 bin liranın üzerindeki araçları peşin satmak çok zor.

Sent my iPad using

GRANDEILHAN
03/12/2012, 20:19
satmayız bizde pntudan daha iyi araba bulacaz :)))

kadirridak
03/12/2012, 20:25
benim için milletin çatır çatır araması gerekli değil :) çatır çatır araçtaki her türlü bilgiyi daha benle irtibata geçmeden bilmesi önemli dostum.. Neden ? çünkü aracı satan kişi neden muammaya düşsünki? sen aracını satıyormusun ? satıyorsun ! ilana herşeyini yazmışmısın ?yazmışsın ! plakasını açık olandanmı alırsın açık olmayandanmı? ben açık olanınkini alırım :) kapalı olanda kafamda şu düşünce belirir "bunda bişi vardır" ,bakın illaki vardır demiyorum belki plakasıaçık olandan bin kat daha temizdir ama plakasını kapattığı zaman ben işkillenirim..

Benim icin onemli olan plakanin acik-kapali olmasi degildir. fotolara bakip-aciklamalari okurum kafa yatarsa servise gosterdikten sonra alirim. plakanin acik-kapali olmasi sizin icin unsurdur benim icin degil... Ayrica sen arabani satiyorsan muhtemel alicilarinda seni arayip senden bilgi almalari bence gayet dogaldir. Ayrica karsidaki adam araci begenmisse hic muammaya dusmez. Gider servise aklindaki her turlu soru isareti pufff ucar gider:))

dicaser
03/12/2012, 20:31
Benim icin onemli olan plakanin acik-kapali olmasi degildir. fotolara bakip-aciklamalari okurum kafa yatarsa servise gosterdikten sonra alirim. plakanin acik-kapali olmasi sizin icin unsurdur benim icin degil... Ayrica sen arabani satiyorsan muhtemel alicilarinda seni arayip senden bilgi almalari bence gayet dogaldir. Ayrica karsidaki adam araci begenmisse hic muammaya dusmez. Gider servise aklindaki her turlu soru isareti pufff ucar gider:))
bak işte senin düşündüğün benim düşündüğümün yarısı.. ben plakaya bakmam içime sinerse beğenirsem alırım diyosun ben hem içime sinerse hem beğenirsem hemde plakaya bakıp işkillenmezsem alırım diyorum kimisi hiç bakmaz (babam gibi :) ) kısacası satıcı herşeyini tam olarak ortaya koyarsa alıcısıda arayanıda çok olur diyorum.. (bakanda bakmayanda gönül rahatlığı ile alırda satarda [hızlı bir şekilde] ) umarım anlaşabildik :X

cenxay
03/12/2012, 20:36
arkadaşlar yaklaşık 1 aydır aracımı satmaya çalışıyorum ev alacağım için alan yok, bunasıl bir iştir aracı hızlıca satabileceğim bir yer yada yöntem biliyormusunuz internet dışında.

Dostum ilk başta satış kısmet işidir. alacak kişi sonuçta müşteridir ve kısmetin varsa gelir.

Plakayı kesinlikle açmalısın, bende plaka kapalı durumda pek ilanlara bakmam.

Aracım donanımlarını yazman o kadar etkili olmaz. çünkü bu aracı alacak olan kişi donanımını bilir. sen asıl kaza, hasar, iç temizliği ve kasa temizliği ile ilgili detayları yaz.

Aynı zamanda yazı karakterin aynı olsun, düzgün bir formda yazmalısın ilanını.

Açık ve net olman satışta önemli. kendin bu aracı alacakmışın gibi düşün ve ilanı ver. bu dediklerimi dikkate alırsan sonucu kendi gözlerinle göreceksin.

AYM
03/12/2012, 21:07

Bu plaka kapatma olayını ben size açıklayayım bende ilan verdiğim zaman kesinlikle plaka göstermiyorum ciddi alıcı birzahmet arasın plakayı şase numarasını öğrensin üç kağıtçılar sahibinden gibi sitelereden araçlarını bakıp plakayı kopyalıyorlar çalıntı change araçlarda kullanıyorlar aynı marka aynı renk aynı model araça alıyor senin plakanı koyuyor sonra gelsin hayatınızda hiç uğramadığınız yerlerde kesilmiş radar cezaları, kaçak geçiş cezaları, adam birilerini kurşunlasa araçla plaka senin üzerine kayıtlı olduğu için senin başın ağrıyor araçlar aynı olduğu için derdinizi anlatmanızda bir hayli zor oluyor. Bu şekilde madur olan bir sürü insan var hatta tvde haberlere bile çıkmıştı birkaçı bence tedbirli olmakta fayda var. Arayıp plakayı öğrenmeniz 2 dk alır, eğer sorguladığınızda yazılan dışında birşey çıkıyor ise siteye şikayet ediyorsunuz ilanı yayından kaldırıyorlar. Veya sizin resimlerinizi kopyalayıp değerinin altında fiyata sahye ilan açıp milletten kaparo toplayıp milleti dolandırıyorlar resimlerdeki plakadan size ulaşan mağdurlarla siz uğraşıyorsunuz. buna benzer bir olay başıma gelmişti. İlan verirken dikkat etmek lazım.

dicaser
03/12/2012, 21:14
Bu plaka kapatma olayını ben size açıklayayım bende ilan verdiğim zaman kesinlikle plaka göstermiyorum ciddi alıcı birzahmet arasın plakayı şase numarasını öğrensin üç kağıtçılar sahibinden gibi sitelereden araçlarını bakıp plakayı kopyalıyorlar çalıntı change araçlarda kullanıyorlar aynı marka aynı renk aynı model araça alıyor senin plakanı koyuyor sonra gelsin hayatınızda hiç uğramadığınız yerlerde kesilmiş radar cezaları, kaçak geçiş cezaları, adam birilerini kurşunlasa araçla plaka senin üzerine kayıtlı olduğu için senin başın ağrıyor araçlar aynı olduğu için derdinizi anlatmanızda bir hayli zor oluyor. Bu şekilde madur olan bir sürü insan var hatta tvde haberlere bile çıkmıştı birkaçı bence tedbirli olmakta fayda var. Arayıp plakayı öğrenmeniz 2 dk alır, eğer sorguladığınızda yazılan dışında birşey çıkıyor ise siteye şikayet ediyorsunuz ilanı yayından kaldırıyorlar. Veya sizin resimlerinizi kopyalayıp değerinin altında fiyata sahye ilan açıp milletten kaparo toplayıp milleti dolandırıyorlar resimlerdeki plakadan size ulaşan mağdurlarla siz uğraşıyorsunuz. buna benzer bir olay başıma gelmişti. İlan verirken dikkat etmek lazım.
tamam abi siz satarken plakaları kapatın :) :X

BaranSelo
03/12/2012, 21:41
ben 1 aydır dizel arabayı satmaya çalışıyorum bir kişiye sattım aslında kapora aldım adam arabayı gösterdi falan anlaştık sattım dedim adamın kredisi çıkmadı kaldı öyle ve sahibindene ilan verdim 1 kişi bile aramadı işin ilginç tarafı sahibindende en ucuz yazanda benim geçen sene yine dizel satmıştım telefonum susmamıştı bence punto bitmiş artık bir dahada tövbe punto falan almam 3. punto arabam bu, ilki benzinliydi onuda satmak için 8 ay uğraşmıştım ve bu arabaların hiç birinde kaza boya yoktu şu anki arabamdada hata yok ama satılmıyor.

Belki satış stratejiniz yanlıştır. Ben aracımı ilan verildikten 3 saat sonra buldum 1 gün sonra da aldım, gayet de memnunum. Şimdi bana satan kişiye sorsan der ki "Amma piyasası var, 1 güne sattım arabayı" Eski aracım Pug 206'yı 1 haftada sattım, ama ben satarken 10 kişiden 8i arabanın değerinin 5 fazlasını yazmıştı. İnsanlar salak değil ki o ilanlarda yüksek fiyatlar yazıyor diye "Demek ki arabanın ederi bu.." diyecekler. Sizin fiyatınızı bilmiyorum tabi ama 8 ay bekleyen arabanın ya fiyatında bi sorun vardır ya da temizliğinde. :wink:

16BBZ66
03/12/2012, 21:46
Belki satış stratejiniz yanlıştır. Ben aracımı ilan verildikten 3 saat sonra buldum 1 gün sonra da aldım, gayet de memnunum. Şimdi bana satan kişiye sorsan der ki "Amma piyasası var, 1 güne sattım arabayı" Eski aracım Pug 206'yı 1 haftada sattım, ama ben satarken 10 kişiden 8i arabanın değerinin 5 fazlasını yazmıştı. İnsanlar salak değil ki o ilanlarda yüksek fiyatlar yazıyor diye "Demek ki arabanın ederi bu.." diyecekler. Sizin fiyatınızı bilmiyorum tabi ama 8 ay bekleyen arabanın ya fiyatında bi sorun vardır ya da temizliğinde. :wink:
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Fun 2009 Model 25.990 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 106874409 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-90-hp-1.3-multijet-hatasiz-punto-fun-106874409/detay)
ilanım bu ve sitedeki en ucuz FUN benim aracım 1 kişi bile aramadı zaten ilginç olanda bu ben galerici değilim ama 10-15 arası araba alıp sattım puntolar kadar hiç bir araçda zorlanmadım :) puntoyu tercih etmemin sebebide tofaşda çalışıyorum ekmek yediğim yerin arabası olsun v.s ama hata ediyorum sanırım focusa ilan verdim 6 saat durdu ilan 45 kişi aradı :) şimdi piyasa ölü falan diyecek arkadaşlar olacaktır ama focusa ilanıda geçen hafta verdim :)

x-ray
03/12/2012, 22:11
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Fun 2009 Model 25.990 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 106874409 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-90-hp-1.3-multijet-hatasiz-punto-fun-106874409/detay)
ilanım bu ve sitedeki en ucuz FUN benim aracım 1 kişi bile aramadı zaten ilginç olanda bu ben galerici değilim ama 10-15 arası araba alıp sattım puntolar kadar hiç bir araçda zorlanmadım :) puntoyu tercih etmemin sebebide tofaşda çalışıyorum ekmek yediğim yerin arabası olsun v.s ama hata ediyorum sanırım focusa ilan verdim 6 saat durdu ilan 45 kişi aradı :) şimdi piyasa ölü falan diyecek arkadaşlar olacaktır ama focusa ilanıda geçen hafta verdim :)

bu focus ve punto karşılaştırmaları çok popüler ancak bi o kadar yanlış. aynı sınıf araç değiller, aynı fiyatta değiller.
sahibinden de 2012 punto başlığı altında 162 araç varken, 2012 focus başlığı altında 475 araç var. sadece piyasada ki miktarı bile araca olan talebi değiştirir.
hayırlı satışlar olsun, umarım uygun fiyata en yakın zamanda satarsınız aracınızı.

16BBZ66
03/12/2012, 22:18
focus punto kıyaslaması yapmak amaçlı söylemedim piyasa ölü değil anlamında örnek vermek için söylemiştim satılan yine satılıyor megane hb sattım 4 ay önce benzinli 3000 tl masraf vardı arabada :D onda bile böyle olmadı başka örnek vereyim benzinliydi araç hergün 1-2 arıyodu almasalar bile arayan soran oluyodu neyse işte sonuçda punto piyasası ölü :D

GUNES
03/12/2012, 22:24
20bin tl üstü araçlar 2. elde çok zor gidiyor...çünkü; sıfıra göz dikmiş insanlar...biraz daha bütçeyi sıkıp ikinci ele vereceği 20bini peşinat veriyor gerisini 300-500e taksitle ödeyip gidiyor...peşin parası az olan da düşük modellere binmeye devam ediyor ki bu durum ülkemizde maalesef daha çok....şahini doğanı koy siteye bak bakalım kaç apaçi arıyor:) fiat punto zor gidiyor olayına da biraz karşıyım...diğer markalarda da bazı modeller zor gidiyor...2. el satmak da zor almak da zor hocam ....

aalperdemir
03/12/2012, 23:55
Senin arabanda donanim ne olursa olsun sifirinin en boşuyla karsilastirilir her zaman. Defalarca yasadim. Telefonla ariyo e sifiri su kadar. Git ordan al o zaman biciminde bi tepki veren bi huyumda yok hiç. Ama bazi arkadaslarinda dedigi gibi plaka kapali olunca bende direk elemistim. En son 29750 TL ye birakilan bi aracta 28000 TL lik hasar cikinca sifir alicam diye yemin ettim. Sizinkinde sorun yoktur ama piyasayi soyle sorusturunca hasarli arabalar bazen adama kafayi yedirtecek gibi oluyo. Birde internet siyelerindeki fiyatlara gore abartili indirimler yapiyor bayiler. Sonra sizin arabanin sifiri sizin arabanin fiyatina yaklasiyo. Sizin arabanin fiyatindan biraz fazla fiyata dualogic, esp, asr, s&s... Gibi ozellikleri olani aldim.

Sent my iPhone using

fotobelit
04/12/2012, 14:33
Puntonun çok çabuk satılması gerikirdi aslında..Ben 3-4 ay önce puntomu 1 haftada 50 kişi aramış ve satmıştım..2006 model 1.3 active 156 binde..18,500 e verdim.Biraz kısmet meselesi..Malum kışta geldi,sanırım bu yüzden biraz durgunluk vardır..Yani sıkıntı markadan değil bence..

biancoangelo
04/12/2012, 21:03
Eğer bu araç orjinse bedava satıyon...

delkan
04/12/2012, 23:11
orjinal tabi.. bi koy bakalım satışa kaç para veriyorlar... piyasa kötü

gunay1987
04/12/2012, 23:53
walla ii bile satmis arkadas o paraya bn servis bakimli,konfor+spor paketi,cam tacan haric full olan modeli; bass,anfi,blutooth bir suru extrayla 18:600 e verdim

Nokta.
05/12/2012, 00:15
bende pazar günü ilan verdim 500e yakın kişi bakmış 7 kişi favorilerine eklemiş ama telefonum hiç çalmadı :D

mike51
05/12/2012, 00:54
fiyat uygun bence ankara da pazar yok mu çek bir gün sıcak satış yap satılmazsa ya bekliyeceksin yada fiyat kırıcaksın b sınıfında ikince elde zorlanmıyım diyorsan corsa alıcıksan bunun farkına vardım ama biraz geç oldu ben evo yu alırken corsa dizelde aynı paraydı evoyu tercih ettik ama şimdi altunizade oto pazarına gidiyorum hafta sonları 50 corsa varsa 1 evo var

kadirridak
05/12/2012, 18:27
bak işte senin düşündüğün benim düşündüğümün yarısı.. ben plakaya bakmam içime sinerse beğenirsem alırım diyosun ben hem içime sinerse hem beğenirsem hemde plakaya bakıp işkillenmezsem alırım diyorum kimisi hiç bakmaz (babam gibi :) ) kısacası satıcı herşeyini tam olarak ortaya koyarsa alıcısıda arayanıda çok olur diyorum.. (bakanda bakmayanda gönül rahatlığı ile alırda satarda [hızlı bir şekilde] ) umarım anlaşabildik :X

Tamam dostum sen benden daha dusuncelisin:X Valla bu adam beni yildirdi diye dusunurken soyadini gorunce nedenini anlamis oldum:surprise: neyse bu mesele hakkinda yazmaktan yoruldum benden pess:sleep2::bye10000:

tayfux
05/12/2012, 21:02
Can bey aracınız ile ilgili görüşmek için aradım ama telefonunuz kapalı bana geri dönüş yapbilir misiniz acaba?

aykut27
05/12/2012, 21:24
fiyat çok kardes ben 105 hp 16 valf multiairi 2010 model boyasız 24 bin kmde 26500 tlye verdim benzınlıydı senın araç 25 taş çatlasa

askin
05/12/2012, 22:55

yanlış düşünüyorsunuz... sahte plaka hazırlayarak çevreyi dolandıran, örgüt işlerinde kullanan yada kameralardan kurtulan araçlar var... hazır fatolarıda var internetten indirilmiş.. şimdi diyeceksin ki yoldan da çeker aynı marka araç fotosu diye. bence bu zayıf bi ihtimal, çünkü her plakasını kapatan aracını satacağı için kapatır ama her plakası açık olan aracını satışa çıkarmayabilir..
ayrıca geçenlerde şöyle bir olay oldu. araç satışında telden konuşarak fiyatta anlaşamamış bir vatandaş sırf gıcıklık olsun diye asılsız ihbar yapıyor plakadan, tabi araç sahibinin en az 2-3 saati boşa gidiyor, emniyette geçiyor. ne gerek var böyle ihtimalleri oluşturmaya..
eğer aracı almakta ciddiysen zaten plaka hariç ruhsatına da bakarsın servise de götürürsün... v.s..

dicaser
06/12/2012, 00:41
yanlış düşünüyorsunuz... sahte plaka hazırlayarak çevreyi dolandıran, örgüt işlerinde kullanan yada kameralardan kurtulan araçlar var... hazır fatolarıda var internetten indirilmiş.. şimdi diyeceksin ki yoldan da çeker aynı marka araç fotosu diye. bence bu zayıf bi ihtimal, çünkü her plakasını kapatan aracını satacağı için kapatır ama her plakası açık olan aracını satışa çıkarmayabilir..
ayrıca geçenlerde şöyle bir olay oldu. araç satışında telden konuşarak fiyatta anlaşamamış bir vatandaş sırf gıcıklık olsun diye asılsız ihbar yapıyor plakadan, tabi araç sahibinin en az 2-3 saati boşa gidiyor, emniyette geçiyor. ne gerek var böyle ihtimalleri oluşturmaya..
eğer aracı almakta ciddiysen zaten plaka hariç ruhsatına da bakarsın servise de götürürsün... v.s..
tamam usta siz kapatın :) :scooter0:

CoachK
06/12/2012, 00:55
Plaka tabiikide kapalı olacak, eğer aracı almak isteyen olursa fiyatında anlaşma olursa o zaman plakasını öğrenir tramer ve tescil sorgusunu yaptırırsın. İnternetten 3 tane motor 2 kez de araba sattım hepsinde de plaka kapalıydı, alanlardan hiçbiride neden plaka kapalı demedi.... İcat çıkartmayın :)

ozay06
06/12/2012, 01:30
Plakası kapalı olan araç ilanını anında kapatırım, sahibini arayıpta plaka mlaka istemem, yok şuymuş yok buymuş .... Plakanı alacak olan zaten trafikte alır Trafikte de kapatılacak mı? Yolda binlerce araba var Bu işi yapacak olan adam çıkar trafiğe binlerce plaka alır, yapar yapacağını Oturup sahibinden.com u açıyım plaka alayım da biraz sahtekarlık yapayım derdinde olmaz

Aracını satmak isteyenlere önerim plakanızı açın, güvenilirliğiniz artsın Ha galericiler gibi saklayacak durumlarınız varsa onu bilmem

Infortion
06/12/2012, 02:01
Ben Kasım ayında 2006 1.3 Active 134.000 km. Egz. Kırmızı puntoyu 19.250 verdim. Puntonun piyasası var ancak temiz ve fiyatı uçmamalı. Sizinki de okadar pahalı değil aslında.

dicaser
06/12/2012, 03:36
Plakası kapalı olan araç ilanını anında kapatırım, sahibini arayıpta plaka mlaka istemem, yok şuymuş yok buymuş .... Plakanı alacak olan zaten trafikte alır Trafikte de kapatılacak mı? Yolda binlerce araba var Bu işi yapacak olan adam çıkar trafiğe binlerce plaka alır, yapar yapacağını Oturup sahibinden.com u açıyım plaka alayım da biraz sahtekarlık yapayım derdinde olmaz

Aracını satmak isteyenlere önerim plakanızı açın, güvenilirliğiniz artsın Ha galericiler gibi saklayacak durumlarınız varsa onu bilmem

doğru söze ne hacet :) +1984894

motor delisi
06/12/2012, 10:13
Puntoyu gerçekten kımse almıyor. Herkesin gözünde bi tata dan farkı yok sanırım herkes tutturmuş fiesta polo kadar kalitelimi ki okadar para verelim yok o paraya polo alırım fiesta alırım yeni clio alırım vs vs :) 2012 en full evo plakam açık hasarı yok boyası vs si yok adam arıyor 26 vereyim alıyım diyor. fiat bayi bile 29 vermişken o adamı 30 a zorlamışken millet 25 26 diyor. Hayretler içerisinde kaldım değerindeki 0 puntoya baktığımızda 40.500 dedi bayi adam aynı aracı 30 a bile alırken fazla diyor bende pert ederim yinede satmam dedim bekletiyorum :) Araçlarımızda vw amblemi olsa yada fiat alman markası olsa ben bu aracı 38 e satmıştım şimdiye kadar :)

kadirridak
06/12/2012, 10:57
Puntoyu gerçekten kımse almıyor. Herkesin gözünde bi tata dan farkı yok sanırım herkes tutturmuş fiesta polo kadar kalitelimi ki okadar para verelim yok o paraya polo alırım fiesta alırım yeni clio alırım vs vs :) 2012 en full evo plakam açık hasarı yok boyası vs si yok adam arıyor 26 vereyim alıyım diyor. fiat bayi bile 29 vermişken o adamı 30 a zorlamışken millet 25 26 diyor. Hayretler içerisinde kaldım değerindeki 0 puntoya baktığımızda 40.500 dedi bayi adam aynı aracı 30 a bile alırken fazla diyor bende pert ederim yinede satmam dedim bekletiyorum :) Araçlarımızda vw amblemi olsa yada fiat alman markası olsa ben bu aracı 38 e satmıştım şimdiye kadar :)

x2

tayfux
06/12/2012, 12:36
hayırlı uğurlu olsun araç satılmış :D

delkan
06/12/2012, 12:51
evet forumdaki herkeze teşekkür ederim araç dün 26.000TL'ye satıldı, ilgiliniz için tekrar teşekkürler hala forumu takip etmeye devam edeceğim, o benim ilk arabamdı ve dün uyuyamadım üzüntüden ama yapacak bişey yok ev sahibi olduk, allah herkeze hayırlı ev ve araba versin

Saygılarımla..

krm1983
06/12/2012, 15:42
evet forumdaki herkeze teşekkür ederim araç dün 26.000TL'ye satıldı, ilgiliniz için tekrar teşekkürler hala forumu takip etmeye devam edeceğim, o benim ilk arabamdı ve dün uyuyamadım üzüntüden ama yapacak bişey yok ev sahibi olduk, allah herkeze hayırlı ev ve araba versin

Saygılarımla..

Alana da satana da hayırlı olsun. En mantıklısı ev evdir.

Sent my iPad using

kadirridak
06/12/2012, 15:48
hayirli olsun

biancoangelo
06/12/2012, 22:08
orjinal tabi.. bi koy bakalım satışa kaç para veriyorlar... piyasa kötü

Kusura bakmada o paraya vereceksem eşşek niyetine uzun yıllar binerim başkasına peşkeh çekemem..... ( KATEKULLECİLER HARİÇ DYNAMİCLER 29 binle 31 bin arası gidiyor....)

https://www.sahibinden.com/fiat-punto-evo-1.4-fire-dynamic?pagingOffset=40

delkan
07/12/2012, 00:09
Kusura bakmada o paraya vereceksem eşşek niyetine uzun yıllar binerim başkasına peşkeh çekemem..... ( KATEKULLECİLER HARİÇ DYNAMİCLER 29 binle 31 bin arası gidiyor....)

Fiat Punto EVO 1.4 Fire Dynamic 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da (https://www.sahibinden.com/fiat-punto-evo-1.4-fire-dynamic?pagingOffset=40)

Dostum birgün ev alacak olursan ve paran olmazsa merak etme en güzel arabayı bile eşşek niyetine satarsın, ayrıca sattığım araba active, öenmli olan sanırım biraz yaşanmışlık

askin
07/12/2012, 01:48

dostum 2. el araç satan sitelerden aldıkları resimlerle neler neler yapıyorlar bilmiyorsun sanırım. tabi insanın başına gelmeyince nolacak ki diyor. kimler kimler tongaya düşüyo bi bilsen..
senin dediğin gibi sokakta araç fotosu çekmektense bu sitelere bakıyorlar. buna emin olabilirsin. ayrıca ruhsattaki bilgilerin tıpa tıp uyabilmesi için bu siteler bulunmaz nimet.. şaseye bakmadan hiçbişey anlamıyorsun....

biancoangelo
08/12/2012, 01:14
Dostum birgün ev alacak olursan ve paran olmazsa merak etme en güzel arabayı bile eşşek niyetine satarsın, ayrıca sattığım araba active, öenmli olan sanırım biraz yaşanmışlık

Allah hayırlı uğurlu etsin ancak... Rezidans almıcam ev altı üstü.....

krm1983
08/12/2012, 01:16
dostum 2. el araç satan sitelerden aldıkları resimlerle neler neler yapıyorlar bilmiyorsun sanırım. tabi insanın başına gelmeyince nolacak ki diyor. kimler kimler tongaya düşüyo bi bilsen..
senin dediğin gibi sokakta araç fotosu çekmektense bu sitelere bakıyorlar. buna emin olabilirsin. ayrıca ruhsattaki bilgilerin tıpa tıp uyabilmesi için bu siteler bulunmaz nimet.. şaseye bakmadan hiçbişey anlamıyorsun....

+1283
Kartal oto pazarında bu işin eğitimini veriyorlar.

Sent my iPad using

delkan
09/12/2012, 23:02
Allah hayırlı uğurlu etsin ancak... Rezidans almıcam ev altı üstü.....

aldığım ev rezidans :)

biancoangelo
10/12/2012, 00:44
aldığım ev rezidans :)

Rezidans alacak durumum olsa gerisini yazmıcam sen anlıcaksın abicim.... :D

Honor COOPER
10/12/2012, 18:34

Fiat Punto EVO 1.4 Fire Dynamic 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da (https://www.sahibinden.com/fiat-punto-evo-1.4-fire-dynamic?pagingOffset=40)
Türkiyede fire motor olupta tüm paketlerin olduğu 15 araçtan birine sahibim.30000 e verecem ama arayan soran yok.
İstersen bir bak hocam bu aracı bile arayan soran yok 30000e.Kendimizi kandırmayalım bence.
Fiat Punto EVO 1.4 Fire Dynamic Model 30.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 105473888 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2011-hatasiz.daha-dolusu-yok-105473888/detay/)

ABK
10/12/2012, 19:03
Şahsi fikrim insanlara güvenmediğim için plakamı kapatıyorum, ilanda da "Ciddi alıcılara plaka şasi no bilgisi paylaşılacaktır" yazıyorum. Malum dost var düşman var. İnsanlar her türlü pisliği yapıyor.

Ama size de hak veriyorum, plaka görünmeyince insan şüpheleniyor. Ancak sadece plaka sorgusuna güvenen arkadaşlar yanlış yapıyorlar diyebilirim. Plaka çok çabuk değiştirilebiliyor ve maalesef Tramer eski plakaya dair kayıtları çıkartmıyor. Kesinlikle eğer sorgulama yapacaklarsa şasi no istesinler. HSR S şeklinde yazıp 5664'e göndersinler neyi var neyi yok geliyor.

delkan
10/12/2012, 22:41
Türkiyede fire motor olupta tüm paketlerin olduğu 15 araçtan birine sahibim.30000 e verecem ama arayan soran yok.
İstersen bir bak hocam bu aracı bile arayan soran yok 30000e.Kendimizi kandırmayalım bence.
Fiat Punto EVO 1.4 Fire Dynamic Model 30.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 105473888 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2011-hatasiz.daha-dolusu-yok-105473888/detay/)

Aynen kardeşim o arabanın onunde ope yada ford logosu olsa çoktan satardın :(

delkan
10/12/2012, 22:42
Rezidans alacak durumum olsa gerisini yazmıcam sen anlıcaksın abicim.... :D

çalış çalış alırsın...

Honor COOPER
10/12/2012, 22:52
Aynen kardeşim o arabanın onunde ope yada ford logosu olsa çoktan satardın :(
Bu aracın sıfır satıldığı fiyat o dönem VW Golf 1.6 trendline dan 2000TL daha yüksekti.
Şimdi 2011 Golfü 35000 e eline öpene 3 günde satarsın Evoda bekleki satasın.Zarara bak 2000 fazla ver ama 5000 ucuza satama.Alahtan sıfır almadım.:wub00000:

engincantan33
10/12/2012, 23:50
Bu aracın sıfır satıldığı fiyat o dönem VW Golf 1.6 trendline dan 2000TL daha yüksekti.
Şimdi 2011 Golfü 35000 e eline öpene 3 günde satarsın Evoda bekleki satasın.Zarara bak 2000 fazla ver ama 5000 ucuza satama.Alahtan sıfır almadım.:wub00000:
hocam hep fıat marka araca bındım hııc sıfır almadım sıfır gıbı aracları tercıh ettım...sıfır alınınca gercekten kaybettırıyor ama nedense baska arac bakacak olsam gene fıat arastırıyorum :) benım bravo da satılık :D sanırım bu aralar pyasa cok kotu bı arkadasım focus koydu dıze sahıbındene ınanın benı ondan cok arıyorlar :D

biancoangelo
11/12/2012, 18:36

Kısmetiniz bağlanmış.... :D

askin
20/12/2012, 13:18
tamam usta siz kapatın :) :scooter0:

aynı sistemle bi dolandırıcılık haberi daha geldi. İzmirde adamın 3000 tlsi tokatladılar. 6 aralıkta İzmır Üçyolda işi bitirmişler. Aman dikkat dıyeyım. Karşınızdakı ne kadar guven versede ne kadar kendınden emın konussada dıkkatlı olmakta fayda var.