PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gp ya evo far ve stop uygulaması

fatih0660
01/12/2012, 14:05
Yaza doğru aracımı ufak modifiye etmek istiyorum Allah izin verirse..cam filmi,spor yay,spoiler,bazı parçalarına da karbon uygulama ..sizlere soracağım şey evo nun far ve stoplar gp ya uygun mudur ? teşekkürler şimdiden

Ziyaretçi034
01/12/2012, 14:14
yanlış hatırlamıyorsam stopların soketleri farklıydı, biraz tadilatla uyarlanabiliyor. farları uygulayınca soket yapısından ziyade farın uç kısmında tamponunda boşluk olacak. gp farlarında en uç kısım ovalken evo farlarının uçları kesik bir yapıya sahip

fatih0660
01/12/2012, 14:20
yanlış hatırlamıyorsam stopların soketleri farklıydı, biraz tadilatla uyarlanabiliyor. farları uygulayınca soket yapısından ziyade farın uç kısmında tamponunda boşluk olacak. gp farlarında en uç kısım ovalken evo farlarının uçları kesik bir yapıya sahip

sen diyince hatırladım kardeşim farlar uyumsuz doğru :S sırf gündüz farları için istiyorum bunu..stoplarda gece çok hoş gözüküyo ledlerden dolayı.. teşekkürler hocam :)

izoci
01/12/2012, 14:25
Stopları sadece direnç koyarak çalıştırdım'diyenler vardı farlar ise uyumsuz gündüz farını koydurabilirsin yapabiliyorlar :)

fatih0660
01/12/2012, 14:29
Stopları sadece direnç koyarak çalıştırdım'diyenler vardı farlar ise uyumsuz gündüz farını koydurabilirsin yapabiliyorlar :)

stopları kesin uygulayacam..farları nasıl yapıyorlar kardeşim ..teşekkürler :)