Orijinalini görmek için tıklayınız : Kamera çekiyor beyler...
ibrahim06
30/11/2012, 11:53
2-3 gün önce akşam eve giderken tam dikizden arkaya bakarken geri zekalı bir şahinci önüme atladı.Fren tabi ki.. sonrasında aynı mahlukun kırmızı ışıkta geçtiğini ve yanında ona eşlik eden dobloyu göreceksiniz videoda.Görüntü duraklayarak gidiyorsa videoda sağ altta HD yazan yere tılarsanız kalite düşer ama video duraklamadan çalar.
Şahin 06 MKT 09 ve Doblo 06 KTS 95
LİNK
https://vimeo.com/54562395
....
kamyonun olacak kocamanından şöyle iri tekerli...üstünden geçeceksin bunların :D
1ocak2011
30/11/2012, 11:59
Doğruca 155 ve Emniyete mail...
Bunlar her akşam "Trafik canavarı yine can aldı." haberlerinde çıkanlarla aynı familyadan.
Hiçbir işe yaramıyor maalesef.
Böyle trafikte yanlamaya çalışıp duvara yapıştıran, milletin dükkanına giren çok adam gördüğüm için içim soğuyor. Bir gün bu da girer bir yere rahatlar.
Geçenlerde ışıklarda bekliyorum, yeşil yandı hareket ettim adam ısrarla kırmızıda geçerim edasıyla kavşağa daldı ve sonuç benden kurtaracağım diye karşı şeride geçip ters yönden bastı gitti. Allah'tan kimse yoktu o yönde yoksa onlara girmişti kafadan.
Uzun lafın kısası yeşil yanıyorsa bile yavaşlayıp iki kere kontrol edip öyle geçin derim.. Hele ki Ankara'da..
fotobelit
30/11/2012, 12:54
Hata üzerine hata..Malesef 3-5 liraya şahin doğan alıp apaçilikte sınır tanımıyorlar..Parçalarıda çok ucuz kazadanda korkmuyorlar..Kırmızı ışık ihlali için emniyete mail atılabilir..
video var, plakalar, tarih falan her şey ortada yine de bir işlem yapmıyorlar mı?..
ahmetcihanokke
30/11/2012, 13:29
ankaraaa dan bilindik manzaralar genelde sincan ve keçiören taraflarındaki bebeler bunlar
tam sopalık denyo malesef bunlardan trafikte dolu arada denk gelince aynı dilden konşmaya çalışyorum bu insanlıktan nasibini almamış yaratıklara
Ziyaretci040
30/11/2012, 14:05
Ben Tem otoyolunda makas atan beton mikserini ihbar ettim adam polisin olduğu taraftaki gişeden çıktı gitti.Beni çevirdiler belgeleri tammı diye sen düşün artık :)
Ben Tem otoyolunda makas atan beton mikserini ihbar ettim adam polisin olduğu taraftaki gişeden çıktı gitti.Beni çevirdiler belgeleri tammı diye sen düşün artık :)
Temse kamyonlar sol şeritten ayrılmıyor zatenmyasak olmasına rağmen.
Sent my iPad using
ankarada kırmızı ışıklar hep böyle...
cihankardes
30/11/2012, 16:03
Bu tür şereften yoksun insanlar çok kişinin canını yaktılar.
Kırmızı ışıkta geçmenin cezası 350 tl ye çıkacakmış galiba. Abi senin kameranın çektiği bilseler geçerler mi sence, şimdi sen ceza yazdırabilirsin bunlara.....:)
Tayfun-E30
30/11/2012, 16:33
adam renk körü beyler..
BaranSelo
30/11/2012, 17:29
Göksu park tarafı mı buralar ?
ibrahim06
01/12/2012, 00:13
Göksu park tarafı mı buralar ?
birazcık ilerisi .Fatih,harikalar diyarına daha yakın.
klasik görgüsüz manzarası, görmeye alıştım bi keçiörenli olarak..
firari83
01/12/2012, 03:39
kamera alasım geldi yaw. şöyle hem navi olsa hem camera tadından yenmez ha:))