PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2011 Model puntomda 2006 model puntonun özellikleri yok

HakanPunto
30/11/2012, 01:22
Sayın arkadaşlarım iyice sinir olmaya başladım 2011 grande puntom var ama 2006 modelindeki özellikler yok iki arabada active üstelik.Ya bi firma nasıl olurda yol bilgisayarına derece gösterici koymaz hadi onu geçtim karanlıkta bagajı kullanmak imkansız yolcu kol tutacağı desem ona keza.Direksiyona tuş koymuş karanlıkta göremiyorum yanmıyo ışık yomuş.Bunlar çokmu lüks istekler anlamıyorum ki?

icngz
30/11/2012, 01:26
nerden kısacaklarını şaşırdılar gercekten.diğerleri üzerine koyarlar fiat eksiltecem diye kıvranır.evet garip.

HakanPunto
30/11/2012, 01:43
Eşim çok seviyo puntoyu ah bi destek görsem sat dese hemen satarım vallaha.Bu ne ya dünyanın parasını verdim aldım bildiğin doğan.

tayfux
30/11/2012, 01:44
bu konu forumda çooook tartışıldı..punto olayında ilk çıkan emotionlar ile ilk çıkan evoları tek geçerim benim için gerisi yalan..

aykut_1914
30/11/2012, 01:57
valla evo ların hepsinin active inde bunlar var. Sanırım amaç müşteriyi evo ya yönlendirmekti o civar modellerde

sedini
30/11/2012, 01:58
her aracın ilk çıkan versiyonları o kasaların en dolusudur mercedes dahil tüm markalarda bu iş böyledir arkadaşlar.. misal 2003 sonu 2004 model olarak çıkan megane 2 dynamic ler kadar dolusu sonraki dynamic versiyonlarda hiç olmadı.. veya 95 te yenilenen yuvarlak farlı mercedes e200 ler.. sonraki yıllarda donanım kaybetti..

16BBZ66
30/11/2012, 02:41
ben sırf o yüzden 2011 nisanda aldığım aracı ağustos ayında satmıştım bide bana şu an satışa sunulan en dolusu diye göstermişlerdi cam tavan v.s var bagaj lambası yoktu arabada gelen müşterinin aklına gelirmiki bagaj lambasıda baksın

HakanPunto
30/11/2012, 03:26
Yok abicim ben satarım bu arabayı yakında bakında görün.

Misafir047
30/11/2012, 11:09
fiat bana iyi bir ders vardı arabayı aldığımda ilk iş bagaj lambası var mı tutamaçları var mı diye kontrol edeceğim:D

punto_multijet
30/11/2012, 11:25
zorla mı sattılar size?

katalogtan mı sectiniz arabayı? bayide bakmadınız mı neyi var neyi yok ben neye para veriyom diye incelemediniz mi?

bu donanım kısmanın sadece fiatta oldugunu mu sanıyosunuz?

Renaultta arkadasta 2004 clio vardı cok memnundu araba 3 yasına geldiginde dedi gidip sıfırını alayım bu sefer dolusunu alayım dedi aynı motorda adamlar devir göstergesini, arka hoparlorleri cıkarmıslar donanım olarak dusunun artık gerisini. zaten baska markalar için bir arkadasta ornek vermiş.

Bu forumda beni en cok gulduren konular bu tarz olanlar :D

HakanPunto
30/11/2012, 11:40
Kaan dostum zorla satmadılar zaten öyle birşeyde demedim.Ben yapılan yanlışlığı dile getiriyorum sen farklı yerden bakıyon olaya ben başka yerden.Ayrıca bence gülecek bişeyde yok okumayın ozaman

punto_multijet
30/11/2012, 11:46
Kaan dostum zorla satmadılar zaten öyle birşeyde demedim.Ben yapılan yanlışlığı dile getiriyorum sen farklı yerden bakıyon olaya ben başka yerden.Ayrıca bence gülecek bişeyde yok okumayın ozaman

yok guluyorum dediğim senin sahsınla ilgili değil. yanlıs ifade ettim sanırım. beni gulduren kısım firmaların bu tarz yaptıklarından dolayı acılan konular. yani eski modelde olan donanımın yenisinde olmaması bana da cok sacma geliyor. yani asıl güldüren o yani. umarım bu sefer anlatabilmişimdir.

aalperdemir
30/11/2012, 11:56
Fiat italyayla bir haftadir duzenli yazisiyorum :) cok duzeyli bir muhabbet geciyo fiat la aramizda. Onumuzdeki hafta haber gelmezse cirkinlesmeyi dusunuyorum. bir haber gelirse bu araclarimizdaki eksiklerle ilgili isi gucu birakip forumda mujdeyi vericem. Ben boyle boyle renault u ne somurmustum peeehhh.

Sent my iPhone using

HakanPunto
30/11/2012, 11:56
Tamam dostum anladım teşekkürler destek için

Semih Kurtulmus
30/11/2012, 21:14
Sayın arkadaşlarım iyice sinir olmaya başladım 2011 grande puntom var ama 2006 modelindeki özellikler yok iki arabada active üstelik.Ya bi firma nasıl olurda yol bilgisayarına derece gösterici koymaz hadi onu geçtim karanlıkta bagajı kullanmak imkansız yolcu kol tutacağı desem ona keza.Direksiyona tuş koymuş karanlıkta göremiyorum yanmıyo ışık yomuş.Bunlar çokmu lüks istekler anlamıyorum ki?

fiata hoşgeldin utanmasalar olan dalgametreleri de adamın elinden alacaklar :D

ben gp mi çok seviyorum ama ilk ve son fiat grubu aracı olacak benim için.

ama hakkını yemeyelim şekli yeter :) + city fonksiyonu bomba

bilmec
30/11/2012, 21:19
Bende mantıklı bulmuyorum bu donanım kısma olayını ama tüm firmalar bunu yapıyor. Zaten örneklerini yaşadım ve forumda da bayaca konuşultu.
2010dan sonraki puntolarda böyle malesef... s5 olanlar sanırım. hatta gördüğüm bir 2011 punto ilanında, fullkit yoktu ve skydome vardı. yani kapı kolları boyasız, sis farsız ama skydomelu bir puntoydu.

2009 model seri2 puntolar en doluları sanırım. ayrıca standart donanımların yanında opsiyon seçenekleride vardı. opsiyon olarak hız sabitleyici, blue-me ilk s2 ile geldi.

active donanımda bile krom çerçeveli gösterge, 3 satır ekran, bagajda aydınlatma, tavan tutacakları var. başkada birşey yok zaten, bildiğin kapı kolları boyasız active. :)

HakanPunto
01/12/2012, 00:42
Benimde ilk ve son fiat arabam olcak malesef tipi çok hoş evet ama sadece bu kadar başka bi olayı yok

tayfux
01/12/2012, 01:53
Benimde ilk ve son fiat arabam olcak malesef tipi çok hoş evet ama sadece bu kadar başka bi olayı yok
birde motoru :)

HakanPunto
01/12/2012, 11:10
Doğru tayfun dostum bide motoru

fotobelit
01/12/2012, 12:44
Malesef dışı güzel içi fiyasko olan çok araç var..Bu sadece Fiatta değil..Diğer markalarda öyle..

celenlee
01/12/2012, 19:27

Bu saydıklarınız herhangi bir active araçta varmı ki?
*Bagaj aydınlatma
*Işıklı kumanda düğmeleri
*Derece göstergesi

Yolcu kol tutamağını bilmyiorum ama..

Ziyaretci040
01/12/2012, 19:47
Valla bende bazen ilan görüyorum yanlışmıdır bılemıyorum ama dynamic modellerın bazılarında dijital klima yok.Model yılını hatırlıyamıyacagım.

aalperdemir
01/12/2012, 21:01
Işıklı kumanda dugmeleri 2006 active puntomda vardi su anda piyasadaki en ucuz ve bos olan versiyon pop aracimdada var. Bu bana garip geldi biraz.

Sent my iPhone using

buraku
16/06/2013, 21:54
Direksiyondaki tuşların ışıkları olması lazım. Olmaması bana garip geldi. Sıfır alırkende mi yanmıyor muydu?

yavuzselim
16/06/2013, 22:21
pejo 206 kullandım. 2005 megane kullandım. şimdi 2006 gp'mi kullanıyorum ve diğerlerine göre çok çok memnunum. bana göre konfor ve donanımlarım gayet iyi. bi cam tavanım yok :(
Araba alırken çok detayla incelemek lazım daha sonra pişman olabiliyoruz. özellikle ilk aracını alanlar dikkatsiz oluyor (iyi bilirim)

erenemre
16/06/2013, 23:33
valla ben aracımı çok seviyorum evet bazı kusurları var elbette ama sonuçta aracımız b sınıfı bir araç beklentiler ona göre olmalı fiat a kızıyorsunuz bazı şeyleri kısıyor diye ama en büyük rakiplerinden biri olan reno larda adamlar stepneye bile ekstra para istiyorlar.Benim aracım 2008 dynamic grande punto çok şükür donanımlarından memnunum bagaj ışığıda var tutamaçta tek eksiği torpido aydınlatması ama onuda ben kendim çözdüm.Aracımın iç dizaynını oldukça beğeniyorum tek sevmediğim yönü gösterge paneli keşke evo larınki gibi olsaydı çok basit palio nunkine benziyor iyi ki 3 satır geniş yol ekranı var oda olmasa palio göstergesinden bir farkı kalmayacak :D

comanchee
17/06/2013, 18:53
2010 kasım çıkışlı dynamic dualogic evomun gözünü seveyim üstünüde assist kit ve skydomuda ekleyin.

tayfux
17/06/2013, 23:07
klasik ilk modeller herzaman dolu geliyor..