Orijinalini görmek için tıklayınız : iş değiştircem gibi foruma çok sık giremicem :s
Arkadaşlar Merhaba;
1 yılı aşkın süredir aktif olarak kullandığım foruma, gündemde olan iş değişikliğim nedeniyle çok fazla giremicem sanırım.
Tanıdığım tanımadığım arkadaşlara duyrulur :)
Misafir047
29/11/2012, 16:29
hayırlı olsun yeni işin merak hangi işe geçiş yapıcaksın:)
hakkınızda hayırlısı olur inşallah
ambalaj sektörüne devam edicem iyi bir firma olacak reklam olmasın :) karar aşamasındayım , yarın cevap vermem gerekiyor.
selimozan
29/11/2012, 17:07
iyi bir sektör hele kurumsal bir firmaya gecersen tadından yenmez hangi bölümdesin
punto_multijet
29/11/2012, 17:23
hyrlısı olsunda teknik yardım bölümüyle ne alakası var konunun???
hyrlısı olsunda teknik yardım bölümüyle ne alakası var konunun???
dikkat etmemişim pardon, moderatör arkdaşlar taşımış konuyu gerekli yere teşekkürler uyarı için.
arkadaşlar şu an ki şirketimle anlaştım ve nasipse 10.12.2012 de yeni işime başlayacağım.
1ocak2011
30/11/2012, 15:25
Kadir'im hayırlı olsun kardeşim...
Kadir'im hayırlı olsun kardeşim...
Teşekkürler abicim, umarım daha güzel olacak, zor oldu karar vermek ama gerekliydi hayatımda bu değişim.
Hayırlısı olsun diyelim.
Sent my iPad using
Ziyaretci032
30/11/2012, 16:09
aynı olay benim için de geçerli, 13.12.2012 tarihinde yeni şirkete başlayacağım, gündüz bu kadar aktif olamam belki ama akşamları yine forumdayım ;)
hayırlı olsun kadir ;)
aynı olay benim için de geçerli, 13.12.2012 tarihinde yeni şirkete başlayacağım, gündüz bu kadar aktif olamam belki ama akşamları yine forumdayım ;)
hayırlı olsun kadir ;)
ikimize de olsun o zaman :):)