Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul dan bütün forum arkadaşlarıma selamlar
yeni aracımı alalı 15 gün oldu, aracı sıfır aldım 1,3 multijet 95ps duologic+cam tavan+karbeyazı ... araba beklediğimden daha iyi çıktı, gayet memnunum.. tek çözemediğim konu, cep telefonumun (galaxy s3) blueme sistemine tam entegre olamaması, mesaj okumuyor, rehber araca kayıt edilmesine rağmen rehberden isim söyleyerek sesli arama yapamıyorum, ama sesli numara söyliyerek arıyor... şimdilik başka sıkıntım yok .. herkese saygılar
uLTRa GP
29/11/2012, 01:26
Hayırlı olsun...Hoşgeldiniz aramıza :)
hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun..
hayırlı olsun! hoşgeldiniz, bende iphone4 kullanıyorum aynı şekilde mesaj okuma vs yapamıyor tam uyumlu telefon modelleri arasında yok sanırım bir listesi var fiat ın sitesinde varmıydı emin değilim... bu arada mahsuru yoksa fiyatı öğrenebilir miyim bende de sizinkinin evo'sundan var aynı donanımlar o nedenle merak ettim:)
Semih Kurtulmus
29/11/2012, 04:02
Hoşgeldiniz :)
Sıkıntıyla gelmişsiniz olur öyle şeyler :) umarım çözersiniz en kısa sürede
öncelikle aracınız hayırlı olsun sesle arama konusuna gelince isim soyad şeklinde kayıt ettiyseniz rehberinizde önce soyadını okuyarak söyleyin veya atıyorum kemal abi diye kayıtlı biri varsa abi kemal şeklinde söylemenizi tavsiye ederim
Aramıza hoşgeldiniz aracınız da hayırlı olsun...
Hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz.
Sent my iPad using
hoş geldiniz iyi forumlar
hayırlı olsun! hoşgeldiniz, bende iphone4 kullanıyorum aynı şekilde mesaj okuma vs yapamıyor tam uyumlu telefon modelleri arasında yok sanırım bir listesi var fiat ın sitesinde varmıydı emin değilim... bu arada mahsuru yoksa fiyatı öğrenebilir miyim bende de sizinkinin evo'sundan var aynı donanımlar o nedenle merak ettim:)
20,000 tl si 24 ay faizsiz kredi ile birlikte, toplamda 43,750 tl ye anahtar teslim fiyata mal oldu... birde 550 tl kredi dosya masrafı
Birkan61
30/11/2012, 03:43
hoşgeldin 61 :)
hoşgeldin... keyifli forumlar...