Orijinalini görmek için tıklayınız : Yokuş kalkış desteği (HILLHOLDER) Renodaymış :D
Az evvel televizyonda reno reklamına denk geldim.
Yokuş kalkış sistemi Renoda diyordu, Yeni bulmuşlar demekki :-)
uLTRa GP
29/11/2012, 01:21
Aynı şeyi bende düşündüm :) adamlar start stopuda yeni bulmuşlar geriden geliyorlar
aalperdemir
29/11/2012, 01:51
Ama onlardaki start&stop değil. Stop&start diyo.
Sent my iPhone using
ahmetcihanokke
29/11/2012, 03:17
Ama onlardaki start&stop değil. Stop&start diyo.
Sent my iPhone using
aracımda lpg oldugu ıcın her calıstırmamda devre dısı bırakıyorum s&S yı.benzınle bınerkende zaten debriyaja basıp clıstırdıgımda sankı motoru kucagıma almıs ben goturuyomus gıbı hıssedıyordum.renodada farklı oldugunu dusunmuyorum araçda olmus olmamıs bence cok bısey fark etmıyo olmaması bence daha iyi
şerit takip asistanı var o ne olacak...
miskofalez
29/11/2012, 03:34
Yookk ben en çok erkeksi reklamlarını beğeniyorum,bütün erkeklere erkekliğin kitabını yeniden yazıyo :)
Reklamın kurgusu onun üzerine değil, yalnızca hillholderı konu alan reklam çekerek renoda demişler.
punto_multijet
29/11/2012, 10:32
Fiat grubunda da var ;)
Ama burda onemli olan neyin olup olmadıgı değil neyin nasıl pazarlandıgı.
Bundan yıllar önce kimsede yokken stilolarda anahtarsız calıstırma vardı, çift bolge klima vardı falan filan ama kim biliyo bunları? muhabbet oldugunda evodaki özellikler söylediğimizde cogu kişi dumur oluyo. nasıl ya bu ozellikler evoda var mı diyor neden pazarlama zayıfta ondan
renault sevmem ama pazarla-reklam işini çok iyi yapıyorlar
Fiat grubunda da var ;)
Bundan yıllar önce kimsede yokken stilolarda anahtarsız calıstırma vardı, çift bolge klima vardı falan filan ama kim biliyo bunları? muhabbet oldugunda evodaki özellikler söylediğimizde cogu kişi dumur oluyo. nasıl ya bu ozellikler evoda var mı diyor neden pazarlama zayıfta ondan
katılıyorum bnde iyi reklamlarla değeri ve satış rakamları ikinci elde dahil artabilir. Özellik bakımından gayet yeterli hatta artısı var sınıfındaki emsallerine göre araçlarımız.
Misafir046
29/11/2012, 17:37
Bizim reklamlarda adam gerzek gerzek hızlı konusup sacma sapan bir straytejide bulunurken.
Adamlar halit ergeçin sesi ile işi bitiriyor.
Evet pazarlama çok önemli hatta ürünün kendisinden bile önemli bizim millet bir şeyi kanıksamaya görsün ondan sonrası boş ne yapsan fikri değişmez...
Reno'nun yerinde olsam sürekli EDC şanzumandan bahseder onu öne çıkartırdım.
Gerçekten çok başarılı bir teknoloji; araç resmen hızlı tren gibi hızlanıyor sanki vites yok yaa...
srkaradag
29/11/2012, 19:18
Bizim reklamlarda adam gerzek gerzek hızlı konusup sacma sapan bir straytejide bulunurken.
Adamlar halit ergeçin sesi ile işi bitiriyor.
Nejat işler Abi'mizin sesi Renault reklamlarındaki
motor delisi
29/11/2012, 19:32
İki aracım var biri 2010 full megane 3, biri 2012 evo full iki araba arasında hep ikilem yaşadım ama megane çok daha üstün tabi c sınıfı sonuçta fakat fiatta olmayan çok şey var reno da, anahatsız girişi, anahtardan farları açma, kumandalı navigasyon, iç kalite iş çiliği kesinlikle daha iyi gibi meganea bakarken bravo ile karşılaştırıyorum bence yeni clioda puntoyu baya bi ezecek gibi heleki yeni gt-line dedikleri modellerin iç tasarımı ve işçiliği müthiş mesela gözümde bravo meganın 3 5 gömlek gerisinde bi tek 120hp 300torkluk motorunu severdim fakat meganda 1.6 130hp 320tork luk motorla cevabı oturttu:) mesela meganedaki bel destekli ısıtıcılı yarı deri koltuktan inip puntoya oturunca sandalyeye oturmuş gibi oluyorum :) ama yinede puntomu seviyorum :)
Fiat grubunda da var ;)
Türkiyede hangi modelde var ?
fiat bu işi bilmiyor reklam pazarlaması yok citroen de start stop özelliğini vurgularken reklamında bir arkadaşım vay be helal olsun citroene adamlar yapmış dedi sesimi çıkaramadım .. şimdide reno... 2006 emotion gp modellerinde standarttı hilholder
Misafir046
29/11/2012, 20:07
Nejat işler Abi'mizin sesi Renault reklamlarındaki
Yanlısın var halit Ergenç o.
Nejat işleri yakından da tanırım o kadar tok sesi yok.
Reklamcılara iyi haber - GÜRÜL ÖĞÜT - Radikal (https://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalYazar&ArticleID=1069393&Yazar=GURUL-OGUT&CategoryID=101)
Reklam aralarında da 'ses'sizlik bozulmuyor (https://magazin.com.tr/haberDetay/reklam-aralarinda-da-sessizlik-bozulmuyor.html)
Ben de Nejat işler diye biliyorum
Sent my iPad using
Misafir046
29/11/2012, 20:21
Ben de Nejat işler diye biliyorum
Sent my iPad using
Linklerde yazan o :)
Zaten Halit Ergeç İle Nejat işlerin sesini dinlersen hemen anlarsın.
Linklerde yazan o :)
Zaten Halit Ergeç İle Nejat işlerin sesini dinlersen hemen anlarsın.
Ama sanırım bahsedilen megane coupe reklamı değil ;)
Sent my iPad using
aracımda lpg oldugu ıcın her calıstırmamda devre dısı bırakıyorum s&S yı.benzınle bınerkende zaten debriyaja basıp clıstırdıgımda sankı motoru kucagıma almıs ben goturuyomus gıbı hıssedıyordum.renodada farklı oldugunu dusunmuyorum araçda olmus olmamıs bence cok bısey fark etmıyo olmaması bence daha iyi
arkadasta lpgli punto var ve start stop calısıyo lpgde bi sorun yoktur brc takılı
Misafir046
29/11/2012, 23:25
Ama sanırım bahsedilen megane coupe reklamı değil ;)
Sent my iPad using
Halit Ergeçin sözleşmesi var.
İstersen iki reklamıda dinle seslerde bire bir aynı ;)
Ayrıca arastırdınmı Nejat İşlerin adı bile geçmiyor :)
Halit Ergeçin sözleşmesi var.
İstersen iki reklamıda dinle seslerde bire bir aynı ;)
Ayrıca arastırdınmı Nejat İşlerin adı bile geçmiyor :)
Reklamı bulamadım anca tv de çıkarsa denk geliyor.
Sent my iPad using
Misafir046
30/11/2012, 00:15
Reklamı bulamadım anca tv de çıkarsa denk geliyor.
Sent my iPad using
ehehhe halimize bak sese takmis durumdayiz :)
adamlar hakkatten rekalmda bizden iyi.
firari83
30/11/2012, 00:15
grande punto ilk çıktığında kırmızı arabalı reklemı da haluk bilginer seslendirmişti. bence baya da başarılıydı. yukarda bi arkadaş oturttu moturttu demiş. sonra da toplamak için puntoyu seviyorum demiş... bu nasıl ülup :(
ehehhe halimize bak sese takmis durumdayiz :)
adamlar hakkatten rekalmda bizden iyi.
İşte reklam buna denir ;)
Sent my iPad using
punto_multijet
30/11/2012, 10:46
Türkiyede hangi modelde var ?
lancia deltada var mesela fiat grubu olarak
bence tamamen markanın ülkeye bakış açısı bu reklam olayları...nasıl olsa çok satıyorum mantığı reklamlara bile yansıyor fiat grubunda...diğer markalar güçleri doğrultusunda reklam kampanyaları yapabiliyorlar ...tüm türkiyedeki tvlerde gazetelerde reklam yayınlatmak kolay rakamlarla omuyor tabiki...renault bu olayı her dönem ciddiye alan bi marka aynı keza ford da öyle...ancak ne hikmetse fiat pek reklam olayını ciddiye almıyor gibi geliyor bana...nasılsa çok satıoruz satışlarda hep ilk 3teyiz diyorlar sanki...oysa bravo'yu iyi tanıtamadıkları için araç emsallerinden geride kalmış vaziyette..punto zaten orta sınıfta deli gibi satıyor...diğer markaları da anlamış değilim reklam konusunda ya paraları yok ya da başka bişe var...
reno yeni bulmuş olabilir yalnız elektrik süpürgesi ile bağdaştıran reklam aklına şaşıyorum.
maddogjr75
01/12/2012, 22:15
yokuş kalkış desteği en sevdiğim özellik.Bursada çok işime yarıyor.Araç 2007 model.