Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.3 Mjet'te HKS Performance Egsoz
Ziyaretci037
29/11/2012, 00:37
Dizelden kolay kolay ses alınmadığı için uzun zamandır sadece görüntü amaçlı bi egsoz ucu kullanıyorum.
Kat iptali ve düz boruyla çıkan o ince ses hoşuma gitmediği için yaptırmadım ve zaten kesinlikle katalizörüme elletmeyi düşünmüyorum.
Arkadaşım Honda Civic aracında kullandığı HKS'nin replika egsozunu çıkarttı polislerle sıkıntı olduğundan dolayı,benzinlide inanılmaz ses çıkarıyo mahalle inliyo patara çatara patlatıyo:)
Satıcaktı ben aldım bi deniyim diye beğenirsem veririm parasını dedim baktım olmuyo geri vericem.
Benim merakım bu egsozu bizim araçta uygulasak çok az da olsa rölantide falan tok bi hırıltı yaratabilirmiyiz?
Bugün egsozcuya gittim ama sökme takma araya borusu falan 40 lira istedi,bende ses alıp alamayacağımın kesinliği olmadığı için o parayı çöpe atmak istemiyorum açıkçası,aynı zamanda boşuna orjinal egsozuma elletmekte istemiyorum eğer ses alamicaksam.
Bilen tecrübeli birileri elbet çıkacaktır,benim için önemli olan az da olsa tok bir ses(çok ses kesinlikle istemiyorum zaten). Ne dersiniz taksam istediğim gibi olurmu ?
Fotoğrafları da aşağıda..
EDIT:Egsozu taktım video 3. sayfadadır..
40 tl paran cebinde kalsın. Ses istiyosan dizel almıcaktın. Dizel araçtan ses alamazsın.
Ziyaretci037
29/11/2012, 01:12
40 tl paran cebinde kalsın. Ses istiyosan dizel almıcaktın. Dizel araçtan ses alamazsın.
Saol çok yardımcı oldun.
biz palio 1.3mj e taktık bi ses vermedi sadece yüksek devirlerde bakırköy minibüslerinin eegzosu gibi vuuvv diye bazen sesler geliyordu bence gerek yok taktırma
Ziyaretci037
29/11/2012, 01:48
biz palio 1.3mj e taktık bi ses vermedi sadece yüksek devirlerde bakırköy minibüslerinin eegzosu gibi vuuvv diye bazen sesler geliyordu bence gerek yok taktırma
Vay bee.Benzinlide cikardigi sesi tarif edemem o derece iyi ses konusunda,az da olsa ses cikar diye hayal ediyodum ama neden cikmaz dizelde ses onu anlamiyorum..
araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..
kardeşim istersen tak tecrübeyle sabitlenmiş birşey arkadaşıma sorayım videoları varsa eklerim yarın
King PaLio - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=i-qJr0KCx68)
kardeşim paliomuz bu ama üzerinde egzosu yok burada ses vermedigi için söküldü
Ziyaretci037
29/11/2012, 02:06
kardeşim istersen tak tecrübeyle sabitlenmiş birşey arkadaşıma sorayım videoları varsa eklerim yarın
Guzel aracmis masallah.Yahu parasinda da degilimde orjinal egsozumu bosa kestirmis olmak istemiyorum ama bi denemek icin taktiricam gibi ama hala kararsizim..
serkandemir
29/11/2012, 02:47
Guzel aracmis masallah.Yahu parasinda da degilimde orjinal egsozumu bosa kestirmis olmak istemiyorum ama bi denemek icin taktiricam gibi ama hala kararsizim..
bu kadar içinde kalacağına kestir gitsin en fazla tekrardan geri taktırırsın iyi bir egzozcuysa sıkıntıda olmaz takmada
Ne yapsan olmaz be Bora kardeşim :) parana yazık hiç bulaşma..
bence aracın egsozunu kestirip sadece son susturucuyu kurcalamak yerine birebir uyumlu katalizör veya dpf(varsa) sonrası sistem taktırmak lazım hem bir miktar performans hemde az ve öz ses için! örneğin ben supersprint komple fiyat almıştım kesme biçme yok birebir hazır set halinde 2000tl ye yakın tabii fiyat uçuk ama ben param varsa en iyisi yoksa olmasın gibi bir mantık yürütüyorum:) bence arabanın orjinalliğini bozmaya değmez ama tercih senin kardeşim sadece fikrimi paylaşmak istedim:)
Semih Kurtulmus
29/11/2012, 04:17
bende niyetlenmiştim bir ara valla sinek vızıldaması gibi dolanır durursun :D
ayrıca dışarıda gezerken gazlarsın gören güler :D uehueh
valla araçtan ses çıkıyorsa ben araç gidecek yani yapıştırdın mı hem fırlayacak araç hemde mahalleyi inletecek :)
geçen gün bir video izledim eleman 206 ya f1 egzost takmış araç nasıl bağırıyor duyan harbi f1 araç sanar:D ama gel gör ki 206 hemde gitmiyor :D :D
Ziyaretci037
29/11/2012, 14:03
bence aracın egsozunu kestirip sadece son susturucuyu kurcalamak yerine birebir uyumlu katalizör veya dpf(varsa) sonrası sistem taktırmak lazım hem bir miktar performans hemde az ve öz ses için! örneğin ben supersprint komple fiyat almıştım kesme biçme yok birebir hazır set halinde 2000tl ye yakın tabii fiyat uçuk ama ben param varsa en iyisi yoksa olmasın gibi bir mantık yürütüyorum:) bence arabanın orjinalliğini bozmaya değmez ama tercih senin kardeşim sadece fikrimi paylaşmak istedim:)
Pek bi performans beklentim yok açıkçası sadece biraz ses olsun yeterli benim için.2000 liralık supersprint sistemi 75 beygirlik arabaya değmez benim için:)
bende niyetlenmiştim bir ara valla sinek vızıldaması gibi dolanır durursun :D
ayrıca dışarıda gezerken gazlarsın gören güler :D uehueh
valla araçtan ses çıkıyorsa ben araç gidecek yani yapıştırdın mı hem fırlayacak araç hemde mahalleyi inletecek :)
geçen gün bir video izledim eleman 206 ya f1 egzost takmış araç nasıl bağırıyor duyan harbi f1 araç sanar:D ama gel gör ki 206 hemde gitmiyor :D :D
Ben çok hız yapmayan birisiyim birine takılmadığım zaman.Amacımda gürültü çıkaran bi egsoz yaptırmak diil.Rölantide falan az da olsa bi hırıltı duysam yeterli.Corsa 1.7 Dti araca bu tarz bi egsoz takan arkadaşım vardı ve şunu demeliyimki o rölantide çıkan seste benzinliden ayırmak imkansızdı,çok tatlı bi sesi vardı..
tak gitsin ya olmadı görüntü olur begenirsem ben bile takarım :-)
valla kardesim söyle bir video buldum palio mjet e takmıslar bir eksoz umarım fikir verir biraz olsun
Palio Mjet isotta exhaust - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=6Vs9_Tit4xA)
Ziyaretci037
29/11/2012, 15:19
tak gitsin ya olmadı görüntü olur begenirsem ben bile takarım :-)
Öyle yapıcam gibi gözüküyo:)
valla kardesim söyle bir video buldum palio mjet e takmıslar bir eksoz umarım fikir verir biraz olsun
Palio Mjet isotta exhaust - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=6Vs9_Tit4xA)
Tok bi ses işte benim istediğimde böyle bişey.Muhtemelen denicem yarın teşekkürler video için..
Ziyaretci037
29/11/2012, 15:25
Doblo 1.3 Multijet Egzos Sesi Katalizör İPTAL - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=Aw1sIQQ4G3M)
Bu videoyuda ben buldum şöyle bi ses alacağımı bilsem katalizörü bile iptal ederim:)
alırsın diye tahmin ediyorum ama :D 1,3 mjet oda :D
EvoKoray
29/11/2012, 19:23
Doblo 1.3 Multijet Egzos Sesi Katalizör İPTAL - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=Aw1sIQQ4G3M)
Bu videoyuda ben buldum şöyle bi ses alacağımı bilsem katalizörü bile iptal ederim:)
gidip bir adet subaru alıyorsun olay bitiyor :D egzozda elinde varmış zaten :)
Bir de yanına benzin istasyonu ;)
Sent my iPad using
Sparco34
29/11/2012, 20:01
hiç denem kardeşim ses için bozma evomu
Ziyaretci037
30/11/2012, 00:40
alırsın diye tahmin ediyorum ama :D 1,3 mjet oda :D
Bunu gördükten sonra iyice heveslendim açıkçası:)
Amaç bu arabayla bişeyler yapmak;)
hiç denem kardeşim ses için bozma evomu
Bi tek beğenmediğim taktirde orjinal egsoz borusunda bi kaynak olmuş olucak o kadar be Mehmet kardeş,denemeye değer gibi..
O videodaki araç doblo değil. Palio ise kapalı alanda ve egzosdan pek ses çıkmıyor dışarda duyamazsın bile. Dizelden ses istiyosan motor sesini dinle ne güzel :D
Ziyaretci037
30/11/2012, 00:58
O videodaki araç doblo değil. Palio ise kapalı alanda ve egzosdan pek ses çıkmıyor dışarda duyamazsın bile. Dizelden ses istiyosan motor sesini dinle ne güzel :D
Tamam öyle yaparım.
güzel marka ile iyi sonuçlar alınır dizel astraya takmıştık viteslerde güzel ses veriyordu denemeye değer
Ziyaretci037
30/11/2012, 12:07
güzel marka ile iyi sonuçlar alınır dizel astraya takmıştık viteslerde güzel ses veriyordu denemeye değer
Aynen denemeye deger gibi geliyo banada.Olmadi eskisini takariz..
Kendini feda ediyosun yine bora:) tak bakalım iyi seyler olursa bende dusunebilirim..
Send my Samsung Galaxy S3 using 2
Ziyaretci037
30/11/2012, 12:19
Kendini feda ediyosun yine bora:) tak bakalım iyi seyler olursa bende dusunebilirim..
Mecburen edicem kardes yaa.Herkes gorduklerini soyluyo cogu olumsuz ama ben 1.7 Dti Corsa da gordum arkadasimin aracinda.Hatta techturkeydede var arac Gazihan chipli turbo swapli ry plakali corsa.Ondan cikan sesi duysan benzinliden ayirt edemezdin..
Abi telden link vermeyi bilmiyorumda, youtube a gir vanalı egzoz yaz bi tane dizel fiorinoya rakmışlar onu bi dinle :)
Ziyaretci037
30/11/2012, 12:37
Abi telden link vermeyi bilmiyorumda, youtube a gir vanalı egzoz yaz bi tane dizel fiorinoya rakmışlar onu bi dinle :)
Kanka biliyorum onu ya lanet olsun,vanali egsoz diilde elektrik supurgesi takmislar resmen:D
Haha :) harbi süpürge yalnız
Ziyaretci037
30/11/2012, 17:38
Şu çok bilen her konuda kulaktan dolma şeylerle atıp tutan arkadaşlar için gerçekten üzülüyorum..
Yaptırdım bugün ama makinem olmadığı için sesini videoya çekemedim,bi iki güne videosunuda koyucam ;)
75 bglik aracını techturkeydeki corsa ile karıştırma
Ziyaretci037
30/11/2012, 17:46
75 bglik aracını techturkeydeki corsa ile karıştırma
Tamam sen biliyosun bu işleri hadi.
Mr.Freeze
30/11/2012, 18:13
Şu çok bilen her konuda kulaktan dolma şeylerle atıp tutan arkadaşlar için gerçekten üzülüyorum..
Yaptırdım bugün ama makinem olmadığı için sesini videoya çekemedim,bi iki güne videosunuda koyucam ;)
Hayırlı olsun güle güle kullan.
bora hayırlı olsun güle güle kullan
zcoke olan arkadasıda pek kaale alma.. he de gitsin..
Ziyaretci037
30/11/2012, 18:41
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Eyvallah abi saol.Özlettin kendini ne geliyosun ne forumda gözüküyosun,arabayı sattın diye bizi unuttun mu:)
bora hayırlı olsun güle güle kullan
zcoke olan arkadasıda pek kaale alma.. he de gitsin..
Eyvallah saolasın.
Muahattap olmam ben çok bilen insanlarla..
Mr.Freeze
30/11/2012, 20:58
[QUOTE=boris91;770127]Eyvallah abi saol.Özlettin kendini ne geliyosun ne forumda gözüküyosun,arabayı sattın diye bizi unuttun mu:)
Yok canım neden unutayım sizi. Tarz değişikliği yaptım sadece :)
Ziyaretci037
30/11/2012, 23:39
[QUOTE=boris91;770127]Eyvallah abi saol.Özlettin kendini ne geliyosun ne forumda gözüküyosun,arabayı sattın diye bizi unuttun mu:)
Yok canım neden unutayım sizi. Tarz değişikliği yaptım sadece :)
Gel abi bidahaki bulusmamiza ozaman uyarsa,ozel olarak haber vericem bi dahakine senle Murat abiye..
Bora kardeşim hayırlı olsun fotoğraflı videolu paylaşımlarını bekliyorum, arabanın tam arkasından egzozsun nasıl durduğuna dair bi fotoğraf paylaşırsan sevinirim çünkü benimde kafamda otto replika var. Olursa ses, olmazsa görüntü :)
Semih Kurtulmus
01/12/2012, 02:25
hadi hayırlı olsun cevap yazmışsın şimdi gördüm eğer dediğin tarzda birşey olduysa sevindim en azından boş yere uğraşmamış olursun :)
Bu arada şu videoyu paylaşmak istedim :D
EFSANE GERİ DÖNDÜ KEMAL ABİ F1 EGSOZ-14 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=XhxKTITb8PQ)
amoleddarkness
01/12/2012, 16:08
dostum bence yazık etme güzelim egzosa 2-3 ay kullandıktan sonra kurum bağlayacağı için ses alamıycaksın paranda zamanında boşuna gitmesin
amoleddarkness
01/12/2012, 16:11
emil egzoz opel corsa disel - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=s5jIz_UtoBY) fikir olsun diye paylaşıyorum muhtemelen bundan biraz daha tok bir ses alırsın
Ziyaretci037
02/12/2012, 00:48
hadi hayırlı olsun cevap yazmışsın şimdi gördüm eğer dediğin tarzda birşey olduysa sevindim en azından boş yere uğraşmamış olursun :)
Bu arada şu videoyu paylaşmak istedim :D
EFSANE GERİ DÖNDÜ KEMAL ABİ F1 EGSOZ-14 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=XhxKTITb8PQ)
Eyvallah saolasın,tam istediğim gibi oldu ne eksik ne fazla.Bi kaç güne video çekip koyucam buraya da zaten arkadaşlara fikir olması açısından.
Ama o paylaştığın videodaki olay ne berbat bişey yaa,tam apaçi işi:D
dostum bence yazık etme güzelim egzosa 2-3 ay kullandıktan sonra kurum bağlayacağı için ses alamıycaksın paranda zamanında boşuna gitmesin
Yaptırdım dostum zaten,taktığım egsoz iki ay önce sıfır alınıp arkadaşımın aracında kullanılıyodu şimdide ben taktım ve çok da güzel ses veriyo,ne param boşa gitti ne zamanım ;)
kurum bağlayan egsoz ses veriyor olmasın?
streetnoise
02/12/2012, 21:35
Bir ara bende niyetlenmiştim, egzozda almıştım fakat taktırmak kısmet olmamıştı.Sesini merak ettim bende video bekliyoruz :)
şurdaki gibi ses verse direk taktırırdım egzoz ama emin olamadım bu sesi verip vermeyeceginden :wink:
Peugeot HDI Exhaust Sound - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=JqcyZK0Zwvk)
Bora hayırlı olsun. Bende düşünüyorum egsoz.. Bu ara Femoli nin gp de güzel hırıltı veren bir egzoz vardı diye hatırlıyorum...Videosu falan var mı acaba?
Ziyaretci037
03/12/2012, 00:55
Bir ara bende niyetlenmiştim, egzozda almıştım fakat taktırmak kısmet olmamıştı.Sesini merak ettim bende video bekliyoruz :)
şurdaki gibi ses verse direk taktırırdım egzoz ama emin olamadım bu sesi verip vermeyeceginden :wink:
Peugeot HDI Exhaust Sound - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=JqcyZK0Zwvk)
Keşke taktırsaydın diyorum kardeşim ozaman çünkü benim araçtaki de buna benzer bi ses:)
Bora hayırlı olsun. Bende düşünüyorum egsoz.. Bu ara Femoli nin gp de güzel hırıltı veren bir egzoz vardı diye hatırlıyorum...Videosu falan var mı acaba?
Teşekkürler,açıkçası haberim yok Femoli'deki egsozdan.
Benimkinin videosunu henüz çekemedim ama yarın , en geç salı günü çekip buraya koyucam..
Ziyaretci037
03/12/2012, 16:14
Biraz önce iyi kötü bi video çekebildim merak edenler için,arabamı pisken çekmek istemezdim ama malum hava şartları o yüzden pek uğraşamadım :)
Punto Evo 1.3 Mjet HKS Egsoz - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=qKgdEXwcz_0)
Ses bu arkadaşlar,malum sadece orjinal susturucunun değiştirilmesiyle bu ses alındı,katalizör iptali ve daha iyi bi boruyla çok çok daha iyi ses alınacağı kanaatindeyim ama o iş bana gelmez,sadece yaptırıcaklara fikir olsun diye koyuyorum..
can-asan
03/12/2012, 16:36
kanka hayırlı olsun diyim burdanda, ses güzel olmuş hoşuma gitti, tok bi ses var..
can-asan
03/12/2012, 16:37
küçük bir not: imzanı güncellemeyi unutmuşsun ne o öyle egsoz ucu falan yazıyor orda:D
Ziyaretci037
03/12/2012, 17:04
kanka hayırlı olsun diyim burdanda, ses güzel olmuş hoşuma gitti, tok bi ses var..
küçük bir not: imzanı güncellemeyi unutmuşsun ne o öyle egsoz ucu falan yazıyor orda:D
Eyvallah kanka iyi hatırlattın ona da bi güncelleme çektim :)
Videodaki ses cılız bile kalmış,görünce anlicaksın..
FeyyazYavuz
03/12/2012, 17:38
bakıyorum bana laf edenler traktör gibi ses almış :)
yavuzkep
03/12/2012, 18:28
gayet basarılı tam aradıgım bı ses:D buda bana oncu oldu aklımdakı soru ısaretlerı kalktı :D
Ziyaretci037
03/12/2012, 18:52
Ara memoyu bakalim ne dicek sana:D
gayet basarılı tam aradıgım bı ses:D buda bana oncu oldu aklımdakı soru ısaretlerı kalktı :D
Eyvallah benimde istedigim buydu ve bana yetti..
kardeş hayırlı olsun kaçtır forum için feda ediyosun kendini ama değiyor bak benimde aklıma yattı bu egsoz işi :D
Ziyaretci037
04/12/2012, 00:43
Kanka sen kendi Magirüs'ünle takılmaya devam et:D
kardeş hayırlı olsun kaçtır forum için feda ediyosun kendini ama değiyor bak benimde aklıma yattı bu egsoz işi :D
Valla değdi kardeşim,ses alırsın diyen sadece bikaç kişi çıktı forumdanda forumun dışındanda,taktırdığım egsozcu tanıdık o bile boşa takarız hiç uğraşmayalım paran cebinde kalsın dedi,ben inatla kendim görmek istedim,iyi ki denemişim diyorum:)
Telefonun çekiminden dolayı ses ince bile duyuluyo videoda,yakından çok daha tok bi ses var..