fraust
28/11/2012, 16:47
Malumunuz,
2013'ün başında KGS kalkacak. Yerine HGS geçecek.
Geçenlerde HGS aldım ama etiket montajını hala yapmadım.
HGS kullanan arkadaşlar etiketi tam olarak camın neresine montaj yaptıklarını ve deneyimlerini buradan paylaşırlarsa HGS alacak arkadaşlara yardımcı olacaklardır.
HGS CSC (https://hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC/) adresinde;
FIAT
Lütfen aracınızın kullanım kılavuzunuzdan kullandığınız modelin metalik ön cama sahip olup olmadığını kontrol ediniz. Bu özellik birçok FIAT modeli için standarttır. HGS etiketinizi aynanın arkasında renkli olmayan, U şeklindeki alanda temiz bir noktaya konumlandırınız. Daha fazla bilgi için FIAT bayinize danışınız.
ifadesi yer almış olsa da kullanıcı deneyimleri her zaman daha yararlı olmuştur.
Bu arada HGS için;
HGS alırken kimlik ve ruhsat yanınızda olmalı,
Birden fazla araç tek kişi üzerinden kayıt olabilmekte,
5-TL etiket ücreti, 30-TL de ilk yükleme ücreti istenmekte (toplam 35-TL),
KGS bakiyeleri şu an itibariyle HGS ye devir olmuyor,
Posta Çeki Hesabı olanlara otomatik ödeme gibi bir kolaylık bu gün itibariyle malesef yok,
Bankaların HGS için bu gün itibariyle bir çalışması malesef yok,
Bakie görüntüleme ve para yatırma PTT ATM lerinden yapılabiliyor.
2013'ün başında KGS kalkacak. Yerine HGS geçecek.
Geçenlerde HGS aldım ama etiket montajını hala yapmadım.
HGS kullanan arkadaşlar etiketi tam olarak camın neresine montaj yaptıklarını ve deneyimlerini buradan paylaşırlarsa HGS alacak arkadaşlara yardımcı olacaklardır.
HGS CSC (https://hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC/) adresinde;
FIAT
Lütfen aracınızın kullanım kılavuzunuzdan kullandığınız modelin metalik ön cama sahip olup olmadığını kontrol ediniz. Bu özellik birçok FIAT modeli için standarttır. HGS etiketinizi aynanın arkasında renkli olmayan, U şeklindeki alanda temiz bir noktaya konumlandırınız. Daha fazla bilgi için FIAT bayinize danışınız.
ifadesi yer almış olsa da kullanıcı deneyimleri her zaman daha yararlı olmuştur.
Bu arada HGS için;
HGS alırken kimlik ve ruhsat yanınızda olmalı,
Birden fazla araç tek kişi üzerinden kayıt olabilmekte,
5-TL etiket ücreti, 30-TL de ilk yükleme ücreti istenmekte (toplam 35-TL),
KGS bakiyeleri şu an itibariyle HGS ye devir olmuyor,
Posta Çeki Hesabı olanlara otomatik ödeme gibi bir kolaylık bu gün itibariyle malesef yok,
Bankaların HGS için bu gün itibariyle bir çalışması malesef yok,
Bakie görüntüleme ve para yatırma PTT ATM lerinden yapılabiliyor.