PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pioneer teyp takma

EMKEM
27/11/2012, 22:07
arkadaşlar 2011 model grande punto aracımın orijinal teybini söküp pioneer teyp takmak istiyorum.
teybi satın aldım,model deh-1450ub
ben şimdi bu teybi kendim takabilir miyim? Orijinal teyp ile bu teybin soketleri aynı mıdır?Yoksa illa bi ustaya mı gitmem gerekli?
Birde mevcut hoparlörler işimi görür mü,onlarında değişmesi gerekirse nasıl bir şey alabilirim?
teşekkürler...

Ziyaretçi048
27/11/2012, 22:12
Siteye hoşgeldiniz. Öncelikle tanışma bölümünde kendinizi tanıtın. Ses sistemi konusunda tecrübeli arkadaşlar size yardımcı olacaktır. Kendi tavsiyelerim ise ön hoparlörler bence yeterli ancak arka hoparlörleri değiştirin. Aracınızın orjinal teybini keşke hiç bozmasaydınız. Ben temiz bir orjinal teybi 6 ayda zor buldum. Direksiyon tuşlarınız çalışmayacak. Konsol eskisi gibi güzel görünmeyecek. Sizin takdiriniz tabiki ama madem bu işe girdiniz kapı hoparlörlerini değiştirin bütçeniz varsa. Benimkiler beni tatmin etmedi açıkçası. Önlere component ankalara önden çıkanları koydum. Ön ve arka kapı hoparlörleri aynı değil. Önlerin çapı daha büyük. Uydurmam zor oldu. Bağlantı ksımına gelince ise sakın sakın orjinal soketi kesmeyin. Oto teypçilerde dönüştürücü soketler var direk ona takılıyor sorunsuz çalışıyor. Bu işlerden anlamıyorsanız Oto elektrikçisinden veya elektronikçi birinden yardım alın.

EMKEM
27/11/2012, 22:19
Çok teşekkür ederim.
Görüşlerinizi dikkate alacağım.
Sağolun...