Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kışa hazırız Allah ın izniyle...

akca37
27/11/2012, 16:37
Dostlar bugün havanın da güzel olması nedeniyle dün yapmayı düşündüğüm işleri bugün öğle arasına denk getirerek yapmaya çalıştım yaptığım işlemleri belirteyim fotoları da incelersiniz. Lütfen maşallah ı eksik etmeyelim... :)

1-Aracın alt kısmının komple köpükle yıkattırılması (karter muhafazayı normalde çıkartıp yaptırıyordum ancak bu sefer hem uğraşmak hemde nolur nolmaz diye söktürtmedim)
2-Aracın komple dışının yıkatılması köpükle,
3-Daha sonra temizlenen aracımın içini kendim temizleyip kurulaması,
4-Garajda kuruladığım aracımın halı paspaslarının çıkartılması, ıslak zemin paspaslarının (Michelin) çıkartılması ve yerlerine konulması,
5-Yazın köpükle yıkamış olduğum kışlık lastiklerimin (Michelin) garajdan araca alınması ve yakında bulunan yetkili bir serviste değiştirilmesi,
6-İlk kez lastiklerime nitrojen hava bastırılması
7-Eski lastikler ve paspaslar yeniden garaja kış uykusuna yatırılması :)

Yoruldum bea :) Bugünün maliyeti bana alt ve dış yıkama 25 TL , lastik değişimi, balans ayarları ve nitro 50 TL toplam : 75 TL

Işıklarda durduğumda billboard da aracımı gördüm onu da dün çekmiştim paylaşayım istedim hoşuma gitti

1ocak2011
27/11/2012, 16:53
Hayırlı olsun kardeşim. İyi kışlar şimdiden.

ahmet4646
27/11/2012, 17:19
Elinize sağlık tertemiz olmuş Maşaallah ama bilboard daki foto hangisi onu anlamadım

akca37
27/11/2012, 18:19
Arkadaşlar bilboard resmini max 5 resim diye eklemeyi unutmuşum buyrun o foto

akca37
27/11/2012, 18:21
Hayırlı olsun kardeşim. İyi kışlar şimdiden.

Teşekkürler tuncay abim, hep beraber inşallah, kışın toplanın ankara punto ekibi olarak ılgaz dağında bir mangal partisi yapalım :) Hem de kar lastiği denemesi :)

Elinize sağlık tertemiz olmuş Maşaallah ama bilboard daki foto hangisi onu anlamadım

üstad ksr bakma fotoyu şimdi ekledim :) Teşekkürler

fota
27/11/2012, 19:49
kazasız belasız geçer umarım bu kışta.

akca37
29/11/2012, 10:59
kazasız belasız geçer umarım bu kışta.

İnşallah cümlemizin araçlarına Rabbim kaza bela getirtmesin, ayrıca bize de sabır vererek dikkatli kullanmamızı nasip eylesin...

1ocak2011
29/11/2012, 11:05
Teşekkürler tuncay abim, hep beraber inşallah, kışın toplanın ankara punto ekibi olarak ılgaz dağında bir mangal partisi yapalım :) Hem de kar lastiği denemesi :)

üstad ksr bakma fotoyu şimdi ekledim :) Teşekkürler

Olabilir kardeşim. 4-5 araç oluruz gibime geliyor...