PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto 1.3 95 lik üretimden kalkıyormuş!!!

vonali26
26/11/2012, 11:52
Satış danışmanı bana böylr bir şey söyledi nedir ne değildir bileniniz varmı?
Kaldırılmasının gerekçesi ise fiyatın fazla olması dediler.

beratmms
26/11/2012, 12:45
Mrb Ahmet bey, Doğrusu bu konuyu merak etmeye başladım, 70 gündür 1.3 95 hp dualogıc puntomu almak için bekliyorum, Aracım gemiden indirilmiş gümrükleme işlemi yapılıyor hayırlısıyla birkaç gün içinde ulaşacak bana, İkinci el pisayasasında mutlaka fiyat kaybım olacak ama, ÜRETİMDEN KALKTIĞINDA bu konu ikinci el fiyatını nasıl etkiler merak ettim, hayırlı günler...

celenlee
26/11/2012, 12:50
Mrb Ahmet bey, Doğrusu bu konuyu merak etmeye başladım, 70 gündür 1.3 95 hp dualogıc puntomu almak için bekliyorum, Aracım gemiden indirilmiş gümrükleme işlemi yapılıyor hayırlısıyla birkaç gün içinde ulaşacak bana, İkinci el pisayasasında mutlaka fiyat kaybım olacak ama, ÜRETİMDEN KALKTIĞINDA bu konu ikinci el fiyatını nasıl etkiler merak ettim, hayırlı günler...

O düşen fiyat farkını toparlayabilirsin muhtemelen ;)
Ne kadar erken çekerlerse piyasadan o kadar değerli olur.

Bknz:Corsa CDTI Easytronic..

1ocak2011
26/11/2012, 12:51
95'lik Punto'lar çok özel bir araçlar. Aynı GP 90'lık gibi değerli olacaklardır. Değer kaybı olmayacaktır. Şahsi fikrim.

htaylan93
26/11/2012, 12:53
Bu konuyu Fiat bayileri tamamen bilmiyor.Ben İstanbul'da 7-8 bayiyle konuştum hemen hemen hepsi kalkıcak diyip sipariş almadı ama aracı satın almayı düşündüğüm bayi,"Yok öyle bişey isterseniz veririz siparişinizi" dediler.Tavsiyem ilinizdeki bayilerin hepsiyle iletişime geçmenizdir.Ama tüm bayiler aynı şeyi söylerse özel mesaj ile iletişime geçin bence,İstanbul'dan aracı getirtebilceğini söyleyen bayinin bilgilerini veriyim,ordan sipariş verin.

tayfux
26/11/2012, 12:59
hocam Opel de 95 lik motoru corsa da kaldırdı..bence 75 lik daha fazla satıldığı için ve diğer güçlü araçların satışını engellediği için olabilir..mesela Opelde Astra da Corsa da aynı motoru kullanıyordu belki de birbirilerinin satışını etkiliyordur..

akca37
26/11/2012, 14:01
Bende duymuştum aracın kalkacağını ve inanmaya başladım belki de şu an üretim durdu !

M@GIC
26/11/2012, 14:38
ithalatını durdurabilirler. faklı sekmetlerdi araçları satabilmek için. çünkü markalar bazı fazla sattıkları seriler için fabrikadan indirim vs. gibi avantajlar elde ediyor ve fazla stok yapabiliyor. sipariş araç getirme kar marjlarını düşüyordur.

takres
26/11/2012, 14:55
beklenen satışı yapmadı bence...95 hp de düz vites olsa satışları çok daha iyi olurdu..

Budweiser
26/11/2012, 16:02
Bence şöyle birşey yapılsa mantıklı olur 1.3 75 kalsın 95 lik gitsin onun yerine 1.6 120 lik mjetler gelsin böylece piyasada 2 adet dizel olur biri 75 lik biri 120 lik. Ondan sonra herkes satsın arabasını 120 lik alsın :)

Semih Kurtulmus
26/11/2012, 16:08
otomatik arabaya çoğu insan soğuk bakıyor şahsen böyle yüksek hacimli araç olmazsa hayatta almam otomatik. manuel takılırım :D

1ocak2011
26/11/2012, 16:33
Bence şöyle birşey yapılsa mantıklı olur 1.3 75 kalsın 95 lik gitsin onun yerine 1.6 120 lik mjetler gelsin böylece piyasada 2 adet dizel olur biri 75 lik biri 120 lik. Ondan sonra herkes satsın arabasını 120 lik alsın :)

Kardeşim 1.6 120'lik sadece Sport modelde var. Ve Avrupada'da 120 lik Sportta olan aracıda kaldırdılar. Sadece 95- 105-135 Lik motorlarda sport var...

Budweiser
26/11/2012, 17:07
o zaman 95 li manuel vites yapsınlar abi :) Fiat ın kasa ve motor politikası yanlış. Çok gereksiz ara motor seçenekleri var. Artık VW nin 1.6 hitler motorunun vadesi dolduğu gibi fiatında 1.4 fire ın vadesi doldu artık twinair gibi düşük hacim yüksek güç ve multiair teknolojisine yüklenmesi gerekiyor. Atmosferik araçların miyadı dolmak üzere.

ABNEW
26/11/2012, 18:38
Öncelikle üretim mi bitiyor yoksa sadece Tofaş mı artık ithal etmiyor bunu kesinleştirmek lazım,

Tofaş Puntodaki diğer donanım ya da motor seçeneklerini kıstığı gibi belki 95bg lik mjtd yi de bitirmiş olabilir.Netice olarak bu motorda herhangi bir problem olmadığına göre artık gelmemesi ikinci elini olumsuz etkilemez...

srkaradag
26/11/2012, 19:26
Fiat italyadaki punto üretimi yapan fabrikasının kapasitesini düşürme veya tamamen kapatıp başka bir fabrikaya kaydırmayı düşünmekte, haberi bulursam ekliyim
https://europe.autonews.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20121120/ANE/121129994/0/SEARCH

ABNEW
26/11/2012, 20:35
Fiat italyadaki punto üretimi yapan fabrikasının kapasitesini düşürme veya tamamen kapatıp başka bir fabrikaya kaydırmayı düşünmekte, haberi bulursam ekliyim
https://europe.autonews.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20121120/ANE/121129994/0/SEARCH

Serhat, senin söylediğin şey bu sorunun cevabı olabilir,

Fiat, Avrupada düşen otomobil satışları sonucu belirli fabrikalarında üretimi durdurma veya kapasiteyi düşürme kararı almıştı kısa süre önce.Bundan kaynaklı mjtd 95bg gelmeyebilir...

beratmms
27/11/2012, 01:42
Bugün öğlenden sonra Kastamonu ilimizdeki fiat bayii yi aradım, satış yetkilisnde 95hp puntonun ÜRETİNDEN KALDIRILMA gibi böyle bir bilgi yok, bir hafta içinde 95 hp lik bir punto sipariş ettik ve böyle bir durum olsa ekranda siparişi giremeyiz dediler. Anlayamadım budurum sanırım netlik kazanmadı henüz, iyi akşamlar.

tayfux
27/11/2012, 02:31
Bugün öğlenden sonra Kastamonu ilimizdeki fiat bayii yi aradım, satış yetkilisnde 95hp puntonun ÜRETİNDEN KALDIRILMA gibi böyle bir bilgi yok, bir hafta içinde 95 hp lik bir punto sipariş ettik ve böyle bir durum olsa ekranda siparişi giremeyiz dediler. Anlayamadım budurum sanırım netlik kazanmadı henüz, iyi akşamlar.
hocam ben astrayı alırken Kırklareli opel astra h ın dizelinin üretimden kalktığını söyledi ama Odak opel, Aydın Surtaş oto hayır bize halen daha geliyor dedi..yani bayiler ellerinde varsa araç kalkmadı diyorlar yoksa açık açık kalktı diyorlar..

akca37
27/11/2012, 10:44
Şu kadarını söyleyeyim bazı bayiler benim bildiğim birçok şeyi bile bilemiyor arkadaşlar. örn: fırsat araçları :)

celenlee
27/11/2012, 12:08
Serviseki bir akrabama geçen aracımı götürdüm.
""Arkadan çarptılar bu arada, 1 hafta aracsızım..""

1.4 Dualogic aldığıma kızdı önce.
İlerde Punto 95 dualogic alacağım dediğimde de,şimdilik tavsiye etmedeğini söyledi.

Dualogic in en uyumlu olduğu araç, "gp ve dizel linea" olduğunu söyledi.
Yani 90BG eski motor ve dualogic. Bunlar "diğerlerine göre" neredeyse hiç gelmiyormuş/gelmemiş servise (arıza/problem yüzünden)

1ocak2011
27/11/2012, 12:18
Serviseki bir akrabama geçen aracımı götürdüm.
""Arkadan çarptılar bu arada, 1 hafta aracsızım..""

1.4 Dualogic aldığıma kızdı önce.
İlerde Punto 95 dualogic alacağım dediğimde de,şimdilik tavsiye etmedeğini söyledi.

Dualogic in en uyumlu olduğu araç, "gp ve dizel linea" olduğunu söyledi.
Yani 90BG eski motor ve dualogic. Bunlar "diğerlerine göre" neredeyse hiç gelmiyormuş/gelmemiş servise (arıza/problem yüzünden)

Akrabanız şehir efsanesi yapmış...Dualogic Punto kaç kere kullanmış?

celenlee
27/11/2012, 18:39
Akrabanız şehir efsanesi yapmış...Dualogic Punto kaç kere kullanmış?

Mesajımı doğru okurmusunuz lütfen :)
İçerisinde araç kullanmak, ya da rahat, rahatsız, güzel çirkini, kaçıyor , kaçmıyor, çekiyor çekmiyor gibi bir yorum yok. YANİ ARACI KULLANIP KULLANMAMAKLA İLGİLİ BİRŞEY YOK.

Kendisi Y.Servis Ustası.
Serviste karşılaştığı araçlardan edindiği izlenim ile bu yorumları yapıyor.
Gp- linea dizel dualogic in, arıza sebebiyle servise çok az geldiğini, diğer modellerde ise aynı araçların defalarca geldiğinden demvurdu. Aynı şekilde 95liklerin de tam oturşmadığını, uğraştıran araçların varlığından bahsetti.

Sizin aracınız sıkıntı çıkartmamış olabilir, ki inşallah da sorun yaşamazsınız.
Ama orası servis olduğu için, oraya sorunlu araçlar gidiyor.
Ve o da orada yıllardır çalıştığı için hagi araçların hangi arızalarla daha sık/ daha seyrek geldiğini biliyor.

Efsane olacak birşey yok, tamamen kendi tecrübesi ile yaptığı kendi yorumları.

1ocak2011
27/11/2012, 18:46
Mesajımı doğru okurmusunuz lütfen :)
İçerisinde araç kullanmak, ya da rahat, rahatsız, güzel çirkini, kaçıyor , kaçmıyor, çekiyor çekmiyor gibi bir yorum yok. YANİ ARACI KULLANIP KULLANMAMAKLA İLGİLİ BİRŞEY YOK.

Kendisi Y.Servis Ustası.
Serviste karşılaştığı araçlardan edindiği izlenim ile bu yorumları yapıyor.
Gp- linea dizel dualogic in, arıza sebebiyle servise çok az geldiğini, diğer modellerde ise aynı araçların defalarca geldiğinden demvurdu. Aynı şekilde 95liklerin de tam oturşmadığını, uğraştıran araçların varlığından bahsetti.

Sizin aracınız sıkıntı çıkartmamış olabilir, ki inşallah da sorun yaşamazsınız.
Ama orası servis olduğu için, oraya sorunlu araçlar gidiyor.
Ve o da orada yıllardır çalıştığı için hagi araçların hangi arızalarla daha sık/ daha seyrek geldiğini biliyor.

Efsane olacak birşey yok, tamamen kendi tecrübesi ile yaptığı kendi yorumları.

Ankarada'ki bütün servisler ile iç içeyim. Hepsinin Genelde Müdürlerine kadar tanırım ve forumda'da 95'lik Evo grubumuz var. En yüksek km 50.000 bu araçlardan sadece bir tanesinde Senkromeç dişlisi değişmiş. Başka arızası olan yok. ( Kullanıcı Start&Stop - Hilholder kullanmayı bilmez geri kaçırır servise gider orası ayrı )Sizin akrabanız Y. Servis Ustası kaç tane Euro5 Multijet II Motorda ya da Şanzumanda arıza gidermiş? Bir bilgisini verirse seviniriz.

celenlee
27/11/2012, 19:31
Ankarada'ki bütün servisler ile iç içeyim. Hepsinin Genelde Müdürlerine kadar tanırım ve forumda'da 95'lik Evo grubumuz var. En yüksek km 50.000 bu araçlardan sadece bir tanesinde Senkromeç dişlisi değişmiş. Başka arızası olan yok. ( Kullanıcı Start&Stop - Hilholder kullanmayı bilmez geri kaçırır servise gider orası ayrı )Sizin akrabanız Y. Servis Ustası kaç tane Euro5 Multijet II Motorda ya da Şanzumanda arıza gidermiş? Bir bilgisini verirse seviniriz.

Ben size bir servis çalışanının kendi izlenimlerini aktardım.
Banane tanıdığınız müdürlerden!!
Neyin yarışındasınız algılayamadım?

1ocak2011
27/11/2012, 19:41
Ben size bir servis çalışanının kendi izlenimlerini aktardım.
Banane tanıdığınız müdürlerden!!
Neyin yarışındasınız algılayamadım?

Taştırmaya girmek istemiyorum. Kullanmadığınız bir aracı size ispat etmek zorunda değilim.

Saygılarımla

Ziyaretçi051
27/11/2012, 20:34
hepsinde kullanılan robot aynı robot motorla hiç bir ilişkisi yokki birinde az arıza yapsın birinde çok arıza yapsın ki zaten robotla ilgili arıza gördüğümüz pek nadir oluyor

celenlee
27/11/2012, 22:52
Taştırmaya girmek istemiyorum. Kullanmadığınız bir aracı size ispat etmek zorunda değilim.

Saygılarımla

Aracı ispat etmeniz gibi bir olay yok ki zaten.
Hedefimdeki ilk araç 95 Dualogic linea (Çıkarsa tabi :)).

Ben size sadece bir servis çalışanın uzun zamandır piyasada olan bir robot hakkındaki görüşlerini yazdım. Adamın izlenimleri o şekilde.

hepsinde kullanılan robot aynı robot motorla hiç bir ilişkisi yokki birinde az arıza yapsın birinde çok arıza yapsın ki zaten robotla ilgili arıza gördüğümüz pek nadir oluyor

Bey sizin de, bildiğimiz kadarıyla serviste bir sorumluluğunuz var.
Bir usta önüne düşen arızaları gördükçe, duydukça,tamir ettikçe bir fikir sahibi olamaz mı??

akca37
03/12/2012, 13:27
İşin garip tarafı İtalya Fiat sitesinde dualogic olarak hiçbir araç bulunmuyor veya ben bulamadım :) ne dizel ne benzinli

sfkbrtn
03/12/2012, 13:44
kalksın kalksın! bizim arabalar bulunmaz hint kumaşı olsun, almak için yalvarsınlar bizde satmayalım:P gaza geldim:)

akca37
16/01/2013, 01:38
Evet bugün fiat ın resmi sitesine göz atayım dedim, sonunda olan olmuş 2013 model olarak Punto 1.3 Multijet 95 hp Dualogic fiyat listesinde yok, yani benim anladığım artık dualogic 95 hp getirtilemeyecek TR de olanları aldılar aldılar ayrıca araç fiyatları da almış başını gitmiş ...

tayfux
16/01/2013, 01:41
belki manuel 95 lik gelir :D

akca37
16/01/2013, 01:44
belki manuel 95 lik gelir :D

Manuel 95 gelsin gelmesine ama iki şartım var birincisi 6 ileri gelsin ikincisi jantları 16 inç olsun,

Bu arada gözümüz aydın yeni pandanın 0,9 twinair i satışta !!! Fiat Genel Merk aradım teknik verilerde twinair ın bilgileri yok dedim umarım yarın eklerler ilgimi çekmiyor değil

srkaradag
16/01/2013, 19:16
Dizel otomatik kombinasyonu olmasaydı ben punto almazdım, punto zaten sınıfında ilk beşe giremiyor, daha az rekabetçi oluyor giderek

kurnugea
16/01/2013, 20:08
Yanılıyorsam düzeltin, Punto 1.3 CDTI 95 bg duologic benim bildiğim tüm segmentler için en ucuz dizel + otomatik kombinasyonu. Bu aracın üretimini / ithalatını durdurmaları en azından Türkiye için bence çok yanlış bir strateji.

celenlee
16/01/2013, 20:17
Yanılıyorsam düzeltin, Punto 1.3 CDTI 95 bg duologic benim bildiğim tüm segmentler için en ucuz dizel + otomatik kombinasyonu. Bu aracın üretimini / ithalatını durdurmaları en azından Türkiye için bence çok yanlış bir strateji.

B segmentinde başka dizel otomatik olmadığı için ve Clerden ucuz olduğu için tüm segmentlerdeki en ucuz dizel otomatik araç olmuş oluyor :)

**Tabiki AstraH CDTI Easytronic piyasadan kalktığı için :) Yoksa fiyatları ve özellikleri kafa kafayaydı..

srkaradag
16/01/2013, 22:47
B segmentinde başka dizel otomatik olmadığı için ve Clerden ucuz olduğu için tüm segmentlerdeki en ucuz dizel otomatik araç olmuş oluyor :)

**Tabiki AstraH CDTI Easytronic piyasadan kalktığı için :) Yoksa fiyatları ve özellikleri kafa kafayaydı..
Wv polo tdi dsg mevcut ancak bu kombinasyonun sıfırını alabilmek için ciddi sıra beklemek gerekiyor

scooby555
17/01/2013, 01:10
Gerçekten B segmentinde dizel otomatiği kalmamış oluyor böylece.. Neden böyle bir strateji güdüyolar merak ettim doğrusu? 95 lik dualogicler mi sıkıntılı acaba?

celenlee
17/01/2013, 01:13
Gerçekten B segmentinde dizel otomatiği kalmamış oluyor böylece.. Neden böyle bir strateji güdüyolar merak ettim doğrusu? 95 lik dualogicler mi sıkıntılı acaba?

Tek problem fiyatı :)
45000 nedir arkadaş :)

scooby555
17/01/2013, 01:26
Tek problem fiyatı :)
45000 nedir arkadaş :)

Haklısın ne kadar dolu bir araçta olsa 45000 bu araba için pahalı, gerçi bomboş dizel dsg polo da 45000, oda pahalı.. Ben piyasanın baya altına aldım ama heralde 45000 ede kimseye satmıyorlardır 40-41 bandında gidiyodur diye tahmin ediyorum..

ken01
17/01/2013, 12:03
Şimdi biz 95 liklerin avantajımı olacak yoksa dezavantajımı olacak? satmaya kalktığımızda sanırım sıkıntı yaşıcaz gibime geliyor ama hadi hayırlısı!

akca37
17/01/2013, 21:29
Bilginiz olsun TR de şu an belki de tek olabilir evo kitli cam tavanlı 2012 model siyah renk içi kırmızı Punto Evo 1.3 95 hp dualogic S&S temin edilebilir. Tek yapılması gereken (tabi satılmadan) bayilerden birinden elde kalmış araçlar kısmından sorulması ve işin inanamadığım tarafı aracın Punto Evo oluşu Bilginize...

yubika
18/01/2013, 01:11
şu an piyasada (acizane) gördüğüm çok çetin bir 1.6 ve yüksek beygir dizel yarışı var (türkiye için). opel yeni 1.6 136 lık motoru tanıttı, reno 1.6 130 luk kullanmaya başladı, kia ve hundai 1.6 128 kullanıyor. bunlar rastlantı olamaz herhalde... geleceğim nokta şu; bence artık yavaş yavaş b segmenti ve 1.2 1.3 1.4 dizel gerileyecek gibi duruyor. (bu gerilemeyi düşünerek ederek hareket ettiklerini düşündüğüm iki hareket: 1) reno clio'ya 1.5 motor koyması 2)ford fiestaya 1.5 motor koyması)

tayfux
18/01/2013, 01:13
Bilginiz olsun TR de şu an belki de tek olabilir evo kitli cam tavanlı 2012 model siyah renk içi kırmızı Punto Evo 1.3 95 hp dualogic S&S temin edilebilir. Tek yapılması gereken (tabi satılmadan) bayilerden birinden elde kalmış araçlar kısmından sorulması ve işin inanamadığım tarafı aracın Punto Evo oluşu Bilginize...
siz biliyor musunuz hocam olduğunu yani bayii ismi verebilir misiniz? Hani alma düşüncem yok ama olan arkadaşlar düşünebilir aracın evo olması bence yeni puntodan daha iyi..

engincantan33
18/01/2013, 01:51
şu an piyasada (acizane) gördüğüm çok çetin bir 1.6 ve yüksek beygir dizel yarışı var (türkiye için). opel yeni 1.6 136 lık motoru tanıttı, reno 1.6 130 luk kullanmaya başladı, kia ve hundai 1.6 128 kullanıyor. bunlar rastlantı olamaz herhalde... geleceğim nokta şu; bence artık yavaş yavaş b segmenti ve 1.2 1.3 1.4 dizel gerileyecek gibi duruyor. (bu gerilemeyi düşünerek ederek hareket ettiklerini düşündüğüm iki hareket: 1) reno clio'ya 1.5 motor koyması 2)ford fiestaya 1.5 motor koyması)

kesınlıkle haklısınız ve fıat lıder oldugu bu konuda cok gerılıyor ataga gecmesı lazım bravo 1.6 120 lıkten sonra resmen durdu...kı zaten fıat markasının yaptıgı en ıyı sey motor bılırsınız

akca37
18/01/2013, 02:18
siz biliyor musunuz hocam olduğunu yani bayii ismi verebilir misiniz? Hani alma düşüncem yok ama olan arkadaşlar düşünebilir aracın evo olması bence yeni puntodan daha iyi..

Bugün bir fizibilite yapmıştım, ya bugün üç dört tane bayi aramıştım istanbul ankara vs herhalde Ankaradaki Maltepe Kartaş tan serdar beye sordum birkaç tane araç dualogic dizel varmış ama şu an yalnızca bir tane evolarının kaldığını söylemişti, tabi satılmadıysa birkaç saat içinde :) Umarım Kartaştaydı (ksr bakmayın tahmin gibi söylüyorum çünkü not almamıştım nerde olduğunu ama büyük ihtimalle Ankara Kartaş maltepeydi)

playguy
18/01/2013, 17:37
bence üetimi kalkan arabanın 2.el piyasası da düşer

akca37
18/01/2013, 18:54

Aracım bu araçtan olduğundan dolayı yorum yapmıyorum benim fikrimce böylesine bir rekabet ortamında hem dizel hem yarı otomatik olan bir araç çok çok az firmada vardı bilemiyorum şu an hangi firmada dizel ve yarı otomatik var, bulunmayan hint kumaşı olacak gibi bir his var içimde :)

1ocak2011
18/01/2013, 19:22

Ben 2000 TL fiyatını artırdım.

akca37
18/01/2013, 19:25
Ben 2000 TL fiyatını artırdım.

Tuncay abi ağzından bal damlıyo , bende aracımın satış fiyatını 2000 TL arttırmıştım

senin sözünün üzerine +95 diyorum :)

evrenarisoy
19/01/2013, 23:43
95 beygir Manuel vites var mı? Sahibinden'de ilanda biri belirli sayıda geldiğini söylüyor.

Fiat Punto EVO 1.3 Multijet Dynamic Model 32.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 104507805 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-nadir-egzotik-kirmizi-evo-104507805/detay)

srkaradag
20/01/2013, 11:51
95 beygir Manuel vites var mı? Sahibinden'de ilanda biri belirli sayıda geldiğini söylüyor.

Fiat Punto EVO 1.3 Multijet Dynamic Model 32.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 104507805 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-nadir-egzotik-kirmizi-evo-104507805/detay)
Bence doğru değil , belki chipli filan olabilir.

ken01
21/01/2013, 00:45
Tuncay abi ağzından bal damlıyo , bende aracımın satış fiyatını 2000 TL arttırmıştım

senin sözünün üzerine +95 diyorum :)

al benden de o kadar. +1

ken01
21/01/2013, 00:50

yahu adam ilanında şehiriçi 4.2 lt yaktığını yazıyor. imkan var mı böyle birşeye? bence biraz sallıyor gibi geldi.

akca37
21/01/2013, 11:27
Bence de bu araç 95 hp olamaz olsa bile zaten manuel vitesli bir araç şehir içi 4.2 bi ihtimal yakabilir o da trafik ışıklarının ve taşıtların olmadığı boş bir çevre yolu gibi mekanda 50 km hızla falan yaptırabilir :)

Forumda bir arkadaşımızın 95 hp diye yazmıştı hatta konu açmıştı servise sormştum abi olma ihtimali zayıf demişti

tayfux
21/01/2013, 11:59
Bence de bu araç 95 hp olamaz olsa bile zaten manuel vitesli bir araç şehir içi 4.2 bi ihtimal yakabilir o da trafik ışıklarının ve taşıtların olmadığı boş bir çevre yolu gibi mekanda 50 km hızla falan yaptırabilir :)

Forumda bir arkadaşımızın 95 hp diye yazmıştı hatta konu açmıştı servise sormştum abi olma ihtimali zayıf demişti
Emrullah hocam bir ara forumda bir arkadaşa fiat 75 lik diye 95 lik satmıştı manuel ve bunu da gerçekten kanıtlamıştı..belki onun gibi birşeydir..

evrenarisoy
21/01/2013, 23:46
Arkadaşlar bence ruhsata emniyette yanlışlıkla 75 KW yazmışlardır. oda 95-100 BG. tekabul ediyor. arkadaşta 95 bg. diye birine aracı itekleyecek. :)

firari83
22/01/2013, 00:38
haberi duyunca arabamın iki tane talibi çıktı... duyrulur
bilerekaldım zaten bursa birmot bana bunu 2-3 ay önce söylemişti... ona dayanarak aldım bu segmentte c3 dizel oltomatik, polo dsg çok pahalı, fiat duologic on numara.... +2000 hakkıdır..
ayrıca yakıt konusunda manuel kullanımda daha az yakıyor haberiniz olsun. sıkışık trafikte çekiyorum otomatiğe keyfime bakıyorm... manuele çekip 60-70 gidersem 2,3 falan gösteriyo:)) daha ne olsun...

akca37
27/01/2013, 02:26
Emrullah hocam bir ara forumda bir arkadaşa fiat 75 lik diye 95 lik satmıştı manuel ve bunu da gerçekten kanıtlamıştı..belki onun gibi birşeydir..

Bilemiyorum Tayfun hocam olabilir ama bende şaşkınım o kişiye nasıl 75 lik araç 95 lik olarak çıkar merak etmedim değil görmek isterdim

tayfux
27/01/2013, 02:33
Bilemiyorum Tayfun hocam olabilir ama bende şaşkınım o kişiye nasıl 75 lik araç 95 lik olarak çıkar merak etmedim değil görmek isterdim
şimdi araştırdım konuyu bulamadım ama baya konuşulmuştu sitede serviste onaylamıştı 95 lik olduğunu..