PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Chery jeepleri nasıl bilirsiniz ?

saygin54
24/11/2012, 12:32
Arkadaşlar ikinci aracım olan hyundai coupeyi sattıktan sonra dizel bir araç almak istiyodum yalnız arkadaşımın chery tiggo 2.0 otomatik jeepini kullandıktan sonra bu araçlar çok hoşuma gitti.önceden cherylere hep karamsar yaklaşıyodum yalnız kullandıktan sonra jeep hissinin olması bana ayrı bir tat verdi donanımı yolda duruşu motoru çok hoşuma gitti hiç çin arabası gibi durmuyodu almakla almamak arasında kaldım yakıt konusundanda 2.0 olmasına rağmen lpgli idi araç ve çok az bir yakıt tüketimi vardı şaşrdım arkaşlar bilen kullanan sahibi olan arakadaşlara soruyorum sizce jeep keyfi için bu fiyat aralıklarında düşük kmli bu modellerde chery almak mantıklımı ?

GUNES
24/11/2012, 12:35
bi dönem arkadaş alacaktı..beraber sarmıştık bu araca arayıp duruyorduk...bi kaçını inceledik deneme sürüşü yaptık...fena değil yüksek sağlam duruyor...ama gel gör ki marka olayı işte...dünyanın en köklü markalarından olan Fiat da bile bazı durumlar yaşıyorsak (forumdan çok şey okuduk ve bizzat kendimiz yaşadık) bu marka nasıldır tahmin edebiliriz....yani cola turka, coca cola tadı vermiyor işte :D

saygin54
24/11/2012, 12:41
bi dönem arkadaş alacaktı..beraber sarmıştık bu araca arayıp duruyorduk...bi kaçını inceledik deneme sürüşü yaptık...fena değil yüksek sağlam duruyor...ama gel gör ki marka olayı işte...dünyanın en köklü markalarından olan Fiat da bile bazı durumlar yaşıyorsak (forumdan çok şey okuduk ve bizzat kendimiz yaşadık) bu marka nasıldır tahmin edebiliriz....yani cola turka, coca cola tadı vermiyor işte :D

evet bende sakaryadan istanbula gidip geldim ve deneme fırsatım oldu ve bütün fikirlerim değişti araç için :) arkadaşımda sıfır aldı aracı ve çok memnun ama marka olayı gerçekten yüzde yüz bu arabayı istiyorum diyemiyorum cevabınız için tşk...:)

coll34
24/11/2012, 12:49
bence uzak durun derim daima kafada soru işareti bırakıcak bir araç

ZAK1980
24/11/2012, 13:49
Çin araclarını saglam olmuyor arac cusselı gozukebılır ama guvenlıgını nasılsır kaza sırasında sızı nasıl korur

rbcn
24/11/2012, 13:57
en iyi çin ölü çin !!!

dicaser
24/11/2012, 15:30
benzin deposu boşken benzin istasyonuna gidin tam doldurun demenizle birlikte araç 30tllik benzinden sonra doldum diyerek pompanın pimini attırıyor , oysaki araç boş :D deponun olduğu yerden aracı sallayın bi iki kere sonra düzeliyor benzin doldurma işlemine devam :D (abimin cherry jipinden alıntı)

saygin54
24/11/2012, 15:36
benzin deposu boşken benzin istasyonuna gidin tam doldurun demenizle birlikte araç 30tllik benzinden sonra doldum diyerek pompanın pimini attırıyor , oysaki araç boş :D deponun olduğu yerden aracı sallayın bi iki kere sonra düzeliyor benzin doldurma işlemine devam :D (abimin cherry jipinden alıntı)

:) tşk

dicaser
24/11/2012, 16:14
:) tşk
içi,dışı ve gidişi fena değil , ama bizde bu tür saçma bi problem var , o paraya alınabilecek en iyi jip :D