Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir'den selamlar...
merhaba arkadaşlar, ben de 3 ay önce bir GP sahibi oldum ve aranıza katılmaya karar verdim. Arabam GP 1.3 Multijet Active 75hp 5 kapı ve ilk arabam. Umarım hem arabam hem de sizinle beraber olmak iyi bir deneyim olur. Büyükşehir Belediyesinde mühendis olarak çaılşıyorum, İzmirli arkadaşlarım yardımlarını eksik etmesse sevinirim, şimdiden herkese teşekkürler.....
Hoşgeldiniz hocam keyifli forumlar.. Bu metro ne zaman açılacak yahu? Belediye gorunce sorayım dedim :)
Send my Samsung Galaxy S3 using 2
Teşekkürler, ancak belediyeci de olsak emin ol en çok biz merak ediyoruz ne zaman açılacak :)
Yine öğrenemedik :)
serkandemir
23/11/2012, 11:13
merhaba arkadaşlar, ben de 3 ay önce bir GP sahibi oldum ve aranıza katılmaya karar verdim. Arabam GP 1.3 Multijet Active 75hp 5 kapı ve ilk arabam. Umarım hem arabam hem de sizinle beraber olmak iyi bir deneyim olur. Büyükşehir Belediyesinde mühendis olarak çaılşıyorum, İzmirli arkadaşlarım yardımlarını eksik etmesse sevinirim, şimdiden herkese teşekkürler.....
hoşgeldin forumda eğlenceli vakit geçirmen dileğiyle izmirede selamlar valla özledi bayadır gidemiyorum
hoşgeldin forumda eğlenceli vakit geçirmen dileğiyle izmirede selamlar valla özledi bayadır gidemiyorum
Teşekkürler...
Yine öğrenemedik :)
Umarım bir gün hepimiz öğreneceğiz
Misafir046
23/11/2012, 11:36
Hos geldin.
Bizde B. Şehir ile baya bir çalışıyoruz.Bende Muhendisim.
Kaç senesinden beri Belediyedesiniz ?
aramıza hoşgeldiniz,keyifli forumlar..
Hos geldin.
Bizde B. Şehir ile baya bir çalışıyoruz.Bende Muhendisim.
Kaç senesinden beri Belediyedesiniz ?
Yeni sayılırım 2,5 senedir İZSU'da çalışıyorum.
hoşgeldin... keyifli forumlar...
Aramıza boşgeldiniz
Sent my iPad using