Orijinalini görmek için tıklayınız : Polisle tartıştım geceyi karakolda geçirdim
dogus618
23/11/2012, 09:28
Gece eve geliyodum dolapdere bilgi universitesi orda Yunuslar cevirme yapiyordu cevirdiler basta cam filmine takti sonra bagajdaki 2 tane tornivadaya takti bunlari ne icin tutuyosun dedi, anfileri ayarlamak icin bagajda duruyo dedim sonra tornavidayla cami cizmek istedi filmli ya elini tuttum cektim bunu yapmaya hakkin yok. Dedim tartismaya basladik filmi sök diyebilirsin ama cizemessin dedim ustume yurudu bagrindi bende ona bagrindim geceyi ferikoy polis karakolunda gecirdik ama zaferi ben kazandim filmi sokturmuyorumda bazen polislerden nefret ediyorum ya
Ziyaretci032
23/11/2012, 10:18
gecmis olsun kardesim bi ara iyice azitttilar.
aykut_1914
23/11/2012, 10:32
dostum geçmiş olsun. Aman diyim yunuslarla kesinlikle şaka olmaz tecrübeyle sabit
dogus618
23/11/2012, 10:39
Size katiliyorum saka olmaz ama sanki o kiyafetin icine girince butun dunyalari ben yarattim modunda yanimda annem var bagrip cagrindi ve dedimki film sokulmesi gerekiyosa yazin cezayi niye ciziyosun dedim ordan basladi tartisma tornavidayada takti ne bilim polisleri severdim ama dunki davranisindan dolayi uyuz oldum annemin yaninda lan lun konusuyo kendileri coo bisi saniyorlar havalarindan gecilmiyo
Yunuslar manyak oluyor Türk polisleri çok artist oldular
volume23
23/11/2012, 10:48
Polis devleti olduk normaldir bütün kozlar ellerinde kendilerini birşey sanıyorlar tabi hepsi için geçerli değil ama kurunun yaninda yaşta yanıyor günümüzde polis için pozitif düşünen kişi sayısı git gide düşüyor.En azından benim çevremde böyle
dogus618
23/11/2012, 10:58
Ya ben polisleri severim ama bazilari col havali bazilari ise insan gibi insan.curuk elma misali bi curuk hepsini curutiyo
Misafir046
23/11/2012, 10:58
Gece eve geliyodum dolapdere bilgi universitesi orda Yunuslar cevirme yapiyordu cevirdiler basta cam filmine takti sonra bagajdaki 2 tane tornivadaya takti bunlari ne icin tutuyosun dedi, anfileri ayarlamak icin bagajda duruyo dedim sonra tornavidayla cami cizmek istedi filmli ya elini tuttum cektim bunu yapmaya hakkin yok. Dedim tartismaya basladik filmi sök diyebilirsin ama cizemessin dedim ustume yurudu bagrindi bende ona bagrindim geceyi ferikoy polis karakolunda gecirdik ama zaferi ben kazandim filmi sokturmuyorumda bazen polislerden nefret ediyorum ya
Sen bazen ben hayatım boyunca nefret ediyorum.Amcam yengem polis oldugu halde...
Ki kendilerini çok seviyorum ama iş meslek kısmına geldimi malesef olmuyor.
Ziyaretci031
23/11/2012, 11:04
Kardeş doğru diyorsun cam filmini cizemez.Ha sana bağıramazda ama sende ona bağıramassın beni yanliş anlama seni kötüleme amaçlı söylemiyorum ne senin öna bağırmaya yetkin var nede polisin sana.
Sıkma canını olur böyle şeyler takma kafana.
İsveçlilerin bir lafı vardır polis polis diye başlar epey kalaylı biter. Çok severim o lafı :)
Send my Samsung Galaxy S3 using 2
ersinjeofizik
23/11/2012, 11:38
Evet malesef özellikle genç arkadaşların egoları çok yükseldi..
Misafir046
23/11/2012, 11:41
Evet malesef özellikle genç arkadaşların egoları çok yükseldi..
Egoları yukselmeyi gecti.
Stratosfere degiyor.Atmosferide gecti.
geçmiş olsun Doğukan. Biraz sakin olmakta fayda var biliyorum zor oluyor ama :)
Öğretmen, asker, doktor, memur, işçinin İTİBARI yerlere çalındı.
Polis ise küçük dağları yarattı yıktı...
Daha dün bir öğretmenin gözünü çıkarttı öğrencisi, adam kör oldu kaldı (diğer gözü de görmüyormuş zaten)
dogus618
23/11/2012, 13:12
Her polis kotu degil ama aradan cikiyo bazen bole;)
Ziyaretci037
23/11/2012, 13:18
Geçmiş olsun kardeşim,değmez şeref yoksunlarıyla uğraşmaya,hepsinin burnu havada.Boşa kendini yakarsın boşver.Geçmiş olsun..
bende polis çocuğuyum babam hariç çoğu ş..efsiz :)
Öğretmen, asker, doktor, memur, işçinin İTİBARI yerlere çalındı.
Polis ise küçük dağları yarattı yıktı...
Daha dün bir öğretmenin gözünü çıkarttı öğrencisi, adam kör oldu kaldı (diğer gözü de görmüyormuş zaten)
dün Kırşehirde bir müdürü makamında baya tartaklamışlar..
Bir de şunu ekleyeyim eğer "halk arabası" ile değil de "patron arabası" ile geziyor olsaydın çekinirdi bu kadarını yapamazdı eminim.
Ayrıca ne kadar doğru bilmiyorum ama olay başına prim mi alıyorlarmış neymiş, ondan olmasın bunlar?
kardesim gecmis olsun.. polisleri bende sevmem önceden severdim ama bi kac olaydan sonra sevmiyorum artık..
benimde 3-4 ay önce basımdan bir olay gecti esimle kayınvalideden cıktık eve dogru gidiyoruz kasımpasa ana caddesine cıktım polis orta seritten geliyor doblo ile bende en sag seride cıktım yanyana geldigimde bi ara göz göze geldik neyse piyalepaşa bulvarında önüme kırdı ne oldu falan dedim ama tipleri göreceksin 19-20 yaslarında yanımda esimde var ehliyet ruhsat falan baktı birsey bulamadı bu arac dur ihtarına uymadı falan diyor ne zaman dedim yarım saat önce diyor imkansız ben kayınvalidede yemek yiyordum falan filan arabayı arıcaz dedi tabi buyur dedim baktı birsey bulamadı hangi subedensiniz dedim feriköy deyince bi sn dedim patronumu aradım polislere telefon geldi bir yanlıslık oldu kusura bakmayın dediler illa böylemi olmak gerekiyor anlamıs degilim ya.. yeni yetme tipler millete neyi ispatlamaya calısıyorlar ya.. işte bu tür polis arkadaslardan sonra sevmiyorum polisleri hepsi kötü degildir illaki soguttular milleti artık..
Ziyaretci036
23/11/2012, 13:29
kardesim gecmis olsun.. Polisleri bende sevmem önceden severdim ama bi kac olaydan sonra sevmiyorum artık..
Benimde 3-4 ay önce basımdan bir olay gecti esimle kayınvalideden cıktık eve dogru gidiyoruz kasımpasa ana caddesine cıktım polis orta seritten geliyor doblo ile bende en sag seride cıktım yanyana geldigimde bi ara göz göze geldik neyse piyalepaşa bulvarında önüme kırdı ne oldu falan dedim ama tipleri göreceksin 19-20 yaslarında yanımda esimde var ehliyet ruhsat falan baktı birsey bulamadı bu arac dur ihtarına uymadı falan diyor ne zaman dedim yarım saat önce diyor imkansız ben kayınvalidede yemek yiyordum falan filan arabayı arıcaz dedi tabi buyur dedim baktı birsey bulamadı hangi subedensiniz dedim feriköy deyince bi sn dedim patronumu aradım polislere telefon geldi bir yanlıslık oldu kusura bakmayın dediler illa böylemi olmak gerekiyor anlamıs degilim ya.. Yeni yetme tipler millete neyi ispatlamaya calısıyorlar ya.. Işte bu tür polis arkadaslardan sonra sevmiyorum polisleri hepsi kötü degildir illaki soguttular milleti artık..
akşam 3 tane serseri kardeşime sarmış polisi arıyor ne gelen var ne giden ama gereksiz işler oldumu orda biterler.
bvulgari
23/11/2012, 13:30
Keşke bağırdıgı zaman aynı film olayında oldugu gibi "senin bana bagırmaya da hakkın yok" deseydin sakin bir şekilde..
dogus618
23/11/2012, 13:31
Oncelikle iyi dileklerinz icin hepinize tsk ederim ama benim yasitlarim genc polisler malesefki poliscilik oynuyo kendi kendine dolapderede esrarkeslerle oturup sohbet muhabbet ediyo ben sigara icmiyorum gordugum muamele komik valla anlamis degilim ama artik hic polimige girmeden direk subeye gidelim bi sikintin varsa benden diycem
dogus618
23/11/2012, 13:32
Gerektigi zaman gelirlermi murat abi onlar yolunu bulucak sogucleyecek adam ariyo
akşam 3 tane serseri kardeşime sarmış polisi arıyor ne gelen var ne giden ama gereksiz işler oldumu orda biterler.
aynen öyle kardesim gelmezler..
Ziyaretçi034
23/11/2012, 13:35
yeni yetme tipler millete neyi ispatlamaya calısıyorlar ya..
çingeneye beylik vermişler, önce babasını kesmiş. bunların olayıda o hesap.
kasabanın şerifi tadında geziyorlar
aykut_1914
23/11/2012, 13:36
Size katiliyorum saka olmaz ama sanki o kiyafetin icine girince butun dunyalari ben yarattim modunda yanimda annem var bagrip cagrindi ve dedimki film sokulmesi gerekiyosa yazin cezayi niye ciziyosun dedim ordan basladi tartisma tornavidayada takti ne bilim polisleri severdim ama dunki davranisindan dolayi uyuz oldum annemin yaninda lan lun konusuyo kendileri coo bisi saniyorlar havalarindan gecilmiyo
Ya ben polisleri severim ama bazilari col havali bazilari ise insan gibi insan.curuk elma misali bi curuk hepsini curutiyo
valla doğukan polislere genel lafım yok aralarından iyide çıkıyor.
Ancak "yunus" denilen kişiler bir başka dünyada, sanırsın dokunulmazlar.
Geçen yaz 1 arkadaşla bizim oralarda dolanıyorduk, cinayet mi ne işlenmiş olay yeri şeritleri vardı. Bir bakalım dedik,kaldırımdan yürüyorduk arkada zart zart basıyo.Yunusmuş, ben hiç arkama bakmadan sol kolumla şurdan geç der gibi işaret yaptım, sen misin yapan. Sırtımda cop acısı hissettim bi anda,ben noluyo lan demeye kalmadan arkadaşta motordan inen tek yunusa geçirdi. Noluyo ne bitiyo demeden 3 motor sarıverdi bi anda 3*5 haşat ettiler bizi. Manyak o herifler,tamamen ego tatmini. Göz göze bile gelmiyorum yunuslarla o olaydan sonra :)
Misafir046
23/11/2012, 13:37
kardesim gecmis olsun.. polisleri bende sevmem önceden severdim ama bi kac olaydan sonra sevmiyorum artık..
benimde 3-4 ay önce basımdan bir olay gecti esimle kayınvalideden cıktık eve dogru gidiyoruz kasımpasa ana caddesine cıktım polis orta seritten geliyor doblo ile bende en sag seride cıktım yanyana geldigimde bi ara göz göze geldik neyse piyalepaşa bulvarında önüme kırdı ne oldu falan dedim ama tipleri göreceksin 19-20 yaslarında yanımda esimde var ehliyet ruhsat falan baktı birsey bulamadı bu arac dur ihtarına uymadı falan diyor ne zaman dedim yarım saat önce diyor imkansız ben kayınvalidede yemek yiyordum falan filan arabayı arıcaz dedi tabi buyur dedim baktı birsey bulamadı hangi subedensiniz dedim feriköy deyince bi sn dedim patronumu aradım polislere telefon geldi bir yanlıslık oldu kusura bakmayın dediler illa böylemi olmak gerekiyor anlamıs degilim ya.. yeni yetme tipler millete neyi ispatlamaya calısıyorlar ya.. işte bu tür polis arkadaslardan sonra sevmiyorum polisleri hepsi kötü degildir illaki soguttular milleti artık..
Gecen sene izmirde bios barda egleniyoruz arkadaslarla.O zaman evli değildim bekardım.
Yan masada 3-5 kişi egleniyor.23-24 yaslarında.Bir ara o gruptan biri bizim bayan arkadasa yaltaklanmaya calıstı.Höst möst ne oluyor derken bir anda olay dısarıya tastı.Bende kendimi tutamayıp birine tokat attim.
Aradan gecen zaman da bizi aldılar karakola goturduler.O sırada Avukat olan iki arkadasımı cagırdım.Karakol amiri biz gelince biraz sert cıkıstı bende ona sert bir kaç cumle soyledim.Ama hala olayı idrak edemiyoruz tam ortamda ipler kopacakken Avukatlar girdi ama bizim arkadaslar dısında 4-5 tane daha.MEger ki baro eglencesi varmıs kalkıp geldiler.
biz içerideyken 30 dk sonra amir geldi bizden ozur diledi ama ben olayı hala arkadaslarımla idrak edemiyoruz.
Olayın aslı o masadakilar polislermiş.Ve o karakolda gorevliymiş.Bizim avukat arkadasa telefon acınca Gelirken BİOS barın sahibini de cagırmıs(arkdasımın yakın tanıdıgıymıs) ve ondan olayı anlatmasınıda istemiş.Biz bir baska odadayken bizim avukatlar 8-10 kişi ve Bios barın sahibi karakol amirine hem olayı anlatmıs hemde polis cocuklar ve amir acıkcası cok fazla tırsmıs...
Kapıdan arabaya gidene kadar defalarca ozur dilediler.
Diş geciremeyince kuyruklarını kısıp geri cekiliyorlar.
çingeneye beylik vermişler, önce babasını kesmiş. bunların olayıda o hesap.
kasabanın şerifi tadında geziyorlar
aynen öyle kardesim.. kardesimi bıcakladı serseriler 2 saatte gelmediler.. :(
geçmiş olsun bazıları hak ediyor karşı tepkiyi illa birinin oğlu veya yiğenimi olmak lazım adam gibi davranmaları için yakın arkadaşım b.köy savcısının yiğeni en son oda polisle tartıştı polile aynı anda karakola girdiler polisten önce çıktı geçmiş olsun tekrar oluyor böyle tatsız şeyler bu arada feriköy polis karakolu benim evin 1 üst sokağı :)
biliyorum yalcınım :) illa birilerini tanıyacaksın yoksa olmuyor anlamıyorlar anlasamıyorsun heriflerle..
evet malesef anlamıyor illa amca-dayı muabbetini devreye sokucaksın o zaman jetonu düşüyor
Devletin memuruna nasıl el kaldırıyorsun. İyi olmuş nezarette geçirdiğin dövmediklerine dua et seni oracıkta ağzını burnunu kırarlardı isteseler.
Devletin memuruna nasıl el kaldırıyorsun. İyi olmuş nezarette geçirdiğin dövmediklerine dua et seni oracıkta ağzını burnunu kırarlardı isteseler.
kaşınana her yol mübahtır karşındaki memur ilk önce adam ve insan olucak vatandaşa nasıl davranıcağını bilicek he bunlara rağmen karşısındaki terbiyesiz ise dediğin olur ama ağız burun kırmak onlar eskidenki siz hala 80-90 yıllarda kaldınız polisin orda şiddet uygulaması sonrasında memuriyetini yakmasıdır ki demekki doğuş'un haklı olduğunu gördüler ser kaldı memursa memurluğunu bilicek yasa gereğini yapıcak özel mülke hasar veremez babasının mülkü değil
can-asan
23/11/2012, 15:09
geçmiş olsun Doğukan. bazı polisler var yanında annen eşin kız arkadaşın varsa devam ettiriyorlar, bazıları varki edecek laf bulamıyorum.. annen arabadayken arabayı aramaları ne kadar büyük bi saygısızlık, bence ihbar olmadığı sürece yanında annen varken arabayı aramamalıydılar, ayıp.. o kadın arabadayken niye huzursuz edersin sen..
orda annen değilde 2-3 erkek arkadaşın olsa arabayı değil sizide çamaşırınıza kadar arasın işidir der geçerim. bazıları gerçekten değişik...
skystar37
23/11/2012, 15:22
Vatandaşın cebinden çıkan vergiler ile edindikleri imkanları sadece kendi egolarını tatmin etme hevesi ve üzerlerindeki sorumluluğa bir görev vazife aşkından ziyade sadece meslek olarak bakmalarının yanında devletin onlara sundukları imkanları suistimal etmelerinden nefret ediyorum. Polissen kanunda senin haklarında vatandaşın haklarında herşey yazılı ancak ne yazık ki kendi kanunlarını birazda kendileri yazıyorlar.
Hepsine demiyorum ama %51i, yunusların %91i kendini bilmez sadece nefes alan canlılar. insan bile demek istemiyorum onlara...
Arkadaş terörist değil el falan kaldırmamış camı çizmesine engel olmuş hakkını aramış sadece ondan sonra da dokunursun dokunamazsın tartışması olmuş olay bu yani.
Peki neden molotof, havai fişek, taş, kiremit, tuğla atıp devletin memurunun canına kast edenlerin "ağzını burnunu kırmıyorlar" da camında film, arabasında tornavida olan vatandaş camı elletmedi diye kırsınlar???
rockforever
23/11/2012, 15:32
demek sen o polisin yerinde olsan ağzını burnunu kırardın herhalde ....yani burada tarif edilen %90 lık polislerin arasına giriyorsun...
şeytan diyo al o tornavidaları sapla bir yerine...
Gecenin 12'sinde Seferihisar-Gümüldür yolunda domuza çarptık (araç sonradan pert oldu airbag'ler falan açıldı). İndik aradık polisi böyle kaza oldu diye. Polisten önce bir Çekici geldi olay yerine. Sonra polis geldi kazayı soruşturdu kim sürüyordu nasıl oldu domuz nerede hani vs.
Aracı bankete çektik bu arada Kaskoyu da aramıştık onun çekicisinin gelmesini bekliyoruz.
Derken polis tutturdu arabayı hemen çekin buradan götürün, durdurmam ben sizi burada trafiği tehlikeye atıyorsunuz (aslında alakası yok bankette duruyor araç yolda değil) vs. orada hazır bulunan çekiciye bindirmeye çalışıyor arabayı inatla. Yok dedik kasko çekicisi gelecek ona bindireceğiz. o 3 saatten önce gelmez diyor.
Bu yolda domuz hiç olmazdı nasıl çarptınız nasıl becerdiniz falan diyor. suçluyuz sanki. bir sürü afra tafra üfleme püfleme. Çekin arabayı hemen falan filan...
Ne bir geçmiş olsun Allah korumuş demek, ne bir şeyiniz var mı herkes iyi mi diye sormak varsa yoksa oraya bizim çağırmadığımız onlardan bile önce gelen Çekiciye bizim arabayı yüklemek olmuş işi...
dogus618
23/11/2012, 16:37
el kaldırmadım sadece cama elındeki tornavidayı dayadı yapma lütfen dedim baktım dinlemicek elini aşağı indirdim lütfen yapma ne olur ceza kes gidim vay sen benim elimi nasıl tutarsın muhabetti yaptı olay ole basladı el kaldırsydım elını tutmaz kafasını kırardım ama ne yazıkkı polisler
dogus618
23/11/2012, 16:41
arkadaşım sana diyicek bşi bulamıyorumda inşallah seninde başına böle bi olay gelir anlarsın polise el kaldrıcak kadar namussuz değilim
benimde ailemde diyarbakırda özel harekat polis akbam var polis cocuğuyuz bugune kadar polisleride severdim dun yasadığımdan sonra asla sevmiyorum artık he hakkını yemem abi babacan polisler var ama bunlar yüzünden tüm polislerin adı kötü oluyor sanada pek bişi demicem arkadaşım tek diyeceğim polise el kaldırmadım asla sadece camı cizmesine engel oldum ama anlayış farkı işte sen farklı algılıyorsun ordaki polis zihniyetinde bir arkadaşsın neyse
hocam AKP milletvekilinin oğluyum deseydin sıraya dizip harmandalı bile oynatırdın poliselere :)
arkadasım sen bunları söyledigine göre sende polissin anlasılan ama sunu unutma bu ülkede insanların vergileri ile o memur arkadasların maaşları ödeniyor bu ülkede ictigimiz sudan tutta neredeyse aldıgımız nefese bile vergi alıyorlar.. el kaldırma konusuna gelince arkadasın arabasında film varsa kesersin cezasını adam gider söktürür filmlerini o polisin öyle bir hakkı yok kimsenin öyle bir hakkı yok he birde yanımda esim varken annem ailem var iken senin bahsettigin devletin polisi yeni yetme bir iki vatandaş lan lu lun lu bana konusuyorsa aynı sekilde cevabını.. devletin polisinin insanlara böyle davranmaya hakkı yok he bir sucu var ise adamın alırsın götürürsün ayrı ama sucu olmayan bir vatandasa sen lan lı lun lu konusamazsın!... agzını burnunu kırarlarmıs nereye kırıyorlar ya ? kimin agzını burnunu kırıyorlar ? bu millet zaten hep böyle sustugu icin bunlar oluyor hakkımızı aramayı bilmiyoruz...
hocam AKP milletvekilinin oğluyum deseydin sıraya dizip harmandalı bile oynatırdın poliselere :)
aynen zaten bunlara öyle yapacaksın...
o zaman devletin polisi nerde kalıyor ? adam almıs karsılarına tek tek soru soruyor iste polisi acıga alıyorlar kırsaydı ya polis agzını burnunu ? hay allahım ya
AKP milletvekili oğluda fiatla geziyor zaten polislerde salaktı.
polis insanların altındaki arabaya göremi muamele yapıor ? veya yapması gerekiyor?
AKP milletvekili oğluda fiatla geziyor zaten polislerde salaktı.
bu polis konusa fena içerdin hocam hayırdır ?
tanımıyorum ben olayı da bilmiyorum ama hep diyorsunuz ya: "kamuran" olmasın? :)
valla dilimin ucuna geliyor ama demeye dilim varmadı bi türlü.. :)
polis insanların altındaki arabaya göremi muamele yapıor ? veya yapması gerekiyor?
Aynen öyle yapıyorlar. Bi gaflete düşüp, arkadaşımıza yaptıkları muameleyi son model bi mercedes'e yapsaydı, yunusmuş balinaymış dinlemezler, haritadan yer seçtirirlerdi.
Polisler çok uyanık. Sadece trafikte değil, karakola gittiğiniz zaman işleminizi yapmadan önce, "Ne iş yapıyorsunuz?" gibisinden sorarlar önce. Cevaba göre davranırlar. Benim babam milletvekili, deyip suratına atarsan kartviziti başka muamele, şu işi yapıyorum dersen başka muamele...
Türkiye'nin halleri, acı ama gerçek.
"vekilinin" "aslından" daha ağır bastığı tek ülkeyiz herhalde...
ya arkadaşlar polislerle neden sorun yaşıyorsunuz anlamıyorum. zıt gitmeyin efendi olun birazda gülümseyin hiç bir sorun olmaz. 18 yıldır ehliyetim var onlarca kere çevirmeye girdim tecrübe ile sabittir. ilaveten babam emekli başkomser ama inanın mecbur kalmadıkça dile getirmem.
"vekilinin" "aslından" daha ağır bastığı tek ülkeyiz herhalde...
Yorum budur...
Gecenin 12'sinde Seferihisar-Gümüldür yolunda domuza çarptık (araç sonradan pert oldu airbag'ler falan açıldı). İndik aradık polisi böyle kaza oldu diye. Polisten önce bir Çekici geldi olay yerine. Sonra polis geldi kazayı soruşturdu kim sürüyordu nasıl oldu domuz nerede hani vs.
Aracı bankete çektik bu arada Kaskoyu da aramıştık onun çekicisinin gelmesini bekliyoruz.
Derken polis tutturdu arabayı hemen çekin buradan götürün, durdurmam ben sizi burada trafiği tehlikeye atıyorsunuz (aslında alakası yok bankette duruyor araç yolda değil) vs. orada hazır bulunan çekiciye bindirmeye çalışıyor arabayı inatla. Yok dedik kasko çekicisi gelecek ona bindireceğiz. o 3 saatten önce gelmez diyor.
Bu yolda domuz hiç olmazdı nasıl çarptınız nasıl becerdiniz falan diyor. suçluyuz sanki. bir sürü afra tafra üfleme püfleme. Çekin arabayı hemen falan filan...
Ne bir geçmiş olsun Allah korumuş demek, ne bir şeyiniz var mı herkes iyi mi diye sormak varsa yoksa oraya bizim çağırmadığımız onlardan bile önce gelen Çekiciye bizim arabayı yüklemek olmuş işi...
ya arkadaşlar polislerle neden sorun yaşıyorsunuz anlamıyorum. zıt gitmeyin efendi olun birazda gülümseyin hiç bir sorun olmaz. 18 yıldır ehliyetim var onlarca kere çevirmeye girdim tecrübe ile sabittir. ilaveten babam emekli başkomser ama inanın mecbur kalmadıkça dile getirmem.
Size denk gelmemiş de ondan..
Yukarıdaki yazıma bakın örneğin o arabanın içinde aile vardı (serseri yoktu) herkes kazanın şokunda zaten gülümseyemedik belki ama efendilik hep bizde kaldı ne yazık ki onlar zıt gitti..
insanın başına gelmeyince davulun sesi uzaktan hoş geliyor sen malına zarar vermeye kalkan kendini bişey sanan memura sesini çıkarma, bizim malımız değerli biz ses çıkartırız bununda adı malını korumak değilde serserilik ise serseriyiz
hakanozukacmaz
23/11/2012, 19:51
önüne geleni polis yapıp beline tabancayı takarlarsa böyle olur işte
aykut_1914
23/11/2012, 22:26
memurlugunu bilsin o zaman. Üstündeki üniformaya güvenip ona buna zıplamasın, illa bir şekil yapayım şu gence dicekse memur formasını çıkarıp yapsın. Hiç sevmem işi olmayıpta zırvalayanları
BaranSelo
23/11/2012, 22:44
İyi yapmışsın hocam, tabi ki hakkı yok camını çizmeye. O araba senin milli servetin sonuçta. Tabi polis var polis var, hepsi bir olmaz, her zaman ön yargılı yaklaşmamak lazım. Ama büyük bir çoğunluğunun yaptığı şey ego tatmini malesef.
dogus618
23/11/2012, 23:05
Ksvgaci bi tip deilim ama anam varken yanimda kaplan olurum ne polis ne bi baska bisi anla ana ogul gidiyoruz arabami ara gbt bak ama neyin pesindesin o yuzden dun cok sinirlendim ama sakin durmaya calistigim malima zarar vermeye hakki yok nedim allahindan bulsun dun benimle ugrasan polis allah buyuk
geçmiş olsun kardeşim üzüldüm senin adına ama diğer arkadaşların da belirttiği gibi polis devleti olduk artık. bekarken benim de az tartışmalarım olmadı bi akşam polisin biri içeri alırım sabaha kadar nezarette sürünürsün vs gibisinden laf etmiş ben de aynı uslupla cevap verdikten sonra bişey yapamadan gitmişti maalesef illa birilerinin ismini verecen ki rahat dursunlar tekrar çok geçmiş olsun.
@çetin aksoy seni kamuran değil ama deniz baykal gibi görüyorum artık her şeye yok yerden mualefetsin adam başına gelen olayı anlatmış kaldı ki bu konuda haklı sen de ağzını burnunu kırsaydı diyosun. ya polissin söyleneni kaldıramıyorsun ya da diğer konularda konuştuğun kadarıyla boş adamsın burda olur olmaz konuşuyorsun.
dün Kırşehirde bir müdürü makamında baya tartaklamışlar..
Nerde ve kimi hocam ?
Geçmiş olsun arkadalım aslında bu tipler ezik, bi baltaya sap olamamış kişiler. Devletin verdiği resmi üniformayla ve beylik tabancasıyla küçük dağları ben yarattım diriplerine giriyorlar. üç beş kişi kendini bilmez yüzünden bütün kurumu suçlamak olmaz ama bu tiplerin sayısı gittikçe artıyor. Gözüne birini kestiriyorlar ve bi anda hakim, savcı kesiliyor. Kanuna aykırı bir şey varsa gerekli yasal işlemleri yaparsın, ama kimsenin malına zarar vermeye yetkin yok. Hatalı park yaptık diye polis gelsin aracın camını kırsın vs. böye anlayış yok. Şunuda belirteyim vatandaş olarakta polis memurlarına kabaca davranmamak gerek haklıyken haksız duruma düşmemek için soğukkanlı olmak gerek.
ozdemir58
27/11/2012, 18:01
Gece nöbetinde genelde gergin olurlar birde olaydan olaya koştuklarından agresifleşebiliyorlar.
Tavsiyem empati kurmanızdır...
Bende bir iç güvenlik olduğumdan bu tarz olayları iyi biliyorum...
Kardeşimle beni de motorsikletle seyir halinde giderken anonsla çevirdi. Kasklarımız takılıydı evrakta eksik yoktu. Gbt yaptı sorun çıkmadı. Arama yapacaklarını söylediler ben de arama iznini görmek istedim tabiki izinleri olmadıkları için beklettiler gelmeyince de karakola aldılar. Neyseki avukatım(babam) gelip aldı. Yoksa 3 saatim karakolda heba olacaktı ki sadece hakkımı aradım ona göre düşünün. Polis devleti tanımını merak edenler vardı işte tam olarak bu. Görevi halka hizmet olan bir meslekte halka eziyet eden insanlar var maalesef. Mutlaka iyileri de vardır ama bana denk gelmedi.
Sent my iPad using
dogus618
27/11/2012, 20:18
Cok guzel yazmisiniz sagolun
Maalesef olmaması gereken işler.
Sent my iPad using