Orijinalini görmek için tıklayınız : Uzun Soluklu Bir Aradan Sonra Tekrar Merhaba...!!
Uzun soluklu diyorum çünki yaklaşık 2 senedir online değildim, gerek sağlık gerekse iş sorunları derken göz açıp kapatasıya kadar bir 2 sene geçmiş :) (aslında sanırım eski aracımdan soğumuşum ben çok zaman öncede neysee...) Geçtiğimiz haftalarda eski 3k GP'mi satıp ''sonunda'' Bravo'ya multijete terfi ettim ilk dizel aracım olduğu için epey bir tavsiyeye ihtiyacım olacağını düşünüyorum ;) ama şimdilik konforu, gidişi, yakıtı konusunda ağzım kulaklarıma varmış durumda 2-3 haftalık izlenimlerimle... 280 tl'lik yakıtla yaklaşık 1100 km yol yapmış olmam üstelik şehir içi gerçekten LPG'li 1.4 16v starjet'ten az yaktığı konusunda oldukça sevindirici... ve işte yeni aracım Bravo 1.6 16v starjet sport style;
https://b1211.hizliresim.com/13/p/g46s0.jpg
allah kaza bela vermesin maşallah..
bu arada starjet degil multijet sanırım arac :)
Kazasız belasız aramıza tekrar hoşgeldiniz.
Sent my iPad 2 using
allah kaza bela vermesin maşallah..
bu arada starjet degil multijet sanırım arac :)
Kesinlikle öyle ama satmış olduğum G.Punto ile kıyasladım o aracım Starjet idi..
Bu arada iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim... Daha iyileri sizlerin olsun inşallah..
inşallah benimde ikinci aracım kesinlikle bravo olacak :) bakalım kısmet
inşallah benimde ikinci aracım kesinlikle bravo olacak :) bakalım kısmet
Hayırlısı inşallah ama kesinlikle G.Punto'dan sonra muhteşem geldi konforu motoru gidişi yol tutuşu bakımından bir çok aynı sınıf araçtan daha üstün bence hayırlısı inşallah sizin içinde...
BaranSelo
21/11/2012, 14:52
Güle güle kullanın hocam allah daha da iyisini versin. :)
Hayırlı olsun hoşgeldiniz tekrardan :)
Yeni aracin hayirli olsun. Hosgeldin tekrar, keyifli forumlar.
Öncelikle aracınız hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.tekrardan hoşgeldiniz...
volume23
21/11/2012, 16:33
Maşallah hayırlı olsun yeni aracınız kazasız belasız kullanın.
Kazasız belasız maşallah :)
hayrli olsun, hoşgeldiniz.
kadirridak
21/11/2012, 20:08
Yeni araciniz hayirli olsun. Bende evo'mu satip bravoya gecmek istiyordum ama 2013 te bravonun bitecegini soylediler. Evo'da basima geleni bir daha yasamak istemedigim icin durdum. Bilginiz var mi sizin eger oyle bisey yoksa bende alacam aynisindan.
Kadir bey Bravo'nun 2013 modeli şu anda satışa sunuldu Bravo Sport S2 diye benim satın almış olduğum sport style ile aralarında çok az bir fark mevcut showroomda da görebilme imklanım oldu benim 1-2 küçük detay farkı anlıyacağınız 2012 ile 2013 yan yana koymuş olsak anca aralarındaki fark ortaya çıkacaktır emin olun aksi takdirde ben 2. el aldım ama S2 almayıda düşünmüyor değildim aradaki fark ''0'' olunca anlıyacağınız S1 tercih ettim Bravo'nun kalkacağını pek sanmıyorum çünki aynı klansmanda fiat'ın başka aracı yok kalksada benim için sorun değil çünki motoru konforu iç hacmi konusunda piyasadaki fiyat/kalite orantısında en iyi araçlardan biri kesinlikle tavsiye ederim eğer biniciyseniz oldukça güzel ve başarılı bir araç Bravo... Bu arada iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...
kadirridak
22/11/2012, 11:16
Kadir bey Bravo'nun 2013 modeli şu anda satışa sunuldu Bravo Sport S2 diye benim satın almış olduğum sport style ile aralarında çok az bir fark mevcut showroomda da görebilme imklanım oldu benim 1-2 küçük detay farkı anlıyacağınız 2012 ile 2013 yan yana koymuş olsak anca aralarındaki fark ortaya çıkacaktır emin olun aksi takdirde ben 2. el aldım ama S2 almayıda düşünmüyor değildim aradaki fark ''0'' olunca anlıyacağınız S1 tercih ettim Bravo'nun kalkacağını pek sanmıyorum çünki aynı klansmanda fiat'ın başka aracı yok kalksada benim için sorun değil çünki motoru konforu iç hacmi konusunda piyasadaki fiyat/kalite orantısında en iyi araçlardan biri kesinlikle tavsiye ederim eğer biniciyseniz oldukça güzel ve başarılı bir araç Bravo... Bu arada iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...
Fiyat/kalite faydasi olarak baktigimizda size katiliyorum. Tabiki sifir arac alinca binici olarak alinir.Ama uretiminin bitecegi seklinde haberleri duyunca goz gore gore o arabayida almak istemem. Niteki Evomda agzim yandi:shocking: 2013 un ortalarini bekliyecem egere bu konu hakkinda seyler uydurma ise hemen takasa girerim:Ç
Bu arada tekrar hayirli ugurlu olsun araciniz. Kazasiz surusler.
tekrar hoşgeldin abi, bravon hayırlı olsun :)
fotobelit
22/11/2012, 16:20
Hoşgeldiniz..Yeni aracınız hayılı olsun..
eexelanss
22/11/2012, 16:22
Uzun soluklu diyorum çünki yaklaşık 2 senedir online değildim, gerek sağlık gerekse iş sorunları derken göz açıp kapatasıya kadar bir 2 sene geçmiş :) (aslında sanırım eski aracımdan soğumuşum ben çok zaman öncede neysee...) Geçtiğimiz haftalarda eski 3k GP'mi satıp ''sonunda'' Bravo'ya multijete terfi ettim ilk dizel aracım olduğu için epey bir tavsiyeye ihtiyacım olacağını düşünüyorum ;) ama şimdilik konforu, gidişi, yakıtı konusunda ağzım kulaklarıma varmış durumda 2-3 haftalık izlenimlerimle... 280 tl'lik yakıtla yaklaşık 1100 km yol yapmış olmam üstelik şehir içi gerçekten LPG'li 1.4 16v starjet'ten az yaktığı konusunda oldukça sevindirici... ve işte yeni aracım Bravo 1.6 16v starjet sport style;
https://b1211.hizliresim.com/13/p/g46s0.jpg
Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin..
Bu arada multijet yazacağınıza starjet yazmışsınız yazınızın sonunda :)
Konuya ilk mesajı yazan arkadaşta onu demek istedi sanırım ama siz yanlış anladınız. :)
bende yaklaşık 2 yıl önce starjetten bravoya terfi ettim. Starjette güzel arabaydı gitmiyordu ama konforlu ve donanımlı bir araçtı..
tekrar hoşgeldin abi, bravon hayırlı olsun :)
Ozan'cım teşekkür ederim hoşbuldum kardeşim
Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin..
Bu arada multijet yazacağınıza starjet yazmışsınız yazınızın sonunda :)
Konuya ilk mesajı yazan arkadaşta onu demek istedi sanırım ama siz yanlış anladınız. :)
bende yaklaşık 2 yıl önce starjetten bravoya terfi ettim. Starjette güzel arabaydı gitmiyordu ama konforlu ve donanımlı bir araçtı..
Üstad 4 yıldır aynı aracı kullanmanın vermiş olduğu kimi alışkanlıklar ve akışkanlıklar kolay vazgeçilmiyor ki hiç kimse ''mükemmel'' değildir ;)
ykaya1983
23/11/2012, 21:01
2 yıl bayağı zaman demek.Forumda yazılanlar da bir nevi bellli bir zaman geçtikten sonra okunduğunda anı değeri kazanıyor.Tekrar hoşgeldiniz.Aracınız hayırlı olsun.
Bolu_Beyi
23/11/2012, 22:59
Bravo terfisi çok isabetli bir karar :) Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler..
Sizinle kapışmak isterdim :)
Bravo terfisi çok isabetli bir karar :) Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler..
Sizinle kapışmak isterdim :)
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, Üstad eski aracımla geçirdiğim en son trafik kazasından sonra malesef ayağım artık çok fazla gaza yüklenemez oldu ve anladım ki hızlı yaşamak için sanırım biraz yaşlanmışım :) onun için üstad bütün yollar senin ben seni arkandan takip ederim edebildiğim kadar :)
Sezgin abi biz seninle Karabağlar İş bankasının orda denk geldik. Sen arabayı benimkinin arkasına koymuşsun mağazaya girip rica etmiştim senden çekebilir misin diye. Sonra dedim ben bu adamı tanıyorum bi yerden ama, meğer burdanmış :)
vallahi can :) aynı gün aynı düşünceler içindeydim bende nasıl düşündüm, düşündüm nerden tanıyorum diye ama :)) uzun zaman olmuş be can :) benim mekan belli bir gün uğrada bir şeyler içelim yiyelim be kardeşim :))
vallahi can :) aynı gün aynı düşünceler içindeydim bende nasıl düşündüm, düşündüm nerden tanıyorum diye ama :)) uzun zaman olmuş be can :) benim mekan belli bir gün uğrada bir şeyler içelim yiyelim be kardeşim :))
İş bankasına gelirsem uğrarım bu sefer abi :) Bende Orcanerdeyim Modeka iş merkezinde. bende beklerim her zaman :)
hayırlı olsun! aklımda kalan arabalardan biridir beyaz bravo mjet sports style:) +skydome
teşekkürler şafak'çım iyi dileklerin için, skydome'yi bende çok isterdim ama nasip işte iyi bir 2. el denk geldi her yönü ile muayyer ve iyi bir fiyata skydome'yi düşünmek bile istemedim bakalım nasip bundan sonraki aracımda mutlaka olacak ama cam tavan :D
Abim tekrar hayırlısı olsun kazasız belasız tek fotoyla olmaz bigün ayarlayalımda hava güzelken prof foto çekeyim:D
Sparco34
06/12/2012, 13:14
ilk defa bir bravu begendim diye bilirim
Hayrettin IRMAK
06/12/2012, 20:06
Hayırlı Olsun ... yakıt gayet iyi