Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Civic HB AT 2004-2006 alayım diyorum???
Dostlar kafayı otomatik vitese taktım bir kere :)
Çabuk sıkılan biriyim açıkçası değişiklik olsun diye benim aracın üstüne çok fazla para koymadan hem otomatik hem daha geniş bir araca geçmek için başlıktaki araçlardan almayı düşünüyorum.
Ne dersiniz alınır mı bu araçlar? (5 kapı, Makyajlı kasa olanları)
Aracı bilen, duyan, kullanan herkesin iyi kötü yorumlarını bekliyorum...
Teşekkürler.
tüpe tam uyumlu olduğunu biliyorum..sorun çıkarmıyormuş sanırım..
tüpe tam uyumlu olduğunu biliyorum..sorun çıkarmıyormuş sanırım..
Ben de tüplü kullanacağım mecburen dizel'den sonra umarım yakıt üzmez..
Bahsettiğiniz araç Euro Civic HB olara geçer. Şanzumanları çok sağlamdır, güzel kullanırsanız kolay kolay bozulmaz. HB olduğuna bakmayın, arka koltuklar gayet geniştir, şaft tüneli'nin çıkıntısı olmadığı için 3 kişi rahat oturur. Gayet güzel arabalar. Arabanıza güzel bakar, bakımlarını aksatmazsanız, sizi üzmez.
Honda'yı kesinlikle tavsiye ederim.
Birkan61
20/11/2012, 17:25
Arkadaşımda vardı daha yeni sattı.
303 bin km'de sattı, tüplüydü ve otomatikti. Manuel gibi sürekli vitesle oynar, gazlar egsozun sesini duyar devirli kullanırdı. Maşallah motoru tık demedi ama :)
Keyifli güzel bir arabaydı..
Bahsettiğiniz araç Euro Civic HB olara geçer. Şanzumanları çok sağlamdır, güzel kullanırsanız kolay kolay bozulmaz. HB olduğuna bakmayın, arka koltuklar gayet geniştir, şaft tüneli'nin çıkıntısı olmadığı için 3 kişi rahat oturur. Gayet güzel arabalar. Arabanıza güzel bakar, bakımlarını aksatmazsanız, sizi üzmez.
Honda'yı kesinlikle tavsiye ederim.
Ben de araştırmaya devam ediyorum:
Bagajı 370 litreymiş.
Aks aralığı ise 268,5 cm. olarak sedanlarla yarışır, arka koltuk diz mesafesine bittim zaten :)
Arkadaşımda vardı daha yeni sattı.
303 bin km'de sattı, tüplüydü ve otomatikti. Manuel gibi sürekli vitesle oynar, gazlar egsozun sesini duyar devirli kullanırdı. Maşallah motoru tık demedi ama :)
Keyifli güzel bir arabaydı..
303 binnn...
sahibinden'de görmedim hiç bu kilometrede olan çok dikkat etmem lazım demek ki oynanmış olmasın diye :)
Birkan61
20/11/2012, 17:40
303 binnn...
sahibinden'de görmedim hiç bu kilometrede olan çok dikkat etmem lazım demek ki oynanmış olmasın diye :)
Kesinlikle :)
Arkadaşın arabası buydu ;
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/303131_257373147716927_831843932_n.jpg
Honda için 300 bin normal. Bizde 99 model civic var. Sıfır almıştık. 13 senedir bizde. Bizimkide 300 Bin'e yaklaştı, En son 280.000'i geçmişti. Periyodik bakımlar hariç, arıza vs. için daha servise gitmedi. Sadece 2 defa tampon boyası için kaportacıya gitti hepsi o kadar.
Honda çok güzel araba, bahsettiğiniz model temiz bir araba bulursanız hiç kaçırmayın derim.
Kesinlikle :)
Arkadaşın arabası buydu ;
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/303131_257373147716927_831843932_n.jpg
Yok ben Allah'tan 5 kapı olanlarına bakıyorum :)
alibozpinar
20/11/2012, 20:00
Hondanın her modelini alın derim motor olarak istediğiniz kadar yormaya çalışın yorulmaz. (tabi üst düzey modifiyeli olmadıkça :) ) arkadaşımda var otomatik 140binde tık yok. yağ su filtreler ve balata dışında bir defa porya rulmanımı ne değişti , oda uygun fiyatlara bulunduğundan parçaları sıkıntı olmadı.
Genel imaj olumlu anlaşılan? :)
volume23
21/11/2012, 17:16
Genel imaj olumlu anlaşılan? :)
Bir kardeşimde vardı 1.4 95 mdl oto. 320 000 km de hala kullanıyor tek şikayeti benzin biraz fazla yakıyormuş o kadar.
Misafir047
21/11/2012, 17:54
bir daha alırsam bu araba honda olur
Sevgili forumdaşlarım,
Aklıma girdi bir kere Honda Civic HB, ok yaydan çıktı bir araç sahibi ile anlaşıyor gibiyiz :)
Ocak ayında aldığım Grande Punto aracımı da bu sebepten satışa çıkardım
ilan no: 104906051
link: Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Active Model 24.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 104906051 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-degisensiz-masrafsiz-tertemiz-orijinal-km-aile-araci-104906051/detay/)
benim araçtan önce alacağım araç satılırsa ilanı yayından kaldırabilirim bir nevi acil yani.
eşe dosta foruma gidecek araç her şeyi yazdım ilana.
satılık ilanı için ayrı konu da açacağım ama buraya da yazayım dedim umarım sakıncası yoktur...
hocam çok iyi edersin..tüpe kafam yatsa kesin honda alırdım..
hocam çok iyi edersin..tüpe kafam yatsa kesin honda alırdım..
sağol :)
tüp tabiki dizel kadar rahat olamaz ayarı var filtresi var ama bu aracın sürüş keyfi çok güzel diyorlar telafi eder umarım..