Orijinalini görmek için tıklayınız : Şu punto hakkında fikirlerinizi alabilir miyim..
Birkan61
19/11/2012, 02:57
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Dynamic 2007 Model 22.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 81648018 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-tertemiz-bakimli-81648018/detay/)
İlan bu..
Araç içime çok sindi.. Modeli km'si temizde gözüküyor..
5664'e msj attım.
2009'da bi hasarı gözüküyor. Onu çamurluk değişimine bağladım, yüz yüze gelince zaten şasi ve motor numarasından sigortacı bi abimden sorgulatıcam onda problem yok.
Fakat muayene ve km bilgileri geldi ayne şöyle ;
25/12/2009'da 72,794 km'de muayene girmiş.
09/12/2011'de ise 73,242 km'de muayene girmiş.
Araç 2 senede 448 km yapmış gözüküyor ve bu bana hiç hoş gelmiyor. Burnuma kötü kokular geliyor.
Siz ne düşünüyorsunuz..
Kafayı yedim arabasızlıktan :(
Birkan senin içine sinmişte benim içime sinmedi bea bakınca soğuk geldi bana birde aşağıda yazmışsın 2 senede 448 km yapma ihtimali yok bea arabanın park yerini değiştirse bile daha fazla yapar..hele ki İstanbul da..
Birkan61
19/11/2012, 03:08
Başta içime sinmişti daha doğrusu abi..
Acaba sonradan plakamı değiştine oldu bilmiyorum artık şasi ve motor numarasını falan öğrenicem ne zaman el değiştirmiş kaçıncı sahibi falan bakıcaz motor durumuna falanda bi expertize sokarız.
Hayırlısı bakalım..
miskofalez
19/11/2012, 03:16
Belki aracı yeddi emin de tutmuşlardır vergi borcu, haciz falan buda ordan almıştır,bi araştırmak lazım ...
Belki aracı yeddi emin de tutmuşlardır vergi borcu, haciz falan buda ordan almıştır,bi araştırmak lazım ...
o zaman da 2 sene yatan araç iyi olmaz derim hocam.Hatta ahlı mal alınmaz derim..ne bileyim bana garip geliyor 2 senede 400 km..
Birkan61
19/11/2012, 06:20
Fiat Punto Grande 1.4 Starjet Fun 2009 Model 22.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 104905033 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-masrafsiz-emsalsiz-punto-104905033/detay/?favorite=1#)
Peki ya bunun hakkında ne düşünüyorsunuz :)
Fiyatı 21 - 21,500 falan yapsa alırım
tolgabaydar
19/11/2012, 07:19
merhaba, edevlet den aracın geçmişini de sordurun borcu harcı varsa çıkar,benim düşünceme göre aracın direksiyonu ve vites topuzu 100bin altında gibi durmuyor,direksiyon airbag kapagıda değişmiş gibi çünki renk tutmuyor sizin buldugunuz hasar airbag açmış olabilir, gidip bakın inceleyin bişey kaybetmezsiniz,tanıdık ustanıza muhakkak götürün test merkezlerine inanmayın hem paranızdan olursunuz hemde aracınızdan.
son ilandaki araç daha temiz HAY-Fİ müzik sistemide cabası :)
Ziyaretci036
19/11/2012, 10:42
birkan fun'ı gidip alalım hemen. :)
Ziyaretci032
19/11/2012, 10:44
benim arabayı verelim kardeşim sana uğraşma bunlarla :)
Ziyaretci040
19/11/2012, 11:13
Birkan ilk araç bomba bence haberin olsun.2. araç içinse benzin olayı seni üzer derim dizel kullanıcısı olarak :) Ama renk ve fun olması mükemmel :) He bu arada benim arabada satılık :) Orj. km olduğuna emin olabilirsin. :D
1ocak2011
19/11/2012, 11:15
2. araç daha iyi gibi, En azından marşpiyel Spoiler parası harcamazsın. 2. araç direksiyondanda bakınca çok yorgun. Yalnız 1. aracın pedal takımı orijinal yazmış ama değil. Bilgilerine
bende fun konusunda hem fikirim ilk ilanda pek uyuşmayan durumlar var ama fun güzel temiz görünüyor tabi canlı canlı görmek ve aracı servise göstermek en iyisi
birkan funda toplam 2,800 gibi kayıt var ama parça parça tek seferde değil bu tutar
funların beyazları gerçekten çok güzel oluyor..
Birkan61
19/11/2012, 13:06
merhaba, edevlet den aracın geçmişini de sordurun borcu harcı varsa çıkar,benim düşünceme göre aracın direksiyonu ve vites topuzu 100bin altında gibi durmuyor,direksiyon airbag kapagıda değişmiş gibi çünki renk tutmuyor sizin buldugunuz hasar airbag açmış olabilir, gidip bakın inceleyin bişey kaybetmezsiniz,tanıdık ustanıza muhakkak götürün test merkezlerine inanmayın hem paranızdan olursunuz hemde aracınızdan.
ilk aracı çıkardım kafamdan ne olduğu belirsiz.. babamda baktı arabaya ilk görüşte onunda içine sinmemiş km olayını söyledim bi daha bu arabaya bakma bile dedi :D
son ilandaki araç daha temiz HAY-Fİ müzik sistemide cabası :)
FİYAT servisinde çalışmasıda ayrı konu :D
birkan fun'ı gidip alalım hemen. :)
Bugün okula gidicem abi ama telefonla görüşücem, hafta içi bugünden sonra müsaitim bir dahaki p.tesiye kadar. Vize haftası bittiğinden 1 hafta küçük bi tatilimiz var :D
Umarım bir problem olmazda alırım..
benim arabayı verelim kardeşim sana uğraşma bunlarla :)
Zamanındada düşünmedim değil abi ama 77 hp kullandım bana göre değil en azından 95 hp olsun istedim benzinli olacaksa :)
Birkan ilk araç bomba bence haberin olsun.2. araç içinse benzin olayı seni üzer derim dizel kullanıcısı olarak :) Ama renk ve fun olması mükemmel :) He bu arada benim arabada satılık :) Orj. km olduğuna emin olabilirsin. :D
Zaten rengi ve fun olmasına vuruldum ben o kadar şey tasarladımki kafamda arabaya yapmak için resmen almalıyım yani :D
İlk arabayı eledim abi ya. Benzinde çok aşırı fark etmez diyorum çünkü biliyosun hafta içi izmitteyim hep hafta sonu kullanabiliyorum. T-jet kullanan bi abi var bizim burda 50 liraya 140 km gidiyorum demişti. Çok fark yoktu bende ibizayla 150 - 160 km yapıyodum 50 liralık mazotla :D
İlanını gördüm abi, sert yazılarada yer vermişsin :D :D
Param olsa düşünmemde 22 - 22,500'den fazla veremiyeceğim için arabaya malesef :)
birkan funda toplam 2,800 gibi kayıt var ama parça parça tek seferde değil bu tutar
Abicim bilgin için çok teşekkür ederim daha ben bakmamıştım :) 5664 bilgisimi yoksa sigortacımısın haberimizmi yok hehe :)
funların beyazları gerçekten çok güzel oluyor..
Kesinlikle abi beni benden alıyor :)
bvulgari
19/11/2012, 13:14
şişli deki araba güzel..
dogus618
19/11/2012, 13:16
Haci dualarim seninle ins en kisa surede temiz bi araba bulursun
Ziyaretci040
19/11/2012, 13:19
:) Hayırlısı kardeşim.
birkan senin haberin yok o zaman :D mesleğim hasar sektörü hasar eksperlik ofisinde raportörüm sorguladığımız sistem 5664'ün gelişmiş veryisonu
Birkan61
19/11/2012, 14:00
birkan senin haberin yok o zaman :D mesleğim hasar sektörü hasar eksperlik ofisinde raportörüm sorguladığımız sistem 5664'ün gelişmiş veryisonu
Abi adamı aradım şimdi..
Önceki sahibinde kapıdan vurmuşlar değişen parçası camıymış :) kapı boyanmış camı değişmiş.. belki düzeltilmişte. Onlar benim için problem değil toplam 2 parça boyası varmış kapı ve çamurluk.
Daha önce duymuştum sanki ama hatırlayamadım abi :D
1ocak2011
19/11/2012, 14:04
O zaman 5664'e para kazandırmayalım. Uygunsa Sizden yardım alalım.:X
sorun değil birkan iş çözülsün ;) tuncay makul sorgulamalarda sıkıntı yok yani aynı anda 4-5 araba sorunca sıkıntı olabiliyor malum işlerimiz yoğun ama yardımcı olabileceğim bişey olursa özel msj ile bildirebilirsin
beyaz fun görüntü olarak hoş duruyor ama arkadaş Japon galiba Türkçe yi geçen sene öğrenmiş. "sağdece" diyerek noktayı koymuş. bir de fiyat servisinde çalışıyorum demiş ama olmayan esp yi var diye işaretlemiş boya kısmında çalışıyo heralde mekanikten haberi yok..
Ziyaretci032
19/11/2012, 14:45
Zamanındada düşünmedim değil abi ama 77 hp kullandım bana göre değil en azından 95 hp olsun istedim benzinli olacaksa :)
kardeşim filtre kiti hazır zaten, bi de yazılımla istediğin gibi olur :)
zaten hiç kaza yapan yoktur hepsi ufak tefek sürtme park halindeki ufak vurmalar falandır. kimsenin aracı haşırt diye kaza yapmamıştır. Valla siz siz olun bi iki parça boyalı diyorsa her yerine baktırın ben iki parça boyalı diyen hiç bir vatandaşın aracında iki parça boyaya rastlamadım hele ki bi tanesi kapıda sadece vernik var dedi aldım götürdüm arac önden komple girmiş :) gerisini siz düşünün :)
valla h.sonu golf 6 baktık arkadaşa abi ufak bı hasar kaydı var dedi bu sabah aracı sorguladım tek seferde aldığı hasar 29.000 tl araç sahibini aradık baya ufak hasarmış dedik :D
Birkan61
21/11/2012, 20:15
İlk ilandaki aracın sahibiyle yüz yüze denk geldim tesadüfen bugün..
Kendisine msj atıp demiştim kilometre muhabbetini..
Sen uyardıktan sonra kontrol ettirdim dedi ve araç 126 bin km'de çıkmış.. İlanıda güncellemiş ve fiyatını düşmüş.. Hemşeri çıktık zaten :)
Askere gideceği için satıyormuş
muyenede yanlış yazılmış olabilir bazen sallama yazabiliyorlar.
Birkan61
21/11/2012, 20:51
muyenede yanlış yazılmış olabilir bazen sallama yazabiliyorlar.
Km düşürülmüş, bir üst mesajımda olan biten yazıyor :)
İyi adammış ama en azından bile bile milleti kandırmıyor artık