PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : opeti şikayet

KAANİTO
31/07/2007, 16:13
arkadaşlar forumda opet hakkında şikayetler rin artması sonucu bugün opetin4446738numaralı telefonunu arayarak şikayette bulundum.bana konuyu araştıracaklarını devamlı yakıt aldığım istayonu denetim altına alacaklarını söylediler sizlerden ricam bir beş dakikanızı ayırıp opeti aramanız ve maduriyetinizi onlara iletmeniz ve bizlerin yolunacak kaz olmadığımızı onlara göstermeniz.gösterecek olduğunuz duyarlılık için şimdiden teşekkürler

toful
31/07/2007, 16:17
valla bir ara bende yazılı şikayet ettim YGS hep arızalı deniyıyordu.o sebeple etmiştim.birde nedense bonus kart ile ödeme yaparken başka banka pos cihazından geçirmek istiyorlar her seferinde arızalı diyorlar kıl oluyorum bende.nitekim ekstr öteleme kampanyası vardı bu ay 3 defa fulledim iki tanesi ötelendi ama bir tanesi farklı cihazdan geçtiği için ötelenmemiş.

Ryu06
31/07/2007, 16:26
valla bir ara bende yazılı şikayet ettim YGS hep arızalı deniyıyordu.o sebeple etmiştim.birde nedense bonus kart ile ödeme yaparken başka banka pos cihazından geçirmek istiyorlar her seferinde arızalı diyorlar kıl oluyorum bende.nitekim ekstr öteleme kampanyası vardı bu ay 3 defa fulledim iki tanesi ötelendi ama bir tanesi farklı cihazdan geçtiği için ötelenmemiş.

garanti bankasının işletmeden kestıgı faiz oranı yuksek oldugu ıcındır

h k
31/07/2007, 19:22
komisyon ve geri ödeme süreleri nedeniyle bazi işletmeler verdiğiniz karta ait pos makinasindan gecirmeyi sevmezler. coğunlukla benzin istasyonları bunu yapsada başka dükkanlarda yapiyor , bu yapilincada alabileceginiz bonus-chip para vs avantajları alamıyorsunuz.

Reddline
31/07/2007, 20:17
bende şikayet edeceğim...

KAANİTO
06/08/2007, 15:39
:serenadearkadaşlar bugün opetten şikatetim üzerine bilgilendirmek için aradılar ve tahmin edeceğiniz üzere yakıtları yapılan tahliller sonuç normal çıkmış.ama aracın motoru böyle demiyor ne yazikki.bu hafta EGR VALFİ değişecek.aman ha çok bildik ve tanıdık istasyonlardan yakıtınızı alınve YGS yi muhakkak işletin arızalı falan derlerse istasyondan aldığınız fişi kaşeletip imzalatın ve saklayın (bu opetin uyarısıdır):serenade: