Orijinalini görmek için tıklayınız : Wurth Bahçelievler mi atakoylum mu
serkandemir
18/11/2012, 16:10
Arabama iç dış detaylı temizlik yaptırmak istiyorum koltuklarim les gibi ayıptır söylemesi tabi bu arada dış yıkama da yaptiracagum boya koruma dahil
Atakoylum Avcılar 175 lira fiyat veriyor kampanyali Wurth ise 170 lira
Daha once ikisinide kullanmadım o yüzden bu ikisinden birini tavsiye edecek olan varmi
GT-I9100G cihazımdan 2 ile gönderildi
ikisi de yaramaz. hele ki würth b.evler dediğiniz ömür plaza altı olansa.
serkandemir
18/11/2012, 16:26
Evet aynen Bahçelievler ömür plazanin altındaki atakoylum hep dolu yoldan geçerken gördüğüm kadarıyla peki uygun fiyata neresi iyi yaparım bana iç detaylı temizlik kafi aslinda
Samsung s2 cihazımdan 2 ile göndermiş bulunmaktayım
hocam madem bu taraftasın atakentte bir arkadaşımız var marka falan değil kendi mekanı ama gerçekten çok çok ilgileniyor ve uyguna yapıyor kesinlikle tavsiye ederim..
Birkan61
18/11/2012, 19:41
hocam madem bu taraftasın atakentte bir arkadaşımız var marka falan değil kendi mekanı ama gerçekten çok çok ilgileniyor ve uyguna yapıyor kesinlikle tavsiye ederim..
Neresi tayfun abi tam olarak?
Happy centerin orada çok samimi aile dostumuz oturuyor devamlı geliyoruz oraya..
Şu sıralar yeni bir araç aldım alacam, bilindik bir yere temizletirim en azından :)
Neresi tayfun abi tam olarak?
Happy centerin orada çok samimi aile dostumuz oturuyor devamlı geliyoruz oraya..
Şu sıralar yeni bir araç aldım alacam, bilindik bir yere temizletirim en azından :)
Birkancım migros un altında kalıyor 3.etap yönetimi var orada hatta köşede okul var oradan sağa dönüyorsun en sonda..sen alo de bana olmadı beraber gideriz..
Birkan61
18/11/2012, 20:10
Birkancım migros un altında kalıyor 3.etap yönetimi var orada hatta köşede okul var oradan sağa dönüyorsun en sonda..sen alo de bana olmadı beraber gideriz..
Eyvallah abim rahatsız ederim seni müsait bir ara :)
Ziyaretçi048
18/11/2012, 20:14
Birkan naaptın bulabildinmi punto?
ayıpsın kardeşim ne rahatsızlığı :)
serkandemir
18/11/2012, 21:05
ayıpsın kardeşim ne rahatsızlığı :)
atakent halkalının orası sanırım değil mi?
ben büyükçekmecede oturuyorum sanırım bir gün arabanın kalması gerekiyor uzak bir yer olursa eve gidip gelmem sıkıntı olablir diye düşünüyorum
atakent halkalının orası sanırım değil mi?
ben büyükçekmecede oturuyorum sanırım bir gün arabanın kalması gerekiyor uzak bir yer olursa eve gidip gelmem sıkıntı olablir diye düşünüyorum
evet halkalı da basın express in bittiği yer,212 AVM nin tam karşısı oluyor.. evet baya sürüyor hatta bahsettiğim arkadaşla konuştum en son bende düşünüyorum ince pasta cila üstüne de wax..mutlaka müsait olduğum zaman getir özellikle akşam dedi..senin için de gittiğimizde mutlaka öyle der...tabi sen bilirsin..
serkandemir
18/11/2012, 21:13
şimdi bir haftalığına şehir dışına çıkacağım geldiğimde görüşsek olur mu en kısa zamanda yaptırmak istiyorum hem direksiyonum hem camım değişecek çünkü zaten aabada kirli hepsini birlikte çıkartayım istiyorum
serkandemir
18/11/2012, 21:14
bu arada bana pasta cila da çok önemli değil dediğim gibi öncelikle olarak iç döşemelerin detaylı ve gerçekten iyi temizlenmesi
şimdi bir haftalığına şehir dışına çıkacağım geldiğimde görüşsek olur mu en kısa zamanda yaptırmak istiyorum hem direksiyonum hem camım değişecek çünkü zaten aabada kirli hepsini birlikte çıkartayım istiyorum
tabi hocam ne zaman istersen..hem burada arena park ın altında beni yıka diye bir firma var onlarda iç temizlik konusunda baya iyiler oraya da sorarsın..
serkandemir
18/11/2012, 22:48
sanırım yıkayacak kişi iç döşemeleri görünce ağlayacak :))
sanırım yıkayacak kişi iç döşemeleri görünce ağlayacak :))
:D ne yapmışlar hocam lokanta mı işletmiş aracın içinde?
serkandemir
18/11/2012, 23:29
:D ne yapmışlar hocam lokanta mı işletmiş aracın içinde?
valla tanımlanamayan lekeler mevcut :)
Birkan61
19/11/2012, 02:31
Birkan naaptın bulabildinmi punto?
Arıyorum hala abi, bi tane buldum en güzelindede ilanda numara yok :D msj attım hala dönmedi adam..
E36'da bakıyorum.. Aramalardayım reis :)
ataköy a plus ta sonax var orayada fiyat sor istersen
serkandemir
19/11/2012, 13:25
ataköy a plus ta sonax var orayada fiyat sor istersen
400 liradan kapı açıyorlar
aslında gönlüm ziebart diyor cam filmide dahilde 1200 liraya geliyor komple ben 200e hepsini tamamlama derdindeyim :D:cool0000:
oo rakam yüksekmiş bu bakırköyde berke peugeot'un yan sokağında meguiars var bide bakırköy haliç otomotiv'e fiyat sorabilirsin
Ziyaretçi048
19/11/2012, 17:42
Arıyorum hala abi, bi tane buldum en güzelindede ilanda numara yok :D msj attım hala dönmedi adam..
E36'da bakıyorum.. Aramalardayım reis :)
aman diyim birkanım biliyon belki eski e36 cılardanım. 3.18 i , 3.18is coupe 3.20 aldım. 3 kez e36 alıp satmış biri olarak bulaşma diyorum başkada bişi demiyorum. Öğrenci adamsın para lazım ocağına incir ağacı diker. illada alacam dersen Paran varsa 1998 modelden aşağı ve kesinlikle ve kesinlikle temiz olanını al. 3 lira ver temiz olanını. gerçi ne kadar başa bela açarsa açsın direksiyona otrudumu hepsine helali hoş olsun diyorsun :) rahat arabaydı vesselam. ama yakıtı üzer seni bilgin olsun. şehir dışı fazla yakmıyor ama şehir içi abartmıyorum 2 misli yakıyor meret
serkandemir
19/11/2012, 19:23
ataköylüme giden yokmudur avcılardaki oraya yamancam :D
onryldrm
14/01/2013, 01:45
Beyler İkitellide bir yere yaptırdım 120 TL ye. Arabayı aldım mis gibi heryeri ama bir damla su damlasa koltukta ve döşemede iz yapıyor. sonradan anladımki koltukları yıkamamış SİLMİŞ :)
Hıyar herif bide senin araba çok kirliydi çok uğraştım diyor şimdi jeton düştü silmekten yorulmuş :)
Bu tip şeylere dikkat edin. Aldıığınızda herşey mükemmel görünebilir :)
Beyler İkitellide bir yere yaptırdım 120 TL ye. Arabayı aldım mis gibi heryeri ama bir damla su damlasa koltukta ve döşemede iz yapıyor. sonradan anladımki koltukları yıkamamış SİLMİŞ :)
Hıyar herif bide senin araba çok kirliydi çok uğraştım diyor şimdi jeton düştü silmekten yorulmuş :)
Bu tip şeylere dikkat edin. Aldıığınızda herşey mükemmel görünebilir :)
Onur hocam ikitellide nereye gittin?