PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Torrent Siteleri Öneri

Ziyaretci040
17/11/2012, 02:43
Merhaba arkadaşlar ,

Uzun zamandır torrentten film indirmiyorum sınırsız internetim var ancak bana önerebileceğiniz bi torrent sitesi varmıdır üyelik istemiyen kolayca search yapıp download torrent vs. şeklinde.

Kullanan varsa yazabilir mi?

SteinGP
17/11/2012, 02:47
torrentz.com iyidir. yalnız sponsor linklere tıklamayın..

burYq
17/11/2012, 02:49
zamunda.net var ara ara üyelikleri açıyor ve çok iyi. üye olmadan sağlam torrent bulmanız çok zor. türk insanı torrent bakımından hep tüketici konumunda olduğu için yabancı sitelerde üyelik şart.

Ziyaretci040
17/11/2012, 02:50
kat.ph diye bi site var onu önerdi birisi girdim daha site açılır açılmaz grafik yayın yapan sitelere sekme açılıyor.Kıl oldum.

Ziyaretci040
17/11/2012, 02:51
Ya işte o üyelik problem onuda kovalamaya vaktim yok.Arada nadiren açıyorum pc koyuyorum 10 tane filmin indirme startını verip yatıyorum sabaha inmiş oluyordu.Bayada bi arşivim oldu ama yeni filmler var onları sinemada izliyemediğim için indirerek izlicem düzgün site yok.

burYq
17/11/2012, 02:53
özelden bana yazın istediğiniz filmleri ben size hd torrentlerini ileteyim başka bir linkle :) tabi bulabilirsem

Ziyaretci040
17/11/2012, 02:57
özelden bana yazın istediğiniz filmleri ben size hd torrentlerini ileteyim başka bir linkle :) tabi bulabilirsem

torrentz.com şimdilik işimi gördü çok teşekkür ederim. Cehennem melekleri 2 yi merak ediyordum bluray buldum yorumları falanda gayet güzel.Teşşekür ederim tekrar.

aykut_1914
17/11/2012, 03:47
torrentz.com kullanıyorum bende

Xenophan
17/11/2012, 04:21
İsohunt.Com deneyin
Evo'dan tepetaklak ile gönderildi.

kukart
17/11/2012, 04:26
TurkNova | Türkçe Torrent | NOVA :: TurkNova | Türkçe Torrent | NOVA (https://www.turknova.biz)
temiz dümdüz ..
girince sağ üst köşede kayıt tık ı gelecek (bir süre bekleyince)

Battal
17/11/2012, 12:05
Public tracker'lardan şu an için önerebileceğim kat.ph var. Üye olursanız saçma sapan yerler açılmaz büyük ihtimalle. Onun dışında Zamunda'nın kayıt tarihini yakalayabilirseniz orası da fena değildir.

Eğer indirip kaçmam, seed ederim, tutunabilirim derseniz, torrentleech, filelist.ro gibi içerik bakımından sağlam ve hızlı sitelerden de davetiye ayarlamaya çalışırım. :)

Misafir046
17/11/2012, 12:22
kat.ph diye bi site var onu önerdi birisi girdim daha site açılır açılmaz grafik yayın yapan sitelere sekme açılıyor.Kıl oldum.

Kat.ph'yi ben 3 senedir kullanıyorum.Oyle bir şey basıma hiç gelmedi.

Sizin pc'de problem olabilir.

Hergun aktif olarak kullandıgım en iyi torrent sitelerinden biridir.

NOT: Ben uyede değilim oraya.

Ziyaretci040
17/11/2012, 12:27
Kat.ph'yi ben 3 senedir kullanıyorum.Oyle bir şey basıma hiç gelmedi.

Sizin pc'de problem olabilir.

Hergun aktif olarak kullandıgım en iyi torrent sitelerinden biridir.

NOT: Ben uyede değilim oraya.

Pc yeni formatladım ama olabilir ya. Belki dışarıda grip falan kapmıştır gezdirirken :) Şaka bi yana olabilir pc yi tarattırıcam zaten.Babam kullandı 3 5 gün.Belki o ara bişiler olmıuştur.

Ziyaretci040
17/11/2012, 12:39
Public tracker'lardan şu an için önerebileceğim kat.ph var. Üye olursanız saçma sapan yerler açılmaz büyük ihtimalle. Onun dışında Zamunda'nın kayıt tarihini yakalayabilirseniz orası da fena değildir.

Eğer indirip kaçmam, seed ederim, tutunabilirim derseniz, torrentleech, filelist.ro gibi içerik bakımından sağlam ve hızlı sitelerden de davetiye ayarlamaya çalışırım. :)

Teşekkür ederim ancak ben sadece download yapıcam :) Diğer işlemlere vakit olcağını sanmıyorum

rbcn
17/11/2012, 12:59
turbobit ile link verilen sitelerden ücretsiz olarak premium olarak indirme yapabilirsin zaten bir çok site artık turbobit linkini veriyor bende eskiden sıkı bir torrent kullanıcısıydım ama seed sorunu yüzünden artık takılmıyorum

AGUS
20/11/2012, 14:09
Üstad kesinlikle tavsiye ederim Rarbg.com Index page (https://www.rarbg.com) üyelik istemiyor pırıl pırıl paylaşımlar yapan ve 1990 lı yıllardan bile film paylaşan saplam bir site... yanlızca proxy ayarlarını değiştirmek gerekiyor mahkeme kararı ile engellenmiş bir site bunun içinde google'dan m.a.k.a.t. indir diyoruz ve indirdiğimiz programı kuruyoruz...