Orijinalini görmek için tıklayınız : Toplu 3D paspas alıyoruz isteyen var mı?
arkadaşlar merhabalar..opelx.com arkadaş sitemizde opel marka aracı olan arkadaşlar ile birlikte toplu bir şekilde 3D paspas alıyoruz.. paspaslar Rusya dan ithal olarak geliyor ve arabalarımıza cuk diye oturuyor kayma gibi şeyler yapmıyor. koku yapmıyor. astralara göre olanlarında orjinal paspasın takılan yerlerine bu paspaslarda takılıyor ama g.puntolarda bu durum öyle mi bilmiyorum ama büyük ihtimal böyledir..benim daha önce perde ve bagaj havuzu aldığım firmadan alıyoruz.normalde fiyatı 150 lira ama toplu aldığımız için 110 liraya alacağız hatta adresler gidince daha da birşeyler yaparız dedi sahibi..İstanbul dışında oturan arkadaşlar yurtiçi kargo kapıda ödeme sistemi ile gönderebilirlermiş..ben ürünü inceledim kullanan arkadaşlarım da var ürün gerçekten çok güzel ve herkes çok memnun..hatta link şu:
FIAT Punto marka otomobiliniz ile tam uyumlu üc boyutlu paspas urununun tanıtım sayfası (https://3dpaspas.com/urundetay/FIAT-Punto-urun-detayi.html)
EDİT: Arkadaşlar bu ürün Grande Punto içindir evo yada yeni puntoya uyar mı bilmiyorum ama normal paspasları aynı ise muhtemelen bunlar da aynıdır..sitede 120 lira yazıyor ama 120 liraya vermiyorlarmış.bagaj havuzu yada perde almak isteyenlerde olabilir bu vesile ile daha ucuza onları da alabiliriz..
Eğer fiyat uygun olursa ben hem 3D paspas hemde bagaj havuzu alabilirim Tayfun hocam...
maceraci95
16/11/2012, 13:56
Ben bagaj havuzu ile birlikte alabilirim. İsterseniz liste şeklinde yazabiliriz.
1ocak2011
16/11/2012, 14:02
Serviste G. Punto için olanı Orijinali 40 TL'ye aldım. Fiyat fikri olması açısından yazdım.
liste:
1-Kadir Süreç Özyalavuz(bagaj havuzu-paspas)
2-Özgün Deniz(bagaj havuzu-paspas)
Serviste G. Punto için olanı Orijinali 40 TL'ye aldım. Fiyat fikri olması açısından yazdım.
hocam bu farklı bir paspas..
1ocak2011
16/11/2012, 16:13
hocam bu farklı bir paspas..
Farkındayım hocam. Sadece alacak arkadaşlar bununda fiyatını bilmeleri açısından yazdım.
Ziyaretci032
16/11/2012, 16:23
set biraz pahalı geldi açıkçası. alacak arkadaşlar güle güle kullansın.
set biraz pahalı geldi açıkçası. alacak arkadaşlar güle güle kullansın.
ordaki fiyatlar geçerli değil zaten biz indirime sokacağız yani paspaslar 105 yada 100 liraya falan gelecek havuzda büyük ihtimal 70 lira gibi bir fiyata gelecek..paspaslar için fiyat çok uygun hocam Rusyadan geliyor ve çok güzel malzemesi..
Diğer marka ve model araçları olanlarda faydalabilir değil mi Tayfun hocam...
Diğer marka ve model araçları olanlarda faydalabilir değil mi Tayfun hocam...
hocam o gönderdiğim linkte ürün mevcut ise evet..
güncel liste:
güncel liste:
güncel liste:
bilgi amaçlı yazıyorum umarım mahsuru yoktur! ben daha önceden aynı ürünü satın almıştım arka paspaslar punto evo ya tam oturmadı... ancak yine de kullanılabilir ben kullanıyorum malzeme olarak kaliteli
onur1986
17/11/2012, 21:00
Tayfun bey paspas için beni de yazarmısınız listeye baya hoşuma gitti açıkçası.özellikle şu kış günü yağmur çamur olayı deli etmeye başlamıştı beni.
güncel liste:
3-Onur ARI (paspas)
onur1986
17/11/2012, 21:24
Daha uygun fiyata herhangi başka bir yerden edinen varsa fikirlerini paylaşabilirler mi acaba arkadaşlar?
Daha uygun fiyata herhangi başka bir yerden edinen varsa fikirlerini paylaşabilirler mi acaba arkadaşlar?
Onur hocam 80-90 liraya da var ama bu ürün biraz özel bir ürün..dediğim gibi Rusyadan ithal geliyor zaten..ben geçen sene 30 liraya almıştım normal kauçuk paspas 1 senede çok çok yıprandı bende şaşırdım sanki 20-30 bin km yol yapmış gibiyim..
onur1986
17/11/2012, 21:49
Tamamdır hocam madem öyle diyosun sana güvenicez artık.biara esenler e gel misafirim ol beraber geçelim bayrampaşa ya bi canlı inceleyelim istersen
çok güzelmiş biraz daha uygun olsaydı yazılırdım ama durumlar bozuk :( inşallah birdahakine
Tamamdır hocam madem öyle diyosun sana güvenicez artık.biara esenler e gel misafirim ol beraber geçelim bayrampaşa ya bi canlı inceleyelim istersen
Onur hocam dediğim gibi pm de ben satmıyorum satıcı yada aracı değilim sadece satıcı kişiyle konuşmam da toplu alımlarda indirim yapabileceğini söylemişti geçen sene bod perde ve bagaj havuzu alırken..bende kış geliyor malum paspas ihtiyaç ondan toplu alım yapalım daha ucuza alalım diye çabalıyorum..inşallah hocam sende gel buyur çayımı iç :)ben seni ararım hocam giderken gelmek istersen beraber gideriz..
çok güzelmiş biraz daha uygun olsaydı yazılırdım ama durumlar bozuk :( inşallah birdahakine
evet ürünler gerçekten çok güzel ama piyasada o kadar fazla 3D paspas var ki herkes onlardan zannediyor..ürün Rusyadan geliyor ve gerçekten kaliteli..
onur1986
21/11/2012, 21:21
Ee sesin bidaha çıkmadı Tayfun hocam Günceli..
Onur hocam bu hafta içi gideceğim haberdar edicem merak etme günceli olsun :)
rafetkurt
22/11/2012, 00:46
fiyatı uygun olursa 1 adet'de ben istiyorum paspas'dan 2009 grande punto
fiyatı uygun olursa 1 adet'de ben istiyorum paspas'dan 2009 grande punto
Rafet hocam dediğim gibi 100 lira ile 110 lira arası bir fiyat olacak..eğer istiyorsanız ad-soyad-adres ve telefon numaranızı bana özel mesaj olarak atınız..
arkadaşlar bu hafta içi müsait olduğumda gidip siparişlerimizi vericem Allah'ın izniyle..Kış başladı çok işimize yarayacak..isteyen arkadaşlar varsa son şans..
onur1986
27/11/2012, 22:13
Kaç kişi olduk acaba Tayfun hocam?Tekrar bi liste yapar mısın?
Onur hocam opelx.com sitesindeki arkadaşlar da dahil 11 kişi olduk..bugün firma ile görüştüm kargoyu ayarlarız hocam sıkıntı yapmayın onu dediler..
güncel liste:
3-Onur ARI (paspas)
4
5
6
7
8
9
10
11
shadow_dancer
28/11/2012, 01:09
Merhaba hocam bu ürün sadece plastik mi halı mı? Rica edersem deratlı bi bilgi verir misiniz?
Merhaba hocam bu ürün sadece plastik mi halı mı? Rica edersem deratlı bi bilgi verir misiniz?
kokmayan özel bir kauçuktan yapılıyor kardeşim..kayma gibi bir durumu yok çünkü klipslere oturtulabiliyor..
güncel liste:
3-Onur ARI (paspas)
4 - Rafet Kurt(paspas)
5
6
7
8
9
10
11
maceraci95
05/12/2012, 12:54
güncel liste:
3-Onur ARI (paspas)
4 - Rafet Kurt(paspas)
5
6
7
8
9
10
11
Sizden haber bekliyoruz.:)
Sizden haber bekliyoruz.:)
Özgün bey ahh ah bu 1.sınıflar diyorum gerçekten tüm günümü alıyorlar :D
Tayfun hocam bi gelişme yok mu paspaslarla ilgiili... :)
Kadircim olmaz mı geçen hafta gittim yerinde inceledim..grandepunto paspaslarının siparişleri verildi bayiinin elinde yokmuş gelicek dedi ben size bilgi vericem bu hafta tekrar gidip adresleri vericem..bir aksilik olursa ararım ben sizi..
Arkadaşlar paspaslar yola çıkmıştır çok uyguna geldi gerçekten :) yarın elinizde inşallah..kargoya ücreti peşin veriyoruz unutmayalım :)
onur1986
20/12/2012, 17:26
Tayfun hocam benim öğleden sonra notunu iliştirdin demi.sitede,i güvenlik görevlisine ben vericem para gene ne olur olmaz diye de.inşallah memnun kalırız ;)) hele ki bugünki havadan sonra inanılmaz ihtiyaçtı.çok güzel zamanda yetiştin imdadımıza valla...
muratpolat12
20/12/2012, 17:37
abiler ayağınızla bastığınız çiğnediğiniz şeye 100tl para vermediniz değil mi :) 100tl'ye 1 oda halıflex kaplanır yahu :) neyse şakası bi yana hayırlı olsun güle güle kullanın
Tayfun hocam benim öğleden sonra notunu iliştirdin demi.sitede,i güvenlik görevlisine ben vericem para gene ne olur olmaz diye de.inşallah memnun kalırız ;)) hele ki bugünki havadan sonra inanılmaz ihtiyaçtı.çok güzel zamanda yetiştin imdadımıza valla...
hocam aynen ilettim kargoya not düştük öğleden sonra iletilecek diye..sıkıntı yok..memnun kalacağınızı umuyorum dediğim gibi ben bagaj havuzunu kullanıyorum aynı malzemeden yapılmış zaten baktım inceledim oradaki arkadaş ta öyle söyledi..klipsleri de var kayma gibi birşey sözkonusu değil..
arkadaşlar kargo takip numaraları:
ad-soyad: kargo takip no: şube: telefon no:
KADİR SÜREÇ ÖZYALAVUZ : 118074321387 Dokuma - 0 242 334 62 78
ÖZGÜN DENİZ : 118074305750 Doğanlar - 0 232 375 57 10
ONUR ARI : 118074321388 Sancak - 0 212 436 07 95
arkadaşlar kargo takip numaraları:
ad-soyad: kargo takip no: şube: telefon no:
KADİR SÜREÇ ÖZYALAVUZ : 118074321387 Dokuma - 0 242 334 62 78
ÖZGÜN DENİZ : 118074305750 Doğanlar - 0 232 375 57 10
ONUR ARI : 118074321388 Sancak - 0 212 436 07 95Tayfun hocam teşekkür ederiz yardımlarınız için öncelikle.Hangi kargo firması olduğunu belirtmeyi unutmuşsunuz galiba... :)
Tayfun hocam teşekkür ederiz yardımlarınız için öncelikle.Hangi kargo firması olduğunu belirtmeyi unutmuşsunuz galiba... :)
pardon hocam :D yurtiçi kargo..
onur1986
21/12/2012, 17:57
Evet sonunda yaklaşık 10 dk önce kargomu teslim aldım.sabırsızlıkla hemen açtım inceledim.ilk izlenimlerim çok kalite bi malzeme olduğu.Novoline diye bi marka bu paspalar.bakalım garaja inip arabada deniyim izlenimlerimi tekrardan belirticem.ama sanki almayan arkadaşlar pişman olicak gibi..eline koluna sağlık diyoruz Tayfun hocam uğraşların için.diğer arkadaşlar da ellerine ulaştıklarında yorumlarını buraya yazarlarsa sevinirim güle güle kullansınlar inşallah...
Evet sonunda yaklaşık 10 dk önce kargomu teslim aldım.sabırsızlıkla hemen açtım inceledim.ilk izlenimlerim çok kalite bi malzeme olduğu.Novoline diye bi marka bu paspalar.bakalım garaja inip arabada deniyim izlenimlerimi tekrardan belirticem.ama sanki almayan arkadaşlar pişman olicak gibi..eline koluna sağlık diyoruz Tayfun hocam uğraşların için.diğer arkadaşlar da ellerine ulaştıklarında yorumlarını buraya yazarlarsa sevinirim güle güle kullansınlar inşallah...
Onur hocam fotoğraf ta bekliyoruz ona göre :) güle güle kullan inşallah güzel günlerde..bence bu olay biraz da görmeye bağlı mesela senin aracında gören arkadaşlar çok beğenecekler ve almak isteyecekler fiyatı duyunca vazgeçecekler ama sen diyeceksin 100 liraya aldık o zaman pişman olacaklar :D yakın tarihte buluşma olursa o zaman bu dediklerim olur :D
Bende teslim aldım Tayfun hocam ürün gayet kaliteli daha araçta denemedim bakalım araçta nasıl duracak :) tekrar teşekkür ederiz...
onur1986
21/12/2012, 19:01
Az önce garaja indim eski,pis halı paspasları attım dışarı ve hemen yerleştirdim yenilerini.gerçekten müthiş durdu.'cuk' oturdu derler ya aynen öyle.ölçüler gerçekten birebir.malzeme zaten tartışılmaz.foroğraf çektim ama kapalı garaj olduğundan hiç bişey belli olmuyo diye yüklemedim.sonraki günler açık havada deniycem tekrardan.sadece klips olayını anlamadım.kılavuz da falan da yazıyodu ama ne olduunu tam anlayamadım.zaten yerli yerine tam oturduğu için sabitleme olayına girmedim.Tekrardan saol Tayfun hoca :)
Az önce garaja indim eski,pis halı paspasları attım dışarı ve hemen yerleştirdim yenilerini.gerçekten müthiş durdu.'cuk' oturdu derler ya aynen öyle.ölçüler gerçekten birebir.malzeme zaten tartışılmaz.foroğraf çektim ama kapalı garaj olduğundan hiç bişey belli olmuyo diye yüklemedim.sonraki günler açık havada deniycem tekrardan.sadece klips olayını anlamadım.kılavuz da falan da yazıyodu ama ne olduunu tam anlayamadım.zaten yerli yerine tam oturduğu için sabitleme olayına girmedim.Tekrardan saol Tayfun hoca :)
eyvallah hocam..hocam bu arkadaki hani orjinal paspasların oturduğu klipsler var ya işte bu paspasta da o delikler mevcut orjinalinin yerine aynen oturtabilirsin..bu arada punto yazısı var mı hocam? astralarda varmış..
onur1986
21/12/2012, 19:34
Marka amblemi var hocam Novline diye onun altında da suitable for grande punto 2005->(2005 ve sonrası grande puntolar için uyumludur) yazıyo.zaten yazsa bile altta kaldığı için görünmüyo.yalnız araştırdım Rus bi firmaymış imalatı ve bikaç gazete de haber olmuşluğunu gördüm güvenim daha da arttı.
Marka amblemi var hocam Novline diye onun altında da suitable for grande punto 2005->(2005 ve sonrası grande puntolar için uyumludur) yazıyo.zaten yazsa bile altta kaldığı için görünmüyo.yalnız araştırdım Rus bi firmaymış imalatı ve bikaç gazete de haber olmuşluğunu gördüm güvenim daha da arttı.
evet Rus firması hocam birde gittiğimde şun çok net gördüm..firmanın sahibi Hakan BİLGİ bey gerçekten çok naif,nazik ve hoşgörülü bir insan..elinden gelen yardımları yaptı bize..ayrıca kesinlikle ürünümün arkasındayım arkadaşlara söylersin bir durum olursa hemen getirsinler dedi..aklınızda olsun..
onur1986
21/12/2012, 19:53
Olmaz inşallah ama olursa bile Bayrampaşa bana 5 dk lık uzaklıkta biliyosun :)
Olmaz inşallah ama olursa bile Bayrampaşa bana 5 dk lık uzaklıkta biliyosun :)
aynen bu arada o punto yazısı arka paspasların ve ön paspasların en altında olması lazım benim için bir ara tekrar bakar mısın merak ettim :)
aynen bu arada o punto yazısı arka paspasların ve ön paspasların en altında olması lazım benim için bir ara tekrar bakar mısın merak ettim :)Grande punto yazısı var paspasların en alt kısmında Tayfun hocam...
onur1986
21/12/2012, 20:15
Allahala bana farklı bi ürün mü geldi acaba ha da ben mi göremedim.Novline büyük puntolu,onun alt kısmında ufak bi şekilde Grande Punto yazıyo ama onu mu diyosunuz acaba?
Grande punto yazısı var paspasların en alt kısmında Tayfun hocam...
tamam teşekkürler hocam..fotoğraf olsa süper olur :)
Allahala bana farklı bi ürün mü geldi acaba ha da ben mi göremedim.Novline büyük puntolu,onun alt kısmında ufak bi şekilde Grande Punto yazıyo ama onu mu diyosunuz acaba?
Onur hocam paspasın üstünde gelen kağıttan bahsetmiyorum paspasın üstünde en altta yazı oluyor ama bazılarında da olmayabiliyor onu soruyorum var mı acaba seninkinde?
onur1986
21/12/2012, 20:22
:) tamam hocam ben de tam da oradan bahsediyorum zaten tabi ki kağıttan bahsetmiyorum.aynen dediklerim yazıyo bütün paspasların alt bölümünde.
:) tamam hocam ben de tam da oradan bahsediyorum zaten tabi ki kağıttan bahsetmiyorum.aynen dediklerim yazıyo bütün paspasların alt bölümünde.
tamam Onur hocam sıkıntı yok :) bak ben bu yazının yazdığına hiç dikkat etmemişim süper olmuş bence:)
onur1986
21/12/2012, 20:33
Foto çekip koyucam inşallah yakın zamanda :)
Bende daha araca götüremedim dükkanda duruyor paspaslar.Uygulamayı yaptıktan sonra fotoğraf çekerim gündüz gözüyle...
Bende daha araca götüremedim dükkanda duruyor paspaslar.Uygulamayı yaptıktan sonra fotoğraf çekerim gündüz gözüyle...
bekliyoruz hocam :)
Kadir hocam gerçekten çok güzel olmuş bence çok yakışmış..güle güle kullanın inşallah sizde memnun kalmışsınızdır..
Harika olmuş, başlığı şimdi gördüm. Ben de alırdım kesin paspaslardan. Almayı düşünen arkadaşlar olursa 2. bi siparişte alırız inş.
Harika olmuş, başlığı şimdi gördüm. Ben de alırdım kesin paspaslardan. Almayı düşünen arkadaşlar olursa 2. bi siparişte alırız inş.
Orkun şöyle birşey oldu ilk başta grande puntoya göre kalmadı sanırım dediler sonra depoya inince tamam 3 tane varmış dediler..istersen sana aynı fiyat üzerinden göndertebilirim yani söz vermiyim ama çalışırım ellerinde varsa..yoksa bu ayın sonuna doğru kesin gelecekmiş o zaman göndertirim istiyorsan bana özel mesaj olarak ad-soyad-adres ve telefon numaranı gönder yurtiçi kargo kapıda ödeme sistemi ile gönderteyim..bu arada 17 kişi aldık..3 kişi sitemizden geri kalanı opelx deki arkadaşlar..
aykut_1914
23/12/2012, 16:41
o fiyata bagajda mı dahildi tayfun abi?
Aykutcuğum şöyle
3d havuzlu paspas normalde 150 lira ama biz 100 liraya aldık
bagaj havuzu normalde 90 lira ama biz 70 liraya aldık..
bu fiyatlara kargo ve kapıda ödeme sistemi hizmet bedeli(5+5 TL.) dahil..
Aykutcuğum şöyle
bu fiyatlara kargo ve kapıda ödeme sistemi hizmet bedeli(5+5 TL.) dahil..
kolay gelsin
toplamda bagaj ve paspas takımının kargo dahil fiyatı 180 tl mi??
2012 puntolara uyar mı ??
kolay gelsin
hayır ikisi birlikte 170 lira hocam..2012 puntolara uyar mı onu bir denemek lazım ama evolara uyduğuna göre heralde sizinkinede uyar diye düşünüyorum..
aykut_1914
23/12/2012, 17:30
fiyat güzelmiş cidden abi ayrıca fotolarda çok şık güle güle kullanın :)
onur1986
23/12/2012, 18:46
Çok yakışmış Kadir güle güle kullan sen de..bence çok iyi oldu bu paspaslar.Tayfun hocam demiştim sana yavaş yavaş isteyenler çıkacak ya da pişman olanlar diye :) şanslıymışız son 3ü kapmışız.bu arada ben foto çekemedim ama ürünler birebir aynı Tayfun.bagaj havuzu ben almamıştım zaten.Daha çok isteyen olacak senden yardım bize de alıver diye bence ama olsun senin işin bile olsa ben hardımcı olmaya çalışırım arkadaşlara.bu arada kapına kadar gelmesi !kargo margo herşey dahil 100 lira paspas fiyatı bence muazzam...
Çok yakışmış Kadir güle güle kullan sen de..bence çok iyi oldu bu paspaslar.Tayfun hocam demiştim sana yavaş yavaş isteyenler çıkacak ya da pişman olanlar diye :) şanslıymışız son 3ü kapmışız.bu arada ben foto çekemedim ama ürünler birebir aynı Tayfun.bagaj havuzu ben almamıştım zaten.Daha çok isteyen olacak senden yardım bize de alıver diye bence ama olsun senin işin bile olsa ben hardımcı olmaya çalışırım arkadaşlara.bu arada kapına kadar gelmesi !kargo margo herşey dahil 100 lira paspas fiyatı bence muazzam...
Onur hocam sana dediğim gibi bu biraz görme işi insanların görmesi lazım yararını mesela ben bagaj havuzunu aldığıma defalarca kez şükrettim neden dersen yazın denizden çıkınca millet havlusunu atıyor kurban bayramı oluyor eti koyuyoruz bagaja bunlar hiç dikkat edilmiyor bagaj havuzu sayesin bunların hepsinden sağa salim yırttım..:) paspasa gelince havuzlu olması kirin pisin dışarı çıkmasını suyun yağın halıya akıp iz yapmasını ve kokmasını engelliyor bütün bunlar uzun süre aracını kullanmak isteyenler ve aracını sevenler için çok önemli..şimdilik birkaç arkadaşıma bilgi otoya ricamla aynı fiyattan aldırdım ama biraz zaman geçtikten sonra da onlar aynı fiyatı verirler mi işin açıkası bilemem..
Kadir hocam gerçekten çok güzel olmuş bence çok yakışmış..güle güle kullanın inşallah sizde memnun kalmışsınızdır..Memnun kaldık sayenizde Tayfun hocam iki gündür buralarda iyi yağmur var çamurlu ayaklarla binmek zorunda kalıyorum aracıma ama kirlenen sadece paspaslar oluyor ayrıca paspas araca özel olduğu için yerinde sabit şekilde kalıyor toplanma,kayma gibi sıkıntılar yaşatmıyor...
Aykutcuğum şöyle
bu fiyatlara kargo ve kapıda ödeme sistemi hizmet bedeli(5+5 TL.) dahil..Bana gelen faturada 90tl paspas 80tl bagaj havuzu yazıyor...
Çok yakışmış Kadir güle güle kullan sen de..bence çok iyi oldu bu paspaslar.Tayfun hocam demiştim sana yavaş yavaş isteyenler çıkacak ya da pişman olanlar diye :) şanslıymışız son 3ü kapmışız.bu arada ben foto çekemedim ama ürünler birebir aynı Tayfun.bagaj havuzu ben almamıştım zaten.Daha çok isteyen olacak senden yardım bize de alıver diye bence ama olsun senin işin bile olsa ben hardımcı olmaya çalışırım arkadaşlara.bu arada kapına kadar gelmesi !kargo margo herşey dahil 100 lira paspas fiyatı bence muazzam...Evet aksesuarcılarda yada alışveriş merkezlerinde sayılan ürünlerle aynı değil ayrıca servisten 50 tl ye uyduruk bi paspas almaktan iyi hemde uzun süre dayanacak gibi görünüyor gayet kaliteli bi ürün...
Memnun kaldık sayenizde Tayfun hocam iki gündür buralarda iyi yağmur var çamurlu ayaklarla binmek zorunda kalıyorum aracıma ama kirlenen sadece paspaslar oluyor ayrıca paspas araca özel olduğu için yerinde sabit şekilde kalıyor toplanma,kayma gibi sıkıntılar yaşatmıyor...
Bana gelen faturada 90tl paspas 80tl bagaj havuzu yazıyor...
Evet aksesuarcılarda yada alışveriş merkezlerinde sayılan ürünlerle aynı değil ayrıca servisten 50 tl ye uyduruk bi paspas almaktan iyi hemde uzun süre dayanacak gibi görünüyor gayet kaliteli bi ürün...
hocam memnun kaldıysanız bu bana yeter gerisi faso fiso..hocam seninkinin faturası kesilirken bende oradaydım oradaki eleman 172-173 lira gibi bir para tutacak dedi bende o 2-3 lira ne yahu dedim o zaman bu 2 sini birlikte alanları 170 e ayarlayalım dedi ondan öyle oldu..yani paspası 10 lira ucuz bagaj havuzunu 10 lira pahalı aldınız e zaten yine aynı paraya geldi sırf o kargo olayını ayarlamak için oldu..kesinlikle katılıyorum uyduruk paspaslara para vermeye gerek yok ayrıca bu firma İstanbulda ve Anadoluda hatırı sayılır fiat-opel gb yetkili satıcılara malzeme veriyor..şu anda Odak ta bagaj havuzu 250 lira ama biz aynı havuzu 70 liraya aldık..oraya da havuzu veren bu firma..
hocam memnun kaldıysanız bu bana yeter gerisi faso fiso..hocam seninkinin faturası kesilirken bende oradaydım oradaki eleman 172-173 lira gibi bir para tutacak dedi bende o 2-3 lira ne yahu dedim o zaman bu 2 sini birlikte alanları 170 e ayarlayalım dedi ondan öyle oldu..yani paspası 10 lira ucuz bagaj havuzunu 10 lira pahalı aldınız e zaten yine aynı paraya geldi sırf o kargo olayını ayarlamak için oldu..kesinlikle katılıyorum uyduruk paspaslara para vermeye gerek yok ayrıca bu firma İstanbulda ve Anadoluda hatırı sayılır fiat-opel gb yetkili satıcılara malzeme veriyor..şu anda Odak ta bagaj havuzu 250 lira ama biz aynı havuzu 70 liraya aldık..oraya da havuzu veren bu firma..Sayenizde hem fiyattan hemde ürünlerden çok memnun kaldık hocam.Bu ürünü burdan almaya kalksak en az 50-60tl fazladan vermemiz gerekecekti.tekrardan teşekkür ederiz yardımcı olduğunuz için...
shellcininabisi
24/12/2012, 00:59
ya ben çok geç gördüm konuyu tam aradığım şeymiiş aslında acaba yeni liste yapmak ve aynı fiyattan almak mümkün mü? eğer varsa ihtimal ilk sırada ben varım
Emrah hocam yarın Orkun için arayıp şansımı deneyeceğim sende ad-soyad-adres-telefon numarası bilgilerini bana özel mesaj olarak gönder senin için de söylerim..
Emrah hocam yarın Orkun için arayıp şansımı deneyeceğim sende ad-soyad-adres-telefon numarası bilgilerini bana özel mesaj olarak gönder senin için de söylerim..
1. sıra benim haaa :w00t2000: :chef:
onur1986
24/12/2012, 01:11
Alın arkadaşlar alın..duymayanlara da duyurun memnun kalacaksınız kesinlikle :)
Orkunum yerin ayrıldı :) en kötü ihtimal aralık sonu elinizde olur tabi fiyatta eskisi gibi yaparlarsa..beni kırmazlar ama yine de bir ihtimal vermeyebilirler..
Emrah bey sizde bilgilerinizi gönderirseniz iyi olur yarın sabah hemen görüşürüm..
maceraci95
24/12/2012, 11:21
Arkadaşlar paspaslar güzel. Tavsiye ederim. Tayfun Hocama teşekkürler.:)
Estağfurullah hocam yardımcı olabilidiysek ne mutlu bana..
bu arada Orkun , Emrah ve Zeynel siparişleriniz verilmiştir yeni mal gelmiş onun için şanslısınız normalde kalmamıştı..yarın sabah bu konudan kargo sipariş numaralarınızı veririm arkadaşlar..
LorDracula
24/12/2012, 17:06
tayfun hocam sahibindende benzer paspastan var fiyatınıda 115 tl demiş bende almak isterim fiyatın net olma olasılığı nedir çoğunluğa mı bağlı?
shellcininabisi
24/12/2012, 17:29
Orkunum yerin ayrıldı :) en kötü ihtimal aralık sonu elinizde olur tabi fiyatta eskisi gibi yaparlarsa..beni kırmazlar ama yine de bir ihtimal vermeyebilirler..
tayfun hocam beni de yaz :) göndermiştim bilgilerimi özelden :)
tayfun hocam sahibindende benzer paspastan var fiyatınıda 115 tl demiş bende almak isterim fiyatın net olma olasılığı nedir çoğunluğa mı bağlı?
Kaan bey sahibinden deki 115 liralıkların malzemesi bizim aldığımızdan çok çok farklı onlar sert plastik ses ve koku yapabiliyor..bizimkilerin markası novoline..hocam bana ad-soyad-adres ve telefon numarası bilgilerinizi gönderin 100 liradan ayarlamaya çalışayım..
tayfun hocam beni de yaz :) göndermiştim bilgilerimi özelden :)
Emrah senin siparişin verildi kardeşim yarın elinde merak etme..
LorDracula
24/12/2012, 18:44
tayfun hocam buradaki msjları tam okumadım bende evo var tam uyumluluk sağlıyordu değil mi?
tayfun hocam buradaki msjları tam okumadım bende evo var tam uyumluluk sağlıyordu değil mi?
hocam firmaya sordum birkaçtane sattık şikayet gelmedi uyuyor olması lazım dediler bende içinde değişiklik yok uyuyor diye biliyorum..
LorDracula
24/12/2012, 18:58
anladım hocam ben bilgilerimi sana yollim ödeme şeklini nasıl yapıyoruz
anladım hocam ben bilgilerimi sana yollim ödeme şeklini nasıl yapıyoruz
tamam hocam yolla ödeme şekli kapıda ödeme sistemi ile gelen kargocuya ödemeyi yapıyorsunuz peşin..sadece paspas 100 lira paspas+bagaj havuzu 170 lira..bilgilerinizi bekliyorum..
shadow_dancer
24/12/2012, 19:10
Tayfun hocam bana pm atmışsınız, teşekkür ederim. Ben sadece araç içi için düşünüyorum. Nedir ücreti? Ödemeyi nasıl yapıyoruz?
Tayfun hocam bana pm atmışsınız, teşekkür ederim. Ben sadece araç içi için düşünüyorum. Nedir ücreti? Ödemeyi nasıl yapıyoruz?
hocam siz bana dönmediniz hani bana neden almadınız diye düşünmenizi istemediğim için size yazdım..hocam paspas için 100 lira kapıda ödeme sistemi ile kargocuya peşin ödeme yapıyorsunuz..kargocu geliyor ürünü veriyor parayı alıyor..siz bana bilgilerinizi pm atın ben siparişinizi vereyim..
LorDracula
24/12/2012, 19:19
hocam pm attım
shadow_dancer
24/12/2012, 19:21
Pm attım.
hocam pm attım
aldım hocam telefon numaranızı da gönderebilir misiniz?
shadow_dancer
24/12/2012, 19:39
Tayfun hoca geldi mi pm?
onur1986
24/12/2012, 20:51
Tayfun hocam bizim öğret men arkadaşlar bugün direk gidip yerinden almışlar.90 tl vermişler tabi elden alınca kargo falan da olmayınca.sana teşekkür etmemi sölediler onların adına.golf 5 ve yaris terra'ydı araçları.baya i sevindiler valla :)
shellcininabisi
24/12/2012, 22:39
Emrah senin siparişin verildi kardeşim yarın elinde merak etme..
eyvallah Tayfun hocam ilgine alakana çok teşekkür ederim
Merhaba Bravo için tam uyumlu olan var mı acaba bilginiz var mı paspaslar güzelmiş bunlara halı da mı konuyor yoksa arkası mı halı sanki öyle birşeyler hatırlıyorum da?
Tayfun hoca geldi mi pm?
hocam mesajın geldi sıkıntı yok..
Merhaba Bravo için tam uyumlu olan var mı acaba bilginiz var mı paspaslar güzelmiş bunlara halı da mı konuyor yoksa arkası mı halı sanki öyle birşeyler hatırlıyorum da?
Bravo için sormam lazım hocam sorayım buraya yazarım..arkalarında halı yok hocam klipslere uygun yapılıyor zaten orjinal klipslerine geçiriyorsunuz olay bitiyor..
hocam pm attım
Hocam telefon numaranızı bekliyorum..
Tayfun hocam bizim öğret men arkadaşlar bugün direk gidip yerinden almışlar.90 tl vermişler tabi elden alınca kargo falan da olmayınca.sana teşekkür etmemi sölediler onların adına.golf 5 ve yaris terra'ydı araçları.baya i sevindiler valla :)
Onur hocam evet haber aldım iyi de etmişler 2 kişi atlamışlar gitmişler daha uyguna gelmiş..Hakan bey yılbaşından sonra fiyatlar artacak ve hocam o saatten sonra bu fiyata veremeyebilirim dedi kendisi bugün uzun uzun konuştuk..arkadaşlar memnun mu dedi? bende evet çok memnunlar dedim..hepinize selamları var güle güle kullansınlar dileklerini de iletmemi istedi..
ad-soyad gönderi takip no:
Zeynel KARACAN : 118074322496 (https://selfservis.yurticikargo.com/reports/SswOutboundCargoReport.aspx)
Emrah KOCABAŞ 118074322494 (https://selfservis.yurticikargo.com/reports/SswOutboundCargoReport.aspx)
Orkun KIRCI: 118074322491 (https://selfservis.yurticikargo.com/reports/SswOutboundCargoReport.aspx)
Zeynel KARACAN : 118074322496 (https://selfservis.yurticikargo.com/reports/SswOutboundCargoReport.aspx)
Emrah KOCABAŞ 118074322494 (https://selfservis.yurticikargo.com/reports/SswOutboundCargoReport.aspx)
Orkun KIRCI: 118074322491 (https://selfservis.yurticikargo.com/reports/SswOutboundCargoReport.aspx)
Tayfun ilgin alakan için çoook teşekkürler kargo Şubeye gelmiş ve sevkıyata cıkmış bugunde bana ulasır ellerıne saglık
Tayfun ilgin alakan için çoook teşekkürler kargo Şubeye gelmiş ve sevkıyata cıkmış bugunde bana ulasır ellerıne saglık
Zeynel güle güle kullan inşallah..istersen sen kargoyu arayıp saat 13:00 dan sonra gelmelerini söyleyebilirsin..
Eyvallah hocam, gelince fotolarız :)
onur1986
25/12/2012, 17:09
Yalnız benim arkadaşın Golf 5 te klipsler dikkatimi çekti direk çıt diye geçiriyosun ve müthiş bi şekilde sabitliyo.benm GP de de ç ok sağlam duruyo kayma falan yok ama arkadaşı kıskanmadım değil.çok orginal duruyodu.bu arada bizim araçlarda bu sabitleme klipsleri yok mu?ondanda mı kısmışlar yoksa :) orginal paspas kullanan arkadaşlar varsa nasl olduğunu merak ettim.evo'larda vardır heralde en azından bu paspas sabitleme klipslerinden ...
Yalnız benim arkadaşın Golf 5 te klipsler dikkatimi çekti direk çıt diye geçiriyosun ve müthiş bi şekilde sabitliyo.benm GP de de ç ok sağlam duruyo kayma falan yok ama arkadaşı kıskanmadım değil.çok orginal duruyodu.bu arada bizim araçlarda bu sabitleme klipsleri yok mu?ondanda mı kısmışlar yoksa :) orginal paspas kullanan arkadaşlar varsa nasl olduğunu merak ettim.evo'larda vardır heralde en azından bu paspas sabitleme klipslerinden ...
benim astra da var klips yerlerinden sabitledim bende..emotionlarda var sanırım Onur hocam..sizden kısmışlar yine :S
onur1986
25/12/2012, 17:23
Vay hayinler :) bildiğin halı zemin hocam.valla bu araçlara bayılıyorum ama cidden millet hiç boşuna yok wv di yok ford du fiat tı tartışmasın.adamlar düşünmüş hocam.ki öle çok dolulukta bi araç bile olmasa adamlar biçok şeyi standart yapıyo.biz de iki model arası dağlar kadar fark var.utanmasalar arka koltukları falan opsiyonel yapabilirlermiş yani ;P
sadece_erhan
25/12/2012, 17:25
bravo yok herrhalde
Bende de sabitleme klipsi yok... :(
onur1986
25/12/2012, 17:30
Hangi model GP de var bu klipslerden biri deyiversin merak ettim vala :)
Vay hayinler :) bildiğin halı zemin hocam.valla bu araçlara bayılıyorum ama cidden millet hiç boşuna yok wv di yok ford du fiat tı tartışmasın.adamlar düşünmüş hocam.ki öle çok dolulukta bi araç bile olmasa adamlar biçok şeyi standart yapıyo.biz de iki model arası dağlar kadar fark var.utanmasalar arka koltukları falan opsiyonel yapabilirlermiş yani ;P
o konuda fiatta sıkıntılar var hocam..maalesef ama emotion da vardı diye hatırlıyorum..
bravo yok herrhalde
Erhan bugün sordum bravo için üretimdeymiş şu anda sipariş verirsek 3 ay sonra elimizde olur dedi arkadaş..
Bende de sabitleme klipsi yok... :(
yukarıda dediğim gibi emotionlarda var diye hatırlıyorum..
Hangi model GP de var bu klipslerden biri deyiversin merak ettim vala :)
yukarıda da dediğim gibi emotionlarda var diye hatırlıyorum kardeşim..
Bi klipstir gidiyo, tam olarak nedir bu? olan bir foto koysun be yaa :)
bu opel astra dan fotoğraf kardeşim klipsleri görüyorsunudur en sonda..
Arkadaşlar bravo için sordum..3 aya kadar anca gelirmiş yeni seri üretime girmiş..isteyen olursa sipariş verilecek..
puntohastasi
25/12/2012, 21:14
bende istiyorum arkadaşlar bunlardan çok hoş duruyor 1 tane ayarlayamazmısınız
shellcininabisi
25/12/2012, 21:19
ad-soyad gönderi takip no:
hocam ilgin için çok sağol yarın teslim edilecekmiş benimkiler daha bizim ilçeye gelmemiş. anca haftasonuna takabileceğim resimlerim o zaman evomda :) içini bir güzel temizlemem ya da temizletmem gerekiyor da :)
hocam ilgin için çok sağol yarın teslim edilecekmiş benimkiler daha bizim ilçeye gelmemiş. anca haftasonuna takabileceğim resimlerim o zaman evomda :) içini bir güzel temizlemem ya da temizletmem gerekiyor da :)
Emrah hocam bekliyorz fotoğraflar..hayırlı olsun..
Tayfun sagolsun aldım bugun paspasları araba cok pıs oldugundan dolayı kullanmadım yıkatayım oyle kullanacam.
Bu arada Mıtsubıshı ASX ıcınde varmıdır,fıyatı aynımıdır benım mudur cok beyendıde
kolay gelsin
evolar için birşey diyemem ama 2012 lerde sorun var, ön taraflar tam uyumlu ama arka kısımlar olmuyor... arka kapı eşiklerinin iç tarafında plastik bir kısım var bu paspasın oturmasını engelliyor, ben bizzat aracımla gittim denedik olmadı...
smartmavi
26/12/2012, 01:42
abicim benim 3 kapı.
uyarsa bana da alalım.
Sertaç 05065953660
Arkadaşlar şu tartışmalara konu olan klipsler benim aracımda mevcut (emotion). Paspaslarda klipsli seçenek yok ise paspaslar klipslerin üzerinde havada kalıyormu ?
Birde kullanan arkadaşlar kayma yapması konusunda da yorumlarını yazabilirse sevinirim.
Tayfun sagolsun aldım bugun paspasları araba cok pıs oldugundan dolayı kullanmadım yıkatayım oyle kullanacam.
Bu arada Mıtsubıshı ASX ıcınde varmıdır,fıyatı aynımıdır benım mudur cok beyendıde
Zeynel ASX e göre varmış..istersen hemen siparişi verdireyim..fiyat aynı olması lazım..
evolar için birşey diyemem ama 2012 lerde sorun var, ön taraflar tam uyumlu ama arka kısımlar olmuyor... arka kapı eşiklerinin iç tarafında plastik bir kısım var bu paspasın oturmasını engelliyor, ben bizzat aracımla gittim denedik olmadı...
demek sizdiniz o:) birisi gitmiş denemiş söylemişti Hakan bey..evet o engelliyormuş ama bence bir şekilde uydurulabilir diye düşünüyorum..
abicim benim 3 kapı.
uyarsa bana da alalım.
Sertaç 05065953660
Sertaç yarın arayıp sorayım kardeşim gplerde kasa olarak farkı yok ama iç taraftakiler aynı mıdır acaba? çevrende 4 kapı varsa bir bak istersen aynı mı diye..
Arkadaşlar şu tartışmalara konu olan klipsler benim aracımda mevcut (emotion). Paspaslarda klipsli seçenek yok ise paspaslar klipslerin üzerinde havada kalıyormu ?
Birde kullanan arkadaşlar kayma yapması konusunda da yorumlarını yazabilirse sevinirim.
Hocam klips seçeneği olduğunu sanıyorum..ama öyle olabilir oralar profosyonel bir şekilde ayakkabıcılarda falan delinebilir yada aynı öyle üstüne yerleştirebilirsiniz..kullananlar kesinlikle kayma yapmadığını söylediler..forumdaki arkadaşlarda söyleyecektir zaten..
Hocam klips seçeneği olduğunu sanıyorum..ama öyle olabilir oralar profosyonel bir şekilde ayakkabıcılarda falan delinebilir yada aynı öyle üstüne yerleştirebilirsiniz..kullananlar kesinlikle kayma yapmadığını söylediler..forumdaki arkadaşlarda söyleyecektir zaten..
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
Önemli değil Tarık bey..gp lerde klips olan tek model emotion ama aynı zamanda piyasadaki en az model de emotion olduğu için paspaslar active ve dynamic lere göre yapılıyor..bende eski bir emotion kullananı olarak keşke klipsli seçenekleri olsaydı diyorum :) ama ben şahsi düşüncemi de söyliyim sorun olacağını düşünmüyorum..
abicim benim 3 kapı.
uyarsa bana da alalım.
Sertaç 05065953660
arkadaşlar hepinize özel mesaj attım gerekli bilgileri verdim..
Bende sabitleme klipsi olmadan kullanıyorum kesinlikle kayma,toplanma gibi problemler yok arkadaşlar tamamen araca özel olduğu için sağa sola hareket edeceği bi alan yok paspasların. sabitlenmiş gibi duruyor...
Bende sabitleme klipsi olmadan kullanıyorum kesinlikle kayma,toplanma gibi problemler yok arkadaşlar tamamen araca özel olduğu için sağa sola hareket edeceği bi alan yok paspasların. sabitlenmiş gibi duruyor...
evet zaten bu işin esprisi bu hocam genel olarak kauçuk paspasların sıkıntısı nedir? kayma yapar, koku yapar, arabaya tam oturmaz vs vs..bütün bu sorunları yok etmek için 3d havuzlu paspaslar çıkarılmıştır ayrıca neden o kadar para veriyoruz yoksa bizde biliyoruz 30-40 liraya praktikerden almayı :) ben aldım pişmanın şimdi 3d aldım çok rahatım:)
Soner özel mesaj attım kardeşim şubede şu anda..
shellcininabisi
26/12/2012, 17:41
arkadaşlar kargom geldi arabamı yıkattım ve taktım.. başta Tayfun hocama çok teşekkür ediyorum bu kadar hızlı beklemiyordum açıkçası :) gelelim fotolara :)
ön taraf sürücü kısmı cuk oturdu;
https://forum.grandepuntotr.com/attachment.php?attachmentid=23647&stc=1&d=1356528900
yine ön taraf yolcu kısmı cuk oturdu
https://forum.grandepuntotr.com/attachment.php?attachmentid=23648&stc=1&d=1356528900
arka taraf ta cuk oturdu yanlız tek bir kısım hariç :)
https://forum.grandepuntotr.com/attachment.php?attachmentid=23645&stc=1&d=1356528900
güzel görünüyor yanlız fotoda çok belli olmasada şurada baya bir kalkıklık var urğraştıysam da olmadı bir ara tanıdık bir brandacı arkadaş var ona götürüp çıtçıt yaptıracağım 2 tane bu kısmına
https://forum.grandepuntotr.com/attachment.php?attachmentid=23646&stc=1&d=1356528900
imzamızı da ATA lım :)
https://forum.grandepuntotr.com/attachment.php?attachmentid=23649&stc=1&d=1356528900
Çok güzel olmuş, bende işten sonra baştan aşağı bi temizlik yaptım, paspasları da yerleştirdim ama foto çekmeye mecalim kalmadı :D Araba kaç haftadır temizlenmediği için beni bitirdi. Yarın fotolayıp eklerim nasip olursa.
Zeynel ve Mustafa bey kargo takip numaralarınız özel mesaj olarak iletilmiştir hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın..
Zeynel ve Mustafa bey kargo takip numaralarınız özel mesaj olarak iletilmiştir hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın..
Tesekkurler
Tesekkurler
önemli değil kardeşim ne demek..
arkadaşlar fotoğraflar yok mu :)
Tesekkurler
Zeynel ASX e nasıl oldu kardeşim?
puntohastasi
31/12/2012, 02:14
arkadaşlar paspaslarım 2 gün önce geldi arabaya cuk diye oturdu kalitesi 10 numara... en yakın zamnda resim atacam tavsiye ederim tayfun hocamada teşekkürler
arkadaşlar paspaslarım 2 gün önce geldi arabaya cuk diye oturdu kalitesi 10 numara... en yakın zamnda resim atacam tavsiye ederim tayfun hocamada teşekkürler
eyvallah hocam güle güle kullanın..
Zeynel ASX e nasıl oldu kardeşim?
Asx se gayet guzel oldu tıpkı gp ye oldugu gıbı
Asx se gayet guzel oldu tıpkı gp ye oldugu gıbı
sevindim Zeynel güle güle kullansın arkadaş..
arkadaşlar bu kar kış kıyamette paspasların yararını umarım görmüşsünüzdür..bu arada yılbaşından sonra zam gelecekmiş diyordum paspaslara 5-10 tl arası zam da gelmiş sanırım..
Valla ben çok memnunum Tayfun hocam burda baya yağmur yağdı faydasını gördüm.yanlızca ayak dayama kısmı dik şekilde durmuyor bazen aşağı doğru salıyor kendini altta alümünyum ayak dayama var ondan mı oluyor çözemedim...
Valla ben çok memnunum Tayfun hocam burda baya yağmur yağdı faydasını gördüm.yanlızca ayak dayama kısmı dik şekilde durmuyor bazen aşağı doğru salıyor kendini altta alümünyum ayak dayama var ondan mı oluyor çözemedim...
ondandır büyük ihtimal hocam öyle birşey yapmaması lazım bende taktım fotolarını da koydum hatta siteye hiç öyle birşey yapmadı..
Son çare olarak ayak dayamayı sökecem öyle gözüküyor. zemin kaygan olunca paspas tutunamıyor...
Son çare olarak ayak dayamayı sökecem öyle gözüküyor. zemin kaygan olunca paspas tutunamıyor...
yada üstüne monta etsen nasıl olur acaba? yada paspası o demire bir şekilrde monta etme şansın olabilir mi? döşemeciler halledebilir aslında..
Zaten paspastan ayak dayama gözükmüyor hocam :) sökmeside daha kolay hem uğraşmayalım şimdilik gerekirse tekrar takarız nasıl olsa...
Zaten paspastan ayak dayama gözükmüyor hocam :) sökmeside daha kolay hem uğraşmayalım şimdilik gerekirse tekrar takarız nasıl olsa...
Aynen hocam sen bilirsin tabi araç senin :) bugün malumunuz İstanbula acaip kar yağdı arkaya dünya kadar kişi oturdu akşam oldu şöyle bir arkama döndüm tabi çok kötü görüntü bekliyordum bir baktım papasın üstünde su damlası o kadar vay bea dedim süper..
Aynen geçen günkü yağmurda çamurlu ayaklarla kayınvalideyle hanım bindi arabaya eskiden içim cız ederdi şimdi hiç umrumda olmadı paspaslar görevini yapıyor nasıl olsa :)
Aynen geçen günkü yağmurda çamurlu ayaklarla kayınvalideyle hanım bindi arabaya eskiden içim cız ederdi şimdi hiç umrumda olmadı paspaslar görevini yapıyor nasıl olsa :)
:D aynen bak sana yeni fiyatlarının olduğu sitenin linkini vereyim..
Bilgi Otomotiv (https://www.bilgioto.com/)
114 paspas 70 tl de bagaj havuzu gözüküyor toplam 184tl.kdv dahil değil mi acaba bu fiyatlara...?
114 paspas 70 tl de bagaj havuzu gözüküyor toplam 184tl.kdv dahil değil mi acaba bu fiyatlara...?
yanında kdv hariç diyor zaten :) birde buna kargo ekle :) birde kapıda ödeme bedeli :) Geçmiş olsun :)
arkadaşlar paspasını ve bagaj havuzunu satmak isteyenler özelden irtibata geçebilir.
ayfasını deneyin bir günde gelir güzel. www.eliftuning.com,mugen cam rüzgarl???,spor araba,sticker,tavan kaplama,torpido kaplama,xenon far kiti,jeep aksesuar,off road,bardakl?k,cep teleonu,iphone aksesuar,koku,3D paspas,bagaj hal?s?,hal? paspas,paslanmaz krom,siparis,golf gti,rr (https://www.eliftuning.com/Fiat-Grande-Punto-Special-3D-Havuzlu-Paspas-Seti_62314.html#0)
ben yeni aldım ...burda sitesinden 95 ti 99 tl olmuş sanırım. yanında da araç yıkama kurulama fiber eldiven hediye ettiler kargoda bedavaya. gayette güzel oldu :)
yasinkaya
06/11/2015, 10:34
2012 model sonrasında son durum nedir arkadaşlar. Bu arada aynı kişinin sahibinden.com'da ilanı var. 99tl ye.
halilimo
06/11/2015, 14:14
ben yeni aldım ...burda sitesinden 95 ti 99 tl olmuş sanırım. yanında da araç yıkama kurulama fiber eldiven hediye ettiler kargoda bedavaya. gayette güzel oldu :)
Linki paylasirmisiniz bulamadim da