PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Boya koruma ve Detaylı temizlik (3M)

fixxxer
16/11/2012, 13:33
Arkadaşlar aracımı tavsiye üzerine boya koruma ve detayli temizlik yaptımak için nata vega daki Arkas Otomotiv auto master a götürdüm yasin bey diye birarkadaş var gerçekten çok ilgilendilerArkas otomotiv bizim araçlara servis hizmeti vermiyor Peugeot,Renault,Dacia ve Volvo yetkili servisi fakat dışarıdan boya koruma ve temizlik işlemleri ile ilgili marka ayırmadan çok titiz iş yapıyorlar. kesinlikle tavsiyemdir.Fiyatlarıda servis yeni açıldığından çok uygun.
Ben Boyakoruma+Detaylı iç temizlik+Motor koruma+ön cam su itici+ plastik vinil koruma+Döşeme koruma+ozon klima temizliğini 300 tl ye yaptırdım kısa süre içerisinde cam filmi için götüreceğim. işlerini iyi yapıyorlar.

Sparco34
16/11/2012, 13:35
Arkadaşlar aracımı tavsiye üzerine boya koruma ve detayli temizlik yaptımak için nata vega daki Arkas Otomotiv auto master a götürdüm yasin bey diye birarkadaş var gerçekten çok ilgilendilerArkas otomotiv bizim araçlara servis hizmeti vermiyor Peugeot,Renault,Dacia ve Volvo yetkili servisi fakat dışarıdan boya koruma ve temizlik işlemleri ile ilgili marka ayırmadan çok titiz iş yapıyorlar. kesinlikle tavsiyemdir.Fiyatlarıda servis yeni açıldığından çok uygun.
Ben Boyakoruma+Detaylı iç temizlik+Motor koruma+ön cam su itici+ plastik vinil koruma+Döşeme koruma+ozon klima temizliğini 300 tl ye yaptırdım kısa süre içerisinde cam filmi için götüreceğim. işlerini iyi yapıyorlar.

dostum hoş geldin ama :) kuralları gereği kendini tanıtımanı isteriz :)

Sparco34
16/11/2012, 13:38
3m amerikan maldıır binbir çeşiti var inş. orjin olandır :d
hayırlısı

tayfux
16/11/2012, 13:39
fiyat olarak iyi değil hemde pahalı marka olarak ne kullandılar bunlar önemli bu işin içindeyim ben
hergün arac kuaföre gönderiyoruz sıfır toyota
marka önemlidir.
marka 3M dedi sanırım başlıkta..önce kendini tanıtır mısın?

fixxxer
16/11/2012, 13:40
eski bir üyeyim zaten:) ama bayadır giremiyodum iş ygunlugundan daha önceleride mesaj falan yazmıştım ama niye gözükmüyor anlamadım..

fixxxer
16/11/2012, 13:47
3m amerikan maldıır binbir çeşiti var inş. orjin olandır :d
hayırlısı

yetkili servis içinde konumlanmışlar volvo peugeot renault dacia bu markaların yetkili servisi arkas
auto master da burada çalışan bir firma sence ürünleri orjinal olmama ihtimali varmıdır.. ki şu kullandıkları süngerler bezlerde bile 3m yazıyordu.

Sparco34
16/11/2012, 13:51
yetkili servis içinde konumlanmışlar volvo peugeot renault dacia bu markaların yetkili servisi arkas
auto master da burada çalışan bir firma sence ürünleri orjinal olmama ihtimali varmıdır.. ki şu kullandıkları süngerler bezlerde bile 3m yazıyordu.

başkan öyle diyosan öyledir ama otomotiv sektöründe neler dönüyor neler
bu arada resimlerini görmek isteriz aracın

fixxxer
16/11/2012, 14:06
aracın fotoları evdeki bilgisayarımda yarın fotoları koyarım oradaki arkdaşın telefonunu verim bilgi almak isteseniz
Yasin Bey :0544 682 07 37 yetkili kişi

Sparco34
16/11/2012, 14:07
aracın fotoları evdeki bilgisayarımda yarın fotoları koyarım oradaki arkdaşın telefonunu verim bilgi almak isteseniz
Yasin Bey :0544 682 07 37 yetkili kişi

numara için demek istemedim abicim beni ilgilendirmez sonuçta güvenip yapmışsın
hayırlısı olsun syg.