Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo dinamik popkit ve asiskitli çok temiz 27000
15/11/2012, 12:55
Aracım temiz olup asla opet dışında mazot alımı yapılmamıştır.Araçta emsallerine göre geri vites sensörü, hızsabitleme,otokararan dikiz aynası ve fiber görünümlü tampon kaplama mevcuttur.Aracımda asla boya yada degişen yoktur çok temizdir içi füme rengidir.Kullanımı oldukca keyifli ve yol tutuşu iyidir yakıttan bahsetmiyorum bile satma nedenim iş kurmak niyetindeyim yoksa asla satmak niyetim yoktu hayırlısı diyorum alanada hayırlı olsun derim arkadaşlar (özel boya evobeyaz):sweatingbullets:fiyatı 32750tl
08/05/2014, 22:52
Arkadaşlar 2011 punto evo dinamik 1.3 multijet aracımı satıp 2009 bravo 1.6 multijet sport style paket araç aldım makine 100.000 binde olmasına rağmen harika çok memnunum sadece parçaları biraz daha tuzlu ön arka diskler ve balatalar değişim yağ değişim,yağ ve mazot filtreleri işçilik dahil 700 tl sizce nasıl fikirlerinizi almak isterim