Orijinalini görmek için tıklayınız : Bizim Traktörlerinde Motoruna Takılır mı Acaba?
Traktöre Turbo Motor Takılırsa | Video | Siz.net (https://siz.net/traktore-turbo-motor-takilirsa-videosu/)
Ziyaretçi034
14/11/2012, 23:15
tamam. insan hayallerinin peşinden koşmalı.
bey amca o traktör devrilse o kafes seni koruyacak mı acaba :D
firari83
14/11/2012, 23:24
valla süper olmuş biraz önce youtube de izledim. turbo demek ki dedim.(yıllardır ttraktör kullanan birisi olarak). kafes takla ya da yan yatma durumunda ezilmeyi sıkışmayı önlemek için yeterli diye düşünüyorum. çünkü yeni çıkan traktörlerde kafes olmasa bile havaya doğru katlanabilen kalın bir boru mecburi olarak bulunmak zorunda, öyleki emniyet kemeri zorunlu olduğu gibi bu boruyu asfalt yollarda dik pozisyonda tutmak zorunlu...
BaranSelo
14/11/2012, 23:26
Ekonomiyi de hızlandırır bu amca böyle :D
Fire motorların performansı nasıl arttırılır diye bir konu vardı. Tak bu turboyu fire motora , katıl draglara:)
Ziyaretçi034
14/11/2012, 23:36
valla süper olmuş biraz önce youtube de izledim. turbo demek ki dedim.(yıllardır ttraktör kullanan birisi olarak). kafes takla ya da yan yatma durumunda ezilmeyi sıkışmayı önlemek için yeterli diye düşünüyorum. çünkü yeni çıkan traktörlerde kafes olmasa bile havaya doğru katlanabilen kalın bir boru mecburi olarak bulunmak zorunda, öyleki emniyet kemeri zorunlu olduğu gibi bu boruyu asfalt yollarda dik pozisyonda tutmak zorunlu...
ama o boru ölçülüp biçilerek tasarlanmıştır, traktörler 30-40 km gibi bi hıza çıkabiliyor sanırım, 100 km'de o boru ne olur :)
düşük hızda tepki gösterebilecek kadar zaman olur da, bu arkadaşın asfaltta ki hızında yandım allah bile denilemez sanki :)
firari83
15/11/2012, 00:23
ama o boru ölçülüp biçilerek tasarlanmıştır, traktörler 30-40 km gibi bi hıza çıkabiliyor sanırım, 100 km'de o boru ne olur :)
düşük hızda tepki gösterebilecek kadar zaman olur da, bu arkadaşın asfaltta ki hızında yandım allah bile denilemez sanki :)
evet sürat için haklısın kes,nl,kle ama tarla içindeki driplingleri çok beğendim.
Ziyaretci037
15/11/2012, 00:33
Hey yavrum benim.
E30 la kapışır :D
skystar37
15/11/2012, 01:16
Benim bildiğim kadarı ile yanlış eksikde biliyor olabilirim ancak bu tarz iş makineleri genel olarak ağır devir çalışan makine diye biliyorum bu traktöre motor ile beraber şanzuman da takılmış olabilir mi?
maceraci95
15/11/2012, 10:57
Bizim multijetlerle boşuna uğraşıyoruz chip v.s. :)
Amca bütün tarlayı tapanı tarumar etmiş maşallah :D