Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto Evo 1 DIN / DVD - GPS
Tuncay abi sen varsan bende varım
lektonstar17
30/01/2013, 01:17
Arkadaşlar,
Firma ile görüştüm. Sahibindeki cihazı firma satmıyor, Bir şekilde sızdırılmış.
Cihazda bütün tuşların altında ışıkları yanıyor. (Resimdeki numune olduğundan yanmıyor)
Cihazda resimdekinden daha kaliteli bir piano black çerçevesi var (Resimdeki numune ondan kalitesi kötü)
Cihazda tüm direksiyon Blue&Me usb ile uyumlu sorun yok.
Ay sonuna kalmadan bana bir Numune gönderecekler bunu ile montaj yapıp video resim ve görüşlerimi ileteceğim sonrasında sizlere sunup fikirlerimi yansıtacağım. Cihazların servislerin alışı bizimki ile aynı satışı 1800 TL. Garanti ile bir sıkıntısı yok. Çünkü soketler al gülüm ver gülüm birbirine takılacak ve elektrik aksamına sorun yaratmayacak. Sadece kamerası tetiklemesi için geri vitese bağlanacak ve tetik alacak.
Cihaz fiyatı nakit: 1200 TL
Bonusa 6 taksit: 1250
Diğer kartlara 6 taksit: 1300 TL
Diğer kartlara 12 taksit: 1350 TL
Alacak arkadaşlar listeye kendilerini eklesinler lütfen...
Cihazı firma satmıyor , bir şekilde sızdırılmış derken , Kar elek. ten Kürşat Bey ilandaki cihazı satan bayinin kendi bayileri olduğunu , ilandaki resimleri de kendinin çektiğini belirtti,satıcı ismi de verdi bana. Sadece fiyat onlarda fazla , biz ithalatçı olduğumuz için bizde daha uygun fiyata olucak dedi.
barslan112
30/01/2013, 02:26
1ocak2011-Tuncay
2- ekartoo- Kıvanç
3- beratmms - Berat
4-never - Nevruz Erdem
5- maceraci95 - Özgün
6-barslan112
Blue&Me olmasada bluetooth var cihazda geri görüş kamerası dahil.
eywallah kardeşim sağolasın :)))
1ocak2011-Tuncay
2- ekartoo- Kıvanç
3- beratmms - Berat
4-never - Nevruz Erdem
5- maceraci95
6-Fatih GUNES
7-barslan112-burhan
1ocak2011
30/01/2013, 16:40
1-1ocak2011-Tuncay
2-ekartoo- Kıvanç
3-beratmms - Berat
4-never - Nevruz Erdem
5-maceraci95
6-Fatih GUNES
7-barslan112-burhan
lektonstar17
30/01/2013, 17:45
Bu fiyata montaj ücreti dahil mi ?
Ziyaretçi034
30/01/2013, 18:02
Bu fiyata montaj ücreti dahil mi ?
Ankara tayfası abi'nin göbeğini tatlı tatlı kaşırsa montajını yaptırırlar da, diğer iller ne yapacak bilemem :)
gerçi hoş sadece soket sökülüp takılacak deniyor da şahsen ben cesaret edemem, araba konusunda mimliyim biraz :D
lektonstar17
31/01/2013, 03:34
Ankara tayfası abi'nin göbeğini tatlı tatlı kaşırsa montajını yaptırırlar da, diğer iller ne yapacak bilemem :)
gerçi hoş sadece soket sökülüp takılacak deniyor da şahsen ben cesaret edemem, araba konusunda mimliyim biraz :D
Elbet kendi başına montaj yapmak mantıklı değil. Herhangi bir durumda cihazın garanti dışı kalabilir. Yanlış hatırlamıyorsam 100 tl gibi bir montaj ücreti vardı. Eğer fiyata montaj dahil ise çok iyi.
cihankardes
31/01/2013, 03:51
çakma derken neyi kasdettin cihan kardeşim?
Abi o menüler falan yani çin malı gibi duruyor.
Ziyaretçi034
31/01/2013, 04:04
Abi o menüler falan yani çin malı gibi duruyor.
ürün zaten çin malı değil mi? :)
Ziyaretçi051
31/01/2013, 10:15
gerçi hoş sadece soket sökülüp takılacak deniyor da şahsen ben cesaret edemem, araba konusunda mimliyim biraz
Oğuzhan ayıp ya göbek kaşımak felan :D ben zaten sizin için bir istanbul yapmayı düşünüyorum siz benim bu işleri yapacak yeri ayarlayın :group000:
1ocak2011
31/01/2013, 10:16
Oğuzhan ayıp ya göbek kaşımak felan :D ben zaten sizin için bir istanbul yapmayı düşünüyorum siz benim bu işleri yapacak yeri ayarlayın :group000:
Tam hizmet adamısın yavrum...
Ziyaretçi051
31/01/2013, 10:19
Tam hizmet adamısın yavrum...
forumcu arkadaşlarıma canım feda :gatherin: tabi fazla abartmamak lazım:siritma:
Ziyaretçi034
31/01/2013, 12:35
abi gel de alem çaki görsün, gözümüz gönlümüz açılsın.
yer konusu için organize olalım da, bir tam gününü alırım ama söylim :D
cihankardes
31/01/2013, 14:49
ürün zaten çin malı değil mi? :)
:) yani çin üretimi olup da öyle gözükmeyen aletler var mesela ps3 :)
neyse alan arkadaşların içine sinsin inşallah.
stotinka
31/01/2013, 23:17
1-1ocak2011-Tuncay
2-ekartoo- Kıvanç
3-beratmms - Berat
4-never - Nevruz Erdem
5-maceraci95
6-Fatih GUNES
7-barslan112-burhan
8-stotinka- ahmet kahraman
Arkadaşlar,
Firma ile görüştüm. Sahibindeki cihazı firma satmıyor, Bir şekilde sızdırılmış.
Cihazda bütün tuşların altında ışıkları yanıyor. (Resimdeki numune olduğundan yanmıyor)
Cihazda resimdekinden daha kaliteli bir piano black çerçevesi var (Resimdeki numune ondan kalitesi kötü)
Cihazda tüm direksiyon Blue&Me usb ile uyumlu sorun yok.
Ay sonuna kalmadan bana bir Numune gönderecekler bunu ile montaj yapıp video resim ve görüşlerimi ileteceğim sonrasında sizlere sunup fikirlerimi yansıtacağım. Cihazların servislerin alışı bizimki ile aynı satışı 1800 TL. Garanti ile bir sıkıntısı yok. Çünkü soketler al gülüm ver gülüm birbirine takılacak ve elektrik aksamına sorun yaratmayacak. Sadece kamerası tetiklemesi için geri vitese bağlanacak ve tetik alacak.
Cihaz fiyatı nakit: 1200 TL
Bonusa 6 taksit: 1250
Diğer kartlara 6 taksit: 1300 TL
Diğer kartlara 12 taksit: 1350 TL
Alacak arkadaşlar listeye kendilerini eklesinler lütfen... şu lpg olayı olmasaydı kesin alacaktım kısmet belki ilerleyen zamanlarda:rolleyes2:
1ocak2011
01/02/2013, 10:56
1-1ocak2011-Tuncay
2-ekartoo- Kıvanç
3-beratmms - Berat
4-never - Nevruz Erdem
5-maceraci95
6-Fatih GUNES
7-barslan112-burhan
8-stotinka
9-Zaza
son kez sorayım cihazda tv izleniyor mu? çünkü farklı cihazlar üzerinden konuşuldu. ve navigasyon program yükleme harita yükleme güncelleme vs nasıl yapacağız
AYTEK AYDIN
03/02/2013, 20:08
Linea (https://karelektronik.com/?newUrun=1&Id=737845&CatId=bs132220&Fstate=&/Linea)
Arkadaşlar burdada buldum aynı cihazdan. normal fiyatını yazmışlar.Sahibinden.com dan daha ucuz.Tutturabildiklerine demek ki.
lektonstar17
04/02/2013, 00:55
[QUOTE=AYTEK AYDIN;798370]Linea (https://karelektronik.com/?newUrun=1&Id=737845&CatId=bs132220&Fstate=&/Linea)
Arkadaşlar burdada buldum aynı cihazdan. normal fiyatını yazmışlar.Sahibinden.com dan daha ucuz.Tutturabildiklerine demek ki.[/QUOT
Arkadaşlar bu firmadan temin edicek cihazları zaten.
lektonstar17
04/02/2013, 00:56
Ayrıntılı türkçe bir video olsaydı keşke.
motor delisi
04/02/2013, 13:18
[QUOTE=AYTEK AYDIN;798370]Linea (https://karelektronik.com/?newUrun=1&Id=737845&CatId=bs132220&Fstate=&/Linea)
Arkadaşlar burdada buldum aynı cihazdan. normal fiyatını yazmışlar.Sahibinden.com dan daha ucuz.Tutturabildiklerine demek ki.[/QUOT
Arkadaşlar bu firmadan temin edicek cihazları zaten.
Aracınıza özel plakalık geri görüş kamerası ve Tv anteni hediyelidir. Son sürüm yeni Türkiye haritası hediyelidir. Harita güncellemesi ömür boyu ücretsiz yapılacaktır.
Diye bir not düşmüşbu doğrumudur ? geri görüş kamerası ve tv anteni hediye ediyor ise 1200tl ye ben bugün alırım :) bunun montajını biz yapabiliriz gibime geliyor basit birşeydir. Bu arkadaşa gidip ürünü incelesek bi günkeşke
Bence ürün denenip ilk yorumlar yapılsa alacak kişi sayısı belk ide 2 katına çıkacak.
Arkadaşlar cihazlarda tv özelliği olacak ve harita güncellemeleri istenirse 8 yıl güncellemeli infonav teleatlas firmasının yasal haritası 50 TL karşılığında sizlere gönderilebilir normalinde crack li haritalar cihazlar üzerinde gönderilecektir. Cihazın son numunesini beklemekteyim cihazın son numunesi geldiği anda ben sizlere detaylı anlatımlı videosunu çekip ulaştırıcam
heyecanla beklemekteyim :)))
Ziyaretçi048
04/02/2013, 22:06
gözünüz aydın.. sahibindene düşmüş. fiyatıda güzel bence
FİAT LİNEA VE PUNTO MULTİMEDAİ VE NAVİGASYON TÜRKİYEDE BİR İLK.. sahibinden.com'da - 113130250 (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-fiat-linea-ve-punto-multimedai-ve-navigasyon-turkiyede-bir-ilk-113130250/detay)
lektonstar17
04/02/2013, 22:12
gözünüz aydın.. sahibindene düşmüş. fiyatıda güzel bence
FİAT LİNEA VE PUNTO MULTİMEDAİ VE NAVİGASYON TÜRKİYEDE BİR İLK.. sahibinden.com'da - 113130250 (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-fiat-linea-ve-punto-multimedai-ve-navigasyon-turkiyede-bir-ilk-113130250/detay)
İlanı koyan kişi forumdan arkadaşların liste oluşturup cihazı alacakları firmanın bayisiymiş. Firma ana ithalatçı olduğu için onlarda daha ucuz. Bu ilandaki fiyata çok uygun diyorsanız arkadaşların alacağı fiyata dirak atlarsınız heralde :) İlandaki fiyat 1450 TL , arkadaşlar 1200 TL ye alacak.
yorumları 4 gözle bekliyorum evom olmamasına rağmen ürün çok tatlı ve güzel duruyor merak ettim :)
biancoangelo
05/02/2013, 01:22
Mükemmel yaaa
çok uzadı ama süre bir an önce görsek ve alsak.
Arkadaşlar cuma veya Cumartesi ürün firmanın eline ulaşacak videoasunu yayınlayacaklar Mart basındada satışa cıkacakmıs
motor delisi
06/02/2013, 10:13
Arkadaşlar cuma veya Cumartesi ürün firmanın eline ulaşacak videoasunu yayınlayacaklar Mart basındada satışa cıkacakmıs
Mart ayında mı ? e şuanda satışta değilmi bu ürün ? :S
lektonstar17
06/02/2013, 15:54
Ürün zaten günlerdir firmanın elinde. Hatta bir bayileri satışa bile çıkardı.Videoyu çoktan çekmişler , ...tube ye eklicekti bugün. Neden bilemiyorum ama bu ,iş çok uzadı.
lektonstar17
06/02/2013, 16:41
Cihaz satışta , alttaki linke bakın :
punto (https://www.karelektronik.com/?newUrun=1&Id=737859&CatId=bs132220&Fstate=&/punto)
Özellikler :
7 inç 16:9 ekran 800 * 480 yüksek çözünürlüklü TFT LCD dokunmatik ekran
1080P Full Hd Video Play
Dahili GPS navigasyon sistemi
Tv, Radyo, mp3, mp4, mp5, oyun, bluetooth,
Bluetooth (Tel No görüntüleme fonksiyonu & Coming dokunmatik ekran ile doğrudan sesli görüşme)
SD kart yuvası ile mp3/mp4/Divx/WM desteği
Mp3/mp4/DVD/VCD/CD/CD-R/Divx/CD-RW ile uyum
4*45 w çıkış gücü
ipod girişi, usb flash ve sd kart girişi,
Mükemmel mekanik titreşim ve elektronik şok koruma yapısı
Bekleme fonksiyonu ile pil dayanıklılığı artırmak için mükkemel devre tasararımı
Ayarlanabilir parametreleri, otomatik olarak hafızaya alınabilir
Arayüzü kolay işlem (3D)
Gerçek zamanlı saat fonksiyonu
Bir kanal video girişi, iki kanal video çıkışı; iki kanal ses girişi, üç kanal ses çıkışı
(GPS kullanırken Listen radyo / CD) Dualzone fonksiyonu
30 radyo istasyonu
Çok fonksiyonlu OSD menüsü
Küçük hafif panel düğmesi mevcut
Uzaktan kumanda için Floresan tuşları kullanılabilir
CDC (birden fazla disk kartuşu) play kontrol fonksiyonu kullanılabilir
Direksiyon kontrolü için orijinal CanBus sistemi
Dahili dijital televizyon sistemi için DVB-T (opsiyonel)
Bütünleşik TV tuner
2 resim içiçe özelliği sayesinde 2 özelliği aynı anda kullanabilirsiniz. (Örnek: Telefon geldiğinde müzik dinliyorsanız her iki ekranı görürsünüz).
Geri görüş Kamerası desteği.
3 boyutlu harita desteği,
Sesli yönlendirme.
CPU:Telechips TCC89XX ARM11 multi-media processor, main frequency exceeds 700MHz
Ana menü kullanıcı tarafından ayarlanabilir.
Cihazlar 2 yıl Türkiye ithalatçı firma garantisi altındadır. İstanbul, Ankara, Antalya'da teknik servislerimiz mevcuttur.
Aracınıza özel plakalık geri görüş kamerası ve Tv anteni hediyelidir. Son sürüm yeni Türkiye haritası hediyelidir. Harita güncellemesi ömür boyu ücretsiz yapılacaktır.
motor delisi
06/02/2013, 18:54
Plakalık gerigörüş kamerasından kastı nedir ? Plastik plakalıktanmı bahsediyor. Bende mesela plakalık yok silikonla yapıştırdım bunun plaka ışığında olması gerekmiyormu ?
Ziyaretçi034
06/02/2013, 19:04
Plakalık gerigörüş kamerasından kastı nedir ? Plastik plakalıktanmı bahsediyor. Bende mesela plakalık yok silikonla yapıştırdım bunun plaka ışığında olması gerekmiyormu ?
yanlış yazılmıştır, plaka aydınlatmasına monte edilen kameradandır hediye ettikleri
Video eklenmiş..
punto evo.mp4 - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=tDCYbBGvumI&feature=youtu.be)
..
1ocak2011
06/02/2013, 20:54
Geri vites kamera görüntüsü neden koymamışlar acaba? Ayrıca üstteki tuşlardada ışık olacağı bilgisini vermişlerdi.
lektonstar17
06/02/2013, 23:15
Geri vites kamera görüntüsü neden koymamışlar acaba? Ayrıca üstteki tuşlardada ışık olacağı bilgisini vermişlerdi.
Abi belki araca monte edince aktif olur ışıklar. Geri görüş kamera görüntüsünü ben de merak ediyordum.
tv video özellikleri hiç birini göremiyoruz ayrıca. bu çok ucuza satılan tabletler gibi bir görüntüsü var
lektonstar17
06/02/2013, 23:18
Canlı görmek dokunmak lazım . Başka türlü anlaşılmıcak.
tuncay abinin yorumları önemli. o okey derse alırsa biz de alırız. ayrıca foruma özel 1200 tl demişlerdi toplu alım için ama piyasa fiyatı da 1200 tl diyor. herşey tuncay abiden geçer.
Canlı görüp karar vermek istiyorum ben de..
lektonstar17
06/02/2013, 23:47
tuncay abinin yorumları önemli. o okey derse alırsa biz de alırız. ayrıca foruma özel 1300 tl demişlerdi toplu alım için ama piyasa fiyatı da 1200 tl diyor. herşey tuncay abiden geçer.
Malesef toplu alıma bir güzellik olmadı. Piyasaya neyse bize de öyle. Ayrıca benim bildiğim 100 TL montaj fiyatı olacak. 1000 TL deseler ne güzel olurdu.
Ziyaretçi034
06/02/2013, 23:49
söz tuncay abi'de, içine sinmeyen bi ürüne bize alın demeyeceğinden, şahsen onun yorumlarına göre yönleneceğim
motor delisi
07/02/2013, 09:49
video çok kalitesiz olmuş, hani kanal A da çıkan pirhana piyasada 800 tl bizde 69 tl olan tablet ler misali olmuş burdan ona benziyor :D insan kamerayı sabitler öyle çeker hiç bişey anlamadım, ayrıca üstte ışık yok ve bunun usb girişi nerede ben göremedim ? hadi cd arkadan takılıyoda usb aux vs göremedim.. Foruma 1200 den değil daha uygun bi fiyattan versin düz yapsın bari o şekilde alalım az buz para değil hani benim 250 tl ye aldığım navigasyon ekranım daha hızlı gibi :)
lektonstar17
07/02/2013, 09:54
video çok kalitesiz olmuş, hani kanal A da çıkan pirhana piyasada 800 tl bizde 69 tl olan tablet ler misali olmuş burdan ona benziyor :D insan kamerayı sabitler öyle çeker hiç bişey anlamadım, ayrıca üstte ışık yok ve bunun usb girişi nerede ben göremedim ? hadi cd arkadan takılıyoda usb aux vs göremedim
Video bence de yetersiz .Genelde radyo tanıtılıyo. Işıklar belki araç üzerindeyken çalışıcaktır , sormak lazım. İlk çıkan videodan hatırlıyorum , usb ve iphone girişi kablo ile içerden klima altına sarkıtılıyor.
motor delisi
07/02/2013, 10:00
Video bence de yetersiz .Genelde radyo tanıtılıyo. Işıklar belki araç üzerindeyken çalışıcaktır , sormak lazım. İlk çıkan videodan hatırlıyorum , usb ve iphone girişi kablo ile içerden klima altına sarkıtılıyor.
hııı o bende şuandada mevcut ozaman maliyetten düşmesi lazım :)
en çok merak ettiğim ise ekranın kafamızın alt kısmında bulunacağından otomatik ışık sensörü bulunuyormu ? mesela arkadaşımdaki poloda orjınal ekran var ve bu sensör var atıyorum yazın dışardan güneş ışığı vuruyor o vurduğu anda ekran parlaklığı artıyor yüksek kontrast sağlayarak kamaşmayı önlüyor. Bundada bu sistem düşünülmüştür inşallah sonuçta bizde skydome da var açıkken güneşin vurduğu ilk yerlerden biri teyp oluyor :)
lektonstar17
07/02/2013, 10:08
hııı o bende şuandada mevcut ozaman maliyetten düşmesi lazım :)
en çok merak ettiğim ise ekranın kafamızın alt kısmında bulunacağından otomatik ışık sensörü bulunuyormu ? mesela arkadaşımdaki poloda orjınal ekran var ve bu sensör var atıyorum yazın dışardan güneş ışığı vuruyor o vurduğu anda ekran parlaklığı artıyor yüksek kontrast sağlayarak kamaşmayı önlüyor. Bundada bu sistem düşünülmüştür inşallah sonuçta bizde skydome da var açıkken güneşin vurduğu ilk yerlerden biri teyp oluyor :)
Valla o sistemden konuşulduğunu hiç duymadım. Bu cihazda da yok sanırım. Manuel olarak kontrast ayarı var.
motor delisi
07/02/2013, 10:09
Valla o sistemden konuşulduğunu hiç duymadım. Bu cihazda da yok sanırım. Manuel olarak kontrast ayarı var.
ooo bu yoksa eğer bu iş yaş, çünkü alırsınız kışın iyi güzel akşamları falanda iyide gündüzleri o ekran gözükmez ben yazın skydomeu hiç kapatmıyorum bile çünkü ekrana tepeden bakıcaz clio megane lardaki gibi direk hizamızda değil bu sistem gerekli
lektonstar17
07/02/2013, 10:12
ooo bu yoksa eğer bu iş yaş, çünkü alırsınız kışın iyi güzel akşamları falanda iyide gündüzleri o ekran gözükmez ben yazın skydomeu hiç kapatmıyorum bile çünkü ekrana tepeden bakıcaz clio megane lardaki gibi direk hizamızda değil bu sistem gerekli
Ben hemen almayı düşünmüyorum zaten . Önce bi denesin arkadaşlar. Belki ilerde alırım. Zaten toplu alıma bi indirim de yapılmadı. 3 ay sonra alsam da bi kaybım yok.
lektonstar17
07/02/2013, 14:27
Bazı sorularıma cevap olarak bana bugün gelen mail :
Videoda tuş ışıkları çalışmıyor çünkü cihaz araca bağlı değil, araca bağlanıp parkların yakılması gerek.
Tv ise Türkiye'de halen analog yayın var, dijital yayına geçildiğinde yerin 3 kat altında olsak dahi tv izleyebiliyor olacağız.
Usb ve ipod iphone çıkışı torpidoda olacak, bu arada yine aracınızın orjinal usb media playerını kullanabileceksiniz.
Tüm sorularınız için beni arayabilirsiniz.
İstanbul'da yerimize gelebilecek bir arkadaş varsa buyursun gelsin çayımızı içsin tanışalım, cihazı çalıştıralım baksın dokunsun.
Ziyaretçi034
07/02/2013, 14:30
İstanbul'da yerimize gelebilecek bir arkadaş varsa buyursun gelsin çayımızı içsin tanışalım, cihazı çalıştıralım baksın dokunsun.
yerleri nerde? cumartesi öğleden sonra müsaitim, gidip bakalım.
gelen var mı?
1ocak2011
07/02/2013, 14:34
Üstteki tuşlar bizim parklarla çalışmıyorki!
selamali
07/02/2013, 16:00
evet parklarla bir alakası yok
AYTEK AYDIN
07/02/2013, 16:21
yorumsuz kaldım, çok niyetliydim almaya ama şimdi tereddüt ediyorum.
ben hala tuncay abinin kararını bekliyorum
1ocak2011
07/02/2013, 16:29
ben hala tuncay abinin kararını bekliyorum
Kardeşim bende kararsızım, Cihaz için ücreti karşılığında bir tane numune göndereceklerdi eğer gelirse in orada montajlayıp Ankarada alacak arkadaşlarla birlikte hep beraber iyice incelemeyi düşünüyorum.
stotinka
07/02/2013, 20:03
bomba oldu bu ya en iyisi arabayı bi navigasyonlu araçla değiştireyim bari
lektonstar17
07/02/2013, 20:57
yerleri nerde? cumartesi öğleden sonra müsaitim, gidip bakalım.
gelen var mı?
Yerleri Esenler Tekstil Kentte.
Ziyaretçi034
07/02/2013, 21:03
Yerleri Esenler Tekstil Kentte.
Bi aksilik cikmazsa cumartesi ogleden sonra gidip bakayim. Tripot götürüp kamerayi sabitleyip video çekerim. Ekranın görüntü kalitesini merak ediyorum. Muhtemelen kamera baglantısı yoktur.
@Tuncay abi, senin diyaloğun var adamla, şöyle bütün özellikleri aktif olursa daha iyi olur sanki
Tam teşekküllu kameraman Cevat Kelle, Papua Yeni Gine'den bildirdi
lektonstar17
07/02/2013, 21:11
Cihazlar cuma günü yani yarın ellerinde olacakmış. Forumdan bir arkadaş gelip baksın , incelesin diyorlar.
lektonstar17
07/02/2013, 21:13
Bi aksilik cikmazsa cumartesi ogleden sonra gidip bakayim. Tripot götürüp kamerayi sabitleyip video çekerim. Ekranın görüntü kalitesini merak ediyorum. Muhtemelen kamera baglantısı yoktur.
@Tuncay abi, senin diyaloğun var adamla, şöyle bütün özellikleri aktif olursa daha iyi olur sanki
İşten fırsat bulabilirsem ben de düşünüyorum gitmeyi. Sağlam bir inceleme ve video çok iyi olur. Bu cihazı canlı görmeden ne olduğunu anlayamıcaz.
bende baktım şimdi astraya göre de ürünleri var 1.350 lira beni aşıyor serviste necvox un 750 lira civarı diyorlardı bakalım..
İstanbuldaki arkadaslar bi gidinde inceleyin en ince ayrıntısına kadar bize yorum yazinki ona göre karar verelim alalımmı almayalimmi size kaldı ısımız acikcasi iyi degilse almaya gerek yok orjınal tayplerimiz gayet Guzel ve kaliteli maceraya gerek yok sizden haber bekliyoruz
Cihazlar cuma günü yani yarın ellerinde olacakmış. Forumdan bir arkadaş gelip baksın , incelesin diyorlar.
Ürün pazartesi salı günü ellerinde olacakmış..
lektonstar17
07/02/2013, 21:51
Ürün pazartesi salı günü ellerinde olacakmış..
Firmadan Kürşat Bey in bugün bana yazdığı cuma elimizde olacak.
lektonstar17
07/02/2013, 22:04
Bu resimde hangi özellik gösteriliyor acaba ?
Bu resimde hangi özellik gösteriliyor acaba ?
Kapıların açık olduğunu uyaran özelliği olduğunu söylediler..Gösterilen o olsa gerek..
lektonstar17
07/02/2013, 22:19
Kapıların açık olduğunu uyaran özelliği olduğunu söylediler..Gösterilen o olsa gerek..
Evet olabilir. Video çok yetersiz kaldı. Görmediğimiz daha bir çok özellik var.
Banada cuma elimizde dedi
Nerden anlayacakki kapıların açık olduğunu onu anlmadım
lektonstar17
07/02/2013, 22:52
Nerden anlayacakki kapıların açık olduğunu onu anlmadım
Kapı açık olduğunda gösterge üzerinde uyarı görüyoruz. Belki bu sistemle bağlantı kuruluyordur.
Ziyaretçi034
07/02/2013, 22:55
İstanbuldaki arkadaslar bi gidinde inceleyin en ince ayrıntısına kadar bize yorum yazinki ona göre karar verelim alalımmı almayalimmi size kaldı ısımız acikcasi iyi degilse almaya gerek yok orjınal tayplerimiz gayet Guzel ve kaliteli maceraya gerek yok sizden haber bekliyoruz
ne yalan söyleyeyim menüsü kişiselleştirilebilir olsaydı daha güzel olurdu.
mevcut hali perşembe pazarı gibi geliyor bana, kişiselleştirme şansımız olsaydı ben ekte paylaştığım gibi daha sade bişey yapabilirdim
Mevcut video da , Ekranın tepki süresi ve canlılığı kötü duruyor. şu 100 150 tl ye satılan tabletlere benziyor. fakat tabi ki canlısını görmek lazım. ama 1200 tl vereceğimizi düşünürsek çok düşündürücü. mutlaka gözümüzle görmeliyiz
lektonstar17
07/02/2013, 23:47
Android olsaydı bambaşka olurdu.
Bence beklediğimiz gibi bi ürün çıkmayacak karşımıza tuşlarda ışık olmamasından belli
furkantezcan
08/02/2013, 01:05
Üstteki tuşları teyp ile beraber yapmak zorunda değildi. araçta zaten var orijinal teybi gibi ayrı olmalı. eğer konsoldaki orijinal tuşları çıkarırsak 1 din olan teybin kızak yeride sökülecek sonra bu diğer teyp nasıl monte edilecek anlamış değilim. hem teypten ayrı yapsalardı maliyeti düşerdi. fotoğrafta görebildiğim kadarıyla soketler ininde sök tak gibi direk uyumlu olduğunu sanmıyorum. daha ayrıntılı fotoğraf lazım arkadan çekilmiş.
Ziyaretçi034
08/02/2013, 01:13
arkadaşlar ürün hakkında kısıtlı bilgiler edinebiliyoruz şimdilik. enseyi karartmak yerine ürüne ulaşabileceğimiz zamanı bekleyip bizzat incelemek çok daha mantıklı. zaten bu ürün zamanla bütün fiat bayiilerinde yerini alacaktır.
üst tuşlardaki ışık zaten parkları açınca yanmıyormuydu? yetkilisi parkları açınca yanacağını belirtmiş.
son mesajlara bakıyorum herkes üst tuşların yanmamasından şikayetçi gibi, herşey tamam bi o eksik değildir herhalde. bu kadar tezcanlı olmayalım.
daha görmeden soğuttunuz adamı ulen :D
lektonstar17
08/02/2013, 01:17
Kesinlikle katılıyorum. O bölümü yapmalarındaki amaç neydi acaba ? Hiç gerek yoktu o bölüme. Teyplerin çizgileri belli sonuçta.Cihazın arka kısmı şu anki teybimizden farklı ebatta değil sanırım. Eklediğim resmden az çok belli oluyor.
Ziyaretçi034
08/02/2013, 01:21
Kesinlikle katılıyorum. O bölümü yapmalarındaki amaç neydi acaba ? Hiç gerek yoktu o bölüme. Teyplerin çizgileri belli sonuçta.Cihazın arka kısmı şu anki teybimizden farklı ebatta değil sanırım. Eklediğim resmden az çok belli oluyor.
ümit belki de orjinal teybinin parlak malzeme kalitesini yakalayamamışlardır, ya da tuşlarla ilgili bir şey vardır. bütün merakımızı gidereceğiz, kısmetse cumartesi güzelce inceleyeyim.
Bakalım İlk kim alıcak siteden, merakla bekliyorum.Araçlarımza ayrı bir hava katar istediğimiz gibi bir şey olursa.
furkantezcan
08/02/2013, 01:29
takıldığım nokta üstteki tuşların yanmasından çok kızak yerinin sökülecek olması sonrasında nasıl kızaksız takılacağı eğer düzgün sıkıştırma olmaz ise araçta sarsıntıdan ses problemi olabilir.
lektonstar17
08/02/2013, 01:49
Kızağın sökülüceni düşünmüyorum. Çünkü cihazın gövdesi şuan kullandığımız teyplerden geniş yada kalın değil.Eğer kızak gerçektende sökülecekse o zaman üstteki tuş bölümünün yapılma nedenini cihazı daha sağlam bi şekilde sabitlemek olduğunu düşünürüm.
İstanbuldakilerden inceleme bekliyoruz
Gökhan ali taşçı işten ayrılmış üründe bayiinin eline daha gelmemiş bilginize
1ocak2011
08/02/2013, 19:22
Gökhan ali taşçı işten ayrılmış üründe bayiinin eline daha gelmemiş bilginize
Bu iş yatar cihazda çok kaliteli değil gördüğüm kadarıyla orijinal sistemi bozduğumuza değmez...:wink:
Ziyaretçi034
08/02/2013, 19:45
yeni cihaz gelmediyse hiç yol tepmeyeyim oralara kadar.
zaten tuncay abi vazgeçmiş bile üründen :)
bu iş yatar cihazda çok kaliteli değil gördüğüm kadarıyla orijinal sistemi bozduğumuza değmez...:wink:
+1000
1ocak2011
08/02/2013, 19:52
yeni cihaz gelmediyse hiç yol tepmeyeyim oralara kadar.
zaten tuncay abi vazgeçmiş bile üründen :)
Ben yarın HI-FI ses sistemime ek olarak orijinal Amfimi taktırayım...:rolleyes:
Ziyaretçi034
08/02/2013, 19:54
Ben yarın HI-FI ses sistemime ek olarak orijinal Amfimi taktırayım...:rolleyes:
Yakin olsan gelip cizcem de arabani, ar abi havani :D
-
1ocak2011
08/02/2013, 19:55
Yakin olsan gelip cizcem de arabani, ar abi havani :D
-
Gel sanada geri vites ısmarlayayım :P
Ziyaretçi034
08/02/2013, 19:56
Gel sanada geri vites ısmarlayayım :P
Oo abimsin, kirmizi ampulleri siparis verdin mi? :D
-
lektonstar17
08/02/2013, 20:42
Bu iş yatar cihazda çok kaliteli değil gördüğüm kadarıyla orijinal sistemi bozduğumuza değmez...:wink:
Sen ördün mü abi cihazı.
Çarşamba cihaz elimizde olacak numune Tuncay abiyle arabada deneyecz herşeyine bakacaz son olarak ürünü toplu olarak 1100 çektim bilginiz olsun ürün elimize ulaşsın bi deneyelim ona göre alım yapıp yapmayacağımıza karar verelim
1ocak2011
08/02/2013, 22:02
Çarşamba cihaz elimizde olacak numune Tuncay abiyle arabada deneyecz herşeyine bakacaz son olarak ürünü toplu olarak 1100 çektim bilginiz olsun ürün elimize ulaşsın bi deneyelim ona göre alım yapıp yapmayacağımıza karar verelim
Çarşamba Ankaraya 1 adet gönderecekler, Cihazla ilgili görüşlerimi ve Ayrıntıları paylaşacağım
Ziyaretci037
08/02/2013, 22:44
Bariz bi şekilde çin malıyım diye bağıran bi menüsü var.Değmez bence hiçbişekilde o kadar para vermeye..
1ocak2011
08/02/2013, 22:53
Sen ördün mü abi cihazı.
Yok kardeşim görmedim Fatih görüştü; Çarşamba ya da perşembe Ankara bayilerine gönderecekler gidip bakacağız.
çarşamba saat söylerseniz (iş için izmir ya da gaziantepe gitmemiş olursam) ben de gelip bakabilirim.
furkantezcan
10/02/2013, 03:48
çin sitesinde alternatif dvd-navigasyon görünüşü sanki biraz daha kaliteli gibi
Specail in-dash Car DVD GPS Navigation for Fiat PUNTO Canbus DVB-T USB Bluetooth Radio TV VCD HD TFT LCD panel, China Specail in-dash Car DVD GPS Navigation for Fiat PUNTO Canbus DVB-T USB Bluetooth Radio TV VCD HD TFT LCD panel, Fiat Car D (https://www.szalyta.com/products/Specail-in-dash-Car-DVD-GPS-Navigation-for-Fiat-PUNTO--Canbus-DVB-T-USB-Bluetooth-Radio-TV-VCD-HD-TFT-LCD-panel-1094705.html)
motor delisi
10/02/2013, 11:40
arkadaslar birsey dikkatimi cekti ust kisimdaki tuslarda bi terslik var. mesela bendeki eco tusu en sagda ve bunda benzin gostergesi var
lektonstar17
10/02/2013, 16:12
arkadaslar birsey dikkatimi cekti ust kisimdaki tuslarda bi terslik var. mesela bendeki eco tusu en sagda ve bunda benzin gostergesi var
Otomatik kapak açma Türkiye ye gelmeyen bir özellik . O yüzden tuş yerleri farklılık gösterebiliyor.
moonspell01
12/02/2013, 02:23
Bir sitede gördüm 1380 tl fiyat çekmişler.ithalatcı firma garantili kredi kartına 12 taksit diyor.aynı ürün.
dincsoy16
12/02/2013, 11:04
Bir sitede gördüm 1380 tl fiyat çekmişler.ithalatcı firma garantili kredi kartına 12 taksit diyor.aynı ürün.
Linki verirsen inceliyelim
Cengiz Dinçsoy
moonspell01
12/02/2013, 16:00
Linki verirsen inceliyelim
Cengiz Dinçsoy
link bu
Punto Evo (https://www.karelektronik.com/?newUrun=1&Id=737859&CatId=bs132220&Fstate=&/Punto-Evo)
lektonstar17
12/02/2013, 16:31
Hayırdır , bizim firma daha ilk satışı yapmadan cihaza zam yapmış.
lektonstar17
12/02/2013, 16:36
Bizim arkadaşlar 1000-1100 TLye anlaşmayı düşünürken şimdi 1200 e bile zor alırlar bence. 1200 TL ye android cihaz varken ve wince cihazlar 900 civarı satılırken bu cihazı 1380 TL ye nasıl satacaklar acaba ?
moonspell01
12/02/2013, 18:04
iphone telefonlara 2500 tl veren bir milletiz...bunada 1380 tl de veren çıkar.bence tek artısı orjinal görünümü bozmaması direksiyon kumandası uyumu filan.yani benzer bir alternatifi yok.Bencede fiyatı biraz uçuk bir rakam birde çin malı.
Deneyecez yarın gelecek zaten şimdi hersey Çin degilmi
lektonstar17
12/02/2013, 19:56
Benim anlamadığım cihaz daha satışa başlamadan zam yapılması.Yoksa nelere para vermiyoruz.
motor delisi
13/02/2013, 12:57
vw golf için androit ekran çok daha kaliteli daha fonksiyonlu daha orjınal birşey 800 lira iken bunun bu fiyat olması satışı zorlandırır.
maceraci95
13/02/2013, 19:13
Bu gün inceleme olacaktı sonuçları nasıl kalitesi nasıl öğrenebilir miyiz?
1ocak2011
13/02/2013, 22:02
Araç otomatik ben ECO tuşunu göremedim...
lektonstar17
13/02/2013, 22:17
Araç otomatik ben ECO tuşunu göremedim...
Evet eco tuşu yok. Ayrıca bagaj açma tuşu bizim araçlarda çalışıcak mı? O bagaj için mi benzin kapağı için mi ?
1ocak2011
13/02/2013, 22:19
Evet eco tuşu yok. Ayrıca bagaj açma tuşu bizim araçlarda çalışıcak mı? O bagaj için mi benzin kapağı için mi ?
Bagaj açma için tuş. Onun için sağlam tesisat ve işçilik gerekir. Yazıların karakterleride değişmeli bence...
lektonstar17
13/02/2013, 22:25
Bagaj açma için tuş. Onun için sağlam tesisat ve işçilik gerekir. Yazıların karakterleride değişmeli bence...
Abi yazıları neden beğenmedin ?
madenmaden
13/02/2013, 22:38
bence tuşları da bizim orjinal tuşları kullanabilirsek tuncay abinin dediklerine ek olarak çok iyi olur
motor delisi
13/02/2013, 23:51
ust tus takimi degismese ? veya orjinale gore olsa olmazmiydi ? atiyorum suanda bagaj tusuna basilsa arac eco moda girecek cok sacma degilmi ? degismesi gereken sadece bir baski veya hic degismesin orasi neden degisiyorki
madenmaden
14/02/2013, 00:14
ikisi bütün olduğu için değişiyor orjinali bütün benim bildiğim
aykut_1914
14/02/2013, 01:14
kaliteli göründü bana araç üstünde.
dokunmatik için yorum yazarsa üyemiz güzel olur bence
Yarın yorum yapacam takıp yanlız Tuncay abi eco tuşu yok büyük ihtimal sende bagaj açma tuşu eco görevi yapacak ama bagaj açma tuşu görünecek bagaj açma tusuda bizde aktif olmayacak yarın yorum yapacgm zaten eğer beğenmesek Kürşat beyinde dediği gibi ürünü geri yollayacağım tuş sıralaması City tuşu kapı açma tuşu starstop asr tuşu boş tuş bagaj açma tuşu etkisiz olacaktır
Honor COOPER
14/02/2013, 01:36
Benim orjinal teyp servise gitti teyp çıktığında üsteki tuş takımı aracın üzerinde kalıyor bu cihazdada gördüğüm kadarıyla orjinalin kullanılmasının bir sakıncası yok yani yukardaki o kısmın olmaması cihazda bir eksikliğe sebep vermez aksine daha kullanışlı olur sonuçta herkeste o kısım standart değilki!
lektonstar17
14/02/2013, 01:55
Benim orjinal teyp servise gitti teyp çıktığında üsteki tuş takımı aracın üzerinde kalıyor bu cihazdada gördüğüm kadarıyla orjinalin kullanılmasının bir sakıncası yok yani yukardaki o kısmın olmaması cihazda bir eksikliğe sebep vermez aksine daha kullanışlı olur sonuçta herkeste o kısım standart değilki!
Haklısın o bölüm her araçta aynı değil ama malesef o tuş takımının olduğu bölüm cihazla bütün , ürün tek parça. Cihazın bu şekilde yapılmasındaki amaç neydi tam olarak öğrenemedik. Benim düşüncem cihazı daha sağlam olarak sabitlemek için çerçeveyi geniş tutmak iştemiş olabilirler. Yapmasalar onlar için de hem maliyet hem de zaman kazancı olurdu ama bilemiyoruz amaçlarını.
O parça gelen teybin üstünden çıkmıyor yani bizim orjinal tuşlar kalsın biz ekranı takalım dersek olmaz gelen ürünleri ekranla üstündeki tuşlar bir
lektonstar17
14/02/2013, 02:00
O parça gelen teybin üstünden çıkmıyor yani bizim orjinal tuşlar kalsın biz ekranı takalım dersek olmaz gelen ürünleri ekranla üstündeki tuşlar bir
Peki o şekilde yapılma sebebi neymiş öğrenebildiniz mi ?
motor delisi
14/02/2013, 09:44
ikisi bütün olduğu için değişiyor orjinali bütün benim bildiğim
ben kendim bizzat teybi söktüm usb takmak için 4 çubuk takınca sırf alt kısım geliyor üst kısım sabit oluyor bunu kanıtlayan fotoğrafta çekebilirim. Hem üst kısmı alırlarsa belki maliyettende düşülebilir.
Birde birşeyi merak ettim, blue me olmayan araçlarda bluetooth ile telefon balantısı kurabiliyormu bu cihaz ? Aslında bu cihazı getirten yukardaki arkadaş bizimde yorumlarımızı alsa iyi olurdu istanbulda ve ankarada 1 2 kişini yorumuna göre hareket ediliyor madem revize olacak ürün bizimde yorumlarımızdan pay çıkartabilirler diye düşünüyorum.
1ocak2011
14/02/2013, 10:22
Yarın yorum yapacam takıp yanlız Tuncay abi eco tuşu yok büyük ihtimal sende bagaj açma tuşu eco görevi yapacak ama bagaj açma tuşu görünecek bagaj açma tusuda bizde aktif olmayacak yarın yorum yapacgm zaten eğer beğenmesek Kürşat beyinde dediği gibi ürünü geri yollayacağım tuş sıralaması City tuşu kapı açma tuşu starstop asr tuşu boş tuş bagaj açma tuşu etkisiz olacaktır
Açıklaman için teşekkürler kardeşim. Bu aralar biraz yoğunum görüşemedik kusura bakma. İncelemeni bekliyoruz.
1ocak2011
14/02/2013, 12:06
Fatihin aracında Blue&Me var. Ama benim aracımda mesela yok. Bu yazılımı içine gömülürse, Mesaj okuma sesli yönlendirme vs olabilir. Ayrıca tuş yazılarını orijinal fontta olursa daha güzel olur. Ve en önemlisi ECO ve diğer tuş...
Fatihin aracında Blue&Me var. Ama benim aracımda mesela yok. Bu yazılımı içine gömülürse, Mesaj okuma sesli yönlendirme vs olabilir. Ayrıca tuş yazılarını orijinal fontta olursa daha güzel olur. Ve en önemlisi ECO ve diğer tuş...
+1
Tuş yazı fontlarının orjinal karakterde olması bence de çok önemli. Çünkü farklı bir yazı fontu cihazın görselliğini de bozuyor.
madenmaden
14/02/2013, 18:08
ben kendim bizzat teybi söktüm usb takmak için 4 çubuk takınca sırf alt kısım geliyor üst kısım sabit oluyor bunu kanıtlayan fotoğrafta çekebilirim. Hem üst kısmı alırlarsa belki maliyettende düşülebilir.
Birde birşeyi merak ettim, blue me olmayan araçlarda bluetooth ile telefon balantısı kurabiliyormu bu cihaz ? Aslında bu cihazı getirten yukardaki arkadaş bizimde yorumlarımızı alsa iyi olurdu istanbulda ve ankarada 1 2 kişini yorumuna göre hareket ediliyor madem revize olacak ürün bizimde yorumlarımızdan pay çıkartabilirler diye düşünüyorum.
doğrudur o zaman bu yapılan dokunmatik ekranı da keşke ayrı yapsalarmış o zaman hmm bunun üstünde çalışılabilinir belki
Konuyu uzun süredir takip etmekteyim.
Resimlerden gördüğüm kadarı ile bende naçizane fikirlerimi belirtmek istedim.
+++ "Üst tuşların cihaz ile bütünleşik olması araç ile birebir uyumlu olması için" denmiş, fakat ben bu görüşe katılmıyorum. Üst tuşlar araçta orijinal olarak bırakılmalı. gördüğüm kadarıyla zaten kullanılan siyah plastik orijinal teybin plastiği ile oldukça uyuşuyor. Üst tuş takımı bölmesinin bütün yapılması, her araçta aynı olmayan o bölge için oldukça sıkıntı olur bence.
+++ Cihaz ekranının dış çerçevesi bence oldukça kalın ve basit bir görüntü sergiliyor. Ekran boyutu itibariyle o çerçeve yapılması gerekiyorsa bile biraz daha tasarımına yoğunlaşılmalı ve bakınca daha minimal ve estetik bir görüntü vermesi sağlanmalı.
Umarım bu cihazın son hali tüm isteklerimizi karşılayacak şekilde oluşur ve araçlarımıza birer tane ediniriz. :)
maceraci95
14/02/2013, 20:25
Bencede tuşlar ayrı olmalı. Değişik donanım seçenekleri ve versiyonlar var. Düğmeler sorun olacaktır. Örneğin benim aracım mylife benim aracımda bagaj açma tuşu var asr yok. Başkasında aynı versiyonda opsiyonel olarak asr alınmış olabilir. Ayrıca içeriden bagaj açma daha yaygın versiyonlar olan active ve dynamiclerde yok.
lektonstar17
14/02/2013, 23:02
Arkadaşlar şu tuş takımıyla ilgili olarak Puntolar için iki farklı tuş takımı olucakmış. En sağdaki iki tuş boş olan donanım için ve eco tuşu olan donanım için.
Arkadaşlar ürün bügün elime geçti teybimi soktuk söketler birebir uyumlu sök tak ürünü çalıştırdık Fiat logosunda açılıyor ürün ortada büyük saat sagda navi ikonu falan sonra sayfayı İPhone gibi saga kaldırıyoruz ikinci ve üçüncü menüye giriyoruz menülerde işte ayarlar USB ipad vb gibi resimler var ürünün ekranını üst kısmına bastırılma ekran öne doğru geliyo ve cd girişi ortaya çıkıyor ürünün kutusunda geri görüş kamerasından teybi ileri çıkarmak için demirler bile çıkıyor üst tuşlar bitişik olmasa ekran sığmaz abinin görüşüd bu yönde oldu üst ışıklar çalışıyor blue me olduğu için aracımda gelen cihaz uyum sağlamadı yani blue me tuşu direksiyondaki tuş etkisiz hale geldi Kürşat beyin dediği yazılımsal oda çözülecekmiş ben ürünü söktüm blue me çalışmadı diye Servisi'nde bıraktım servislerinde emrah diye çok ilgili candan bi arkadaş var çok yardımcı oluyor blue me olmayan araç sahibi merk ediyorsa pm atsın adres vereyim gitsin baksın beğenirse alsın zaten biz ürünü sabitlemeden kontrol ettik geri görüş kamerasını falan bağlamadık ama firma sahipleri ürünle çok ilgileniyorlar ve ürünlerinin arkasında duruyorlar ben arabama olmadıgını dediğimde hemen ürünün ücretini hesabıma gönderdiler ve olusan hataları dinleyip çözüleceğini söylediler dediğim gibi görmek isteyene almak isteyene blue me olmayan aracında alabilir sorun yok
lektonstar17
15/02/2013, 02:33
Arkadaşlar ürün bügün elime geçti teybimi soktuk söketler birebir uyumlu sök tak ürünü çalıştırdık Fiat logosunda açılıyor ürün ortada büyük saat sagda navi ikonu falan sonra sayfayı İPhone gibi saga kaldırıyoruz ikinci ve üçüncü menüye giriyoruz menülerde işte ayarlar USB ipad vb gibi resimler var ürünün ekranını üst kısmına bastırılma ekran öne doğru geliyo ve cd girişi ortaya çıkıyor ürünün kutusunda geri görüş kamerasından teybi ileri çıkarmak için demirler bile çıkıyor üst tuşlar bitişik olmasa ekran sığmaz abinin görüşüd bu yönde oldu üst ışıklar çalışıyor blue me olduğu için aracımda gelen cihaz uyum sağlamadı yani blue me tuşu direksiyondaki tuş etkisiz hale geldi Kürşat beyin dediği yazılımsal oda çözülecekmiş ben ürünü söktüm blue me çalışmadı diye Servisi'nde bıraktım servislerinde emrah diye çok ilgili candan bi arkadaş var çok yardımcı oluyor blue me olmayan araç sahibi merk ediyorsa pm atsın adres vereyim gitsin baksın beğenirse alsın zaten biz ürünü sabitlemeden kontrol ettik geri görüş kamerasını falan bağlamadık ama firma sahipleri ürünle çok ilgileniyorlar ve ürünlerinin arkasında duruyorlar ben arabama olmadıgını dediğimde hemen ürünün ücretini hesabıma gönderdiler ve olusan hataları dinleyip çözüleceğini söylediler dediğim gibi görmek isteyene almak isteyene blue me olmayan aracında alabilir sorun yok
Fatih tuş takımı ne durumdaydı , sende sorun çıktımı ?
Tuş takımının ışıkları yanıyor üst tuşların yazı karekteri değişik biraz büyük tuşlar tabi orjinal gibi değil ama orta seviye
ürün kalitesi nasıl ? dokunmatik ve ekran görüntüsü
Üst bölüm sabit kalmazsa ve yazı karakteri mevcuttaki orjinali gibi olmazsa almaktan vazgeçenlerdenim. Üst bölümün değişmesi çok anlamsız geliyor. Sonuçta orjinal teybi çıkarttığınız zaman üst kısım sabit kalıyor alt kısım kızaklı olduğundan geliyor diye biliyorum.
lektonstar17
15/02/2013, 15:37
Üst bölüm sabit kalmazsa ve yazı karakteri mevcuttaki orjinali gibi olmazsa almaktan vazgeçenlerdenim. Üst bölümün değişmesi çok anlamsız geliyor. Sonuçta orjinal teybi çıkarttığınız zaman üst kısım sabit kalıyor alt kısım kızaklı olduğundan geliyor diye biliyorum.
Herkesin ortak sorunu ama bu şekilde üretmeye kararlılar.
Herkesin ortak sorunu ama bu şekilde üretmeye kararlılar.
Satış rakamı olarak istenilen seviyeye gelemezler o zaman. Emeklerine de yazık olur ticari olarak da sıkıntı olur. Sonuçta 1000 küsür TL'lik bişey az uz değil.
lektonstar17
15/02/2013, 15:45
Satış rakamı olarak istenilen seviyeye gelemezler o zaman. Emeklerine de yazık olur ticari olarak da sıkıntı olur. Sonuçta 1000 küsür TL'lik bişey az uz değil.
Zaman , emek ve para kaybı olacağını ben söyledim onlara ama fabika karar almış bi kere. Bizim istediğimiz şekilde olunca ekran sığmaz denmiş. Ekran zaten yine tuş takımın altında bitiyor. Üst bölüme taşmıyorki. Bence yapılabilirdi ama adamlar yapmış artk.
Fotoğraflarda üst tuş bölümü çok yan sanayi gibi duruyor. Yazı fontundan da olabilir ama hoş durmuyor. Tüm görselliği bozuyor. Çok istediğim bişeydi böyle bişey ama talep edilenleri dikkate almazlarsa o para verilir mi bilemiyorum.
Yazı karekteri değişmez zannetmiyorum
Yazı karekteri değişmez zannetmiyorum
Peki size bir soru. Siz canlı canlı denediniz gördünüz. Video fotoğraf bazen yanıltır. Satın alıp yeni üretilen cihazı kullanmayı düşünüyor musunuz?
Ben orijinale devam edecem açıkcası nedeni hem bende hifi ve blue me var açıkcası bunları orjinal teyp kadar destekleyeceğini düşünmüyorum o yüzden orijinale devam edecem ankaradasın adresi vereyim bi git bak istersen
Daha once dedigim gibi gaziosman pasadaki fiat goker de var gelmis fotosunu cekip garaja koydum bakiniz fiat sormadim
Bu kutu gibi bi kutuda gelmedi ürün bana acaba başka bi firmamı bu yoksa bu puntonun değilde bravonun cihazımı puntoyu isteyince elimize daha gelmedi falanmı denir acaba
1ocak2011
19/02/2013, 23:18
Ankara'da hangi bayii ile anlaştınız?
kürşad bey bu anlayıs güzel bi anlayıs değil bundan böyle bu fiyata bu cihazı bulamayacaksınız denmesi hoş değil sitede karar alır 1 adet bile almaz siteye fiyat verildiyse ne olursa olsun o fiyattan devm edilir bana 1100 tel toplu alımda dediniz siteye özel indirim yaptık dediniz bu fiyat geçerli değilmi son günler diyorsunuz blue me uyumlu değildi o yuzden geri verdik değilmi cihazı kamera astraya takılan kameranın aynısı zaten poşetin üstünde astra yazıyordu zaten butun geri vites kameraları aynıdır kalitelidir yani gösterir arkayı
ürünü üretmek farklı satış politikası yürütmek farklıdır. bu forumdan en az 15 adet ürün satışı yaparlardı ama hem ürünün olumsuz yönlerini düzeltmek adına yapılan geri bildirimleri dikkate almıyorlar hem de olumsuz bir satış politikası izliyorlar. forumun genel olarak olumsuz bir tavır alması durumunda o cihazın satışını istedikleri sayıda yapamazlar.
maceraci95
20/02/2013, 01:04
Ben cihazı almak için bu konuyu izliyorum. Aracımda Blue&Me var ve uyumsuzluk sorunu hallolmadan almayı düşünmüyorum. Bu sorun giderilene kadar beklemeyi düşünüyorum. Ama ifade beni düşündürdü. Blue&Me olmayanlar alabilecek. Ben sorun giderilsin diye beklediğim için fazla para ödeyeceğim öyle mi? Bunun yerine inadına navigasyon cihazı bile alıp ön cama vantuzla yapıştırmayı tercih ederim. Bu tutum hoş değil firma tarafından verilen rakamdan fiyatlandırmaya uyulmalı. Sanki keyfi zam yapılıyormuş gibi algılanıyor.
bende aynısını kurşad beye ilettim tutumu değişmesse forum tavır alır 1 kişi bile almaz diyorm ben getirdim ilk cihazı ankaraya uyumsuzluk gösterdi ve bana toplu alımda fiayt 1100 tel dedndi yüksel bey tarfından eğer bu fiyata sadık kalınmassa ben bişey demiyorum devamı sizin takdiriniz
lektonstar17
20/02/2013, 01:21
Kendi sitelerini takip edenler farketmiştir. Diğer forumda da 1200 dediler ama daha 1 tane satamadan 1380 tl fiyatı yapıştırdılar. Cihazda dijital yayını izlemek için extra aparat gerekiyor. BU aparat grande puntolar için olan cihazda hazır geliyor. Eski cihazda hazır gelirken bu cihazda olmamasını aklım almıyor. Fiyat konusunda da keyfi değişiklikler yapmak hiç hoş olmadı.Birçok eksiği ve sorunları varken kimler alacak çok merak ediyorum.
motor delisi
20/02/2013, 10:10
Evet kürşat beyin dediği olmamış,, misal ben servise geldiğinde bu ürün orada bi görüp kürşat beylerden alacaktım fakat madem fiyatı artacak okadarda para veremem yani, 1200 dende artacaksa 1500 e galaxy note 2 alır yukardaki boşluğa koyarım hem telefon hem multımedıa takılırım :)))
eğer gerekli düzeltmeler yapılmazsa ve genel istekler dikkate alınmazsa bu haliyle 1000 tl'ye de satılsa forum üzerinden çok alıcı olacağını düşünmüyorum. en çok almak isteyenlerden biri de benim böyle birşeyi.
maceraci95
20/02/2013, 19:30
Arkadaşlar. Ben durum hakkında bilgi almak için Kürşad Bey ile görüştüm. Bana fiyat konusunda foruma özel verdiği fiyatın 20 kişi için toplu alımda 1100tl olarak geçerli olduğunu söyledi. Bunu Fatih'de belirtmişti. Tek alımda ise fiyatının 1300tl olduğunu belirtti. Mart başında Blue&Me sorunu ve aydınlatma sorunu halledilmiş olarak yeni partinin geleceğini söyledi. Flaşörün sağındaki düğme grubunu ise talebe göre ayarladıklarını belirtti. Son olarakta forumda yaklaşık 20-25 kişinin almak istediğini ve kendi aramızda konuşarak bir liste oluşturup 1100tl den alabileceğimizi söyledi. Durum bundan ibaret. Bu arada yeni gelecek parti içinde fiyat aynı.Saygılar.
shellcininabisi
20/02/2013, 20:52
vallaha ben vazgeçtim ciddi ciddi düşünüyordum param da hazır 1200 TL ama bugün itibariyle vazgeçtim yukarıda bir arkadaşım yazmış bende öyle düşünüyorum ve yarın gidip bu PARAMla Galaxy s3 alıyorum.. Navigasyonum ve USB çalarım bana yetiyor
Ben biraz daha ekleyerek galaxy note 2 aldım :D
motor delisi
21/02/2013, 09:37
vallaha ben vazgeçtim ciddi ciddi düşünüyordum param da hazır 1200 TL ama bugün itibariyle vazgeçtim yukarıda bir arkadaşım yazmış bende öyle düşünüyorum ve yarın gidip bu PARAMla Galaxy s3 alıyorum.. Navigasyonum ve USB çalarım bana yetiyor
Ben biraz daha ekleyerek galaxy note 2 aldım :D
herkes galaxyci olmuş madem bende bu cihaza ayırdığım parayla bitane note 2 alayım :D
Bende de Navitech marka navigasyon cihazı vardı. Onun yerine android işletim sistemli Next&Next Star Piri Reis II navigasyon cihazını alacağım. Dahili TMC bilgi fonksiyonu da var. 3G ya da wifi ile trafik yoğunluğu durumunu alıyor 5 il için. Aynı zamanda 5 inçlik bir tablet görevi görüyor. Fiyatı da 390 TL civarındaydı. Tavsiye ederim herkese.
Next Piri Reis II (https://www.next.com.tr/U91,20,piri-reis-ii-navigasyon-next.htm)
bende bir abarth evo nun ekranlı fotosunu buldum, blue and me olanından :)
dikkatimi birşey çekti son resimde yan tuşlar farklı abarth ta olanın ileri geri tuşları var bunun band disc var...
birde fiyat sordum attığı mesajı aynen yazıyorum (Gps dvd digital tv dolby soround usb iphot cable sd card reader 649Euro) 1.500 tl den fazlaya denk geliyor :D
Ziyaretçi034
21/02/2013, 22:04
(Gps dvd digital tv dolby soround usb iphot cable sd card reader 649Euro) 1.500 tl den fazlaya denk geliyor :D
bize gelen fiyatı o, eminim italya'da hayatını idame ettiren biri için bizdeki 649 TL neyse oradaki 649 Euro'da o dur. hep derler derviş dervişin arkasına sıra geçermiş diye, bize sıra gelmiyor bi türlü. hayat onlara güzel :)
lektonstar17
21/02/2013, 22:17
dikkatimi birşey çekti son resimde yan tuşlar farklı abarth ta olanın ileri geri tuşları var bunun band disc var...
Tuş farkını çok iyi yakalamışsın. Şimdi bunlar iki farklı firmanın ürünü mü? Bir de bu cihazlar videoları tam ekran oynatamıyor mu ? Hep altta ve üstte siyah şerit var. Görüntüdeki nesneler basık ve olduğundan geniş görünüyor .
bize gelen fiyatı o, eminim italya'da hayatını idame ettiren biri için bizdeki 649 TL neyse oradaki 649 Euro'da o dur. hep derler derviş dervişin arkasına sıra geçermiş diye, bize sıra gelmiyor bi türlü. hayat onlara güzel :)
aynen katılıyorum :)
Tuş farkını çok iyi yakalamışsın. Şimdi bunlar iki farklı firmanın ürünü mü? Bir de bu cihazlar videoları tam ekran oynatamıyor mu ? Hep altta ve üstte siyah şerit var. Görüntüdeki nesneler basık ve olduğundan geniş görünüyor .
walla bilmiyom ki şimdi bukadar soruyu nasıl sorucam ben elemana :D isviçreden bu elemanlar ben sana atayım linkleri sen konuş :D
Y bunun garantisi falan sorun olabilir
herkes galaxyci olmuş madem bende bu cihaza ayırdığım parayla bitane note 2 alayım :D
inanılmaz bir alet.
lektonstar17
21/02/2013, 23:52
aynen katılıyorum :)
walla bilmiyom ki şimdi bukadar soruyu nasıl sorucam ben elemana :D isviçreden bu elemanlar ben sana atayım linkleri sen konuş :D
Malesef benim face hesabım yok :)
motor delisi
22/02/2013, 10:01
...........
Abarth versiyonunda eco tuşunun ne işi var onu anlayamadım demekki bunlardada tuş problemi var nedir bunun sırrı :D
ama abarth üzerinde görünce insanın alası geliyor böyle bir cihazı :) hayırlısı olsun bakalım
Üstad bu sayfayı uzun süredir takip ediyorum. Evet yukarıda açıklamalarınız var sizin ürettiğiniz Sanayi Bakanlığınca 2 yıl garanti, hediyeler falan. Doğrudur bu ürünün bu aşamaya gelmesi kolay değil. İlgimi çeken ve edinmem gereken bir cihaz ancak çok istememe rağmen alamayacağım, Çünkü naçizane fikrim.. PAHALI
Fiyat oldukça yüksek. Yüksek fiyata rağmen kredi kartına taksit yok. Bende de o parayı peşin verebilecek para yok ne yazık ki. Ayrıca 125 TL.de montaj ücreti ödememiz gerekiyormuş. 20 kişi aynı anda peşin para veremeyeceği için de cihaz fiyatı 1350 TL'ye gelecek. 125 TL.de montajı katarsak 1475 TL cihazın maliyeti olacak.
Ziyaretci035
27/02/2013, 13:23
Alem, 125 TL ye Multijet zinciri değiştiriyor.
Alem, 125 TL ye Multijet zinciri değiştiriyor.
Seat Ibizam vardı daha önce. 1000 TL.ye Navitech'in navigasyon & multimedya cihazını almıştım. USB ve Aux da vardı. Montaj parası da almadılar. Geri görüş kamerası, TV anteni ve GPS alıcısı ücretsiz montaj edildi.
motor delisi
27/02/2013, 16:39
Seat Ibizam vardı daha önce. 1000 TL.ye Navitech'in navigasyon & multimedya cihazını almıştım. USB ve Aux da vardı. Montaj parası da almadılar. Geri görüş kamerası, TV anteni ve GPS alıcısı ücretsiz montaj edildi.
benim arkadaşımda poloya aldı 800 tl ye gerigörüş verdiler fakat istemedi
Ziyaretçi034
27/02/2013, 16:57
ben cihazı almaktan bir süre önce vazgeçmiştim. çok yerinde bi karar vermişim.
Fiyat oldukça yüksek. Yüksek fiyata rağmen kredi kartına taksit yok. Bende de o parayı peşin verebilecek para yok ne yazık ki. Ayrıca 125 TL.de montaj ücreti ödememiz gerekiyormuş. 20 kişi aynı anda peşin para veremeyeceği için de cihaz fiyatı 1350 TL'ye gelecek. 125 TL.de montajı katarsak 1475 TL cihazın maliyeti olacak.
+1
Bu fiyatlara zor..
Misafir046
27/02/2013, 17:24
Fiyati cok pahali...
Saygilarimla BBYILDIZ
20 kişi 29.500 tl..Super para...Saglamda karları vardır tabi montak dısında oda ayrı...Sanmamki 30-40 tl karla cihaz satsınlar.
Navimedia nın mesajları ile birlikte benim mesajımda silinmiş, Alıntı yaptığımdan dolayı herhalde. neyse sorun değil sonuç olarak söylemek istediğim polo veya jetta için bile araca özel kumandalarla uyumlu cihazlar 700-800 arası satılırken bu fiyat benim bütçemi aşıyor.
Arkadaşlar iyi geceler , bende 2012 mylife 1.3 langue modeli puntom var.
hakkında konuştuğunuz multimediadan bende taktırmayı düşünüyorum. En son neye karar verildi?
ayrıca bu cihazı taktırdıktan sonra arabanın orijinal garantisi bozuluyor mu?
ek olarak madem bu cihaz şuan ar-ge çalışmasında irtibatta olan arkadaşlar yetkili satıcılarla görüşüp internet bağlantısını da ekleyebilirler ise çok süper olur.
şuan yeni clio larda internet mevcut kaldı ki bizim puntolarımız cliolardan daha kullanışlı ve kaliteli süphesiz
haberlerinizi en kısa zamanda okumak dileklerimle herkese iyi geceler
Yüce RABBİM herkesi kazadan ve beladan uzak tutsun.
Ziyaretçi034
12/03/2013, 04:05
Arkadaşlar iyi geceler , bende 2012 mylife 1.3 langue modeli puntom var.
hakkında konuştuğunuz multimediadan bende taktırmayı düşünüyorum. En son neye karar verildi?
ayrıca bu cihazı taktırdıktan sonra arabanın orijinal garantisi bozuluyor mu?
ek olarak madem bu cihaz şuan ar-ge çalışmasında irtibatta olan arkadaşlar yetkili satıcılarla görüşüp internet bağlantısını da ekleyebilirler ise çok süper olur.
şuan yeni clio larda internet mevcut kaldı ki bizim puntolarımız cliolardan daha kullanışlı ve kaliteli süphesiz
haberlerinizi en kısa zamanda okumak dileklerimle herkese iyi geceler
Yüce RABBİM herkesi kazadan ve beladan uzak tutsun.
akın bey, öncelikle hoşgeldiniz. kendinizi tanıtan bir başlığı tanıtma bölümüne açarsanız seviniriz.
aracınız hayırlı olsun, eğer bahsettiğiniz cihazı taktırmak istiyorsanız yetkili serviste taktırırsanız aracını garanti kapsamı dışına çıkmayacaktır. ama bildiğim kadarıyla cihaz henüz ülkemize giriş yapmadı
medos otomotiv'de aksesuar bölümünde engin bey var, kendisiyle irtibata geçerseni daha detaylı bilgi alabilirsiniz
lektonstar17
02/04/2013, 21:03
Konuyla ilgilenen kaldı mı bilmiyorum ama genede yazmak istedim. Bugün bir Fiat bayisinde bulunan sigorta acentesine kasko yenileme için gittiğimde bir afiş gördüm. Multimedia cihazlarının reklamı vardı. Hemen birini bulup Puntolar için olanın fiyatını sordum ne kadar diye. Sıkı durun , tam 1800 DOLAR $$$ ! ( 3250 TL civarı ) Ben de bozuntuya vermeden " hımm fena değilmiş , çok güzel " deyip uzadım ama içimden yuh , oha , çüş diyerekten tabi :) .Bu arada sipariş üzerine getiriyorlarmışmış , ellerinde yokmuşmuş.İlgililere duyurulur.
https://imgim.com/dsc01906.jpg
motor delisi
02/04/2013, 21:14
nekadar soyguncular, boydan boya açılır cam tavanı 2000 tl ye takıyolar 5" ekrana 3200 tl alıyorlar mercedes s classa taktırıyoruz sanırım :)
shellcininabisi
02/04/2013, 21:15
Konuyla ilgilenen kaldı mı bilmiyorum ama genede yazmak istedim. Bugün bir Fiat bayisinde bulunan sigorta acentesine kasko yenileme için gittiğimde bir afiş gördüm. Multimedia cihazlarının reklamı vardı. Hemen birini bulup Puntolar için olanın fiyatını sordum ne kadar diye. Sıkı durun , tam 1800 DOLAR $$$ ! ( 3250 TL civarı ) Ben de bozuntuya vermeden " hımm fena değilmiş , çok güzel " deyip uzadım ama içimden yuh , oha , çüş diyerekten tabi :) .Bu arada sipariş üzerine getiriyorlarmışmış , ellerinde yokmuşmuş.İlgililere duyurulur.
nede olsa satamayacaklar :) satılmayınca da fiyat kıracaklar kırmak zorunda kalacaklar. :rockon00:
garanti kapsamında takar üzerine bir iki koyar anlarım da 3200 tl nedir ya
Ben aynı cihazı Ankara'da buldum punto için 26 Nisan'da gelecek dediler blue&me özellikli bana verilen fiat 1300 tl anlaşmalı fiat bayinde takılıyor dediler ordan taktırırsanız 2000 tl biz direk fiat bayine veriyoruz onlar takarsa 2000 bizden direk alırsanız 1300 montaj içinde bir yer söyleriz dediler orda 100 tl montajı kolaydır fakat geri görüş takılacagı için yetkili insanlar taksın denildi taksitli olarakta 6 taksit peşin fiyatına yüzde 5 komisyon verilirse tüm kartlara 12 ay taksit
lektonstar17
02/04/2013, 22:19
Duyunca ben de şok oldum. Görevli ile aramızdaki diyalog:
Ben : Fiyatı nedir acaba ?
Görevli : 1800 dolar
Ben : 1800 ?
Görevli : 1800 dolar
Ben : 1800 dolar ?
Görevli : evet 1800 dolar ?
Ben : Hııı , fena değilmiş , çok güzel ( kıyı , kıyı , kıyı , kaç , kaç , kaç ) :)
aynen bende bilmiyorum bilgilendirin
saint-4756
13/04/2013, 23:45
merhaba arkadaşlar. aşağıda linkini verdiğim ürün ile tartıştığımız ürün aynı mı acaba????
YENİ FIAT GRANDE PUNTO EVO NAVİGASYON MULTİMEDYA ÜNİTESİ sahibinden.com'da - 121269135 (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-yeni-fiat-grande-punto-evo-navigasyon-multimedya-unitesi-121269135/detay)
lektonstar17
14/04/2013, 00:07
merhaba arkadaşlar. aşağıda linkini verdiğim ürün ile tartıştığımız ürün aynı mı acaba????
YENİ FIAT GRANDE PUNTO EVO NAVİGASYON MULTİMEDYA ÜNİTESİ sahibinden.com'da - 121269135 (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-yeni-fiat-grande-punto-evo-navigasyon-multimedya-unitesi-121269135/detay)
Vayyy yeni ürün çıkmış. Bunu görmemiştim. Bizim tartıştığımız ürün bu değil. Bunun da ekran küçük kalmış.
motor delisi
14/04/2013, 15:03
Arkadaşlar lütfen yardım edin çıldırmak üzereyim :( usb ile müzik dinleyebiliyordum fakat son zamanlarda teybın medıa tuşuna bastığımda muzığe geçerdi fakat artık teypte " no source available " yazısı geliyor ve usb yi görmuyor teybi söktüm arkadan soketi çıkarıp taktım vs ama hiç bi şekilde düzelmedi bunu nasıl düzeltebilirim acil yardım edin :/
AYTEK AYDIN
14/04/2013, 17:05
[QUOTE=lektonstar17;828299]Vayyy yeni ürün çıkmış. Bunu görmemiştim. Bizim tartıştığımız ürün bu değil. Bunun da ekran küçük kalmış.[/işte tam olarak aradığım ürün bu, üst düğmelerin orjinalliğini bozmadan takılabilir, hem de sanki daha kaliteli gibi duruyor.
lektonstar17
14/04/2013, 17:11
[QUOTE=lektonstar17;828299]Vayyy yeni ürün çıkmış. Bunu görmemiştim. Bizim tartıştığımız ürün bu değil. Bunun da ekran küçük kalmış.[/işte tam olarak aradığım ürün bu, üst düğmelerin orjinalliğini bozmadan takılabilir, hem de sanki daha kaliteli gibi duruyor.
Yakından görmek lazım.
AYTEK AYDIN
14/04/2013, 19:37
[QUOTE=AYTEK AYDIN;828417]
Yakından görmek lazım.
katılıyorum, yakından görüp incelemek lazım. demek ki zamanla farklı üreticiler rekebet yapabiliyor. bence biraz daha beklersek fiyatlar düşebilir gibi.
lektonstar17
14/04/2013, 21:12
[QUOTE=lektonstar17;828420]
katılıyorum, yakından görüp incelemek lazım. demek ki zamanla farklı üreticiler rekebet yapabiliyor. bence biraz daha beklersek fiyatlar düşebilir gibi.
Ürün hakkında ayrıntılı bilgi yok. Misal cihaz android mi , wince mi o bile belli değil.
Firmanın yeri Şirinevler'e giderken E5 teki carreforun ordakı koprunun ayağının bulunduğu sokakta... o sokak zaten lastikçiler, ses sitemleri satan firmalar, egzozcularla dolu
lektonstar17
14/04/2013, 21:28
Firmanın yeri Şirinevler'e giderken E5 teki carreforun ordakı koprunun ayağının bulunduğu sokakta... o sokak zaten lastikçiler, ses sitemleri satan firmalar, egzozcularla dolu
Karaoğlanoğlu Caddesi.
interlaced
14/04/2013, 21:52
Arkadaşlar, yeni bir ürün daha var Win CE plaformunda. Fiziken görme imkanım olmadı. Özellikleri kuvvetli görünüyor. Blue&Me ve bizim yol bilgisayarı ile tam uyumlu. Ekran 7" altı, 6.2"yanılmıyorsam.Ön ekran altında gizli dvd girişi, bu nedenle monoblok gövde değil. Sol tuş takımı, ekran, sağ tuş takımı gibi 3 parça gibi düşünebilirsiniz.Bu ilk etapta göz tırmalıyor gibi ama sonradan alışılabilir mi, bir şey diyemeyeceğim. Analog ve DVB tv desteği beraber sunuluyor. DVB'ye 1buçuk yıl kaldığını düşünürsek (geçiş daha erken de olabilir) yerinde bir yatırım olabilir. Tabi her şeyin başı fiyat. Farklı araçlar için üretilmiş muadil ürünlerin Çinde 300-450usd arası olduğunu biliyoruz. Elbet bunun nakliyesi gümrüğü vergisi sertifikasyonu bayi ağı yedek parça stoğu gibi işletme maliyetleri var tüm bunların üzerine kimse amme hizmeti yapmadığına göre bir işletme kar'ı da eklenecektir. İtirazımız bu makul kabul gören maliyetlerin çok ötesinde fahiş bedeller ile piyasaya çıkma denemeleri/hataları idi ki deneyenler de başarılı olamadı. Ben bu bahsettiğim ürünün nakliyesi ile alakalı süreçte bir tanışıklık yaşadım ithalatçısı ile. Sertifikasyon süreçleri devam ettiğinden parakende satışa henüz geçmediler. Ne kadar umursarlar bilmiyorum ama fiyatlandırma ile ilgili dostane uyarılarda da bulundum kendilerine. Kayda değer bir fiyat ile satmaya yanaşırlarsa buradan detayları yine sizinle paylaşacağım.
lektonstar17
14/04/2013, 21:57
Arkadaşlar, yeni bir ürün daha var Win CE plaformunda. Fiziken görme imkanım olmadı. Özellikleri kuvvetli görünüyor. Blue&Me ve bizim yol bilgisayarı ile tam uyumlu. Ekran 7" altı, 6.2"yanılmıyorsam.Ön ekran altında gizli dvd girişi, bu nedenle monoblok gövde değil. Sol tuş takımı, ekran, sağ tuş takımı gibi 3 parça gibi düşünebilirsiniz.Bu ilk etapta göz tırmalıyor gibi ama sonradan alışılabilir mi, bir şey diyemeyeceğim. Analog ve DVB tv desteği beraber sunuluyor. DVB'ye 1buçuk yıl kaldığını düşünürsek (geçiş daha erken de olabilir) yerinde bir yatırım olabilir. Tabi her şeyin başı fiyat. Farklı araçlar için üretilmiş muadil ürünlerin Çinde 300-450usd arası olduğunu biliyoruz. Elbet bunun nakliyesi gümrüğü vergisi sertifikasyonu bayi ağı yedek parça stoğu gibi işletme maliyetleri var tüm bunların üzerine kimse amme hizmeti yapmadığına göre bir işletme kar'ı da eklenecektir. İtirazımız bu makul kabul gören maliyetlerin çok ötesinde fahiş bedeller ile piyasaya çıkma denemeleri/hataları idi ki deneyenler de başarılı olamadı. Ben bu bahsettiğim ürünün nakliyesi ile alakalı süreçte bir tanışıklık yaşadım ithalatçısı ile. Sertifikasyon süreçleri devam ettiğinden parakende satışa henüz geçmediler. Ne kadar umursarlar bilmiyorum ama fiyatlandırma ile ilgili dostane uyarılarda da bulundum kendilerine. Kayda değer bir fiyat ile satmaya yanaşırlarsa buradan detayları yine sizinle paylaşacağım.
Cihazı netten görebilme imkanımız var mı ? En azından adı sanı modeli varsa araştıralım.
interlaced
14/04/2013, 22:06
Cihazı netten görebilme imkanımız var mı ? En azından adı sanı modeli varsa araştıralım.
Yarın ulaşıp öğrenmeye çalışacağım. Varsa web siteleri ya da web sitelerinde bu ürünün yeri, link'i iletirim size. Beraber bakar konuşuruz üzerinde yine.
Arkadaşlar. Bu cihazda teleivzyon izleme olayı nasıl oluyor?
Antenle karasal yayınla mı alabiliyoruz ( bu şehirler arası yolda hiç birşey izleyemeyiz demek)
yoksa şu otobüslerdeki uydu gibi bir modülü alsak bunlarda izleyebiliyor muyuz. (otobüslerde şehirlerarası yolda uydu yayını izlenebiliyor messela)
lektonstar17
14/04/2013, 23:18
Şimdilik antenle karasal yayına devam.Önümüzdeki yıldan itibaren karasal yayın üzerinden dijital yayın yapılacak . Bazı cihazlarda dijital yayın için sistem hazır oluyor, bazılarında extradan bir aparat gerekiyor.
saint-4756
15/05/2013, 00:33
son durumlar nedir arkadaşlar? uzun zamandır kimseden ses çıkmadı. şöyle kafamıza yatan bir ürün çıkmayacak sanırım. çok yazık
1200 tl fiyat aldım bu ürün için. yarın gidip bakacağım. güzel bir şeyse alacağım
konu güncelliğini yitirmiş fakat;
iki cihaza da gittim baktım. ikisi de son derece kötü. yanından geçilecek gibi değil. 1200tl artı 150 tl montaj parası istediler.
rezistif ekranları bir kere dokunmatik değil basmatik :) ayrıca görüntü kalitesi de iyi dğeil malesef.
onun yerine gittim electroworldden ipad mini ve araç tutucu aldım. şimdi 8 ekran büyük navigasyon ve multimedia sistemim oldu. (biraz kablo sarkıyor ama olsun :D ) bana toplamda maliyeti 750 tl oldu :) hem de ipad im oldu kalitesinden şüphe yok zaten...