Orijinalini görmek için tıklayınız : herkeze cvp veriliyo 2 kere konu açtım cvp yok çokk ayıp
eyican67
12/11/2012, 15:24
............
Mesajınıza cevap verdim bakarsanız görürsünüz. Ard arda konu açmanıza gerek yok. Mesajınızı gören arkadaşlarımız da cevap yazacaklardır muhakkak. Burası bir forum sitesi "Müşteri Hizmetleri" değil o yüzden anlık cevap beklemeniz yanlış. Keyifli forumlar..
hangi konuya cevap verilmedi ? ben hemen vereyim :D
Ziyaretçi048
12/11/2012, 15:41
Hayırdır hemşerim Zonguldaklıymışsın :) bu ne şiddet bu celal. sakin ol. herkes işinde gücünde. Cevap verilmediyse sorularına bol keseden atmak istememiştir kimse. elbet cevap veren çıkacaktır. Forum ortamında yenisiniz anlaşılan. Türkiye forumlarında bu forum kadar yardımsever paylaşımcı ce seviyeli forum yoktur. Sorularına mutlaka cevap alırsın
Misafir047
12/11/2012, 15:44
merak etme mutlaka cevap alırsın muhakkak herkesin işi vardır kamuran bile saçma sapan açtığı başlıklarla tropic oldu ne diyorsun sen :D
Punto_Can
12/11/2012, 15:58
mesajınıza cevap verdim bakarsanız görürsünüz. Ard arda konu açmanıza gerek yok. Mesajınızı gören arkadaşlarımız da cevap yazacaklardır muhakkak. Burası bir forum sitesi "müşteri hizmetleri" değil o yüzden anlık cevap beklemeniz yanlış. Keyifli forumlar..
+1000...
fotobelit
12/11/2012, 16:05
Konu buysa''' https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/41886-aku-bitti-yardim.html#post761992 ''cevap verildi ama başka bir konuysa görülmemiş veya bakan arakadaşın bilgisi yoktur,yanlış bilgi vermek istememiştir..
sedat06DF5649
12/11/2012, 16:16
mesajınıza cevap verdim bakarsanız görürsünüz. Ard arda konu açmanıza gerek yok. Mesajınızı gören arkadaşlarımız da cevap yazacaklardır muhakkak. Burası bir forum sitesi "müşteri hizmetleri" değil o yüzden anlık cevap beklemeniz yanlış. Keyifli forumlar..
+1000000
Belli bir mesaj sayısının atında olan üyelerin bazı forumlarda konu açamaması lazım. Bunun gündeme gelmesi için uğraşacağım şu saat itibarı ile.
Bu nasıl bir konu başlığıdır böyle. Bir sıkıntı varsa bunu dile getirmenin başka yolları var..
Misafir047
12/11/2012, 16:31
Belli bir mesaj sayısının atında olan üyelerin bazı forumlarda konu açamaması lazım. Bunun gündeme gelmesi için uğraşacağım şu saat itibarı ile.
Bu nasıl bir konu başlığıdır böyle. Bir sıkıntı varsa bunu dile getirmenin başka yolları var..
boyle uygulamaya karşıyım başlığı konuyu beğenmezsin olur biter bu forum en buyuk özelliği samimi arkadaş ortamı ve yardım sever forum olmasıdır eğer boyle uygulma olursa forum uyesi sayısında artış olmaz buda forumun aleyhine olur
airarmada
12/11/2012, 16:38
bakıyorumda her konuda o konu kilitlenmeli bu konu bilmemne yapılmalı..Forumda yöneticimisin?
eyican67
12/11/2012, 17:05
arkadaşım buraya kayıt olduk ki herkez birbirine yardım etsin (Belli bir mesaj sayısının atında olan üyelerin bazı forumlarda konu açamaması lazım. Bunun gündeme gelmesi için uğraşacağım şu saat itibarı ile.)benim olayım zaten benimle beraber 3 kişinin konu açıp cvp almasıdır ben burda bilginize güvenip bişiler sormuşum önce benim soruma cvp wer sonra bu açtığım direk diğer msj yönelmişin
Ziyaretci032
12/11/2012, 17:08
arkadaşım buraya kayıt olduk ki herkez birbirine yardım etsin (Belli bir mesaj sayısının atında olan üyelerin bazı forumlarda konu açamaması lazım. Bunun gündeme gelmesi için uğraşacağım şu saat itibarı ile.)benim olayım zaten benimle beraber 3 kişinin konu açıp cvp almasıdır ben burda bilginize güvenip bişiler sormuşum önce benim soruma cvp wer sonra bu açtığım direk diğer msj yönelmişin
arkadaşım dediğin adam senden 10 yaş büyük ve forumda bir çok paylaşımda bulunmuş, katkı sağlayan biri. ok geldin konunu açtın biraz sabret bekle, emin ol cevap veren çıkacaktır. he çıkmasa bile eski konuları araştır, mutlaka senin sorunun cevabı bi yerlerde vardır bu forumda. ama gelir gelmez atarlı ergenliğe gerek yok. burası aile ortamı gibidir, paylaşım ve bilgi alışverişi mükemmeldir.
eyican67
12/11/2012, 17:11
yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara çok tsk ederim hüsametttin abi bartına slm:d
airarmada
12/11/2012, 17:13
yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara çok tsk ederim hüsametttin abi bartına slm:d
çok haklısın kardeşim anında cevap verilmeliydi.Hele ki bir başkasına cevap verilmiş sana verilmemişse çok büyük ayıp etti bu forum
arkadaşım dediğin adam senden 10 yaş büyük ve forumda bir çok paylaşımda bulunmuş, katkı sağlayan biri. ok geldin konunu açtın biraz sabret bekle, emin ol cevap veren çıkacaktır. he çıkmasa bile eski konuları araştır, mutlaka senin sorunun cevabı bi yerlerde vardır bu forumda. ama gelir gelmez atarlı ergenliğe gerek yok. burası aile ortamı gibidir, paylaşım ve bilgi alışverişi mükemmeldir.
+1283
Sent my iPad 2 using
Arkadaşlar konuyu tartışma noktasına taşımayalım.. Arkadaş gerekli mesajı almıştır zaten. Bu tarz konulara yönetim müdahale ediyor en kısa zamanda. Şimdilik yeni üyelere bir kısıtlama getirilmesi söz konusu değil. Yeni gelen arkadaş konu açamazsa, kendini Tanışma bölümünde nasıl tanıtacak? Bu da mantıklı bir yol değil. Elimizden geldiğince müdahale ediyoruz. Bizim gözümüzden kaçan konularda sizlerde bizi uyabilirsiniz..
airarmada
12/11/2012, 17:20
Arkadaşlar konuyu tartışma noktasına taşımayalım.. Arkadaş gerekli mesajı almıştır zaten. Bu tarz konulara yönetim müdahale ediyor en kısa zamanda. Şimdilik yeni üyelere bir kısıtlama getirilmesi söz konusu değil. Yeni gelen arkadaş konu açamazsa, kendini Tanışma bölümünde nasıl tanıtacak? Bu da mantıklı bir yol değil. Elimizden geldiğince müdahale ediyoruz. Bizim gözümüzden kaçan konularda sizlerde bizi uyabilirsiniz..
benim bildiğim vbulletin ve bunun gibi forumlarda konulara göre yetki tanımlaması yapılmabilmektedir.Böylece sizin söylediğiniz mantıklıda değil.Ayrıca bir moderatörün bunu bilmemesi garip..
Bazi forumlarda diye özellikle belirttim zaten bunun için. Forum kuralları var değil mi ?
Ne diyor; öncelikle kendinizi tanıtın. Öncelikle gelen kişi kendini tanıtsın, merhaba demesinide biliriz. Nerdensin, kimsin, nesin. Öncelikle bir merhaba de değil mi? Ne tanışma bölümünde bir konu var ne mesaj var. Direkt gir foruma yaz, çiz. Böyle olmamalı bence..
Ziyaretci032
12/11/2012, 17:28
belki paranoyakça ama ben böyle direk polemik yaratan arkadaşların fake hesap olduğunu düşünüyorum.
Arkadaşlar ben size arkadaşın yaptığı şeyi savunmadım. Her şeyden önce konu çok çirkin görünüyor acayip bir yazı dili ve uslup. Kendisini uyardık zaten.
@airarmada
Mustafa bey, buradaki bütün moderatör arkadaşlar işlerini gayet iyi bilirler, müsterih olun bu konuda.
Keyifli forumlar..
belki paranoyakça ama ben böyle direk polemik yaratan arkadaşların fake hesap olduğunu düşünüyorum.
Aynen katılıyorum.
Fake üyelikler tespit edildiği anda süresiz uzaklaştırılıyor forumdan..
eyican67
12/11/2012, 17:40
yaşına bakmadım kusura bakmayın sadece cvp werilmeyen konuların geçtiğini fark ettim sorum yanmaması için 2 kere açtım atarlı ergen falan da pek hoş gözükmüyor uyarabilirsiniz biraz daha sağduyulu olabirsiniz
Ziyaretçi048
12/11/2012, 17:48
a.s puntocu kardeşim :) soyadın naciyemi :D benmi yanlış okudum :D anlamını bilmediğim nickleri tersten okumak gibi rahatsızca huylarım varda :D
eyican67
12/11/2012, 17:51
ne diosan o abi canın saolsun:d